Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:o|o: Ne pomnim kdaj sem si nazadnje kavo delala zato, da bi ostala zbujena.. Evo me, ravnokar zmesala instant kofi, dve zlici.. sus u zilo..

Sla z mami do Kranja, je blo cist fajn, sam voznja ful uspavala.. Prisla domov, si nardila tale kofi, sam se kljuce pograbim in po tamale...

Zvecer pa frej, doma, na toplem.. z Ano D. itak ne bo nic :o|o: Nej ze neha padat!!!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Za vreme mi je cisto vseen, dez naj kr pada.

Bom sla kr eno odremat, potem bo pa vse se lepse.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

Onix....jebesh folk k ne zna cent....skratka, jebesh folk x:Dx  x:Dx

zlomk x:)x

In to vse :vragec: ne glede na spol, vero, raso, spolno usmerjenost, ....

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>In to vse :vragec: ne glede na spol, vero, raso, spolno usmerjenost, ....

Jebes lastno maranje, ce lohk vsi po teb hodjo.

Saj jaz tud padem na te finte... sam... pac, nocem nic pricakovat od folka.

Tud zato se pa sama okol furam.

ker v bistvu pa tud od mene ne bi blo fer.

Ker kaj se pa pol ven mecem? delam usluge? ce mam pol probleme?

pac, ce zelim, sem itak sama hotla, se pravi ok, ce pa ne zelim, pa na svidenje. pa ne bo nihce razocaran in nic. :vio:

sam je res, da te vcas situacija kar 'prisili' (:sick:) v kaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V trafiki v cityparku, (al pa v trafiki v maxiju- pač ni BTC, ampak sm bolj zihr)...

Drgač pa...folk julij je že :O: Kam gre cajt?!! Dons ma en tip s kermu sm hodla, ko sm bla stara...hm...14 let, 26. rojstni dan(mislim, da je bil moj prvi- definitivno pa je bil prvi tip, ki me je prevaru, pa upam, da tud zadnji te sorte)...

Sovražim to, ko si zapomnem datume rojstnih dnevov od ljudi, za katere se mi j...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Mystica xcrossfingx :detelca: xgoldfishx za staro mamo

Aiwa, dobiš na OS moj MSN x:Dx x:)x upam da je bilo fajn v službi

Kakšen dan. Včeraj nam je strela treščila nekam :vio: in ni delal internet ne TV ne telefon... krneki x8Dx je blo pa zanimivo večer preživet ob knjigi x:)x

Danes, res huda ura, nevihta in ne vem kaj še, jst pa na pot (služba)... :vio: vse je šlo OK dokler nisem v Kamniku zaklenila ključev v avto (talent x:o)x )... Pa že celo pot do tja sem gruntala kako bo ko bom enkrat zaklenila ključe v avto, prov vidla sem se, kako nekje čakam, da kdo pride pome. xDDx Seveda je v avtu ostala tudi denarnica in telefon, zunaj ful mrzlo, čakala sm potem eno uro :8): x:)x jah se zgodi... po svoje je bilo prov zanimivo x:Dx

Drugač je pa fajn tale dežek, mi je všeč... :palec: tko fajn je poslušat kapljice...

Zvečer grem ven, komej čakam, upam da bo na Pungartu jazz koncert (Carniola festival)... teli jazz večeri so zmeraj fajn... da le ne bi blo prehladno...

Vsem želim en lep večer in sploh vikend, uživajte!!! x:Xx x;)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

čist polomljena.... kašna norišnica... non stop delat... in divjat... sam ful fajn... res hiter mine... čeprov me je na konc ful glava bolela. pa pršla dam pojedla in padla u komo... čist so me zmatral. dobr da je zdej vikedn. zdej vsaj prbližen vem kako bo zgledal se lahk prpravm na nasledn teden.

xrosex

zdej pa druge zadeve rihtat in palamudit xsrcbumx heheheh joj komi čakam!!! :onfire: :onfire:

lep dan še naprej.

spet se mi je na bolš poslabšal

Sploh mi ni jasno.. da mi ni treba nic delat.. x:o)x

Kr tko, mam obcutek, da bi morala met slabo vest, ker nic ne pocnem.. Ma sem smesna.. V bistvu bom pa tocno to delala zdajle. Nic. En film si bom vrgla na racunalnik in pogledala mal, pa sladoled bom zraven jedla, pa uzivala bom v obcutku, da lahko 'nic' x:o)x

Jutri pa cel dan Ana Desetnica.. Soncek bo, ob 10h se zacne, pol pa do zvecer skoz dogajanje.. Bom se z motorckom prevazala po prizoriscih... Koncno eno leto, da imam res frej in si lahko cel dan vzamem..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:o|o: premze mam zanič, mi grejo vsi lasi pokonc vskič k na premzo stopim, k že kr po železju čoha :O: pa guma mi spuša, k je felna zvita, morm šlauf notr dat, menjalnik je itak zjeban, zadna luč mi je crknla, k kuplingo spustim pa ful zaropota notr, jermen mi cvili :vio: js prov izzivam s temu avtu, no vsaj brisavce sm zamenala, da mi vsaj približn zmeče vodo dol iz šajb :o|o: svašta.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: premze mam zanič, mi grejo vsi lasi pokonc vskič k na premzo stopim, k že kr po železju čoha :O: pa guma mi spuša, k je felna zvita, morm šlauf notr dat, menjalnik je itak zjeban, zadna luč mi je crknla, k kuplingo spustim pa ful zaropota notr, jermen mi cvili :vio: js prov izzivam s temu avtu, no vsaj brisavce sm zamenala, da mi vsaj približn zmeče vodo dol iz šajb :o|o:  svašta.....

:vragec:

tipichen DUHOVNJASHKI avto

vse v skrbi za varnost drugih x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

pomen, de ti ochitno ldje okol tebe v prometu zlo velik pomenjo x:Dx  x:Dx  x:Dx

verjetno zarad vishjega duhovnega stanja x:Dx

zlomk x:Dx

aha...pa sej sm čist pridna :inocent: ahtam na njih :vragec: častna pionirska x:Dx

Bora

Kako je mozn, da ti skifi v 10 min napisejo za 340.000 sit kazni???? kr neki ene clene in to je to (ne alkohol, ne prekoracitev omejitve, nc vec ne kapiram)... vse lepo pa prav pa jim kaj ne pase, pa najdejo se pa se pa se napihnejo kaj, pa zmer imajo oni vse prav, reces kaj proti, vzamejo kot zalitev, kar je kaznivo... jaoooooooo (pritozba, nda? ja itk, kaj sploh sprasujem....)

glave bi jim razbila, vsem povrsti! se opravicujem, ce je tle kaksn lunatik police man....

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>:OO!:  :icon15: sm šla u spalnco neki, pa vidim da sm zutri pustila peglezn užgan.....od sedmih pa do zdele :wOOt:

:OoO:  :wacko:

hehehe... ti si tud x:Dx sreca, da ni blo kaj narobe (saj ni blo?) x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

ja ni blo....hvalabogu....k je firnk tm čist bliz....jao jao, komot bi skurla kej, pa žive duše ni blo cev dan u bajti :O:

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...