aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ijoj.... kok se fajn zbudit ful dobre volje... pa pol še mal dobre muzke... se mi kr smeje. grem si jz moj čajčk prstavt... pol pa mal potelovadt. dons je pa že na vse zgodi sončk kok bo dons fin dan... jajajaja tralallaala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 morgen..... no....pa dejmo she en lumpasto-navihan dan skupi sprautl..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 začel ti redno zgodi vstajat? al sploh spat ne hodš? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 kdo pa lohk she spi pr taki vrochininekje umes med spanjem in lbedenjem in shvicanjem :xx!: HOCHEM ZIIIIMMMOOOOOOOOOO ....... oo!!!!!!! zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 še deleč je... mam jz tud bl rada normalne temerature... sam dons sem kr dobr spala... in se oreng naspala... skor 8 ur spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 čist neplanirano u službi dns. bi morala bit na dopustu...pa je premal folka...no, ja....kaj čem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jutrček Probam se spravt v dobro voljo, pa ne gre :xx!: , Sem tečen že tri dni in očitno ne misli nehat :xx!: En tel. pogovor me je mal nasmeju, ampak zelo kratkoročno :xx!: upam da bo popoldne boljš x!x HOOOOČEM KLIMO x!x Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo pa lohk she spi pr taki vrochini pa kdo lohk dela pri taki vrocini... jaz se sam mal prekladam... sploh se ne morem lotit nicesar konkretnega, sam mal nekaj poprchkavam.... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jaz že dva dni sam glumim Se delam da delam Tolk švicam, da se borim za udarniško značko na konc me bo pa sam en udaru ob kakšen znak :xx!: Kolk morjo v Švici švicat, da majo tak ime mene že Švicar kličejo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 mene si sploh ne upajo vech poklicat she zmeri ni stimulacije nakazane :xx!: :xx!: :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 no jz grem pa zdej v savno... (bus) do klimatiziranega avta... že vidm da bom smrkava se berčkamo jutr... grem mal ljudeke k jih dolg nisem vidla pogledat... pa keš mi morjo vrnt... mmmm... spet bom lahk mal zapravlala... hehe... lalaala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 spet bom mobilna čez par urc.sm si kupla hud mobitel Z1010 sam ga bom kr mojmu mucku dala,si ga zasluž k lpo skrbi zamejs bom mela pa njegovga Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Uh, zdaj je pa se grmet zacelo, pa fajn se je ulilo, pa mrzlo je ratalo Bom izkoristila dan za gledanje DVD-jev in branje knjige. Jutri pa v petek imam ogromno dela, zato bo danes pocivanje Doma je kocka padla, oba s fotrom menjava avtomobile in zdaj je ze 100% vse. Koncno.Dons so vsi tecni... child, kako si ti prijazna Luskan je, jaz bi ga kar obdrzala aiwek, lepo se mej, pa se vidiva v petek na pijaci Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh, zdaj je pa se grmet zacelo, pa fajn se je ulilo, pa mrzlo je ratalo Bom izkoristila dan za gledanje DVD-jev in branje knjige. Jutri pa v petek imam ogromno dela, zato bo danes pocivanje Doma je kocka padla, oba s fotrom menjava avtomobile in zdaj je ze 100% vse. Koncno.Dons so vsi tecni... child, kako si ti prijazna Luskan je, jaz bi ga kar obdrzala aiwek, lepo se mej, pa se vidiva v petek na pijaci huala. bi kšnga smile-a prpopala pa ne morm na tem compu ja valda da je nov lepši,sam se je kr tresu k ga je zagledu pa tko me je gledu pa držu telefon v roki.k mejhn otrok.kako naj mu odrečem pol bravo za avto.pa varno vožnjo Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 A ma kdo kaj pojma kje je bazen Ilirija al neki tazga? Moram it mularijo tja pobrat, pa nimam pojma Me je dezek ujel zdajle, na motorju.. Sem se mal ohladila. Celo za eno urco sem uspela domov prit, zdajle mam kao neko kosilo in pol sibam naprej.. Uff.. 5 minut pavze bi... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Križišče Celovška - Tivolska - Gosposvetska, diagonalno vizavi hotela LevNe moreš zgrešit, vogal Tivolija Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Križišče Celovška - Tivolska - Gosposvetska, diagonalno vizavi hotela LevNe moreš zgrešit, vogal Tivolija O, super, to je pa res ekspres blo Hvala! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Vedno na uslugo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ravno sem prisla z dela in sem cist puf, pa se jezna sem, cel dan je bil lep vreme zdej pa veter piha, da se s hise ne upam stopiti, da me ne bo odneslo.Samo upam, da jutri ne bo tako soparno in vroce kot je bilo zadnjih nekaj dni. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ful sem dobre volje danes čeprav pada dež... spala nisem dost (kdo pa res lohk še spi v taki vročini :xx!: ) ampak me že cel dan razganja, ful mam energije Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 kakšno je zunaj, jaz moram pa danes še ven - kriza, ma sej se bo v eni uri zlilo, upam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jao...dons sm že od 8h zjutri šibala po uradih...pa do 12h....na srečo je biw en prjazn dečko za šalterjem, tko da ni blo tok zoprno. Pol sm šla pa mal v šoping...si nism mogla pomagat, k si skor nč ne prvošm, pa sm si rekla...ma, klinc.... No, pol sm pa še v ta drugi službi delala do 5h....zdej sm pa na faksu in si bom prvošla do 6h forum, pol se grem učit za jutr, pol pa dam, spokat mal, pa glavo umit, pa....pol grem pa z eno kolegico na drinko, pa k Urbanu po dvx-e, da bomo čez vikend kej gledal... Kumi čakam jutr, da neham delat in mam pol mir do pondelka! Sm dobila posnet cd in ga na mp3 - ju poslušam zravn v knjižnci...Kad bi dao booooooooooooog....yehaaaaaaaaaa....kok je fajn. Sm dobre vole. I've got beat, deep in my soul......lalalalalalala Lupčeke vsem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 sej se bo zlilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Se je že zlilo, pa videl dvojno čudovito mavrico, tele barve v naravi nocoj so pa bile nepopisne.... xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Vidm da vs namaka! Hehehehehehe! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts