Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

kok je tole postalo vse prepleteno :eek:

upam, da sem tik pred rešitvijo ene težavice, tik pred.... še mičkeno še mičkeno... aja pa danes grem mal mojega zdravnika pogledat ;)

mejte se xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Za vse, ki se jim zdi življenje včasih tako težko...tele besede..

Moja čistilka je iz Srebrenice..in sva se zdaj malo pogovarjali...pripovedovala je, kako je bilo...takrat..izgubila je moža in dva brata...nobenega še niso našli, pravi,zdaj so odkrili spet grobnice z 2000 mrtvimi, upam, da so moji med njimi, naj se že konča to enkrat, da jih pokopljem in živim...

Pravi, gledala sem na TV, kaj delajo in postalo me je strah, sem rekla eno jutro, jaz ne morem ostati, strah me je za otroke, gremo...pa jim RK ni dovolil, samo ženske in otroci...ker je Srebrenica bila kao zaščitena in se ne bo nič zgodilo...

Vse sem pustila, vzela samo osnovno in šla z avtobusom RK v slo, ker smo slišali, da Slovenija sprejema begunce...in tako sem s hčerjo in sinom prišla...moji so bili živi dolgo, potem pa so naenkrat telefoni utihnili...nihče ni vedel, kaj se je zgodilo...potem so prišle počasi info, da so vse ubili...da ni nikogar več...

Astra

Per aspera ad astra

in takrat spoznaš, da si srečen xsrcx

kup takšnih zgodb je tudi tule pri nas, rudarsko mesto, kjer je bilo že pred vojno veliko ljudi iz krajev izen Slovenije in prišlo jih je ob vojni še več... zgodb ob katerih ti pritečejo solze.

In nekdo si vzame pravico, da se odloča kdo bo živel in kdo ne...

:sori: ja sej.......tle se pa zarad takih bedarij predrkavajo.....mi sploh ne vemo ka so problemi....pa kaj je hudo...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>...moji so bili živi dolgo, potem pa so naenkrat telefoni utihnili...nihče ni vedel, kaj se je zgodilo...potem so prišle počasi info, da so vse ubili...da ni nikogar več...

Astra

:o|o: :C: :C: :C: :C: :C: :C:

Grozna življenska preizkušnja....... :C: :inocent:

Mi se pa tule gor kuruzimo za neke take pizdarije,ki sploh niso vredne debate..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}> Nogiran že nisem bil pet let

Kaj je to "nogiran-a"? Zapuščen-a? Zavrnjen-a? A je to nekaj pomembnega? V ljubezni? Kdo je koga zapustil ali zavrnil? Nekaj slabega? Nekaj sramotnega? Ali pa le za nas, če vz-ljubimo, nekaj žalostnega? Ali samo primitiven, poniževalen izraz s katerim potenciramo svoj ego, če kao zapustimo, zavrnemo? In nam trpi, če smo zapuščeni, zavrnjeni? Ne razumemo v čem je v bistvu point? Tekma? Kdo bo koga? Prizadel? Ali kako? A ni samo odraz tega, da ne želimo biti skupaj oz. da ne pašemo skupaj? Odhajamo, ker ne ljubimo več, sploh nismo ljubili ali pa ljubimo nekoga drugega? Poiščemo novo pot, ki bo vodila do nje-ga, ki jo (ga) ne bomo želeli zapustiti, pravzaprav si to noben od njiju ne bo želel. Ali kako? Eh..... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pa sam neki za nazaj se jebejo :xx!: kot da je važno.....prej sama ljubav pa frendi pa kul pa vse, pol pa se nekje zalom pa ne gre vse po pričakovanem je pa treba pluvat taistga, pa se neki norce delat pa u bistvu čist ene intimne stvari naprej metat k nobenga nč ne brigajo :o|o: pa sej niso sam djedi taki

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Mel danes en kratek ampak prijeten pogovor z bivšo x:Ix , vesel zanjo in hčerkico  xredx  mogoče pa en izletek pade čez vikend xcrossfingx čeprav to ni glih pametno, še vedno mi preveč pomeni xscratchx  spet bom na begu pred samim seboj :xx!:

Je pa lepo vedet, da sem sposoben odpuščati in ljubiti x:o)x žal pa ne tudi pravilno izbirati :xx!:

Nočko x:Xx

onix,dokler po srchku zbirash,zbirash zmeri prav x:)x xsrcx dokler sledish svojim obchutkom iskreno ne moresh zgreshiti,zgreshish lahko samo ,ko se oddaljish od sebe...zato drzhim pesti zate in iskreno chishchenje oziroma izpoved chustev...morda samemu sebi ,morda celo njej.

ne hodi spet v beg,nima smisla....rajsh pusti chustvom prosto pot.priznaj si jih ,jih sprejmi za svoje ,le tako bodo custva svobodna in z njimi tudi ti.beg pa ni nic drugega kot tlacenje in odlasanje-ki slej kot prej mora priti na cisto,saj brez tega ne mores niti v nobeno drugo zvezo vec.

po moje si lahko ponosen na svoja custva in obcutke,marsikdo zivi brez njih.

tako,da bi ti rekla ,da si srecko,ki ljubi,ki zna ljubiti in to brezpogojno ocitno.

lep izletek ti zelim ,v iskrenih custvih,brez bega x;)x xsrcx x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Napadel me je pes - sicer kriva sama, kaj pa lazim za njegovo gospodarico in ne vidim kako daleč mu sega veriga. Ustavila šele potem, ko je planil name in mu potisnila roko globoko v gobec. tako, da imam zdaj celo plavo roko - z vsemi njegovimi zobmi..toda ni predrl kože. Ker sem omilila ugriz..in ga zmedla. Na koncu sva ratala še prijatelja..ga počohala za ušesi, mu povedala da je dober čuvaj...kar pa ga ni ustavilo, da ne bi planil na Š. ki je neprevidno pricapljal za mano..komaj ga zadržala. In potem se fino odmaknila..gospodarja sta bila nekam zgrožena..menda se tole ne dogaja ..kakor koli..pes na verigi - prekratki, brez vode ..ni čudno da živčen rata..

Dvakrat me ponovno lovilo na cesti. Enkrat se ena tipica zaletela v avto pred mano, včeraj pa milimetre, da ni tip razbil še mene..prehitro v dvojni ovinek in izguba kontrole..pristal v jarku ful razbit..

Bo treba zmanjšat tempo očitno..

Kako gobe rastejo..to je neverjetno..v roku pol ure ful polno košaro nabrali....zdaj več niti v gozd ne grem...ker bi tole bil že pohlep x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Heh..če te jaz v moje karpate zavlečem boš jih ziher jedla... x:Dx x:Dx Tam kjer jih jaz iščem je strmo, da bi še koza palco nucala x;)x

saj..paziti nase..lažje reči...kot storiti.. x:px

Zadnjič vprašam enega Srba - ja kam pa hodite na morje? pravi...Črna gora...ali ne važi ništa...Crnogorli leni kao kuge..samo bi novac uzeli...a dali ništa...

Hmm kam že gre Marsa??

Seveda sva se oba potem strinjala, da na Hrvaško pač še ne morejo iti :vio:

Moji puncix:Dx

Madonca..takoj jima javim x:px

Pravi gobarki..uživata v gozdu ful..in gobarjenju..mamini hčeri pač..

:palec:

x:Xx vsem za podporo.

Sej men ni prav težko živet, sam smisla ne vidim x:Dx Dokler mi ne dokažejo nasprotno bom živel to edino življenje, ki ga imam x:)x

Bem ti zavarovalnice :xx!: kolk jim je težko denar dat :xx!: pa ko bi bla vsaj velka vsota. Pr konkurenci te skeširajo takoj, sam da jim nehaš težit, tuki so pa ziher mazohisti, k jim tolk paše moje teženje po telefonu, gsm, mailu, sam še mediji mi manjkajo x:Dx Upam da bo naslednji tud njihov :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Tolk tle besed o GOBAH!!!! x:Dx

lahko napisem, da sva mal prej prsla z mojim iz "sprehoda" po gozdu, nasla, ko sva ze cist obupala, fullll placa z gobicami :wOOt: sva jih pobrala, prideva pa k men domov, pa je bil en stricek na obisku jih je pa kr za 2500 sit kupil, ne morm verjet xsrcx tko vse kot bi bli zmenjeni x:Dx , gobice so se postavile lih na tapravo mesto, kjer si nikol nebi mislila, da bodo, doma pa se se kupec narise xangx all LP x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:switz: ....pismo, tak mali flat pa tolk dela, da ga zrihtaš v nulo. :o|o: Že cel popoldan rintam, bemu.....sam pa sm zadovoljen. Mal so mi vetra dale nosilne betonske stene. xcivx No, še mal pa bodo boksi gledal s sten k se spodob, slike so že, dream catcher pa je tud že na najboljšem možnem mestu x;)x xsrcx ......Joj, pa kolk kablov......zdej še to priklopim, stestiram, zvočnike porihtam, to me še zna mal zezat, pospravm....in sem.....končal.....flat končn postane moj brlog. x:o)x Kul :palec: xsrcx x:)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:switz: ....pismo, tak mali flat pa tolk dela, da ga zrihtaš v nulo.  :o|o: Že cel popoldan rintam, bemu.....sam pa sm zadovoljen. Mal so mi vetra dale nosilne betonske stene.  xcivx No, še mal pa bodo boksi gledal s sten k se spodob, slike so že, dream catcher pa je tud že na najboljšem možnem mestu x;)x  xsrcx ......Joj, pa kolk kablov......zdej še to priklopim, stestiram, zvočnike porihtam, to me še zna mal zezat, pospravm....in sem.....končal.....flat končn postane moj brlog.  x:o)x Kul  :palec:  xsrcx  x:)x

Cool, Mick! :palec: x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Ruby, sm si glih naredu enga jacka s colo...... x:px xDDx :palec:

Če smem? Heh....in kdo bi mi naj prepovedal? :inocent: x;)x Kaka pripomba pa že pade kdaj, predvsem od ljubih ljudi, mogoč bi pa res že bil čas, da jim prisluhnem, zlasti v svoje dobro. x^x

Tripl x;)x x:)x :palec:

K. Čapek

Mal so mi vetra dale nosilne betonske stene. 

:eek: Sedaj me je pa kar malo sram :xx!: .Ko ometam pajčevine tudi pomislim ne ali je to nosilna ali predelna stena...najbrž se postopki zelo razlikujejo.Bom počakala v "gospodinjskih nasvetih"...ruby ima prav gotovo pravo idejo :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...