Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 No, to smo razčistl. Tripl, hehehe..... Faaaaaaaaaaaaaaaak......komi sm boks spravu na nosilc pa na steno, pa ugotovim, da gre za narobe boks, pa to te dol buje......zdej pa dol, pa jovo na novo.....faaaaaaaak....bemti Murphya al kaj že je..... :!!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aha, globinska dela pa ne spadajo v moj opis dela in nalog Hehehehe, Enja, te zadeve pa mi obvladamo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, to smo razčistl. Tripl, hehehe..... Faaaaaaaaaaaaaaaak......komi sm boks spravu na nosilc pa na steno, pa ugotovim, da gre za narobe boks, pa to te dol buje......zdej pa dol, pa jovo na novo.....faaaaaaaak....bemti Murphya al kaj že je..... :!!: He,he,.....mickenega pa nekaj zeza..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe, Enja, te zadeve pa mi obvladamo! O triple x ...že ves mesec ti čestitam...se prstan že sveti? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O triple x ...že ves mesec ti čestitam...se prstan že sveti? Veš de, že od sobote, kt pumpeževa! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš de, že od sobote, kt pumpeževa! ritka ..dobrodošla v klubu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ritka ..dobrodošla v klubu Jihhhhhaaaaaa Thank`s! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> He,he,.....mickenega pa nekaj zeza..... Kva tu smešnga? Čik pavza Še dva našraufam, pa bo Kaj že šlafate, al kam ste mrknili? Dober, tripl luknco vrta , pa ostali? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh..dons gre pa samson koncn mal cofotat... yeah!!!...djevojke u ljetnim haljinama volim... pa glej da me nauš, pošpricu...jst grem sam pod borovc ležat pa hočem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiir ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Kaj že šlafate, al kam ste mrknili? Dober, tripl luknco vrta , pa ostali? Blodimo po netu kr nemrem več teh punklov pa kovčkov gledat, matr k da gremo v Sibirijo za pol leta ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj že šlafate, al kam ste mrknili? Dober, tripl luknco vrta , pa ostali? Blodimo po netu kr nemrem več teh punklov pa kovčkov gledat, matr k da gremo v Sibirijo za pol leta Greste na dopust?...ali prihajate? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Grete na dopust? Kam? Kak to vidve citirata? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Kak to vidve citirata? Pomoje jst znam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 nea vem , pa mi čist dol maha..sam da se že premaknemo..... matr zaj čejo še vršo nardit...jst bi pa sam eno senčko pod borovčkom, pivičko pa miiiir.... na konc so pa hotl, da jim grem v 24 kur po sardelce, da jih bodo mel za vabo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nea vem , pa mi čist dol maha..sam da se že premaknemo..... matr zaj čejo še vršo nardit...jst bi pa sam eno senčko pod borovčkom, pivičko pa miiiir.... na konc so pa hotl, da jim grem v 24 kur po sardelce, da jih bodo mel za vabo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 nič ne zastopiš, sej jst tud ne citirat pa znaš, svaka ti čast ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Lia ..odhajate, prihajate..ali malo mešano? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Odhajamo..s tem da majo tamali spakirano že cel teden, pa da me vsakih deset minut vprašajo , če je že slučajno čas da gremo? ...v silni evforiji razbili steklena vrata,....pa razne nujno potrebne življenske potrebščine, ročni fuzbal, pa na tone raznih potapljaških inu zemljotresnih pripomočkov...da vse to skup spravim rabim en dober star tovornjak..... ko so mi pa še kup železa prvlekli, da bodo vršo naredili, mi je pa padu mrak na oči ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Torej uživajte ...in mami malo miru pod borovci(pa na mrzel pir ne pozabit!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Morje? Kul, jst tud verjetn drug teden z enim frendom za par dni.........za začetek Enja zna citirat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Da se pofočkam še v dnevnička, zadnjih nekaj dni sem gnilila na morju, na plaži sem uspešno prebila 6 minut in pol, ostalo sem pa morala **preživeti bolj aktivno** Danes zjutraj pa direkt z obale v hribe, so me takoj nagnali strmino grizt, ker sem bojda manjkala v pohodniški ekipi čez vikend.Šoping v Italiji, prvič, drugič, tretjič, obiski ljube lunatkice in zelo ljubka darilca ob počastitvi mojega požlahtnjenja nove dobe. Z ekipo smo stestirali enormne količine refoška, ki bi v bistvu moral biti napisan na recept, ker je zelo zdravilen za kri, tako da mi je danes prav sedlo hribolazenje.2 dni smo bile ženskice same, med njimi tudi candlelight, spoznala sem zanimive power ženske , odprla so se nova obzorja in nova spoznanja....Pridobila xy parov novih obuvalc , srečala sošolko in ko me je videla obloženo z vrečkami, vprašala, če so me spustili iz Idrije ....pa sem bila šele na pol Pogrešala domači wc in banjo, ugotovila, da tam nisem nič brala na wc-ju. Jutri pa čakajo vsakdanje stvari, kup gospodinjskih opravkov, za katere mi bo najbrž zmanjkalo časa Hvala Ti, drago bitje, za extra srprajz , nisem pričakovala, brez besed sem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 cosma: ..in Vse najboljše za 18+ RD Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 temu se reče dopust.... Za koliko prodaš Know -how Cosma? verjetno bi zmogla žuranje, v teku na kratke proge po trgovinah bi pa omagala v prvem kafiču ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bili v hosti, Olga, pes Api in moja malenkost. V prvi hosti nič od nič. V drugi hosti brezavčki - tu ne moreš zgrešiti, če veš, kje jih je dosti. Potem k avtu grede star jur s klobukom cca 15-17 centinov. Uf. Ga imam na sliki. Vprašanje pa je:Ker sem surfal zdajle okoli, pa ne našel teme GOBE (pa tudi odpirati je ne mislim), me samo zanima, če je tlele med lunatki kak tak, ki se na gobe spozna malo bolj kot jaz. Ker imam namreč fotke ene gobe, za katero mislim, da je mavelj (ali pa morda rdečenogi mavelj), pa me zanima, če mi kdo lahko o TEJ gobi pove kaj več oziroma bi mu poslal fotke, da vidiva, ali je to to ali ne. Bern, jaz sem gobarka. Vsak dan, medtem, ko sprehajam psa po gozdu najdem za kak kg jurčkov. Poznam še lisice, marele,turke, mraznice, pa one rdeče in vijolične (ne vem imena, ampak so užitne). Jaz sicer nabiram nenamenoma- to pomeni, da se odpravim zgolj zaradi pasjega sprehoda, brez košare. Ko hodim, malo poškilim sem in tja in- hops ponavadi stopim skoraj na jurčka. To je šele uvertura! Potem me zagrabi totalna gobarska strast in brodim in brodim, dokler ne naberem kakega kilogramčka. Vse skupaj povežem v pulover in se odrolam domov. Včeraj sem hodila 3 ure, so doma mislili, da me je medved požru.Letos je gob res veliko vsaj pri nas na Dolenjskem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts