Pika Pikica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Briga te. Glavn, da se ob pogledu nate še vedn navdušuje..... Ja to pa ne vem...boš mogu njega vprašat...nism čist 100%! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ah, mal pa te le mora pustit v negotovosti, da se ne prevzameš..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, mal pa te le mora pustit v negotovosti, da se ne prevzameš..... No comment! Kok sm lepa! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 mick zhe pondelk dopoldan ves slinast zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 marsa,da nisi ti noseča,da ni to ta čudn filing ? aakhut,nevem kaj bi mi brez tvojga humorja počel js sm si pa kopalkice kupla,take lušne vojaške temno pa svetlo zelene na štrikce.na štrikce pa zato,da nihajoče kilce pretentam.važn,da sebe ne morm. zdj pospešeno delam trebušnjake pa sklece pa take stari,tko da me vse boli k sm tko zaležane sorte. ma zadn cajt da zmigam to svojo rit Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Glede na to, da se v zadnjem času bolj malo javljam, je že čas, da se pofočkam.(Mateja, Astra ... upam, da je s Cosmo vse v redu )Mah, v bistvu se mi nič posebnega ne dogaja, kar naprej eno in isto pa se mi ne ljubi pisat ... pa še v službi je bilo kot običajno ob koncu meseca (pa še polletja) precej našponano. Mejte se vsi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mick zhe pondelk dopoldan ves slinast zlomk ............. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ...love is in the air... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Kdo bi vedel, kaj me muči... ..v bistvu nič, dovolj pa, da sitnarim sama sebi... :xx!: ..ko bi vsaj drugim... Končno sem si kupila kopalke... ...po neštetih iskanjih danes zavijem v eno brezvezno trgovino, rečem imate kaj v moji številki...in vzemem edine, ki so mi bile prav...saj niso bogvekaj...pa mi je vseeno, sam da jih imam končno... še celo do bolnice sem zavila, da končno dobim eno napotnico, ki jo potrebujem, rok sem tako že zamudila, upam, da se mi tole ne bo maščevalo... pa postrigla sem se, malo, ne preveč....moram najt nekoga, da me fotkne, baje dobro zgledam, sama na sebi pa vidim samo napake... :xx!: krizasrednjihlet.press Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Končno sem si kupila kopalke... joj jaz si jih sploh ne upam pomerit - lanskih. :|||jaz pa sem si dons kupila dve majcki svetlozeleni. Se nisem mogla odlocit, pol sem pa kar obe. Peljala frendico iz sluzbe dam, na gorenjsk, ker je brez avta, pol sem sla pa se v mesto do mame pa na trznico pa v trgovino.Kok mi gre na zivce, da me zob boli se zmer. :xx!: Jaz tud mal cudna....noseca pa nisem, Child (hvalabogu!). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 ke? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Mystica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 dan.... v službi blo fajn... se hitr latinščino učim xrosex zdele grem pa mal sajnat pol pa mogoče celo laufat, k se mal shladi... ful mam energija dons spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 kulsk! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Danes mi je bil en tak težek dan.... že zjutraj sem komaj spregledala, se nekako prišlepala v službo, skuhala kavico zase in kolege....jo popila eno vedro, da se zbudim,....a ni bilo vse skupaj NIČ......nobene zavidljive produktivnosti od mene ....sem hvatala krivine, da se mi ni bilo potrebno pretegnit.....mislim, kakšna sem jaz?????? Ampak mi je bilo prav všeč in upam, da se ne razvadim, ker....... Drugače pa upam, da mi bo uspelo zvečer na en laufing, ker sem zadnje dni zabušavčkala.PACKA, mi je kar rit začela narazen lezt..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi je skor ušel en nasty comment..... kej druzga k slinastga komentarja tko ni blo prchakvat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 jst pa skoraj stanovanje zažgala :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst pa skoraj stanovanje zažgala :xx!: chigavo?..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi je skor ušel en nasty comment..... Si se raje ugriznil v jezik,ne? Ja,ja.... bolje tako..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kej druzga k slinastga komentarja tko ni blo prchakvat zlomk Jaz se slinim vsaj za eno fejst babjo ritjo , ti pa vztrajno za mojo :xx!: .......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Zopet vidva..... Pojdita raje na pir...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se slinim vsaj za eno fejst babjo ritjo , ti pa vztrajno za mojo :xx!: .......... bo kr drzhaledina stvar pr teb k ma sej faco zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...sebe raj v špegl poglej, pa paz, da se preveč ne ustrašiš. karkol bi shpegu pokazal...ne more bit tkoo nagrauzhno kokr si ti :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, tko res ne......precej bolj. chist nemogoche....glede na ono tvojo fotko k je bla kle gor cele pol urelih tolk de so si jo skrbne mame zloudale pa sprintale za u shpajzo...de otroc marmelade ne kradejo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Kako sta pa vidva smotana....... Poglejta raje, kako lepo zunaj sije sonček in pejta mal ven, da vama ne bodo šle same bedarije in neslane misli po glavi....... p.s. zgledujta se po meni,k grem zdajle en krogec odlaufat......bolj koristi možgančkom, kot pa tole vajino nakladanje......Ajde pobčeka,gremo, gremo,gremo..................................... VUN!!!!!!!! Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts