Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Me še zmer glava boli od pjače! x:Dx  Morm mal pauze nardit, drgač lohk še kronik ratam! x:Dx  x;)x

Hehehe, izgovori xrolleyesx :inocent: x:Dx No, boš pa pol ob rojstvu bejbike trojno častu :vragec: x:px , te bomo že kje zahaklal..... x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Google predstavlja Zemljo

Mountain View, Nedelja, 3.7.2005

Uporabniki Google maps sedaj lahko delijo svoje najljubše lokacije s svetom. V torek je Google objavil novo storitev Google Earth, zastonj programsko opremo, ki omogoča podrobne, 3-D poglede mest po celem svetu, s tisoči podatki o restavracijah, šolah, hotelih in ustanovah. Program omogoča tudi zabavno grafiko, ki prikazuje poti med različnimi lokacijami.

Prav tako so pred kratkim objavili še bolj približane satelitske fotografije celotnega sveta in podrobnejše fotografije večjih mest. Prej so bila namreč ostro vidna le ameriška mesta, druge kontinente pa so uporabniki lahko približali le do določene stopnje. Med drugim si sedaj lahko podrobneje ogledate piramide v Gizi, Himalajo, podrobne slike ulic s slovenske obale, Julijske Alpe in nekoliko zgrešeno sliko Ljubljane. Podrobneje je namreč fotografiran le skrajni vzhodni del glavnega mesta ter polja in gozdovi zraven.

vir: www.gambit.si

internet stran: http://earth.google.com/

AlenaU :palec:

Marsa :palec: :palec: maš prav, sam ... v tem primeru je to ZELO pametno (če ju seštejem, ker sem Dvojček, to lahko, sta mlajši od mene par let) :vragec:

Vsak je sam svoje jame kopač, tko si jaz ovire v svojem življenju kar sam postavljam.

Se bo že najdla kakšna, ki bo zadost stara in ji bo zvestoba kaj pomenila, jaz mam cajt (to je itak vse kar mam)

Na placih kjer se zadržujem ni prav veliko samskih žensk, ki bi si želele daljšo, resnejšo vezo, men ni do avantur in nam ostane sam še ŽUR, kar pa tud ni čist napačno.

Bo že boljš, tud ledene dobe so ble doooooooolge, pa poglej kakšno vreme mamo x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

3x....čestitke obema in naj vama bo skrajno fajn...pa saj za to znata poskrbet....

dež...vlaga v vsaki pori....in men se do nezavesti spiiiiiiii....razpoloženje po vremenu....pa nč se ne dogaja.....skratka, svet se vrti dalje.....

mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

takole, pa smo pšlihtali avteka x^x guma mi ne spuša več, jermen mi je zamenjov, vse luči mi svetjo, akumulator mi ne skače več po mašini, premze mam zamenjane(od ploščic ni blo nč, diski so bli pa kt alufolija :O: ) tko da mi ni treba več ročne zategvat.....in taprvo sm na radar natrofla, k sm se brez skrbi končno pelala :o|o: x:Dx prov mi je :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

dež je šel drugam x:Dx ,jaz pa se počutim oblačno oz. zmerno do pretežno oblačno, vmes pa mal burja zapiha, se razjasni in potem spet...Hja, bo že,,,sej mi v bistvu ni tolk slabo, samo ne da se mi družit, pogovarjat, ukvarjat z drugimi..folk me pa kr kliče.. :o|o:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

:vragec:

morgen..... x:)x

tko lushtno se pa zhe dolg nism zbudu.... x:)x

me neki mot, pa odprem ochke, pa zaznam hladen povetrc ki mi veje preko teleshchka.... x:)x x:)x x:)x

tko fletno blo...de sm se she kr mal valau po postlci... x:)x

tole chist drgach k ponavad, k se chlouk u lastnem shvicu namochen prebudi... :xx!:

tko lepo spochit, pa sploh nism kej velik spal...sam ene 10 urc... xrolleyesx

al pa she to ne....kdo bi vedu.... x:Dx

dons ga bomo pa spet mal lomil...hehe

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Thanx! xsrcx :palec:

ma ja, se... mal manj, sam mam pa zato totalno oteklino. :|||

Pa vse trdo... dajem sanso, da se samo umiri, ker ce ne ga grem lohk pa sam spult. x:((x

Bla spet vso noc pokonc, docakala Mitjo, ki je prisel ob kakih 3:15...

Ha! Spoznal je makedonsko marso!!! :eek:

Tam na tem eventu je slisal da eni skoz klicejo marsa marsa... pol pa ena bejba... in so se zaprical in je marsenicka in je iz rijeke marsenica. x:o)x

Tko da je mitja v slabem mescu 'prestregel' kar dva moja sorodnika crnogorska, ko o njih 40 let nisem imela nobenega glasu in nista.

In imam zivordeco majico na kateri pise marsenić. za znort! xDDx

Sem rekla a si vprasal kaj je po horoskopu, in ni... :o|o:

ampak da bi bla lohk kaka skorpija, da je tud taka gajstna.

halo.

aja, ime pa ji je aleksandra in not v tem je tud alenka. xDDx

Noro.

Tko da je rekel mitja da je to sajn da gremo v CG letos koncno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, kaj pa če bi v napovedi nehala pisati, da bodo problemi z zobmi? :inocent:

mal se zezam, kaj ti čem drugega rečt... xsrcx

Majica z marsenići :eek: :palec: :palec: :palec:

Astra

Per aspera ad astra

no, skrajn cajt za cg :palec:

superca

in preveri prosim, kje boma tisti žajbelj gojile na stare lete x:o)x x8Dx

morje more bit blizu in dober vranac

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O Stanka! x:Xx :vio: :palec:

Ja, saj res, vranac pa to, sam ni zraven morja, saj ves, sem skor albanka v bistvu.. x:o)x x:px

ja, zobje... :mad2:

ja majica s kratkimi rokavi s svojim priimkom. haha. zivordeca, kot se za marse spodobi. :D

se mi je pa najprej kar mal zamal zdel, da kar ene marse so se zdaj.

pa je rekel mitja saj tvoj fotr je bil tud marsa (so ga res tud tko klical, sem rekla 1x mami, ce ji je bad da me marsa klicejo, je rekla da ne, sam da se ji je liksirast zdel, ko so fotra tko klical). xDDx

joj moram sibat po frendico.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz se slinim vsaj za eno fejst babjo ritjo x:px , ti pa vztrajno za mojo  :o|o:  :xx!: .......... x;)x  x:Dx

Hihi...dobra! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

chist nemogoche....glede na ono tvojo fotko k je bla kle gor cele pol ure

lih tolk de so si jo skrbne mame zloudale pa sprintale za u shpajzo...de otroc marmelade ne kradejo

zlomk x:Dx

hihi....tud dobra...fejst! :palec:

Kokr sta butla, me vseen dostkrat nasmejeta s svojimi bodicami...mejčkn se še lohk kregata, dokler mi bo smešn vama dovolm! x;)x x:Xx

Mystica...pobož in ful držim pesti. x:Xx

Marsa...zate tud, za zobke! x:Xx

Dons mi je pa kr lep dan....taka čudna sm..med jokom in veseljem...raznežena totalno....mal me meče.. x:Ix

Kok mi je čudn...zdej mam čist mir s faksom in vsem ostalim...nč obveznosti...do 4h-5h delam, pol sm pa kr frej...nč jasn. Sej mi paše, ampak k ti je kr čudn po celoletnem skakanju, k se kr naenkrat vse umiri. x:Ix

Jst sm tud lena...I blame it on the pressure... :lol:

Pol pa še take komade rolajo po radiu...If there's any justice in the world, I would be your man, you would be my girl.... :o|o: :lol: You're gonna be my baby.... xsrcx

Dons grem u kino, pa magar sama...bom probala it dons Vojno svetov, jutr pa boogey man-a.... x:px Ja, kak filmoman sm jest...za popizdit. Študiram, da b blo fajn met The lord of the rings maraton...morm sam dobit vse tri...sej jih ma en kolega, sam tok nerad dvd-je posoja...ga bom že prepričala...sam klinc, k ne pali na babe! :lol: :D A se kšn lunatik jav, da ga omehča??? :inocent: x:Dx

Lunatki moji, en lep dan vsem...mal se skulirite...dobesedno, k je kul vreme x;)x ...hladovina rula! x8Dx

Pa še enga lupčka nekomu x:Xx pa veliiiiiiiiik sreče!!!! :palec:

...never felt...never felf this much alive!!!! :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja dez je ze ok, sam tale luna v raku... jamr jamr jamr... :|||

Picasso

Makaki! Čisto super dan, še posebno za v klobčič se zavit pod toplo koco...

mogoče še kako magnetično astrobukvo in fajn muziko

in preja zagotovljena :vio:

al pa za kako dobro kuhanje

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz bi kar šla nekam, da bi mela mir, pa da me noben ne bi lociral :o|o: Pa nisem žalostna, ampak ful prazna,že meji na apatijo :o|o:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

preja zagotovljena... :D

ja saj...

men se ne da valjat vec. pa slabo mi je, zgleda da sem se z necim mal zastrupila.... :||

naj ze zgine pluton iz moje prve bajte!!! :mad2:

v 2. x:o)x

to bo spon, razturancija. x8Dx

Picasso

Jaz bi tud spala xcivx Pa zavila se v dekco in brala knjigico in lenarla..Pa moram it otroke pazit..

Pa cel dopoldne sem po trgovinah letala, sem cist izmucena.. Frendica ob 8h prsla po eno torbo, pa rekla, da gre pol na shoping.. sem se v trenutku slabosti odlocla, da grem z njo.. z njenih avtom.. in pol sva po trgovinah letale, mi je ze v prvi zal postalo x:o)x Ampak OK, saj sva se cist fajn imele, clo en pulovercek sem dobila. In to - kao 2500 SIT, grem na blagajno, zenska rece 1600.. pa jaz :eek: x?x Pa pravi, ja vem, men tud cudn, sam v rcunalniku tko pise.. Ja, ok, pritozevala se pa tud ne bom x8Dx

Zdaj pa.. ma ne vem, po moje bom sla kar spat za eno urco.. se mi res nic ne da.. pa pico bom narocila, mam se bone.. Da pripelje kosilo, pol pa sibnem ob 3h po tamale.. Je prejle mami klicala njuna, ce jih lahk grem mal prej iskat, ker jima je dolgcas.. Itak, dez, pa morjo not sedet.. Moram se kaksno igrco spomnit, da se bomo mal zbudil...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...