Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

marsa,da nisi ti noseča,da ni to ta čudn filing x:Dx ?

aakhut,nevem kaj bi mi brez tvojga humorja počel x:o)x xDDx

js sm si pa kopalkice kupla,take lušne vojaške temno pa svetlo zelene na štrikce.

na štrikce pa zato,da nihajoče kilce pretentam.važn,da sebe ne morm. :inocent:

zdj pospešeno delam trebušnjake pa sklece pa take stari,tko da me vse boli k sm tko zaležane sorte. :8): ma zadn cajt da zmigam to svojo rit x^x x:Dx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.
Deli na socialnih omrežjih

Glede na to, da se v zadnjem času bolj malo javljam, je že čas, da se pofočkam.

(Mateja, Astra x;)x xsrcx ... upam, da je s Cosmo vse v redu xcrossfingx )

Mah, v bistvu se mi nič posebnega ne dogaja, kar naprej eno in isto pa se mi ne ljubi pisat :inocent: ... pa še v službi je bilo kot običajno ob koncu meseca (pa še polletja) precej našponano.

Mejte se vsi xsrcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

...love is in the air... x:px x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kdo bi vedel, kaj me muči... xrolleyesx ..v bistvu nič, dovolj pa, da sitnarim sama sebi... :xx!: ..ko bi vsaj drugim... x:Dx

Končno sem si kupila kopalke... :o|o: ...po neštetih iskanjih danes zavijem v eno brezvezno trgovino, rečem imate kaj v moji številki...in vzemem edine, ki so mi bile prav...saj niso bogvekaj...pa mi je vseeno, sam da jih imam končno...

še celo do bolnice sem zavila, da končno dobim eno napotnico, ki jo potrebujem, rok sem tako že zamudila, upam, da se mi tole ne bo maščevalo... :o|o:

pa postrigla sem se, malo, ne preveč....moram najt nekoga, da me fotkne, baje dobro zgledam, sama na sebi pa vidim samo napake... :xx!:

krizasrednjihlet.press

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Končno sem si kupila kopalke... :o|o:

joj jaz si jih sploh ne upam pomerit - lanskih. :|||

jaz pa sem si dons kupila dve majcki svetlozeleni. :vio:

Se nisem mogla odlocit, pol sem pa kar obe. :)

Peljala frendico iz sluzbe dam, na gorenjsk, ker je brez avta, pol sem sla pa se v mesto do mame pa na trznico pa v trgovino.

Kok mi gre na zivce, da me zob boli se zmer. :xx!:

Jaz tud mal cudna....

noseca pa nisem, Child (hvalabogu!). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dan.... xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

v službi blo fajn... se hitr latinščino učim xrosex

zdele grem pa mal sajnat :wub: :rolleyes:

pol pa mogoče celo laufat, k se mal shladi... ful mam energija dons xzobkox xpartyx

spet se mi je na bolš poslabšal

Danes mi je bil en tak težek dan.... :C: že zjutraj sem komaj spregledala, se nekako prišlepala v službo, skuhala kavico zase in kolege....jo popila eno vedro, da se zbudim,....a ni bilo vse skupaj NIČ......nobene zavidljive produktivnosti od mene :o|o:....sem hvatala krivine, da se mi ni bilo potrebno pretegnit.....mislim, kakšna sem jaz?????? x?x x:Dx Ampak mi je bilo prav všeč in upam, da se ne razvadim, ker....... x;)x x:Dx

Drugače pa upam, da mi bo uspelo zvečer na en laufing, ker sem zadnje dni zabušavčkala.PACKA, mi je kar rit začela narazen lezt..... x:Dx :vragec:

x;)x xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Ne, tko res ne......precej bolj.  x;)x  xcivx  x:Dx

:vragec:

chist nemogoche....glede na ono tvojo fotko k je bla kle gor cele pol ure

lih tolk de so si jo skrbne mame zloudale pa sprintale za u shpajzo...de otroc marmelade ne kradejo

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kako sta pa vidva smotana....... :o|o: xDDx Poglejta raje, kako lepo zunaj sije sonček in pejta mal ven, da vama ne bodo šle same bedarije in neslane misli po glavi....... :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x xDDx

p.s. zgledujta se po meni,k grem zdajle en krogec odlaufat......bolj koristi možgančkom, kot pa tole vajino nakladanje......Ajde pobčeka,gremo, gremo,gremo..................................... x:Dx x:Dx x:Dx VUN!!!!!!!!

x:Xx x:Xx x:Xx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...