Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Prisel z morja,

kjer Sonce, kljub vsemu, se vedno vsako jutro vzide,

kjer kljub vsemu, vsak vecer zaide,

kjer se nebo stika z morjem,

kjer skorpijonke lezejo v posteljo tudi brez povabila,

kjer imas obcutek, da te nekdo opazuje,

kjer pticki pojo, zgolj zato, ker imajo pesem

in tam, kjer postavljajo table zgolj in samo zato,

da bi ujezili tocno dolocenega clana tega foruma.

In tam, kjer te na poti domov ustavijo policaji zaradi prehitre voznje, se lahko celo pogodis za kazen, katera na koncu znese desetino prvotne, pa to se ni vse; za to ti dajo celo potrdilo. x;)x

x^x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa...ravno sem te mislila vpisat med "pogrešane"

x:Xx Tuki sem... spet mi ves dan ni delal net...

.. pa tko...

... mam guzvo se kar... sem nekaj okol sponala, cez 1 uro gre pa Mitja v Ohrid, pa sem mela mal pranja pa susenja ko je bilo tako vreme, sem mal bolj stratesko se morala lotit. :)

Pa se glava me boli ze dva dni....

Pol pa sam mal osvezim, mal uch vrzem v dnevnik pa tko...

:palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no tko. jz tud spat... sam ful mi je vroče... zdej se bom mogla spet navadt na zgodnje vstajanje... tko da morm čim prej spat, da nam tečna prvi dan u službi x:Dx

ćaw baw x:o)x :sleeping:

spet se mi je na bolš poslabšal

Hello!

Mene je tudi ta Lj danes precej zmatrala. Sem tudi spala od sestih pa do pol ure nazaj mal x;)x Je pasalo. Sem pa zaspala z lecami in imam prav smotan feeling v oceh :o|o:

Jutri pa spet. Sem mislila dans tam vstat, ampak zaradi prodaje avta nisem mogla. Bom sla jutri gledat potem ulicna gledalisca, komaj cakam :palec:

Pa se povabljena sem na "Vojno svetov" :2src: Sam po moje bom raje Ano, ker v kino grem lahko vedno.

Drugace se malo, pa nekaj tednov ne bom videla faksa x:Dx

Misty, :C: :sori: Ob takih dogodkih niti ne vem, kaj rect razen socustvovat. Upam, da bo bo vseeno kaksno uspesno zdravljenje xcrossfingx

Cau xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem tamale pelala na predstavo ob 5h (Studio Anima -Ta čudovita zemlja) je bla kar fajn.. za otroke bolj..

Pol pa se vidla Dave Evans & Mat Riccardo-Dva poročena moška, dva odstekana angleza, ki se ju res splaca videt.. Zonglerja, ampak mata ful fajn stose med sabo, tko da umiras od smeha x:Dx Pa se eno, ki sem jo ze lani zamudila, pa sem jo ful hotla videt letos: Tamara Campbell -Shirlee Sunflower x8Dx Kaj zenska dela s tipi iz obcinstva x:o)x Hudo...

V glavnem, xsrcx Ana Desetnica xsrcx Jutri pa naprej...

Mystica.. :detelca: xcrossfingx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mystica :sori: :detelca:

Dan bil je :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

x!x Dobrota je sirota x!x

Za vse druge si vedno vzamem čas, delam usluge, na koncu bi pa JAZ moral biti hvaležen :xx!:

Po novem, ko me kdo kaj prosi ni več "Ni 'blema" ampak "Kaj mam pa JAZ od tega?" in postavim kakšno huuudo "ceno", pa bom mel velik časa.

Peljem človeka 138 km, porabim za njega dobre 4 ure, nakar mu je težko dat 3 jurje za benz :xx!:

In to je samo tretjina današnjih nategov za usluge, pa še koga bi moral nadret pa se mi tud tipkat ne da za njih. Jim bom jaz ego hranu, ko bodo zjutri bral :xx!:

Očitno je vročina vsem (nisem izjema) spekla možgane, z jajci al pa jajčniki je pa itak vseeno.

Vsem želim precej lepši dan kot čaka mene

Aiwek xwizardx za dober prvi dan, pa x:Xx za lahko noč oz. dobro jutro x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

o onix x:Xx x:Xx tenkju.

ewo jz že na pol zrihtana... nč bom jz tud mal očima izkoristla da me pele u službo... faaak kok dežuje. prov noro je. :eek: ampak mi je kr kul, da mi nau treba švicat u službi x:Dx .

evo čajček spila... še mau u kopalnico ... pol pa odplavam do službe x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Včeraj ob enih v poročilih slišal, da so bili na Bizeljskem, "ker je drevo padlo na daljnovod in ga potrgalo", "cele štiri ure brez elektrike".

Ma, ljudje, to ni nič - na Lavrici smo bili od 18.40 do natančno 6.58 zjutraj brez štroma, brez da bi za to rablo drevo past na daljnovod!! To je ful ceneje ... x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

Sicer sva pa z Olgo zvečer po dežju peljala pesjana na sprehod, da se je zdivjal po sveže pokošenih travnikih, in cele pol ure s ceste gledala srno, ki se je - malo previdno, ampak vseeno kar mirno - pasla nekako 30 do 40 metrov od naju. Midva pa brez fotoaparata!

Srnjak se je klatil malo bolj stran, sva ga videla samo tu in tam med drevjem in grmovjem.

Prav fino! xDDx xDDx

Dobro jutro se od mene!

Se oblecem se, pa delat. Se en naporen dan pred mano, pol pa vikend. Ne grem na izlet, sem se odlocila, da bom lepo doma. mogoce sla malo po Ljubljani se sprehajat, pogledat kaksno predstavo..

Sem mami obljubila, da jo danes v Kranj peljem.. Rabi nekaj iz Obija, pa pravi, da se bo zgubila.. Saj ne, da jaz kaj bolj vem, kje je Obi, ampak bomo ze nasli :palec:

Pa upam, da dezek poneha do popoldneva, bi otroke peljala na Ano Desetnico, tko kot vceraj.. Zvecer si bom pa pelerino vzela s sabo, da me ne namoci spet, tako kot vceraj.

Lep dan vsem x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Tole vreme je enkratno...Full mi paše dež. In zvok kapelj in zvok avtov, ko furajo po mokrih cestah in vonj razgretega asfalta in ta svežina, ki jo prinese... Tud grmenje obožujem, bliskanja se pa kr mal bojim. Ampak včerajšnje neurje...halooo :eek:

Na idrijskem drevo pokopalo 11-letno deklico :sori: :V: :O: xsrcbumx Za dušico in za starše :detelca: xvrtcx xcrossfingx

Sicer pa nameravam dan preživeti ob organski kemiji :sori: :o|o: Sej mogoče bo pa zanimiiiivo :inocent: xDDx Eh, kaj se slepim... :o|o:

Ja, pa brez vode smo, kr se je sosedom bojler pokvaru :sori: tk da se bom šla 4km stran stuširat k frendu :inocent: :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Mystica xcrossfingx :detelca:

Joj, jst mam tud rada dež....sm ga zanalašč včer s sabo na štajersko prpelala...čeprov me zdej mčkn zebe, k nism zadost oblečena....sej grem pod tuš zdej, pol pa gledat k bakici, kako se kruh peče....bom svežga papala za zajtrk...mmmmmmmmmmmmm....

Aiwk, uspešen 1. dan... x:Xx

pa xcrossfingx še za enga pobča, da bo računovodkinja zrihtala zadeve!!!!

Prov lep vikend bo,čutm v kosteh....mir, dobri filmčki, dobra družba... x:)x

Joj, včer sm bla na večerji, kok je teta dobr skuhala...prov mjami je blo...res vse domače, meso, krompir, solatka....se prov čut okus prave hrane...se bo treba še kdaj povabit! x;)x x:px

Opravla za danes :palec: Ma saj gre vsakic malo boljse, ceprav mam se vedno ful tremo pred kamero.. tam nekje na polovici se mi zacnejo kolena trest x:o)x

joj, moram se fotknit z vsem temle make-upom gor :ph34r: lutka x:o)x

Prisla domov, odprla okna.. in ful nekaj smrdi zunaj.. kot bi se nekaj zgalo.. sam se nisem pogruntala.. a je soseda kake piskote zazgala al spet kaksno stanovanje, kot zadnjic.. Upam, da ne.. :detelca:

Mami pride zdajle..

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>

Na idrijskem drevo pokopalo 11-letno deklico :sori:  :V:  :O:  xsrcbumx Za dušico in za starše :detelca:  xvrtcx  xcrossfingx

:V: grozno tole... :sori: :C:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, Aiwa, srecno na jobu! :palec: :detelca:

*

Mystica, probaj mal bolj pozitivne misli posiljat babici. xcrossfingx

Pa tud: ni vedno cist vse kot se zdi, pa tud nic ni staticno in dokoncno... x:)x xwizardx

Picasso

Mi pase dez... tud ni tolk vroce... je pa hecno, cist tmurno, da sploh pojma nimas, kolk je ura in to. :)

Hotla sem napisat, kaksna tisina je, pa je glihkar blazno zagrmelo. :vio:

Uh, rada imam nevihte in taksnole.... kul... da mal sile se sprostijo... narava se joka in jezi in besni in vse....

sam zal so pol vcasih clo zrtve, grozno, kako je zalostno, da se nekdo pojavi ob enem casu na tocno enem mestu, da se kaj tacga zgodi.

Zadnjic je bojda nekdo umrl, ker je vanj trescila strela, ko je nosil na pogrebu kriz!!!!! :sori: x:o)x x:Ox

Cist mam pobrkan spanec... kar vstanem, grem mal prckat ponoc, gledat tv, jest (x!x xrolleyesx x:Ix :sick:) pa tak. Dons pa mensezdi skor ni blo ptickov. Vceraj pa sem gledala blazno lep soncni vzhod (to je pri meni redkost, pa tud rajs mam zahode kot vzhode, pa rajs jesen kot pomlad).

Take pink pa take barve so bile, ful lepo. :vio:

Joj vse barve se mi bodo posusile, predno bom se kaj spacala! :xx!: xrolleyesx

aja dons je petek. xDDx

... xrolleyesx :o|o: x:o)x (*kmal bo nedelja...)

Picasso

:vragec:

morgen..... x:)x

dezh pada......... :hepko:

vrochina papa.... :vio: x:o)x

glavn, de bo jutr strashansko lepo vreme.... x:)x x:px x:o)x

pa sej che bo pa dezh bomo pa v groshu.... :inocent: :vio:

glavn de bo zhur... :vio: x:px

aiwek....hihi...spet ena sluzhba k treba ob petih ustajat?? x:Dx .... :palec: x;)x

onix....jebesh folk k ne zna cent....skratka, jebesh folk x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...