aakhut 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zlomk ja ti pa res ob nenormalnih urah ustajaš zadnje cajte bemukdrkol ustanem....je po vashe nenormalno dejte se zhe odlochit kwa JE normalno zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemukdrkol ustanem....je po vashe nenormalno dejte se zhe odlochit kwa JE normalno zlomk za tebe je normalno po kosilu enkrat a ni tk si ns navadu, zdej ns pa tole iz tira mal meče KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za tebe je normalno po kosilu enkrat a ni tk si ns navadu, zdej ns pa tole iz tira mal meče sej mene tut zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej mene tut zlomk tebe iz postle KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tebe iz postle mene zhe ceu lajf meche zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene zhe ceu lajf meche zlomk sam da te ob oblazinjene robove drgač pa tale moj tempo je čist trimač kokr mam frj cajta, sm totalna crka, ama ništa od mene, za poizdit sej ne da bi drgač bla glihnevemkok zagnana, sam tole je pa :xx!: jao jao......pa sm ugotovila da sm ž skor čist suhcena še celo moja drgač tko lepo zaokrožena ritka gre papa......se bom mogla namensko pitat al ka, sej je treba linijo uzdržvat nekak......pha ene pa jamrajo kok ne morjo shujšat, js se pa prtožujem tle nekej sam vseen: hočem mojo rt nazaj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hočem mojo rt nazaj sam de ne naprej zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jutro! Prebedela pol noči.....tako, da izgledam takole.............. Pravkar pijem drugo kavico, da se malo spravim k sebi............... Hvala bogecu, da imam danes dopust............ Nič, bo treba krent po opravkih...., pa frizerju danes zavijem, pa na pedikuro, pa še kaj si bom privoščila....... Ja, pa s kolegico sem zmenjena......tak, da bo nekaj dogajalo..... Lep dan želim vsem..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa na pedikuro hihiKOKICA na pediKURO zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihiKOKICA na pediKURO zlomk Hehehe, me bojo spedenal, ja..... Bom mela take lepe krempeljčke..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Todika, jest bi tud mojo rit nazaj... :xx!: *slikca na ikonci ni nova (ene 4 al kolk let stara), sem jo ze v fotkah objavla, tko da - brez panike ... zdaj je 3471583487 vec gub in ene tolk vec kil ** kolk sem lena zadnje case... ***en caroben 7-7-7 dan vam zelim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Čao....še vedno migrensko... :xx!: Mam pa ful lepo učke dons namazane...hehe...z zeleno...mi k hlačam paše.. Včer sm šla z eno kolegico v šoping in mi je še za roj. dan kupla darilo - bon za nohtke...jupiiiiiiiiiiii...kok bom lepa zdej! Dons mam 3 službe...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :xx!: Pa čist sm zjebana zarad te glave. Kok mi to mori. Včer sm vzela tablet pol, k je bla že ornk panika in pol sm bla čist zblojena....ful sm mela zmedo v glavi (k da je drgač nimama, a ne? )....in ful mi ni všeč ta občutek...sam kaj nej, če pa neha bolet pol...sej beden filing pa po kaki urci zgine. Joj, spet me seka...ZGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!! Včas bi si res najraj to bučo razbila, da bi biw mir! Jebemo! Nč, zdej bom šla neki na pošto iskat, pa po nektarine, k se mi jih lušta že ene par dni (službeno grem, da now pomote! ). Neki si želim. Wish me good luck. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pikica... če tale migrena kr traja in traja, kaj če bi si kakšno masažo ubodla, verjetno je kje zastoj? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Mam pa ful lepo učke dons namazane...hehe...z zeleno...mi k hlačam paše.. kaxno nakljucje... jest tut dons zelene okice pa hlace... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Astra, hvala... Ma ja, zastoj mam jst v svoji prtisneni glavi...včas sm tok jezna!!!! Sm si naročila pirino al pirovo blazino, k so mi jo eni toplo priporočili, pa še čakam, da jo dobim. Pa avtogeni trening bi se mogla spravt prakticirat, k tud fajn pomaga, baje. Ma...drgač sm že bla tud pr bioenergetikih, pa ni kej preveč pomagal....kva češ, sama morm očitno s sabo ornk neki razčistit. Samson, a greva na dejt? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Samson, a greva na dejt? Ne, ne... ce bova sla na dejt more bit en z rdeco namazan, da bo zanimivo... 1 stop 1 go... minus in plus... ne morva bit oba enak namazana, kje si pa se to vidla... + & + pol ni kemija... ni kemija-ni fizika... ni fizika, Samson raje gleda radovednega tacka!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 :lol: Sej mogoče s pa ti namazan s hladno barvo, jst pa s toplo...evo ti minus i plus! Radovedni taček? Naaaaaaaa Pol že raj Pipi in Melkijad gledam! :D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Kwa je en model, ta naš Jan Poslal mail s počitnic, piše, pogrešam govejo juho in dunajskegaP.s. pozdravi vse člane v družini Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Radovedni taček? Naaaaaaaa Pol že raj Pipi in Melkijad gledam! :D Pa ne mors prascev gledat po TV-ji... prasec sodi na talar!!! P.S.: Zato tudi ne gledam prenosov iz parlamenta!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa je en model, ta naš Jan Poslal mail s počitnic, piše, pogrešam govejo juho in dunajskegaP.s. pozdravi vse člane v družini Astra faca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne mors prascev gledat po TV-ji... prasec sodi na talar!!! P.S.: Zato tudi ne gledam prenosov iz parlamenta!! Kaj pa k greš mem ogledala? Sej vem, da je bla tale svinjska, sam nism si mogla pomagat...sej ti bi me mogu razumet, dvojčk! No hard feelings, baby! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro Ah, včeri bila na pikniku ... za zaključek šolskega leta. Jutri pa se začnem pripravljat za dopust. Štartam v pondelk, jupiii Super Sej pripravljanje na tak dopust je po moje prav fajn To me je spomnilo, da grem jaz tudi v ponedeljek, kopalk normalnih pa se nimam Sam, da si se mal sprostila, super Moi: Spala sem do desetih Sem ze zacela nabirat notr Par stvari postorim, potem pa frej.Ne vem, al je dons tak dan, pa luna pa to, sam ful se slabo pocutim...mogoce pa zarad tablet za prestavljanje Vceri je blo pa lustno in po drugi strani zanimivo. Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jutro Comp dela tud podnevi kok ga mam rad, ponoč sem kar za mizo zaspal, me vse boli, čaka me pa precej naporen dan, letanje s fotrom (avto kupuje, jaz sem pa taxi), casting za eno reklamo, služba, pol bi pa kakšen & pasu, bom mal na Metelčico obisku, pa spet nekje jutro dočaku .Child za današnji izpit, pa še za mene mal zaplavajta Prijeten, ne prevroč dan vsem lunatkom in ostanku sveta Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Evo, jaz tud doma.. se na kavico skocila Maribos in in lent in stajerci ful fajn bo treba se kdaj ponovit Zdaj grem pa spat se za kaksno urco, drugac bom tamalim na kavcu zaspala, namest da bi jih pazla.. Pa shit.. glihkar zvedla za eksplozije v Londonu Upam, da je z mojima puncama vse OK... Morta pa vse za mano ponavljat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, jaz tud doma.. se na kavico skocila Maribos in in lent in stajerci ful fajn bo treba se kdaj ponovit Zdaj grem pa spat se za kaksno urco, drugac bom tamalim na kavcu zaspala, namest da bi jih pazla.. Pa shit.. glihkar zvedla za eksplozije v Londonu Upam, da je z mojima puncama vse OK... Morta pa vse za mano ponavljat Tudi Bajaga je bil super Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts