aakhut 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 kulski job zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Ja, je kar zanimivo, se posebej, ko po narocilu sprogramiram kak J box. Seveda bolj uzivam, ce je namenjen zabavi, ker pol moram spravt noter vso moderno in starejso musko s celga sveta. Ce pa je namenjen za kako kantino, pa malo manj, ker gre vecinoma za nacionalne avtorje... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Si, señor! Mui bien! Mal pogresam slovensko besedo v pogovorih! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 fak! dons ne grem več na bus. ni šans. fuj.. To sem tudi jaz rekla ene 5 let nazaj in res me od takrat trola ni videla Pa ze prej zelo redko.Raj grem cez celo Ljubljano pes ( k sreci sem vec al manj v centru in trnovem ) Moj dan...zanimiv. 7krat me je nekdo klical iz skrite cifre, ta cetrtic sem se javila, je samo neumno dihal, pa sem mu rekla, da se ne mislim vec javlati, ampak je vseeno se mal poskusal/a. Pa kaj ma folk od tega? :xx!: Prav zanima me, komu se da tole... Cel dan prelagam en dopis, torej se morem lotit zdaj.Tezko, ce sem pa z mislimi in srcem ze v soboto na U2 Na rolarjih sem dans samo njih nabijala Pozdrav. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Uuuu, kul, greš na U2. Kam? Kolk bla karta? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Karto+prevoz sem placala ze februarja, zato sem mal pozabila...mislim, da je bilo okoli 24,25 jurjev. Karta sama pa ne vem koliko je bila ( ti sporocim, ko pogledam nanjo, obe karti ma namrec prijateljica, s katero grem).Grem pa na Dunaj... JEJEJE Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, pomivanje posode postala moja redna rekreacija..... :xx!: Še dober, da se mi za enga pa res ne da kuhat skor nič.......sam si pogosto kaj za zagret pa kaj dodat prnesem, tko da......je zame to vseen tortura :xx!: :xx!: Bljak. Pismo, še v vojski sm se upel izognit temu ....zdej pa to. Prides se men pomit? Mi je nazadnje frendica, preden je v London usla <{POST_SNAPBACK}>Ja, je kar zanimivo, se posebej, ko po narocilu sprogramiram kak J box. Seveda bolj uzivam, ce je namenjen zabavi, ker pol moram spravt noter vso moderno in starejso musko s celga sveta. Ce pa je namenjen za kako kantino, pa malo manj, ker gre vecinoma za nacionalne avtorje... Ej, Natrix.. ce bi se ti dalo.. jaz bi bla ful vesela enga cdja mp3jev z bolj 'nacionalnimi' avtorji WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karto+prevoz sem placala ze februarja, zato sem mal pozabila...mislim, da je bilo okoli 24,25 jurjev. Zakaj ne jaz?? Michelle-mas da vse posnames s kamero pa film pol LN forum vrzes!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prides se men pomit? Mi je nazadnje frendica, preden je v London usla Ej, Natrix.. ce bi se ti dalo.. jaz bi bla ful vesela enga cdja mp3jev z bolj 'nacionalnimi' avtorji Claro que si! Sam ti bi verjetno rajs sedanje moderne (pop), ne pa Mariachi... Ni blema, sam na os mi poslji svoj mail, pa po moznosti ne msn. Ce ga pa nimas (mal boljsga), ti pa lahko posljem vabilo za G-mail... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 El agua apaga el fuegoy al ardor los años,amor se llama el juegoen el que un par de ciegosjuegan a hacerse daño... ...me gusta Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 El agua apaga el fuegoy al ardor los años,amor se llama el juegoen el que un par de ciegosjuegan a hacerse daño... ...me gusta Joaquin Sabina, poznas? Spanski kantavtor.. Ma v bistvu bi bolj mariachi stil, pa kaksno pop mal za zraven.. Ti posljem, gracias WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joaquin Sabina, poznas? Spanski kantavtor.. Ma v bistvu bi bolj mariachi stil, pa kaksno pop mal za zraven.. Ti posljem, gracias Si, mija, yo se... De nada! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Joaquin moja velika ljubezen Ful mam rada njegove tekste.. Pa ful me je spanscine naucil Pa ugotavljam, da ne grem na premiero.. se mi ze zdaj ucki zapirajo, kaj bo sele ob 10h.. Grem pomit posodo, pol pa mal pred TV.. Kok je pa cuden obcutek, da se mi ni treba vec za knjige vsest, takoj ko domov pridem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joaquin moja velika ljubezen Ful mam rada njegove tekste.. Pa ful me je spanscine naucil Pa ugotavljam, da ne grem na premiero.. se mi ze zdaj ucki zapirajo, kaj bo sele ob 10h.. Grem pomit posodo, pol pa mal pred TV.. Kok je pa cuden obcutek, da se mi ni treba vec za knjige vsest, takoj ko domov pridem Cuden, ampak dober... Jst moram pa glih to nardit...se usest za knjige, takoj po sluzbi. Moram namrec pripravt ucno snov po programu za univerzo (angleski jezik), kjer zacnem septembra predavat... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Bravisimmo,fratello! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Natrix,žurer! Ti dugaja! Sej men tud,kmal nm več samski,uradn! Conti,sexy ikonca! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Zadnji izpit za mano neverjetno, nimam se za učit nič do avgusta Aliana, kako ti je šlo ? Mi smo bili v predavalnici 34, se mi zdi da vi pa nasproti v 18 ali 15, ker jih je nekaj tam okrog omenjalo nekega Baskarja meni je šlo sicer tako-tako (aiwa hvala za dobre želje, je pomagal ), glavno, da je za mano... Hja, res bi lahko šli na kavo, če bi kakšen dan prej ugotovili, da imava na istem faxu in ob istem času izpit ker jst sm imela današnji dan res poln enih stvari, takoj po izpitu šibala dalje ... Jst grem tud na U2 - je juhuhu komej čakam in to na Poljsko, nisem dobila kart za Dunaj ali Muenchen tko bo pa še mal izlet pa tko, na Poljskem še nisem bila Zdej sem tooook dobre volje... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Hehehehe,pridne beybike! Zdej pa žur do jutranih ur! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 no supr ajdi!! sam da je šlo. sej jz mam pa v četrtek še eno malenkost za opravt... pol pa tud ke do oktobra al novembra nč... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no supr ajdi!! sam da je šlo. sej jz mam pa v četrtek še eno malenkost za opravt... pol pa tud ke do oktobra al novembra nč... Potem pa srečno! tud če je malenkost, vse je pomembno Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ja no taka malenkost spet ni... sej more bit vse narjen da končaš... uf... jz res ne morm več... že eno uro se spat spravlam... nočko spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 sej to, vse mora bit narejen... jst mam tud še kakšno tako "malenkost", ki pride na vrsto bolj v začetku septembra... nočko aiwek, sweet dreams Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravisimmo,fratello! Huh, sem se mal zamislu, zdele, sploh k slovar ni najdu te besede (fratello), pa sem se spomnu na Ime Roze in fratre, he, he.....skratka hermano=fratello Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Dobro jutro Naj se VAM naredi čudovita Merkurjeva sreda, lep pozdrav, vse dobro...., Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts