Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hello!

Se jutri doma, potem pa morjeeeeee! Kolk komi cakam http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n050.gif Stran od vsega x;)x

pekli bomo štrudelj in mogoče tudi kruh

Kaj pa pridem? x;)x

Dobre volje sem danes :vio:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>oo zlomko a greš na dopust??  x:o)x  hehe, da nauš preveč hudičev okol naštepal  x:Dx  lepo se mej  x:o)x

:vragec:

thx x:)x

mam hudichuljo s sabo....tko de samo domachi hudichki :vio:

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

tko x:)x

zmontiru dodaten 160Gb ekstern disk (bi znal bit dost za 10 dni x:Dx )

UPS prklopljen

firewall dela (de neb ker kej brsku kle :xx!: x:Dx )

virus-send tut (za unga k bi vseen kej brsku kle x:Dx )

muska se luda...

jst pa bezhiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm........... x:px x:)x

mejte se

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jutro vsem, dobro, ne pretoplo, mal vlažno, pa folku se meša. Kupijo BMWja in mislijo, da so jim tud cesto prodal zraven. Zdaj mu bo pa sodnik (za primeren denar) razložu kaj pomeni tisti trikotnik narisan na cesti + prepoved vožnje od 1 meseca do enega leta, pa kakšna točka minusa; najbolj ga boli to, da mi bo popravu avto. Zlato pravilo je: ne izsiljuj prednost starim avtom, ker ne bo ustavu!!! Bom pač par dni brez avta, bo pa pol tolk lepši.

Ponoč je bil prav prijeten žur, spet par lunatkov na trancijadi, ne prevelka gužva, mal dežja, da nas kulira. Marsin fan club se rapidno veča, na vsakem žuru me sprašujejo kdo je ta huda bejba, pa komentarji, "če bi jo jaz poznal,mi ne bi bla sam prjatlca" x:)x Bast, tvoja družba je vedno topla in prijetna, kot da bi se poznala celo življenje x;)x

:sori: za vse v Tolminu in na Rock Otočcu, novembersko vreme ni glih za open air festivale, ampak, če kupiš karto v predprodaji :sori:

Aakhut, želim ti lepo vreme, čeprav je s prijetno družbo teden kratek tud v hiši, da ne preciziram prostorov v njej x:px , škoda, da si šel preden sem se pojavu v Jalla jalli.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Marsin fan club se rapidno veča, na vsakem žuru me sprašujejo kdo je ta huda bejba, pa komentarji, "če bi jo jaz poznal,mi ne bi bla sam prjatlca" x:)x

:eek: x:Ix :8):

a daj nehaj!!! jaz pa sem vceraj sprasevala frenda, ce sem privlacna, sploh nimam obcutka zase... sploh ne vem, kaj si naj mislim o sebi topogledno... res da so se tipi vedno lepil name, a pac - ker mam kao tole energijo, ki nima zveze s spolno privlacnostjo.

ampak tkole??

Hudo. x8Dx

Thanx!! x:Xx

Polepsal dan. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No skratka, bila vceraj na metelkovi, po tem, ko smo tle mal zhural.

Blo je kul, jasno sem ful plesala spet in srecala ful frendov, nekaj lunatkov tud, to je fajn, da se veckrat po istih placih rolamo, ja, Onix, Bast je res simpaticna, taka cist neproblematicna, prijazna in res kot bi jo ze skoz poznal, nekak sem imela pa 'skorpijonski' dan, ker sem mela same neke skorpije okol sebe. :)

Mal zmede, prevec smo spil, sam drugac pa zabava, joj se dobr da lohk plesem pa zhuram.

mama je zadnjic rekla kao v tem smislu - a ze spet? se nisme pustila motit, sem rekla hvalabogu da se mi se da. :)

No ampak dons mam pa macka, to mi pa ni vsec. pravzaprav sem cist boga.

Pa vceraj sem koncno imela ravne lase, ko sem si jih s fenom posusila, na, a me ni namocil in imam tako frizuro odstekano spet, neki krauzli strlijo na vse strani. :xx!: x:o)x

se avokado mi ne pase. sam leden donat bi mi pasal zdajle, sam ga nimam.

No mal je pa res pomagala voda s soljo. joj kok bi se zdajle v morje vrgla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj sem prekršila svoje načelo, da ne pijem alkohola in sem ga namenoma kršila. x:Dx In bogu hvala, da sem ga bilo je the best. Pa fajn ker ne rabim veliko, pa sem že "zrelaksirana" O mačku ni ne duha ne sluha, je pa res da sem vstala ob 13h.

Spanje je pol zdravja, smeh pa tudi pol, tako da sem zdrava ko dren. :8):

Glede na to, da sem planirala ta vikend na morje, kot vsak do sedaj in da imamo tako "krasno" vreme, sem se prijatelju pustila prepričati, da se greva namakati v ljubljansko "morje" Atlantis. Pa da vidim ali so jih samo besede ali je res tako fajn!!! x8Dx Ups, pa sončne kreme ne smem pozabit. x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

U, saj res, atlantis.. sporoci kako je, jaz mam tud drug teden v planu.. v savne bi sla pogledat..

A ce placas vstopnico za dezelo savn - a je treba pol kake une special tretmaje se posebej placevat al je vse v ceno vsteto... :8):

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz pa ugotavljam, da sem ocitno zakompleksana, ker me zlo tezko spravis v kak bazen. mam sto napak. kar je brez veze in necimrno in velepomembno - kot da koga briga kaksna sem jaz! xrolleyesx ampak vseen.. sam da pomislim da bi sla na kak bazen, si takoj premislim.

mam clo tole neko karto za vso sezono za ex stern, sem pozabila kako se rece, no pa nisem niti enkrat se slA. :8):

No ampak to ne sam zato, ker sem tolk of, pac pa tud ne maram bazenov.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Če si nista premislila( triple x in izbranka) x;)x ....

Veliko sreče, strpnosti in veselja mladoporočencema :palec:

saj res, kok si pozorna Enja, jaz tud zelim enako! :palec: x:Xx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa ugotavljam, da sem ocitno zakompleksana, ker me zlo tezko spravis v kak bazen. mam sto napak. kar je brez veze in necimrno in velepomembno - kot da koga briga kaksna sem jaz! xrolleyesx ampak vseen.. sam da pomislim da bi sla na kak bazen, si takoj premislim.

mam clo tole neko karto za vso sezono za ex stern, sem pozabila kako se rece, no pa nisem niti enkrat se slA. :8):

No ampak to ne sam zato, ker sem tolk of, pac pa tud ne maram bazenov.

Pozabila si na tretjo možnost: kaj pa če si bazene "prerasla"?Sonči se človek lahko tudi doma, da bi pa skakala v vodo in plavala v klorirani scalnici....tu pa človek že malo razmisli.Ja, v osnovni šoli sem se vsedla na kolo in na bližnjo Kolezijo...danes mi pa tudi na kraj pameti ne pade.

ja, najbrz res... prerasla mal... :)

ja, jaz tud na Kolezijo. xDDx :palec:

Pa povsod, sam da je bla voda.

a ves da sva se s sestro clo na Shpici kopali?

Zdaj si to komaj lohk predstavljam.

No ampak v atomskih sem se pa 2x dobr pocutila, razen da me moti vroca voda, ker pol ne morem plavat. fajn pa je, ko gres ven plavat, ko je zunaj sneg. to je pa cist noro.

Zadnjic so rekli da je bil nek ubijalski morski pes nekje okol Pule mensezdi in da je v globini 5, 6 metrov (ce sem si prav zapomnila, no zlo zlo plitko je blo, to se spomnim)!!! :O:

Sem pomislila, da tam kjer jaz plavam, da je ziher kar precej vec kot tolk... kaj jaz vem, recimo 10?

No plavam vsaj 500 metrov. vem ker stejem zamahe (to je ena moja finta, ne zato ker bi me tolk zanimal, pac pa kar tko... stejem zmeraj nekaj)... no ker sem pa enkrat v bazenu 50metrskem postekala, da naredim glih ene tolk zamahov, pomeni, da je 500 zamahov tam nekje okol 500 metrov...

Vcas pa grem do tisoc.

Da mam pol cist omrtvicen prst. :D

Pol mi pa na plazi kdo rece joj kok greste dalec...

saj vem, zoprno, ce se mi kaj zgodi, bo mel pa kdo zarad mene shtale lohk... ampak se ne morem upret.. kar odnese me. pa vsec mi je, ker pol ni CIST NOBENGA NIKJER dalec okol mene.

Vcasih se se clo jaz mal 'ustrasim', ce kaj cudnega dol zagledam, ampak se ne pustim motit... naredim kak preval..

tam sred morja ga cist razburkam, da je taka penca, pa da zashumi, pol pa hitro not grem.. pa mam tako masazho. xDDx

Pa ko smo ble TZB na morju, sem si izmislila vodno telovadbo pa s tem pol morila, sam ostali dve nista bili za - tako da sem morala sama telovadit, kar se zdaj pocnem.

Bogve kaj si misli folk ko jaz vse to tam izvajam. x:Dx

Sem po cele ure v vodi.

pol pa pridem ven, se mi pa kar noge tresejo, me cist zmatra... pol pa blazotno lacna ratam.

Jem pa skoz sir pa paradajz. ni boljsga. :)

Kam me je pripelal od bazenov. :P

Picasso

x:Dx Pa saj si ribica, kajne...voda je tvoj drugi(prvi) dom x:Dx .

Resno: voda res pomirjujoče vpliva na človeka...kakšen pameten psihoanalitik bi rekel, da je to vrnitev v maternico x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Faca Marsa  :palec:  Ti maš vedno take zanimive asociacije xDDx

Kako sem vesela, da se končno kaže sonce  xsrcx

x:Xx me veseli, da se kdo prebije cez kaksne moje tele bluze. :D ;)

Ja, pa res, sonce se kazhe mal, joj cunje moram obesit, pa se mi ne da. :|

skoda ker nisem nic napovedi napisala, dons se mi pa pod razno ne da. tud pogledala nisem se nic.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Pa saj si ribica, kajne...voda je tvoj drugi(prvi) dom x:Dx .

Resno: voda res pomirjujoče vpliva na človeka...kakšen pameten psihoanalitik bi rekel, da je to vrnitev v maternico x:Dx

ja, res je tko, sam zakaj se pol eni ne pocutijo dobro v vodi oz. imajo celo strah, odpor do nje?

a ni odstekano?

Mislim tu sem pa CIST ribja. mensezdi da morda glih cist sam tle (tolk)... pa pri plesu... sam pri plesu mora bit se nekaj drugega, ker nisem tko plavajoca ampak totalno... hm, pravzaprav skor divja. :P

se je zgodil, da sva imela kake vijevaje glih na morju, se kregala, drla drug na druzga (xrolleyesx x:Ix) pa tak... pa sem bila cist bad... ej sam v morje sem sla... se mi zdi da kar vse odplakne... te cist presvezhi. pa macka zdravi pa vse.

zdajle bi mi kar prav prisla tale kopel mal.. ;) :D

Mitja je sel na job, tamalega ni, jaz bom pa mal lenarila. yes. x^x

Picasso

Marsa, dokler se 20 - 25 letniki zanimajo zate, se res ni treba sekirat, nahranijo ego za nov delovni teden x;)x . Pa najstnice me sprašujejo kako ti rata tako postavo met, jim kar komplekse nabiješ, ko plešeš, ker jih moški svet še opazi ne.

Glede lastnih kompleksov mava podoben problem x:Ix men tud ni jasno kaj vidijo na meni, ker sam sebi nikol nisem bil všeč, stalno vidim samo napake, plešast, škrbast, puklast, ...

Ampak energija karizme zasenči telesne hibe, ki jih pri tebi itak NI! x;)x

Pa lep dan še naprej, zdaj ko je končno sonček x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

skoda ker nisem nic napovedi napisala, dons se mi pa pod razno ne da. tud pogledala nisem se nic.

Te slučajno moj nick asociira na napoved? x;)x Kar počasi z napovedjo, nikamor se ne mudi x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Te slučajno moj nick asociira na napoved?  x;)x Kar počasi z napovedjo, nikamor se ne mudi  x:Dx

Saj je sele sobota x;)x

Midva z mackom pa lenarva ze cel dan, se valjava tle po kavcu in po postelji.. skoz mi sledi x:o)x Trenutno v narocju lezi in gleda kaj pisem.. mu je ful zanimivo,ko kurzor od miske po ekranu skace, mi je ze trikrat v enkrat skocil x:o)x

dopoldne sem ga mal okrog peljala, sla v trgovino, on pa mirno spal v kosari v avtu x^x Pa WC tud ze obvlada, v 90%...

Bi sla v kino, Sin City gledat.. nobenga pametnega za druzbo, ker je kao bolj cuden film.. bratec rekel, da je pol folka ven slo, ko ga je on sel gledat.. Sama pa nisem cist ziher, ce se mi da it.. ma ja, ob pol 9h je, mogoce se pa vseen zmigam..

Pa eno knjigo sem zacela brat.. Drugacne zenske.. o eni psihiatrinji in njeni pacientki, vsaka s svojimi problemi, ena lezbijka, druga verjetno se bo.. Tko, zanimivo zgleda..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

včeraj žurka in čveka do nebes...danes bo pa padel biljard....za jutri...bomo pa še videli. pa bicikl je laufal sto na uro x:px ...fajn je....

mejte se.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, dokler se 20 - 25 letniki zanimajo zate, se res ni treba sekirat, nahranijo ego za nov delovni teden x;)x . Pa najstnice me sprašujejo kako ti rata tako postavo met, jim kar komplekse nabiješ, ko plešeš, ker jih moški svet še opazi ne.

Glede lastnih kompleksov mava podoben problem x:Ix men tud ni jasno kaj vidijo na meni, ker sam sebi nikol nisem bil všeč, stalno vidim samo napake, plešast, škrbast, puklast, ...

Ampak energija karizme zasenči telesne hibe, ki jih pri tebi itak NI! x;)x

Pa lep dan še naprej, zdaj ko je končno sonček x:)x

Pih Onix, vse boljs in boljs!!! x8Dx :vragec: x;)x

Puklast, plesast? :eek: meni se zdis pobrit pac, puklast pa tud slucajno ne, ampak mas pac tako bolj... hm... kako bi temu rekla - morda mal preskromno drzho... prevec si obziren, pa drugim dajes, namest da bi si zase tud mal vzel. :)

ah ce ti jih zacnem nastevat - hibe namrec... no ampak vse skupaj je cist ok, ne saj jaz to vem, saj sem si tud cist vsec, sam pac... nikakor pa nisem za okol past in me je vedno begalo, ker sem imela tele obozevalce neke. :8):

pa tud... ko mi kdo rece, ne morem verjet, jaz pa sem mislil da si 31 al kaj tacga, al pa ko rece kdo da zmeri boljs zgledam, jaz to jemljem tko, da pac nekaj rece, kao mal tko, da pa sploh ne misli tega, al pa clo pomislim, da morda pa ful zgazheno pol zgledam, ce si oni tolk prizadeva kao. :P

Kok smo hecni vcas...

.. no ce te pa nekje tkole hvalijo, je pa se boljs.

kot majo nekje: ce nisi zadovoljen z mano, povej meni, ce si, povej drugim. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Te slučajno moj nick asociira na napoved?  x;)x Kar počasi z napovedjo, nikamor se ne mudi  x:Dx

a ves da sem jaz tud to pomislila, da kaj pa je zdaj to, da sem avtomaticno zacela pisat... morda pa res malo, sam najbrz je bolj tale moja asociativna cveketavost, ko kar en rece sonce in sem jaz pri cunjah. :)

<{POST_SNAPBACK}>Saj je sele sobota  x;)x

x:Dx x:px

wc obvlada 90%? x:Dx x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...