Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>

wc obvlada 90%? x:Dx x;)x

x:o)x ja, tole danasnje povprecje x:)x Dvakrat sem mu sicer mal pomagala (ga zalotla ravno ko je na postlo skocil in zacel praskat, pa ga prenesla v WC), ampak OK, glede na to, da ni niti mal hisni macek.. mu kar gre..

Sam ne vem zakaj si je glih postlo zbral :o|o:

80% xrolleyesx :o|o:

Popravljeno -> aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

zato ker je taka mehka pa lohk mal koplje pa tak.

mucki. x:Xx

ja pa tole, joj kok sem jih jaz mela ustimane, postrojene! sam NE! :att: sem rekla, so vse zacele shibat. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, sej, jest pa na lep nacin poskusam.. bom se mal tko probavala, pol bo slo pa ''NE''! x:o)x x8Dx x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a ves da sem jaz tud to pomislila, da kaj pa je zdaj to, da sem avtomaticno zacela pisat... morda pa res malo, sam najbrz je bolj tale moja asociativna cveketavost, ko kar en rece sonce in sem jaz pri cunjah. :)

x:Dx  x:px

Saj se mi zdi kar fajn x:Dx Škoda edino, da sem s tečnjarjenjem naredila tak močen vtis x^x x:px

Mene ponavadi pesmi najbolj asociirajo na ljudi, dogodke, kraje...

sploh ne s tecnarjenjem, ah kje... saj v bistvu ce pisem, maram fidbek.

Pa nekak... nikomur ne pase biti cist neopazhen.

Tko da, ce nekdo hoce mojo napoved, se mi jasno tud fajn zdi.

sam pac to je moj problem, da tko leno pa spehasto jemljem. :|||

no ja, pac tko je... saj nisem stroj... v bistvu je cist simple, v bistvu pa najteze na svetu. ker mas sam prazen list. zdaj pa umi nekaj. :)

pol ko je, je drugac - je ze. ni vec vprasanja o tem, a je blo tezko al ne in gor pa dol...

najbolj pa je to, da je odgovorno.

lazje bi mi blo narisat eno sliko na teden, sam sproti ko to pisem, ugotavljam da ni res, jasno. :)

aliana, sam to je zlo smiselno ves... jaz pozhugam s prstom se zraven, pa tko spod cela pogledam, da se podprem (no saj ne vem ce stekajo izraze, sam menim da ja, ker sem ze parx naredila preizkus... ko me je Mimi gledala, sem recimo z obrvmi tkole pomignila sam - pa je zajezikala nazaj xDDx).

S takim glasom moras rect, dokoncnim. NE!! x!x ni sploh debate tlele.

nisem pa nikol tlacla kaksnih smrckov v scanje, imam boljse strategije v lajfu. ;) :)

odlocnost se cuti. tko kot v prometu... al ko hodis... jaz sam pichim, pa se mi folk kar umika, tko nezavedno se to zgodi, in z njihove strani in z moje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale dež... no škoda za reggae... klicala teto iz Tolmina je rekla, da je vse mokro pa vsake toliko dežuje, pa blatno... tko da ni to feeling in potem nisva šli... res mi je žal :C: no pa drugo leto :vio: res narobe datum...

Cel dan že nekaj lenarim pa gledam filme... bila s kolesom v kr, seveda nas je ujel dež :o|o: kdaj bo že poletje ??? x8Dx drugač sm pa ful dobre volje x:Dx

Lep vikend še naprej!!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pa eno knjigo sem zacela brat.. Drugacne zenske.. o eni psihiatrinji in njeni pacientki, vsaka s svojimi problemi, ena lezbijka, druga verjetno se bo.. Tko, zanimivo zgleda..

Ta knjiga je super! Nic pretiravanj, lepo opisane misli, realna, veliko o osebnostnem razvoju. Men je bila zelo vsec.

Kar lepo beri dalje xbookx xyesx

Bi sla v kino, Sin City gledat..

Tudi meni je prijatelj rekel, da je cuden, da se vlece in pod pricakovanji :o|o: Mene ze tako in tako ne vleče.

Jaz sem naredila seznam za na morje ( da ne pozanim kaj, lani sem polnilec naprimer xrolleyesx ), spekla nekaj cd-jev za v avto, zdaj pa samo cakam.

Poskusala sem cesat psa, mi je ratalo za kaksno uro, umes je 4krat pobegnil z mize...in zdaj bezi pred mano, kjerkoli me vidi x:o)x

Obljubila prijateljici, da se bova dobili, sam se mi ne da. :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Uh, Marsa, ful me name spominjaš, ko se razpišeš o morju x:Xx

Jaz tudi namreč ful rada čofotam po globoki vodi, pa prevale delam, se potopim in se vrtim pod vodo, pa tisti mehurčki, ko razpeniš morje... super masaža x:px

ful ne maram plitve vode, me dela nervozno... če je pod mano globina, pa sem čisto doma... sploh ne pomislim na kakšne kužke in podobne 'nevarnosti' x^x

še preden sem znala prav plavati, sem po cele ure šnorkljala z masko in plavutkami okrog po zalivih okrog Premanture in delala mami sive lase x:Dx

eh, kje je še morje :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Preveč obziren?

Pač se mi zdi, da se moja svoboda konča tam kjer se tvoja (oz. nekoga) začne. Živi in pusti živeti in podobna vodila skozi življenje so mi na moji poti pomagala in povsod sem bil toplo sprejet ravno zaradi tega(po mojem mnenju). Rad pomagam, ker vem, da največkrat ljudje potrebujejo zgolj spodbudo in podporo za napredek.Ker mi življenje v ednini ni prav smiselno, se razdajam in pomagam, pa čeprav se največkrat počutim praznega, kljub dobrim dejanjem.

Vsako jutro v srednji šoli sem bral Plečnikovo modrost na preddverju Križank:

Minljiv si, le tvoja dela so tvoj spomin

Ne hčere, ne sina

po meni ne bo,

dovolj je spomina

me dela pojo.

Prosto po V.Vodniku

Žal mi bo ena edina želja v življenju (najverjetneje) ostala neuresničena - imeti družino.V tem življenju je samo eno dekle izrazilo željo imeti otroka z menoj, ko me je odslovila je rekla, da mi je otroka obljubiljala samo zato, da vidi kakšno faco bom naredu, ko mi za novo leto sporoči svoj odhod iz mojega življenja.

Zato se več ne upam spustit kerokol žensko v svoje življenje in raje pomagam vsem kot samo eni ali enemu

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

saj vem, saj men je to glih vsec pri tebi. x:Xx :palec:

sam vseen... glih prav mora bit vsega... tako spostovanja drugih (svaka cast, tega nima vsak :palec:), kot tud do sebe. tega tud nima vsak. :V:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>U, saj res, atlantis.. sporoci kako je, jaz mam tud drug teden v planu.. v savne bi sla pogledat..

A ce placas vstopnico za dezelo savn - a je treba pol kake une special tretmaje se posebej placevat al je vse v ceno vsteto...  :8):

Hojla, prijetno sem presenečena, seveda sem pristala v deželi savn, za to moraš vzeti najdražjo karto. Vzela sem jo za 4 ure in pride 4.100, samo ti povem da se bolje splača vzeti celodnevno pa je 4.800. :8): Jaz sem šla ven z mokrimi lasmi, ker če zamudiš plačaš 1.400. x:Dx

Notri je pa kraljevsko, urejeno, razgibano, savn neomejeno, planšarska,rudarska, zemeljska... meni je sploh pasala tista z Orhidejami, pa še barvna terapija je ob enem. Imaš zastonj vodo seveda, in pa čajčke in še sadje. :2src:

Tiste dodatne pa ni potrebno plačati vseh. Blatno mislim, da moraš, jaz sem bila pa na Aromaterapiji. Luštna, najprej ti v Panorami zakurijo na max. za 15 min, potem ven se namažeš s soljo (dober piling :8): ) se spereš, pa se lepo po celem telesu namažeš z medom, xsrcx, ko ga imaš dovolj se spereš in spet savnanje 15 min. :onfire:

Verjetno si dobila vtis. :8): Tam notri je fenomenalno. x;)x

P.s.: Pa sem zelo izbirčna, prej sem se vozila v savno 100 km od doma, proti jugu.

Kako čemo? Lako čemo.

to res drzi, sem sprobal! x:Dx

sam vcasih se jsttut raj norcu vmaknem in grem v miru dalje! x:Dx x:Dx x:px oni pa misli, kolk obvlada... x:o)x

----------

.....

odlocnost se cuti. tko kot v prometu... al ko hodis... jaz sam pichim, pa se mi folk kar umika, tko nezavedno se to zgodi, in z njihove strani in z moje.

kulsk, k sm sam na forumu!! x8Dx x8Dx to pa ze dolg ni blo mensezdi.

sm sam in se 23 nevidnih gostov, mogoce so kaki duhi... :horro-cb: he he

no, pa sej grem zdej spat. tko da vas zapuscam, z delckom mojih razmisljanj v nekaj temah in upanju, da boset imeli prijeten, vesel in predvsem ZDRAV dan!!!

x:Xx x:Xx

Lep dan se je začel risat x:)x Temperatur še nisem preverila, bom pa šla zapret polkna, da ne bo prevroče v stanovanju..grem na izlet v (skoraj) neokrnjeno naravo.Uživajte dan xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Hojla, prijetno sem presenečena...

x8Dx :palec:

Pa thanx za 'porocanje'. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>to res drzi, sem sprobal!  x:Dx

sam vcasih se jsttut raj norcu vmaknem in grem v miru dalje!  x:Dx  x:Dx  x:px  oni pa misli, kolk obvlada...  x:o)x

----------

x:Dx x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>kulsk, k sm sam na forumu!!  x8Dx  x8Dx  to pa ze dolg ni blo mensezdi.

sm sam in se 23 nevidnih gostov, mogoce so kaki duhi...  :horro-cb:  he he

kako, a tud mene ni blo gor? x;)x x:Dx

k sm zmeri, k se mi ne da odkonektat. :D

jaz sem bila tud zadnjic sama, se mi je cist hecno zdelo tud... :)

ja, duhovi.

ful je tehle nekih crowlerjev, sam vecine ne vidte, sam jaz vidim... recimo googleboot ipd.

Julijana, vrocina? :eek: Polkna? xDDx

Tu mam stumfe pa jopo pa 15 stopinj je. :)

Picasso

Vceri spoznal eno zensko, ki noro lepo rise in ma ful ambicije na podrocju strtipa... sam prav da nima idej za zgodbe, dialoge... pa sva se zmenla, da ji bom jest pisal te zadevscine... in zdele sm ze cist no3 padu... neverjetn kok je fajn bit ustvarjalen... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Druga tnarblbols stvar na svetu... od dovoljenih stvari... no sam saj je tut ta prva v bistvu ustvarjanje...vsaj primarno... x;)x x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

no men je pa prva... x8Dx

ne more met slabega priokusa, je cista sproscenost, poleg tega pa pusca vtis oz. nekaj nastane.

tam pa lohk nastanejo sam otroc.

trenutno je sam sicer...

umetnost pa ostane. x:)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>no men je pa prva... x8Dx

ne more met slabega priokusa, je cista sproscenost, poleg tega pa pusca vtis oz. nekaj nastane.

tam pa lohk nastanejo sam otroc.

trenutno je sam sicer...

umetnost pa ostane. x:)x

to s pa cist po ribje povedala... prov vidim zgrazanje na obrazih tistih rakic k so tole prebrale...SAM OTROC???? x;)x

Frank Zappa

ja jasno, da po ribje, sploh ker o umetnosti govorim.

ce pa kaj druzga, sem pa po zelji in potrebi: sco, vodnar itd. :D

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...