Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 stara dobra tavzentroza. Grem na gorenjsk, sem vabljena na pichich. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>stara dobra tavzentroza. Grem na gorenjsk, sem vabljena na pichich. Gorenjsko ?Vzami pijaco pa jedaco s sabo, saj ves, gorenci... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 so preseljeni ljubljancani, torej mam se sanse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 a napoved sem ze napisala?ne. :|||||a se mi da?haha. eh ja... Ce mislis s5 kaxne jamranjke pisat... pol s pisanjem pocaki do konca tedna!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jamranjke Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 o mišelka!! sam da si se mela super. sem ti kr mau fouš. sam sem jz tud mela tak krasen vikend... zdele pa mal pospravt klele... kok se teh mačjih dlak nabere... pol pa mal pred tv pa spat... rana ura zlata ura... je treba delat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 kaksno hecno poletje je letos. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 res,mal tko-mal tkopa še glava me boli k me nikol nea maš še mačka? Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>res,mal tko-mal tkopa še glava me boli k me nikol nea maš še mačka? a ves da je boljs! Thanx! (a tebe se glava? ) sem ze clo delno napoved napisala...sama jamranja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 sem ze clo delno napoved napisala...sama jamranja... STOP!!!...in the name of love... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 Samson, ce mi je pa kaj vsec pri folku, je pa to, da me v smeh spravljajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ves da je boljs! Thanx! (a tebe se glava? ) sem ze clo delno napoved napisala...sama jamranja... še kr teži ja,ma sj bo nehaljs se odpravlam,konc šihtačavč Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 hm, skoda, no saj... morda bo pa boljs, ko bo 'konc sihta'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa zaenkrat kulj, ker ne maram ful vrochine. men je tud kulj tole vreme ... sicer ena cudna nedelja... nekam razdrazljivi pa tko ... vceraj sem bila na sestricnini poroki... lustno, ker je bilo zunaj, na travci ... dans sva se s frendo ves dan nekaj menli za kofetka, pa nama ni ratalo, sprehod skoz arboretum je bil skoraj v koloni :xx!: ... namesto na limonado v arobetumu, sva si s tamalo nabavli sladoled in se pocli pred teve, kjer se zdaj visim, ker je tolk enih filmov s Tomom (hih, sej res - HB dear Tom ), da se komaj odpopam stran ... ne najdeva Dasinega potnega lista ... cist mozno, da sem tanovega vrgla stran, tastarega pa spravila . zdaj pa vso tisto birokratsko proceduro cez dajat in se enkrat ga dat delat :xx!: mejte se fajn *huh, napoved ze ... tnx ze vnaprej ... hehe, kolk se pa narezim Samsonovim komentarjem ... 'STOP!!... in the name of love' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>*huh, napoved ze ...ne ne misanderstending ni se.saj ves, ni vazno kdaj se zacne pisat, ampak kdaj se konca, torej da je, jaz lohk tle lapam kar cem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mateja, ti mas skoz tk milino, smooth energy, te more met člouk rad ......... no ker recimo zame pa ze tezko kaj tacga recemo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ... no ker recimo zame pa ze tezko kaj tacga recemo. ...ti si poosebljeno jamranje...kokr bi bral besedila pesmi od vilija resnika.. You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 joj, a daj ... se zdim dons sama sebi ena driskapiskatecna *glej ga Samsona, no funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Samson Vikend " Astra sama doma" gre h koncu ... :xx!: kolk je blo fajn pa še en lunatek me je včeraj na drink peljal ...pasalo kot smetanca na kavo... drugače pa rezime... v petek žurala do jutra, včeraj pa potem dan prelenarila in to brez slabe vesti x!x ...ko sem se nekaj prebujala, sem se spomnila da sem sama doma..in se obrnila v novo rundo spanja... Mateja ...prepričana sem bila, da sem te v torek zvečer videla v Domžalah Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 hoj, Astra ... v Domzalah si bila, pa nic pocingljala na mobi ... pojma nimam, kje sem bila v torek... ampak res cisto mozno, da sem bila kaj tam okoli * se Cosma in Cocci uletita, pa smo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ti si poosebljeno jamranje...jemljem kot... svojevrsten kompliment... (asociacija tud zato, ker sem glih neke komplimente omenila tamle v napovedi zdajle) - tega mi namrec se nihce ni rekel v lajfu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> drugače pa rezime... v petek žurala do jutra, včeraj pa potem dan prelenarila in to brez slabe vesti x!x ...ko sem se nekaj prebujala, sem se spomnila da sem sama doma..in se obrnila v novo rundo spanja... zamenjaj petek s soboto, pa dobis mene oz. mojo situacijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Eh, Mateja, sem bila mal deprasta nič primerna družba .... * ja, jih tut jaz čakam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 that's my nature... vedno tik pred eksplozijo... sam... saj je kul... boljs kot da bi bla mrtva. joj glej to, kwa sem sla tiste komplimente tja stepat v napoved, zdaj pa sem cist v tem... enkrat je rekel en ex tip, da 'jaz sem bila vsaj zhiva' (da ene druge so ble pa trupla ). no in to je pravzaprav tud fajn kompliment. ceprav... miru pa res ni imel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ko je Samson omenil poosebljeno jamranje in Vilija Resnika, sem si ga prav predstavljala, ko tam v enem spotu nekaj kleci in jamra nekam v nebo al kam ... in pol Marso, ko pise napoved in vidi tam same stale neke ... sam ... si tezko zamislim, da bi Marsa tkole jamrala v nebo nekaj *astra, depraste scene so zlo obicajna rec, tko da nea se sekirej za take malenkosti drugic funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts