tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 o lady ruby kaj ste hecne Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 :xx!: Pa to res ni vec za nikamor, no.. Sred julija grem ven v puliju in usnjeni jakni.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Pa to res ni vec za nikamor, no.. Sred julija grem ven v puliju in usnjeni jakni..Taka je pač usoda vas motoristov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Glihkar mela z dragim nesrečo... :xx!: :xx!: :xx!: Sosed s službenim kombijem šel rikverc v naju, odbijač fuč, havba zakrivljena, luči so potisnjene nazaj da so še blatniki fuč..... :xx!: :xx!: :xx!: Ni naju videl, potem pa mu ni bilo jasno, zakaj trobiva in zakaj se je njegov kombi ustavil. :!!: No, sam da ni blo nobenmu fizično nič. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 o shit5, jaz sem se te pa ravno razveselila, ko te dolg nisem vidla!moje sozalje ... ampak ja, dbest da je tko, da je z vama vse ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 marsa & onix, kontra ...ne vem, zakaj me je vedno treba tolk vlečt iz bajte, ko se mam pa vedno ko grem v lajf fuuul fajn... bad, onix, da si razbil avto (pa ribica Katja), ma važno, da ste ostali celi! jaz pa bla prej pri zobarci, ukvarjala se je s tremi zobi, ampak zdej me boli četrti nč, grem pomit posodo, da bom mela v čem kej skuhat... fajn bodte! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej pravm, da je bols bit vegi! ----------- hehehe Hm ribica, super duper plehnata zverca je torej kaput? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 kakšen turoben dan - sem popoldne preživela ob knjigi - Bralec, mi je bila zelo všečna... pogrešam sonček, res ga pogrešam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Taka je pač usoda vas motoristov Sem bla z avtom pa pes Motor zdajle ne sploh... Ma cel dan bla na cakanju bolj ali manj... 4 ure pri pulmologu, besna total na eno zensko, k se je kar zrinla vmes :xx!: kao, ma sluzbeni sestank, se ji ful mudi.. Ja, men se pa ni.. k sm bla ob 3h zmenjena za kosilo, pa ob 4h se cakala tam.. da so pol ugotovl, da itak ni nic in da sem brezveze prsla.. ma kr neki.. No, sej sem se pol mal v boljso voljo spravla.. sla na pico z bivsim.. hehe, kok ga je fajn videt, k je zaljubljen Pa tko fajn se mi zdi, da mene poklice na drink, da mi pove kaj je novega Srcek forever Evo, zdaj pa mal na kavc, Tristana v narocje, pa knjigico v roko. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Mrzlo ko v peklu Kupil sem si masinco za strizenje, kuj letim sprobat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 jaz pa cist ded, sam se v horizontalo padem tamle pred tv.cist noro, kwa sem vse dons, 150 milijonov stvari. blazota! Npr. prejle - ko sem ze hotla dol past - sem se gomasio naredila, zdajle sem si pa prebodla prste, ko sem sivala blagec na gumb od kavbojk... pa se en gumb od kratkih hlac...mi je pa tko, kot bi imela 100kilski nahrbtnik na ramah, kar dol me tisci.zeh zeh... tko pa ze dolg nisem bila zmatrana (aja, 4x stenge gor pa dol z utezmi, se 1x pa natancno enaka doza pri frendici :|||)...na verovskovi uredila skodo za frendico, ki me je pooblastila.Niso mi hotl dat, da mora bit pri notarju overjeno.pa se kar nisem pustila odgnat. da to je pa zlo zoprno, sem rekla, in a se ne bi dal?da ne---vem sam, kaj pa ce vseen?no in mi je ratal...kreme pa bodymilka pa mi ni ratal nardit, prav tako sem bila prezahtevna, ces da dons pa se eno napoved... komaj sem vcerajsnjo do konca spacala (je pa zato ta za tri ). sam je dobr filing, ko je tolk narejenga.In morda bom spala 10 ur skupaj enkrat koncno. sam dvomim. ajd, ciao, lepo spite. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi je pa tko, kot bi imela 100kilski nahrbtnik na ramah, kar dol me tisci.ajd, ciao, lepo spite. sem ravno včeraj Amiski govorila, da imam občutek, da mi nekdo na ramah sedi, pa danes ni nič boljše, vse je že boleče, vrat, rame, lopatice... pojma nimam, zakaj.od uteži ne more bit, predolgo že delam z njimi pa kg so samo (pa traja tole že od nedelje)Zunaj oblačno, sem ugotovila, da moram vseeno tudi če je dež na teren v službi, če ne se bom potem sama sebe lovilapa danes še ene zadevice urejam, držite pesti da mi uspe, ker če mi, sem totalna carica lepo prebujanje v nov dan vam želim... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 selene jutrček...držim zateastra in cosmica...uživajta na maxribica katja...ja, važno, da sta vidva ok...pleh bo že preživu mal zvijanja pišuka no, pa kakšen nor dan je bil včeraj....vsem je blo nekaj slabo....zvijanje po trebuhih, žalost, neki občutki strašne teže pa tako...men je telefon ves dan zvonil tja do večera, ko je klical en frend...pa to ne morš verjet. sicer pa bla pr eni fajn gospej v lj, pol pa na večerjo s sestrco in ostalo družbo...opis tega je bolj za u temo "dobre gostilne"...noč je bla pa spet prekratka...kot že itak ves teden.... ...nori časi........mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ufff... sm se zdele najedu jabolk... belicniki, domaca... tnarbols jabolka na svetu...verjetn je tazga Eva taX snedla ... ma sem jih toook pojedu da me napenja k strumpantl... upam da ne bo driske... no ko smo ze ravno pri sranju... regularno prebavo in lep dan vsem!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 jaz pa kuham - modrc. (*moram pazit da se ne bo razkuhal, da bo al dente )... nekak sem se ufurala (nekje slisala al prebrala skratka v glavo mi je padlo), da soda bikarbona in da bom jaz imela zdaj snezno bel modrc. zadnjic sem bila pri frendici pa pravi joj to je pa lusten, ko mas bel modrc (ko sem imela eno svetlo majcko z ozkimi naramnicami, pa to ni zame defolt, redko nosim kaj belega, svetlega).sem rekla, ja, mroda, sam ce bi bil BEL. No morda mi je ona rekla za sodo.In jaz dons rocno tamle zavrem vodo, sodo not stresem in modrc zdaj kuham tam ze kake pol ure. bomo vidl. Drugac pa - akcija, pa to ni res, saj je se zame tumach, sam sponam. Zdaj se pa psiholosko pripravljam za N30. vmes pa se rundo cot obesit... pa tak...mam plan kreme dons naredit pa bodymilk (tak spesl, lani mi je bil zlata vreden ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ob enih sta mi dva (k sreči prazna) kovinska soda svinjsko stisnila noht desnega kazalca. Tistega, s katerim se tipka in klika. V trenutku je bil noht rdeč, v par minutah črn. Boli! Kaj je v tem pozitivnega? Tašča je rekla, da ko te v takem primeru cela dlan začne bolet, da gre na boljše. Ahm, mene že dva dodatna prsta bolita, sem že na dobri poti ... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 kolk enih podatkov, pa naročilnic, pa potrdilov rabiš za eno zadevico - ma ne moreš verjetje moderc že bel da jih fliknem še jaz v pisker Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>je moderc že bel joj ne vem!!!Morda se pa zhe po kakem podnu posode zhge! grem mal chekirat. hocem bit... kaj jaz vem kaj, vztrajna, ker da zdaj tam dam sanso 2 minuti in ciao in pol recem ne dela... ni fer do sode. ampak zdaj - kolk ur kuhat? 10? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ob enih sta mi dva (k sreči prazna) kovinska soda svinjsko stisnila noht desnega kazalca. Tistega, s katerim se tipka in klika. V trenutku je bil noht rdeč, v par minutah črn. Boli! o fak! na mal hladilne energije od extra devisko hladno stisnjene ribe/skorpije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 auč Bern - pobož Marsa, da ne bo razpadu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ma shit, jaz pa ne vem vec kaj naj nardim...Tist, ko mi je pred skor 2 mesecema motor na nogo padel.. sem bla zadnjic na rentgenu.. pa se na slikah nic ne vidi.. se pravi, so kosti ok.. Ampak mene se zmer boli.. ne skoz, sam tko, takoj ko zacnem hodit, dokler se ne razmiga ml pa tko.. verjetno kaka misica, vez?? Kaj jaz vem Zdravnica rekla, naj probam ultrazvok, pa sem klicala prejle, da bi se narocila.. pa mi je sestra rekla, da dvomi, da se da z UZ kaj videt na nartu.. Moram pol ob 6h se enkrat poklicat, da bo zdravnico vprasala.. Sam zdaj mi je pa ze cist zmanjkal idej.. h komu naj grem, pa komu naj pokazem, da mi pove kaj to je.. sej lahk pac upam, da bo nehal, prej ali slej, sam vseen.. da ne bom kaj zabluzila, pa se mi bo pol vlekla tale poskodba.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 ves kaj, zivci so lohk sam vznemirjeni...(*da ne govorim o bolj... hm, 'abstraktnih' zadevah, kot je recimo spomin bolecine ipd.)jaz bi ti svetovala glino, blazno dobre in hitre rezultate pa da tud sol.zdrava. in ful je das... da kar *shumi*. nekak. ce se ufuras... tak... *morski filing*.probaj pa bos vidla o cem govorim, ce si vsaj mal dovzetna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ja, sej.. cist mozno.. da sem se neki ufurala, da me boli.. sam ko lahk cist tocno lociram bolecino, pa sam ce nogo tko cudno, na gor in levo obrnem, me zaboli.. kot da bi mela mal natrgano tam, kjer se misica drzi.. ma kaj jaz vem, ne znam opisat.. Bom ja, tole mal bolj resno sfurala.. glino in sol.. saj sem ze, na zacetku, pa pol obupala.. prehitro verjetno... Zdaj grem pa nekaj za zdravje nardit in grem pes do trgovine.. (500 m oddaljene ) pa glihkar se spomnila, da se nisem kosila imela... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 to ni zlo pametno. ce te boli, nima smisla silit v obremenitev.noge dviguj redno, v liniji telesa vsaj ali nad glavo (ce nimas glih MS). * soda pa dela. morda ni ravno... biserno, slonokosceno bel... sam tud ne mroem presodit, ker je moker... sam je BOLJ bel, kar kul skratka.Morda bi morala dat vec sode.sem je dala recimo... kaj jaz vem... 1/5 posodice. al mal manj, 1/6. pac tko mal, pa se sproti sem dodajala, kot bi pac kuhala al cmarila kaj druzga.Zdaj se pa ze sushi. In ostale cote tud... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 kolko časa pa si cmarila?Aliana, mogoče pa tole sploh ni povezano z nesrečo... a si dala kri, če bi kakšno vnetje pokazalo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts