Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

wow!!! dbest glejta! x8Dx x;)x :palec:

Jaz pa N31 pod streho! :hepko:

Kulare. joj kok dobr filing, pa tko se mi ni dal, in a sploh cem pa tak?

Pol pa - dve sem ze, pa ne bi se ene? pa sem se kar prisilila, zdaj se mi zdi pa dbest.

Evo Mitja se je vrnil in grem z njim en pir spit, pa knjige bova pregledala, kere bodo za s sabo (sva si jih 39 s tamalim v knjiznici sposodla, fajn ko si je vzel agatho cristie pa kinga, macje pokopalisce pa hujsaj, bova lohk se midva brala, ce nama jih bo zmanjkalo).

Pa se nohte si moram spilit pa na nogah nalakirat pa se kaksen prckaraj, pol si pa mroda kak film pogledam, pa zgodaj vstajanje, ker bi rada cimprej Mimi peljala - slabo prenasa voznjo (no saj macka jo itak, pes jo ful lazje) in ce bo vroce, bo j**a.

pa se ker moram pol pa se na gorenjsk, da zalijem roze pri frendi pa odnest ji moram ono narocilnico, ki sem jo zadnjic dvignila na zavarovalnici zanjo, ko me je pooblastila.

pa se do mame bom mroala, pa se spakirat.

mater, se dihat nimam casa...

Glih zato sem sla pa vcer na party... a bom sko0z sam garala pa norela... treba se je tud mal sprostit v lajfu...

Sem mislila dons it, je pa se boljs tko, ne bi blo kul, ce bi bila jutri tkole zblojena kot sem bila dons, pa vsa razbolena... (ker sem vceraj po dolgem in pocez in diagonalno s tamalim 'obdelala' ves btc xrolleyesx, tud zato sem bla dons tko zmatrana pa vse bolel) tako da se boljs, da je tale party vmes padel.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Oukidouki ljubcki, lepo spite al karkol boste pac pocel, tam se je pred kratkim nekaj zacel (mensezdi da na kanalu a) in je videt se kar zanimiv, pa grem mal gledat, da se sprostim.

Jutri pa me ne bo prav velik gor...

:palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mmmmm, sit k mamba x:px x:o)x :palec:

Osmešen se pa še kar smeši..... x;)x xcivx

Aakhut, kake maš xcivx x:Dx Ajd, grem film gledat..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dobro jutro xsrcx

Ravnokar prišla s Piva in cvetja v Laškem - šli z vlakom - študenti iz kranja, sami tipi pa me 3 punce hehe x:)x je blo fajn... no potem pa med vožnjo tja zvem, da je v prometni nesreči umrla od bratca ful dobra kolegica, 15 let stara, bivša soplesalka, sošolka nasploh smo se tud drugač edobro poznali (tud njen oče je umrl, mama v kritičnem stanju...), pa nič sami krivi, en pijan (domnevno ) se je čelno vanje zaletel........ grozno :C: :C: :V: sm brez besed. Zakaj? Tamau pa na morju, je čist iz sebe... :C: :C: skoz mi je šlo potem to po glavi... še ne 1 mesec nazaj smo jih gledal na valeti vse skupaj... to res ni fer... :V:

Pivo in cvetje pa fajn seveda, veliko dogajanja, velikooo pijanega folka, ležali so vsepovsod... pa ful dobro organizirano, lep ognjemet... smo srečale hare krishna in smo klepetali o vsem mogočem... :vio: pa potem smo se zafrkavale tam med folkom, kjer so plesali, muska pa je bla tko najprej tina turner, potem macarena, pa anton aus tirol (al neki podobnga)... norci vam rečem... in me smo skakale kot zmešane pa se režale, pa polno pijanih tipov takoj okol... so bili navdušeni, da tko fajn plešemo x:Dx xDDx x:o)x tega nam pozabla nikol... potem pa že odhod, ob 5h z vlakom, prejle sem pa prišla domov... joj folka je blo toooook, mogl bi bit več takih festivalov...

Ta vikend je bil čist preveč žurerski... spala nisem vsega skupej 5 ur pomoje sam še kr gre, mam še nekej energije, da spokam potem pa jutr z vlakom na morje na relaksacijo... imam ful knjig pa to sej vem nazadnje bo pa spet skoz žur... x8Dx x:)x

Lepo nedeljo vam vsem želim!!! x:Xx x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ojla! x:Xx

Vceraj prckala do 3h, dons zaspala...

In bom zdaj po vrocini lazila na dolenjsko z mimi... :|||

ampak boljs kot pa ob 15h...

ker pol moram pa se na gorenjsko pa se k mami pa se spakirat moram...

blazota.

moram rect, da mam kar mal 'treme', me mal v zelodcu stiska ob pomisli na 'projekt Mimi' - to bo vso pot zjala (se dobr da jo jaz peljem in ne mitja, on je cist zivcen ce mimi zja, jaz pa sem pol casa hladnokrvna, pol jo mal spodbujam, tolazim, ji pozitivno prigovarjam, pol jo pa mal nap****m, pa je mir za 10 minut, pol pa jovo na novo. :P ampak sam mene mot, to je pol ok, jaz bom ze zdrzala... :))...

*

Hvala za odzive vsem v napovedi pa za zelje pa vse, napisem kar tle, ker ne morem si privoscit past v 3 napovedi komentirat pa se kam, tko da...

Iskreno povedano, mi bo kar pasal mal brez neta in vsega, tako da kaj strasno vas najbrz ne bom pogresala, ko pa se bom vrnila, bom pa blazno vesela, ko se bomo spet 'videl'.

To da vas ne bom pogresala, pa se ne pomeni, da ne bom mislila na vas. x:Xx :vio:

*

Ne ga srackat, ne se kregat (haha xrolleyesx x;)x), res da me kao ne bo na broju, sam ce dobim kake info neugodne, grem sam v cybercafe al pa pac nekomu narocim in je potrebnih 10 sekund, da se skensla forum.

Tko da, brez veze, bodte rajs prjatli, pa ne se vznemirjat za VSAKO mnenje VSAKOGAR, tudi ce nekdo nekoliko provocira al pa kaj jaz vem kaj.

Da ne zabluzim - mejte se! x:Xx :palec:

(*saj se se kaj javim, sam ne bo casa za... kaj drugega kot kak pozdrav itd.).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ojla! x:Xx

Vceraj prckala do 3h, dons zaspala...

In bom zdaj po vrocini lazila na dolenjsko z mimi... :|||

ampak boljs kot pa ob 15h...

ker pol moram pa se na gorenjsko pa se k mami pa se spakirat moram...

blazota.

moram rect, da mam kar mal 'treme', me mal v zelodcu stiska ob pomisli na 'projekt Mimi' - to bo vso pot zjala (se dobr da jo jaz peljem in ne mitja, on je cist zivcen ce mimi zja, jaz pa sem pol casa hladnokrvna, pol jo mal spodbujam, tolazim, ji pozitivno prigovarjam, pol jo pa mal nap****m, pa je mir za 10 minut, pol pa jovo na novo. :P ampak sam mene mot, to je pol ok, jaz bom ze zdrzala... :))...

:o|o: ja, poznamo to...naso macko sam do Ljublajne peljes (10 minut), pa zivcen zlom tam v kosari dozivi.. pa sem ravno zadnjic ugotovila, da bolj ko se pogovarjas z njo, bolj zija nazaj in da najbolj deluje, ce si tih.. ker pol obupa scasoma.. Ma sej stekam, itak je kriza kr v eno skatlo, ki ful ropota it, pol te pa premikajo kr nekam.. pa se v kosaro stlacjo za zacetek :o|o:

Ja, Tristan pa v avtu zaspi vsakic x^x x:o)x

Ne ga srackat, ne se kregat (haha xrolleyesx x;)x), res da me kao ne bo na broju, sam ce dobim kake info neugodne, grem sam v cybercafe al pa pac nekomu narocim in je potrebnih 10 sekund, da se skensla forum.

Tko da, brez veze, bodte rajs prjatli, pa ne se vznemirjat za VSAKO mnenje VSAKOGAR, tudi ce nekdo nekoliko provocira al pa kaj jaz vem kaj.

Da ne zabluzim - mejte se! x:Xx :palec:

(*saj se se kaj javim, sam ne bo casa za... kaj drugega kot kak pozdrav itd.).

Pa kondomi so v kopalnici... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tale Drava... :onfire: :inlove: ampak danes tudi :frog: :U: xzzzx . Mal preveč xcheersx xsuperx :fool: pa mal premal :sleeping: .

Splošna ocena: naš prostorček+družba+ljubi mir-vreme=9

Zdej smo šli prevert za drugič, da ostanemo dlje :2src:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

v bistvu ugotavljam, da je ze 1 ura :o|o: Sem se do 12h po postelji valjala.. Pa sej itak nimam kaksnih strasnih planov.. mal bomo pospravljal, pa kosilck kuhal, pa crkljal se, pa kaksno knjigco prebral.. tko, na easy...

hmm.. lahk bi sla pa kam.. na soncka.. na kaksen bazen al kej..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... :o|o:

trance v jala-jala..... xrolleyesx :o|o: x:o)x

prshu spet zjutri domou.... :o|o:

dobu pa taaaake dobre gobice..... :vio:

pa shew lih takele :vio: farbe so.... x:o)x

bo she pestro poletje.... x:o)x

zlomk x:)x :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

mejte se xsrcx

Tim pa naj kakšno fajn deklico tam dol  spozna x;)x  :2src:  :palec:

selene, ves kaj mi se manjka v tem trenutku, obdobju?

Pubertetniske zaljubljenosti & staf. :P ;)

Jackica. x^x Bila ze na dolenjskem in na gorenjskem. xDDx x:o)x

Startala od doma 11:40, 12:12 spustila Mimi na krki. xDDx sam letela je v taki nizki prezhi v grmovje in nasvidenje. xDDx

sem mal naglas govorila tam okol, pa prckala, ji nastimala vodo in kosarco pa to, plejsek... pa ciao ciao, natancno 1.5 ure sem porabila.

Prisla dam, mal umirit, pol pa na gorenjsko.

Zdaj sem pa doma, se mal poprckam, pol grem pa k mami, da lohk pol avto parkiram not, predno se naguzijo in bi ga rajs tule kot na parkiriscu (mamo tko nekak 'nepisano pravilo', da ce je kak avto za kak cajt na 'neuporabi', da se ga not zapelje, ker tam itak nihce ne prakira, ker sicer ne bi mogel ven, pa smo vsi zadovoljni xDDx x8Dx).

Uh ne da se mi za hrano skrbet... :|||

Joj SE DOBR x!x oh jes, da so napovedi ze gor. ne morte si predstavljat, kok sem hepi zarad tega, nekaksen osebni dosezek, ker sem si prav zadala, pa mi gre pol na zivce, ce ne sfuram. :)

Cist VSE sem, kar sem si zadala, se clo LK je (pac ta 'moj' del) ze pod streho, sumniki na modrih mislih kompletno, planet pa mi ni znesel... saj je sam korigiranje, bo pac folk prenesel kak zivljenjski namest življenjski. ;) :)

Joj kje je pondelk ko sem gumo pedenala razrezano, kot da bi dve let minil. x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, pa tud s tem se bova morali sprijazniti x:Dx obe :o|o:

sam da bos mela ti vec problemov... prvic ker je tvoja tamala rak, drugic pa ker si ti. x:o)x x:Dx

(*jaz bom to z levo roko shendlala, natancno tko kot sem svoje tele stose x:o)x x:px)

x;)x :vragec:

Picasso

sem vedla da bos to rekla, evo natancno sem vedla.

sam - ni sam t(k)o...

je tud to, da ti nisi nc sco - ti pa vzgajas...

in ce je nekdo skoz zaskrbljen in ves tak, se to prenese na bliznje...

da ne govorim o genih. :)

eni pred tamalim vedno recejo - ojoj!!! kaj pa zdaj, oh, joj, grozno, joj,... xrolleyesx

Jaz pa vedno recem, pih, bomo ze zrihtal. :vtz: x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

morgen.... :o|o:

trance v jala-jala..... xrolleyesx  :o|o:  x:o)x

prshu spet zjutri domou.... :o|o:

dobu pa taaaake dobre gobice..... :vio:

pa shew lih takele  :vio: farbe so.... x:o)x

bo she pestro poletje.... x:o)x

zlomk x:)x  :vio:

Oj, fajn me veseli!

sem ti pozabila napisat, da kok si mel zadnjic v naravi fajn energy x:Xx...

morda zato ker si plesal, mislim pa, da je bilo itak povezano to - da si glih zato tud plesal..

teb se ful pozna tale zemeljski moment (sat), najbrz si glih zato bil tolk sproscen, ker je bilo v naravi, v gozdu. :vio:

si mel prav fajn energijo, sem si rekla, ti moram prav povedat. x:Xx

jaz sem tud mela plane se za ven, SE DOBR (x!x), da se nisem ufuravala v kaj tacga. xrolleyesx

ker sem lepo napoved, pa do 3h 100 stvari napedenckala, drobnaraja, ki posamicno vzame 5-30 minut.

pa se dons nisem bila cist zgazhena.

jaz pa ne maram gob. se mi zdijo zblojada, ne maram tehle 'telesnih' stosev. :)

pa na noro, tud tripov ne maram, halooo!!! to bi blo pa cist tumach, si rpedstavljas aakhut mene na tripu ali na koki? no ja, si me, ker to sem ze jaz... brez omenjenega, sevedke. :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem vedla da bos to rekla, evo natancno sem vedla.

sam - ni sam t(k)o...

je tud to, da ti nisi nc sco - ti pa vzgajas...

in ce je nekdo skoz zaskrbljen in ves tak, se to prenese na bliznje...

da ne govorim o genih. :)

eni pred tamalim vedno recejo - ojoj!!! kaj pa zdaj, oh, joj, grozno, joj,... xrolleyesx

Jaz pa vedno recem, pih, bomo ze zrihtal. :vtz: x;)x

Marsa, sem vedela, da boš odgovorila, sem prikukala nazaj... x:Dx

gledam če si kje v kuhinji ob meni, da veš, kako odreagiram v kritičnih trenutkih in kako se predajem x:Dx x;)x

si me nasmejala :palec:

saj ne dvomim, jaz tebe namenoma mal pikam, da se bos mal 'izluscila'. xDDx

Picasso

saj vem, da me saj vem... x;)x

zdej moram pa nazaj do postelje pridit, napor, ti povem. čakam da kdo domov pride, da me z glino napaca, še smejat je napor :xx!:

v fotkah imaš pa eno fulll zaskrbljeno faco x:o)x

ne stekam... ? fotke?

a se vedno????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sori:

mas tale jetra?

oh, socustvujem...

tole pa ni fajn, morda pa bi morala dobit ono neko injekcijo?

nocem 'strasit', sam... tole se pa mal dolgo vlece...

Picasso

:vragec:

jap marsa..... x:)x

zlomk chist drug v prirodi x:)x

morva enkrat v gobe....une k ne treshchjo :vio:

al pa v skochnike.... x:)x

prouzaprou je res mal smeshno kolk se spremenim... x:o)x

zlomk xegox :flowers:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ouk. xyesx :palec:

*

:switz:

vse zrihtala, zdaj sem pa mal jaz na vrsti... :)

uh...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...