Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 No, sam da jo gleda. Pol je že zadovoljna. Še kšnga otročka rabmo...tazga lepga, k sta vidva, pa bo perfect family. Ja, pol pa res vse naj naj. Pa rada se mejta! Ja, samo bedniki ostajajo v preteklosti in je ne prebolijo....namest, da bi užival sadove sedanjosti. Fajn bod, napičevak! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, sam da jo gleda. Pol je že zadovoljna. Še kšnga otročka rabmo...tazga lepga, k sta vidva, pa bo perfect family. Ja, pol pa res vse naj naj. Pa rada se mejta! Ja, samo bedniki ostajajo v preteklosti in je ne prebolijo....namest, da bi užival sadove sedanjosti. Fajn bod, napičevak! Otročk bo pa okol februarja! Fishy! Eni ne znajo naprej, kaj češ! Se bom trudu, da bom fajn, mal bo pa še Katrina poskrbela! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 A, malo ribico bosta mela....kako lepo. Sej vama dovolm, da jo Pika poimenujeta....sej vama bo, k sta glih vidva! Ja, itak, da bo punčka...čutm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A, malo ribico bosta mela....kako lepo. Sej vama dovolm, da jo Pika poimenujeta....sej vama bo, k sta glih vidva! Ja, itak, da bo punčka...čutm... Kak si vedla? A s mal čarovnice? ne vem glih, če bi ji dal ime Pi(č)kica! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak si vedla? A s mal čarovnice? ne vem glih, če bi ji dal ime Pi(č)kica! Kaj pa vem, najbrž sm mal vještice... Je Marsa napisala, da bo ta tedn povečana intuicija in sm ji sam sledila... Sej drgač sm Katarina...a bi blo to bolš? Pa še mamičinem imenu bi blo podobno...kr to dejta...al pa Katarina Pika...dvojno ime...tale je pa res svetovn ...zdej pa dost zastonjskih nasvetov...naslednga računam, pa ne v naturalijah! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 morgen..... no...pa se zachenja...birokracija :xx!: treba vso tehnichno dokumentacijo skupi spravt... :xx!: men pa ostalim se pa lih sanja kje nej bi kej blo k se vsa leta lampe pa ozvochenje kupval mal kr tko no ja.....che chesa ne bo.....bomo pa (po)nardil zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Hjao... spet totalno noro s toto misko se spravljava k najlepsem, in uleti policija :OO!: evo puol pa... se lih obleceva pa mal poblendajo pa grejo.... hihi pa dobr greva pol proti domu, spet ista patrulja naju ustavi... pa pride ven tale dobra policistka hihi pa se pogledava pa tist obema mal nerodno... pol pa rece... "a mi smo se pa danes ze srecali..." pa oba nasmesek do uses in gremo naprej haha tele nase policistke so zelo obzirne hihi dobr da je bila luna v strelcu... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HEhehehehe ,eni pa res ne vidjo kdaj so nezaželeni! Eh, kot da ti veš, kdaj si odveč... :xx!: ..pa še povsod svoj nos utakneš... Nino, Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, kot da ti veš, kdaj si odveč... hehe....odvetnichek dobu advokata zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Marsikdo tukaj na forumu včasih nima občutka, da bi kam ne vtikal svojga noska.......... z mano......... in vsemi vami na čelu ......Pa saj, taki pač smo, ane? Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Ekola, rasturil, količina še ne opravljenega dela drastično pada, do dopusta bo na nuli. Zlo zadovoljen. Hm, pa počas bo treba začet dopustniško ponudbo študirat..... Neki bl na izi, s čim manj folka okol, pa velik narave in predvsem vode, morja.... Pol pa....odklop. Pa brez pc-ja na dohvat ruke. Še čist micken, juhej.... Nino..... No, enih pa raj nem komentirau, da mi ne bodo preveč "frendovske" lbezni pol izkazoval..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 dan pa dijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 prespala pol dneva..Zdej grem pa mal ven pocas... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 kuku kako ste kej? jz sem super fajn. sploh nimam nč časa viset na netu. vse kar sem bla zadnje dni... je blo tok da sm si en mp3 za u avto posnela... sem se prejšnga naveličala. drugač sem bl mal v lj... no delat je treba služba fajn bodte... se beremo k se beremo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Aiwek, , končno se tvoj avto premika, sm že mislu, da je nepremičnina , zdaj ga pa že pogrešam na parkingu Drgač pa, Dobro jutro mal sem potegnu spanje dons ampak paše Ko se še mal ohladi pa delat :xx!: pol pa upam na kaj zanimivega sam ne vem če sploh kaj dela dons? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 kino pod zvezdami... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 a majo predstave tud ob enih ponoč? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Jest bom nekaj dni tud sam ležala pa nič delala. če se bo le dalo.Sem res en zaspanko, ki mi primankuje spanca, tudi ko prespim pol dneva. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Lej ga, režisračkota Se je razpisau , prava monodrama ......al egodrama Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>haaaaa, lej lej, scenaristi se kr množijo kt da so vsi bli zravn a-a lupčki, kr sanjajte sanje ki vam jih prodajajo , ker drugač ni za pričakvat, saj bi se egoti čist razbili kt milni mehurčki nasmešek do uh pove marsikaj, ane stara? so pa te babe hecno prozorne, ker ova ni bla sama, je jasno, da ti je mogla takoj povedat, ker drugač bi kompanjonka zblebetala in bi (spet) imela šov zaj pa nekaj prodajajo tu, kao da jaz kaj hočem od teh glupač, haaaahaaa, pa ne me basat men je čist jasno, da vam morajo to prodajat, sam vam ni a si že pozabu na sms-e? al pa na OS-e malo pred tem? (ups)al pa na vabila na Lent po tem? (ups)grrrrr, zdaj bojo spet solze, a? sn jo meu, sn jo pa tut znogirau, če se že mora vedet.a veš, tripl? haahahaa, prava Santa Barbara Hohohoho, zdej se šele vid kdo ne more pozabt, pa kdo ne prenese poraza kt dec. js sm prenesu,k sm biu zavrnen, ti pa zgleda ne! Kva maš od tega da lažš, a sam seb vrjamš, al si filaš svoj ranjn ego? Pa čedali bl mam filing da je ona znogirala tebe, k sam tebe vidm da cvilš pa lazš po forumu in ne ona! Pa če je tak fajn da sta nehala, pol jo že enkrat pozab, sej maš dost drugih a ni tak? Fajn se zjoki pa obrn list naprej, nazaj gledajo sam taki k se ne morjo poslovit od preteklosti. Pa mende nis ti tud tak? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Saj sanjam, lepe sanje ........sam tebe zgleda more tlačijo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>triplček, začetnik, kaj boš ti...ker sn ded, sn jo znogirau, se nism nikol s tem hvalil, ampak s takimi butli se pač ne da drugač.sprijazni se ti ja, držim statistiko, vsak mesec ena mi kr dobr kaže, tut po D dayu-petek sem že meu eno v igri huuuuu kaki butli Ded ja, sam kakšn, to je velk vprašaj? Ne morš se sprjaznt, kr priznej! Pa da nouš na konc sam največi butl izpadu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej dej, raje se s svojo ukvarjaj, saj veš bolje vrabec v roki kot ona na strehi one so za mene, pol pa za starine nič več mi ne piše Katrinca, hja, ketna je ketna, jebi ga, magari zlata, to se mi od ene tak fino zdelo Moja vrabčevka je čist cool, ti še take nis meu! Kr se tebe tiče jo je pa zanimal kok si lahk in ugotovla da preveč, zato ni več pisala! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 pejte v cvekarije. Ful lustkan popoldne prezivela v knjiznici dobila Stoparskega, nisem verjela, da ga bom, sem cist za stos vprasala..pol pa sla na 3M parkirat in v uno slascicarno zraven na ice kofi sedela, brala knjigco, se ful zadrzevala, da se nisem prevec na glas , k je folk me itak cudno gledal pol dobila druzbo za eno urco, pa se mal brala.. pol je pa mraz ratal Grem tle na toplo nadaljevat. Hehe, knjiga je dejansko ful bolj smesna, kot pred 5 leti WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 ... najprej Mick z aakhutovo..zdej tripl z Bobnarjevo... Santa Barbara... zdej sam se cakam, da bo ena nekomu spermo ukradla in potem oceta izsiljevala...pa da nekdo izgubi spomin... al pa da nekdo rata dvojna osebnost... bedni ste mi bl kot pop tv popoldne... :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts