Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

saj veš kak je, če si prvi v vrsti, se pač nabolj svetiš x:Dx

Tega pa nism vedu... do zdaj..

dobro obveščen...

o svetenju pa zdaj prov zares... ko si mi podal informacije iz prve roke x:Dx ...

x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>... najprej Mick z aakhutovo..zdej tripl z Bobnarjevo... Santa Barbara... zdej sam se cakam, da bo ena nekomu spermo ukradla in potem oceta izsiljevala...pa da nekdo izgubi spomin... al pa da nekdo rata dvojna osebnost... bedni ste mi bl kot pop tv popoldne... :xx!:  :xx!:
x:Dx ... ja, cela telenovela... sej res, sej mamo temo LNF romantika x:px

kak ste fajni... x:Dx en druga pikate vsak se pa v seb smeji, nda :o|o: kt mi dans, sam zdaj je ratala pa tragedija, prav cas mors koncat, nda? al pa sploh ne zacet? no dobr... grozaaaaa kaj vse "ziv" clovk ne dozivi?!? :eek: eh, lepo, prijetno, nocko all x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

A viš kak bebo si? x;)x Sam širiš pa bluziš pa nakladaš. In zdej hočeš to name prenest, hahaha, ni ti pomoči, očitn. Sm ti že povedal, tak k si, v letih ne sežeš tja kamor lohk jst v mescu dni. Se boš moral sprijaznit.....pa če še tolk nakladaš, tko k o men, pa v bistvu pojma nimaš o men. In če bi resno mislil kar si v svojem kvazisrcedrapajočem postu napisal :xx!: , le-ta še zdaleč neb bil tak.

Kurčiš se ti, to je tud edin kar dober znaš. Vse ostal je tvoja gluma x;)x ......in to slaba, še slabša k režija. x;)x Ajd, uživaj v svojem smradu še naprej, men preveč zaudarja, teb pa tvoj tko al tko diši.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bobnar, mislim, da je čas, da nehaš s svojimi scenami, saj niso nikomur všeč, najmanj pa meni.

Če bi želel povedati kaj konkretnega, si imel priložnost, ki pa je nisi izkoristil.

In v bodoče ne želim, da blatiš in žališ meni ljube osebe in mene.

Preteklost je zame mrtva, če pri tebi ni, pa ni moja stvar.

Stvari so zaključene in take naj tudi ostanejo. Ne kliči, ne prihajaj, ne laži, ne grozi. Pozabi name, kot sem tudi jaz nate.

Živi po svoje in pusti živeti tudi drugim

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa danes eno mačko dobil, se mu reče MISTER ZGAGA x:Dx

hehehe zakon ime x:Dx

js sm pa lih dans popoldan opazovala nasega mucka... tolk se je postaral, kr na enkt, prav cudn je ratal, res da je star ze 9 cloveskih let, pa sem sele dans vidla da je res star! :sori: pa prav cudn je... vedn si lahk z njim delal kr ti je pasalo (pretiravam x:Dx ), ko je jedel, a zdaj mu prineses hrano, pa ce samo stojis zraven v njegovi blizini, kaj da bi ga sele pobozal, si jo da v gobc pa pobegne drugam, kjer je lahko sam...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>hehehe zakon ime  x:Dx

js sm pa lih dans popoldan opazovala nasega mucka... tolk se je postaral, kr na enkt, prav cudn je ratal, res da je star ze 9 cloveskih let, pa sem sele dans vidla da je res star!  :sori: pa prav cudn je... vedn si lahk z njim delal kr ti je pasalo (pretiravam x:Dx ), ko je jedel, a zdaj mu prineses hrano, pa ce samo stojis zraven v njegovi blizini, kaj da bi ga sele pobozal, si jo da v gobc pa pobegne drugam, kjer je lahko sam...

Veš, kako je s tem, tudi mladi mački hočejo imet mir, tu, pa tam x:Dx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>A to res tvoj mačkon?  :2src: Kul :palec: , pa počas se poslov se od pohištva....vsaj ceuga, no...... x;)x  x:Dx  :vragec:

Ob ribniku ima neobdelanega pohištva, kolikor hoče x:Dx

:vragec:

mick je v bistvu ena gromozanska podmukla PIZDA

zakaj?

ker je z vsem tem pochakal da marsa gre

ker VE da bi ga zbanala u nulo

zarad PONOVNEGA svinjanja po forumu

conti (z vsem svojim shtabom) pa po stari navadi zram, tam kjer se drek mesha

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Konc še enga (tečnega) dneva x:)x berem, da ste tud tle TEČNI :xx!: Kadar mačke ni doma, miši iz lukenj zlezejo si kao žur narest.

Prav uživate Marsi dopust pokvart :vragec: kolk bo vesela, ob jutranji kavici, ob morju v cybercaffeju, mal sčekira in . . . :bomb:

Lepa slovenska navada je tole pranje lastnih umazanih cot življenja v javnosti. Ko zmanjka lastnih, dobri ljudje vzamejo še tuje in mal pomagajo oprat, da ne bi slučajno zgledal sebični :xx!:

Če v tej mali državici nisi fouš in ne opravljaš, ti (najverjetneje) grozi odvzem državljanstva al te pa vsaj dodatno obdavčijo x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mr. Zgaga :palec: pa Tristan tud :palec: (da ne bo zamere)

Mladi muci so ZAKON, prelepi so v odkrivanju in spoznavanju sveta, pa ko te zjutraj budijo, plezajo po tebi al pa se stepejo s tvojimi prsti na nogah (ko spiš), . . .

Vsem novim lastnicam-kom domačih ljubljenčkov želim veeeeeelik užitka in veselja xrosex xrainbowx

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

samo upam, de ma marsa mobitel izklopljen

me prou ferbec matra ker bo klicu

zlomk x:Dx

Sej bo dons najdla kakšen comp al pa kakšen sms namest jutranje kavice :vragec:

Itak obveščevalna služba vedno obratuje x:Dx

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...