Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Jaz tud ful pridna x^x Pospravla, pomila.. kr neki me je zagrablo x:o)x Pa frenda vmes na kosilo povabla..mi je ful dober piscanc ratal, s cist mladimi pecenimi buckami zraven x:px

Zdaj pa mal pavze, namakam tacke v morju... pa glino mam za zvecer pripravljeno..

Pobarvala se bom najbrz danes, pa nohtke uredit, pa en koscek avokada mam se za masko.. daj pride tist cas za crkljanje, ko sem do zdaj svicala..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pismo, ti vikendi.....minejo k blisk :o|o: x^x Še dober, da kmal doooolg dopust, ou jeah x:px :palec: x8Dx Bli mal na kopanju, spet spustil kosil, zdej pa ena veri fajna večerja, njamsi x:px

Bebko pa res ne kuži nič. x;)x Še dober zanj, da si piše scenarije v katere sam on verjame, hehe mi pa v krohot x:Dx .....jao, kak hepan si izpadu, bogi x;)x xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Od tega vikenda sem čist preč. Tale festival: pivo in cvetje je bil čisto nor. Pa vožnja z vlakom, na katerem je blo ful pjanga folka pa tud še ne.

Je blo skoraj bolš kot na absolventu.

Čisti odfuk! x;)x

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

To pa verjamem x8Dx x;)x sem ugotovila da mam u bistvu še več energije če manj spim :vio: no enkrat me bo pa na mestu zmanjkal x:)x recimo jutr na vlaku kar bo fajn x:Dx x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Preživeli lep vikend v hribih :2src: .......videli Črno jezero, slap Šumnik, se nahodili po gozdu,....se naigrali,....naužili svežega zraka in miru,.....skratka idila xDDx ...škoda, da vse lepo tako hitro mine xrolleyesx .....Jutri se pa začne zopet nov delovni teden.... :o|o: x:)x
Smisel življenja je največja sreča

Heh, lej ga, zdej že halucinira .....e, ti bogi, čist se zgubu, a si še v šoku, k si tak bebo izpadu? xcivx Al pa si sam pokvarjen škodoželjn lažniv podn? Al oboje? x;)x Heh, sam scenarij ti pa užasno šepa...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, xsrcx , prekrasen dopust ti želim, brez meduz, alergij in toplega piva!

Lepo potujte!

In vsem na oddih odhajajočim Lunatkom tudi!  :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, lepo potujte xcrossfingx in uzivajte na vse pretege    :mex:  xpartyx  xribax

xsrcx xsrcx

Thanx! x:Xx

Tudi vama vse dbest, kjerkoli ze bosta! x:Xx

*

Uh uh uh, se ni konc pedenanja... :||

Mitja je se nekam sibal, jaz pa se zadnje prckarije pedenam.

Smo mislil za par urc spat, mam pa se ful enih planov...

ampak v glavnem je pa ze vse fertik in ze tud v avtu. x^x

Nismo se se odlocil kam gremo... boma vidl. xDDx

*

Skratka, mejte se NAJ lepo in upam da me ne boste prevec pogresal. x;)x x:px :vragec:

:palec: :palec: :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo zdajle bomo sli cez kakih 15 minut..

smo se odlocil da ne gremo nic spat. xDDx

sam shibanac. xupx

Tko.

Ciao ciao! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ajda :sori:

Marsa, na dopustu pa po črnogorsko, digni se Zemljo, da legnem x:Dx

Ampak nas boš ziher čekirala v najbližjem cyber caffeju :vragec: mal nas moraš nadret, da ne padeš iz forme :vragec: (ko mačke ni doma, ...)

Prehudo vroč dan je na srečo končan, upam da bo teden vsaj temperaturno znosen, ker vse ostalo kaže na :xx!: . Pa upam da bo kakšen žur naslednji vikend, da si tud jaz mal dam duška xsuperx xcheersx :mex:

Lep dopust vsem, ki odhajate x:Xx

Sočustvujem z vsemi, ki so dopust že končali x:Xx x:Xx , meni je letos dopust kar nekam pobegnu :xx!: me ne mara :xx!:

Vsaj vikendi so mi ostal, pa še to sam dva na mesec :V:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:inocent: pa ne se sekirat....

lihkar sem z avtoceste pršlepala dopustnike sesute, crknjene, zmozgane....s kupi prtljage in v globokem stresu....

klicali crko avto, madoniš ga mam na sumu, da si je kr sam naredu evtanazijo, ker ga tako matrajo x:Dx

:vio: zgrešila poklic, ugotavljam, da uživam v vožnjah...

nočko....naredite si lep vsak dan, naj bo vsak dan dopust....danes mi je uspelo za dve uri se ukrasti na en vrh,prvi mrak,sončni zahod, ležanje na travci z možgani na off, sploh ne vemo kaj zamujamo, vse kar potrebujemo imamo na doseg ruke, dobro ležišče in dobre čevlje...

ajd kresničke gremo ajat...

nočko x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

klicali crko avto, madoniš ga mam na sumu, da si je kr sam naredu evtanazijo, ker ga tako matrajo x:Dx

:vio: zgrešila poklic, ugotavljam, da uživam v vožnjah...

Lia, ti si ena dobra vila, vedno pripravljena pomagat xsrcx x:Xx

Svet je lepši, odkar vem, da obstajaš xrainbowx xrosex

Nočko :sleeping:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Marsa, srečno pot, kamorkoli pač greste xsrcx :detelca:

Ajda, tudi tebi lepe dni xsrcx

jaz pa nazaj, sem ugotovila, da mi kr pašejo takile dopustki...pa spet domov...

Klatili smo se okol Raba, Lošinja, Cresa, ma lušno, kaj naj rečem...

Vmes malo popraznovali, čeprav ne vem, kaj imam še sploh praznovati, ko se leta nabirajo.. :o|o:

So pa mi pripravili presenečenje xsrcx po večerji moji izginili na pomol in me priklicali, tam pa gorele svečke, pripravljen šampanjec in :eek: ognjemet x:Dx , tolk sem se režala, da sem na vseh slikah xrolleyesx

tam na pomolu je bila ena mladina v spalkah, pa so se kar pridružili s happy birthday...Cool.

preveč jedli in preveč pili x:Ix , moram mal počistiti tole zdaj...

Grem brat dnevnik, da vidim, kaj dogajalo...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Pismo, ti vikendi.....minejo k blisk  :o|o:  x^x Še dober, da kmal doooolg dopust, ou jeah  x:px  :palec:  x8Dx Bli mal na kopanju, spet spustil kosil, zdej pa ena veri fajna večerja, njamsi  x:px

Nice, da uživata! x:px :palec: x^x

<{POST_SNAPBACK}>

...

kaj je pesek x:o)x 

smešiš se ti, ko ti baba druge frajere na obiske vabi, pol ti pa scenarije prodaja, haahaha, kako tele, ja, pa še misli da kao nekaj hočem, haaaahaha...daj daj, sanjaj ata...

ki si še ti xcivx

Dej sprjazn se, da s history ! x;)x x:Dx :vragec: Al še nis skužu? x:o)x

Js sm pa zarinkan! x:Dx x:px Hehehe, my sweet wife! xsrcx x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Kva zdej, triple....zanč si pa reku, da ne ta vikend??? A pol te je vzela? Kaj to pomen, da sta si od zdej naprej zvesta al še zdek prosto po komu že? Prešernu ne, najbrž. x:Ix

Če je res, čestitke, če ne pa...klinc vaju gleda! x:Dx

Joj, kok eni ne znajo prebolet in pustit preteklosti na miru...še kr se neki španajo...bedniki! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Kva zdej, triple....zanč si pa reku, da ne ta vikend??? A pol te je vzela? Kaj to pomen, da sta si od zdej naprej zvesta al še zdek prosto po komu že? Prešernu ne, najbrž. x:Ix

Če je res, čestitke, če ne pa...klinc vaju gleda!  x:Dx

Joj, kok eni ne znajo prebolet in pustit preteklosti na miru...še kr se neki španajo...bedniki!  :vragec:

Hehehe, me je, me je vzela! x:px x;)x Klinc gleda Katrino, vsak dan! x:Dx

Hvala Pi(č)kica! x:Xx

Kva češ, žvijo u preteklosti k jim sedanjost ni všeč! x:px x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...