Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Uf, a smo ze ju3???Uf sem hotu napisat kok lep dan se izteka...evo s5 zamudu vlak... no vazn, da tistga vceri nism!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Todika kup raj likalnik s funkcijo  SAMOIZKLOP-če se pol minute nč ne premika...lahko greš tud na morje pa ne bo nič narobe....

Pa še cenej bo, kakor Triplove lekcije x:Dx

...al pa ce si nabav prsilce za protipozarno varnost.....sam bo verjetno res ceneje tisto prvo, pa se skode ne bo... x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Beybe k ne znajo likat! :eek:  Kam gre svet? x:Dx  x:Dx  Lohk ti dam lekcijo iz likanja če čš? x:px  x:Dx

:eek: kako vezo ma pa to zdej z znanjem iz likanja :eek:

a pol č recimo pustiš luči v avtu pržgane pomen da ne znaš vozit :eek: al pa č pustiš pečico pržgano ne znaš kuhat :eek:

cccccccc tripl xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:vragec:

morgen..... x:)x

dons pa gasa..... x:)x x:)x x:)x

na tole sm pa ene pol leta chaku.... x:)x :vio: x:o)x

vreme bo zgleda ok.... x:)x

juhuhu x:)x x:)x x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

o lej dečvo xsrcx

jst pa že v polnem zagonu danes (mičkeno pretiravam ;)) tamala ima danes popoldne nekaj obiska x;)x pa je treba vse pospravit, pa pripravit, nato se pa umaknit x:Dx

latino večer....pa smo plesali, da je od nas teklo....salsa, rumba, čačača....pišuka, sem kr mal pozabla....sam je blo super. itak se sam še muska rola zadnje cajte. no, zdej pa delat na računalnik. za lastno veselje x:px

mejte se.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

morgen..... x:)x

dons pa gasa..... x:)x  x:)x  x:)x

na tole sm pa ene pol leta chaku.... x:)x  :vio:  x:o)x

vreme bo zgleda ok.... x:)x

juhuhu x:)x  x:)x  x:)x

kaksne ure mas zadnje cajte! :eek: x:Dx x;)x

Kaksnga gasa, kaj dogaja, a mislis grosuplje? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kaksne ure mas zadnje cajte! :eek: x:Dx  x;)x

Kaksnga gasa, kaj dogaja, a mislis grosuplje?  :8):

:vragec:

as ti marsa al si za luno x:Dx x;)x

valda de grosuple....bemu x:Dx x:Dx x:Dx

mash de se namalash tam....k drgach bo :vragec: .... x:Xx x;)x x:)x

te probam clo na gesto dat....che je pa nau...pa rechesh tam na vhodu, de si moja punca x:Dx x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx in pol bo vsake 5 minut bejba uletela, k bo trdila, da je tvoja punca x:)x x;)x x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz glihkar iz postle, se v pizami.. Odtelovadla, zdej pa pod tus, pa zajtrk, pol pa podhod Ajdovscina za zacetek.. Pol je pa v bistvu do 5h frej, ker nic pametnega ne dogaja, pa grem na trznico po kako ribico pa mal zelenjave x:px

Uf, tocno, moram torbo na motor namontirat.. da ne bom ribe na balanci prevazala x:o)x x8Dx

uzivejte v Grosupljem, pa thanx vseen x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

as ti marsa al si za luno x:Dx  x;)x

valda de grosuple....bemu x:Dx  x:Dx  x:Dx

mash de se namalash tam....k drgach bo  :vragec: .... x:Xx  x;)x  x:)x

te probam clo na gesto dat....che je pa nau...pa rechesh tam na vhodu, de si moja punca x:Dx  x:)x

o thanx, nisem bila ziher da to mislis, morda pa res uletim, sam ne vem cist tocno kje je to, mislim ta grad, sam bom ze nasla, valjda, ce se bom ze namalala tam.

sam to je ze cez dan baje, jaz mam pa druge plane cez dan... no saj zvecer je pa tud tecno, ker ni Mitje, pa mi ni kul tamalega samega puscat, ce ne bom v LJ... nekaj druzga je it na metelkovo pa da je tamal sam, ko sem v 10 minutah doma.. no saj grosuplje so cist bliz... :)

Jaz sem tud mislila na trg, Aliana, pa se mi ne da sam zarad paradajza, ribe pa odpadejo, ker jih tamal ne mara.

Cist vse mam mokro, nic za oblect, ko se tko slabo sushi. :|||

Sushi. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kako me moti ta glavobol :xx!: že več kot en teden traja tole...

men se pa ne da pospravljat, pa pripravljat, bi šla najraje nazaj spat. Verjetno se bom popoldne v naravo umaknila... sem včeraj ugotovila, da bi mi pasalo, če bi hodila, hodila, hodila.....

jaz sem se pa prehladila al mam pa sam nekaksno alergijo.. me skoz drazhi in posiljuje na kaselj... kot da bi kak prahek dobila v sapnik... nekaj me moti, mi nagaja... :)

Pa noge mam mrzle pa v dekolte me zebe, glavo mam pa cist vroco... to ze ni nic fajn... :||

joj pozabla sem napisat, kaksno blazno ureznino mam na roki, grdo, se mi je kar mal vnelo... kot bi z nozhem zarezala, sem pa z nohtom, ki ga nisem spilila se, se popraskala, pa tko pod nesrecnim kotom... no lohk da me je pa tud mimi... sam ker je ni bilo nikjer.. no v glavnem kar naenkrat, sploh vedla nisem, sem imela blazno grdo prasko na roki. x?x pol jaz kar pustim, kao ker se dbest zdravim in obnavljam, no pol je pa kar okol rdece postajalo, sem se pa vseen rajs se mal z aloo namazala. :vio:

In polna sem plavic, vceraj sem se 2x v isto mesto na nogi udarla. :|||

Pa ogabno ponoc v komolc, ampak ogabno, me kar zmrazi od spomina na udarec. :sick:

ker stor sem ejj. x:o)x xDDx xrolleyesx

Picasso

Kristus, kk mi gre vse na živce. Se mi zdi, da kr vsi neki naglas govorijo...Si bom štoflce zabasala v ušesa. Pa še menstra... :sori:

Bi morala it na izpit...petga julija...ful zajeban, pa zdej ne grem, mi je zmanjkal moči, ne morm več. Ne da se mi jebe, ampak mal preveč se mam rada, da bi postala nervous wreck...Grem pa pol na kulturo renesanse...ful luštn predmet...Če se ga začneš taprav cajt učit (recimo dons), pol prou uživaš ob branju.

Zadnje cajte se mi pojavlja nevemkaj...ej, ne vem kaj je to...tolk slabo psihično počutje...Sm se probala učit: sm gledala eno stvar 15 min, pa se nism mogla skoncentrirat, da bi sploh zaštekala. Pa ne, da bi karkol razmišljala, v glavi tema, praznina. Em, sej ne da bi paničarla, ampak a je kje kaka tema o oblikah depresije'?? Drgač že od pogreba (31.5.) jem deprim, pa mi NIČ ne pomaga... Povrhu si kuham čaj od šentjanževk (Pol me bo pa itak skurl, ko bom na sonce pršla).

Grozn se počutm :xx!:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:sori: x:)x xsrcx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:sori: xcrossfingx xsrcx

*mamo kje kaj, daj v iskalnik depr in ali tesnoba, 'isci v vseh forumih' in 'isci samo v naslovu'.

:palec:

Picasso

Mhm. :palec: S tem iskalnikom se nekak ne marava, sm pa vseen našla nekaj...Thx :vio:

Dear Human,

xDDx x;)x

To zato k ste tolk shusasti. :D

Picasso

x:Ix Pa če me ne mara...Zmeri napiše da ni našel (pa sm recimo napisala rož*, ko sm iskala rože) al pa mi vrže stvari vn ko me ne zanimajo...Je recimo v temi v kakmu postu omenjena roža, pa mi vrže pol to temo vn (pa je tema recimo tale vesoljni dnevnik, kjer je en napisu, da je sadil rože)...Štekam, da je to neki v zvezi s tem al iščeš v naslovu al v forumu al v temi...Sam ne vem, kje spremenit te nastavitve.

Tud teme ne najdem o tem, ko se je pisal kk uporabljat iskalnik. :inocent: xDDx

Dear Human,

nic zvezdice ne rabis... sam pojem das v cimkrajsi obliki.

recimo ce bos dala depresija, morda ne bo nasel, ker je mogoce v naslovu zdravljenje depresijE. Tko da das depr in nic druzga, pa tko kot sem prej rekla - isci v vseh forumih, isci samo v naslovu.

najdi. pa je. ck, cist simple, velik bolj kot da nekdo drug zate isce pa linka pa bolda pa vse. a ves. :8):

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...