kapica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 taramtaramtammmmmm boge gobice, fotr je sel za uro pa pol v gozd, pa prinesu tri kile pravih (hehe logicn, da ne plasticnih), majhnih gobanov ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 kriza kok sem zaspana.. saj zjutraj sploh ni tko kriza vstat, sam pol cez dan me pa kar zmanjka.. grem dans ob pol 10h spat.. ce mi bo uspelo Zrihtala avto, so popravli v pol ure jutr moram pa se motor peljat, ker se spet nekaj cudno obnasa.. da ne bo kaj narobe cez vikend.. gremo mal predalec.. Rezervirala karte za London Konec septembra grem Pa nov hladilnik imam So doma kuhinjo prenavljali, pa sem njihovega dobila.. Rabljen sicer, ja, ampak precej boljsi od tele razsutine, ki jo imam zdaj.. skoz zamaka, vsa zelenjava splesni po dveh dneh :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kriza kok sem zaspana.. saj zjutraj sploh ni tko kriza vstat, sam pol cez dan me pa kar zmanjka.. grem dans ob pol 10h spat.. ce mi bo uspelo Zrihtala avto, so popravli v pol ure jutr moram pa se motor peljat, ker se spet nekaj cudno obnasa.. da ne bo kaj narobe cez vikend.. gremo mal predalec.. Rezervirala karte za London Konec septembra grem Pa nov hladilnik imam So doma kuhinjo prenavljali, pa sem njihovega dobila.. Rabljen sicer, ja, ampak precej boljsi od tele razsutine, ki jo imam zdaj.. skoz zamaka, vsa zelenjava splesni po dveh dneh :xx!:sem te glih mislila vprasat ,ce s sedmico slucajno dobila vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Go, Selene sem si danes ubodla eno knjigico, ki me je poklicala, in na naključno odprti strani prebrala: Argue for your limitations, and sure enough, they're yours. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem te glih mislila vprasat ,ce s sedmico slucajno dobila pa res tko zgleda, ce preberes, ja o da bi... 6ka bi bla cist OK Tko mi je pa oci minus pokril dons WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Eto,......danes zadovoljna,ker sem postorila vse kar sem načrtovala..... in še malo več Odlaufala svoj krogec.......in zato počutje odlično Ravnokar popapcala večerjo....... Sedaj se pa še malo "popasim" tule gori, nato pa spančkat..... Vsem želim lep večer....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa res tko zgleda, ce preberes, ja o da bi... 6ka bi bla cist OK Tko mi je pa oci minus pokril dons Hvala za očke, pravm jz! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za očke, pravm jz! Kr navad se Ja, se strinjam.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kr navad se Ja, se strinjam.. Heh, starci so itak zakon, pa znajo zmer pomagat, pa kr zavohajo zagato, čeprov nč ne rečeš Men je fotr dostkrat kej "pomotoma" nakazu se nism nč preveč bunu, sam zahvalu sm se, pa še drugič! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hja no, men ni cist fajn.. pri 24ih bi lahk ze sama... Ampak vrnit mu pa tud ne morem Sam ja, kar zavohajo Je dobil WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja no, men ni cist fajn.. pri 24ih bi lahk ze sama... Ampak vrnit mu pa tud ne morem Sam ja, kar zavohajo Je dobil Sej boš mela še prilko pa rajš majo če jim s kako pozornostjo pokažemo da smo happy d jih mamo, jim še več pomen! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Kak fajn dan. Obiskal frenda iz najstniških let, ded ma hiško ob reki, papica, mjuza, pirček, sonček.......in nekaj kar sem res že zelo pogrešal, pa niti nisem vedel. Nasmejala sva se do solz, salve smeha in zafrkancije , pa tud ujeli so naju prvi trenutki brezbrižnosti pred bližajočimi se dopusti......mah, kul no, res. Dobil sem tud darilce , hehe pa cucka sm mu nahranu z gudiji , bo mel verjetno naslednje dni bleme z njegovim prehranjevanjem.... Hih, na poti domov pa nism mogu, da se ustavm na do sedaj edinim placom, kjer sm opazu .........................Lindt Intense Orange Dark ........njamsi Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 no dones je bil pa dober dan danes sem bil malo zunaj in bilo je super poleg tega pa sem še zvedel da so moje čakre zelo lepo uravnovešene sedaj pa še malo poležavanja pred TV in nato se potopiti v sanje kar na kavču P.S. škoda ker ni bilo zraven tudi barv..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Bobnar, veš, malo se mi pa res smiliš. Nogiran že nisem bil pet let, pa še takrat pravzaprav nisem bil, če že vzameva tako, ampak ni pomembno. Jaz sploh ne vem kdo si, niti me ne zanima (si verjetno z mojega konca), pri tem koncu pa te prosim, da končaš. Da se neboš posral. Bedniki, kot si, pa maš prau al nimaš, ste mi veoma poceni. Take niti nimam cajta narezat, preveč bedno in poceni. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Revolucija x!x Kaj s zdaj "stara" dodal, bemu. Te pa naj bo nova Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Mel danes en kratek ampak prijeten pogovor z bivšo , vesel zanjo in hčerkico mogoče pa en izletek pade čez vikend čeprav to ni glih pametno, še vedno mi preveč pomeni spet bom na begu pred samim seboj :xx!: Je pa lepo vedet, da sem sposoben odpuščati in ljubiti žal pa ne tudi pravilno izbirati :xx!: Nočko Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Prebudimo v sebi željo po življenju in tisoč želja bo živelo z nami. Sreča, ki jo nestrpni iščemo daleč od sebe, je tik ob nas.Kdor se noče zaustaviti, je ne bo nikoli našel. Ko ljubimo ima leto dve pomladi. Deda babici na njuni 50 obletnici poroke: " Ko bi ti vedela, kolikokrat sem se moral na novo zaljubit vate v teh petdesetih letih " ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Prebudimo v sebi željo po življenju in tisoč želja bo živelo z nami. Ta želja mi manjka, žal :xx!: Počutim se nekoristnega in odvečnega, osamljen sredi največje gužve, to sam men lahko dogaja tolk časa. Upam da se bo kakšna (vsaj polnoletna, če že ne blizu mojih let) našla, ki rabi družbo in pogovor. Spet se mi je ena najstnica nalepla in namesto da si nahranim, se sekiram .Hecno, da me čustvene zadeve precej bolj in dalj bolijo od fizičnih.Raje polomljen kot strtega srca. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Onix, vse bo v redu. Zaupaj toku življenja, kot pravijo. Včasih se je potrebno odločiti, da se malo ustaviš in umaknejš. Pa bo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta želja mi manjka, žal :xx!: Počutim se nekoristnega in odvečnega, osamljen sredi največje gužve, to sam men lahko dogaja tolk časa. Upam da se bo kakšna (vsaj polnoletna, če že ne blizu mojih let) našla, ki rabi družbo in pogovor. Spet se mi je ena najstnica nalepla in namesto da si nahranim, se sekiram .Hecno, da me čustvene zadeve precej bolj in dalj bolijo od fizičnih.Raje polomljen kot strtega srca. Jutrček Ajoj, Onix. Ne vem koliko si star (mlad ), sam želje po življenju pa nikar ne zapostavljaj, ne naganjaj od sebe. Nekoč pred leti sem se počutil točno tko kot ti (še sedaj se kdaj osamljenega sredi gužve ), huda bolezen mi je zlo konkretn pokazala koliko si želim živeti. Men deluješ zlo razmišljajoč pubec, prijeten, na forumu nič nekoristen al odvečen, drgač pa te ne poznam. Ajd, drž se. Carpe diem. Vsak dan je novo rojstvo, priložnost....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ...onix... najstnice so pa ja najbols... si pa res neverjetno obcutljiv...a si ti sure, da si dvojcek... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 morgen.... spet en birokratski dopoldan.... :xx!: pa she enga totega odvetnichka mamo... :xx!: bemu kaki neumni mariborchan... :xx!: nima treh chistih.... :xx!: vcheraj sem mu dobesedno NARISAL kaj hochemo.... slika zhe visi v pisarni na steni... odlochitev je padla, da dobi celo okvir.... zvecher ga grem pa zlomkat...ops, lumpat....ups, zhurat....ma sej je isto zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Selene... Stane, všeč tvoja slikca z mačkom....lepa sta! <{POST_SNAPBACK}>Heh, starci so itak zakon, pa znajo zmer pomagat, pa kr zavohajo zagato, čeprov nč ne rečeš Hm, tega pa ne poznam.... Hih, na poti domov pa nism mogu, da se ustavm na do sedaj edinim placom, kjer sm opazu .........................Lindt Intense Orange Dark ........njamsi Sej mi ni treba povedat, kaj hočm, če se kdaj po ''naklučju'' srečava? Počutim se nekoristnega in odvečnega, osamljen sredi največje gužve, to sam men lahko dogaja tolk časa. Tipično dvojčevsko počutje....join the club, baby! No, da še jst mal pokomentiram....sm bla spet pridna, švicala na fitnesu včer....kok sm ponosna nase...res, k sm tak zagon dobila in ful delam. kumi čakam, da bojo rezultati....jeehaaaaaa..... Drgač sm pa pol zvečer ponavad tok utrujena, da boh pomagi.... :xx!: V petk bo najs...spoznavanje novih najs ljudi... Joj, kok se mi ne da delat....k bi kr en dopust vzela in se skidala stran, od ponorelega sveta.... No, mejte se, lupčki. Aja, Angeli in demoni so že nekje na polovici... gudi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 zmazala eno nektarino, zdej se morm pa mal u pucanje vržt, de se mi kake živalce ne zaredijo slučajn đizs kaka jeba je to, k me nč ni doma, fol se nabere vsega sranja, pa te cote klinčeve, grozn kup mam tm u spalnci za speglat, mi slabo rata k not stopim bom obesla napis vstop strogo prepovedan pa mrzlo je k svina, u termoflisu skačem tule okol, sej ne morš verjet ajd pejmo mal asnt KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Uh..dons gre pa samson koncn mal cofotat... yeah!!!...djevojke u ljetnim haljinama volim... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts