cosma 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Čestitke Triplčku, za uspešen skok v zakon ...sploh ni tok grozno Enja, hvala ...temu se reče zrelih 18 Mickeni Lia? Kam odhajaš? kamorkoli že, imej se lepsko, bajno, mega, sončno, nepozabno. Sem zdelele malce preletela, dnevnička....dogaja....imejmo se radi Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> temu se reče dopust.... Za koliko prodaš Know -how Cosma? verjetno bi zmogla žuranje, v teku na kratke proge po trgovinah bi pa omagala v prvem kafiču Ker nisem registrirana za to dejavnost, ti je ne morem zaračunati po veljavnem ceniku, sploh pa to ni storitev, temveč le **usluga** prijateljem.Z veseljem prikažem v besedi in sliki **in lajv** šifra:refošknamestoinfuzije.press Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 se že veselim, predvsem infuzije ne dvomim v tvoj žlahtni in izbrani okus ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Tak. Uredu vse Vse cakum pakum . Špila. Hin. Lahko noč. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Srečko.Car.Zaslužen počitek Nočko "zakaj bi sreča potrebovala smisel, kot šepavec potrebuje berglo..v njeni navihanosti je, da nas obdaruje brez razloga, da se razlega kot fanfara ali se na skrivaj vtihotapi v dneve.... če bi bila sreča res najdražja želja od vseh, kot nam ves čas vbijajo v glavo,kako naj si potem odgovorimo na vpašanje, zakaj jo toliko ljudi takrat, ko jo končno dosežejo poskuša poteptati,kot da bi sumili, da ni nič bolj podobno peklu kot raj... Živeti samo za srečo pomeni torej živeti samo za nekaj trenutkov, vse ostalo pa zavreči....... Ne vem kakšno je dobro življenje vem samo kakšno je slabo, kakšno je takšno, kakršnega nočem za nobeno ceno. Ne govorite mi, kakšno mora biti uspešno, pripovedujte mi o vašem, pripovedujte mi o preoblikovanju vaših neuspehov v uspeh. Nikoli nismo niti odrešeni niti prekleti: in vsi bomo umrli "nekje v nedokončanem" (Rainer Maria Rilke) ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Lia borovci,pivo, šum morja Lunatka Še mal pa vikend Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva tu smešnga? Malo heca pa mora bit..... Najboljše pri vsem je to, ko si že misliš: "uf, faj smo tole vštimal, potem pa vidiš, da nič ne klapa......Moj mojster tudi včasih kakšno mim vseka, a na koncu pa vse klapa kot je treba..... Da pa sploh ne govorim o tem, da bi se jaz kaj takšnega spravila delat ......Sem enkrat ene kable skupaj popala, naredila kratek stik in zaključila kariero "mojstra"...... :xx!: Ni to za mene...... :xx!: Takole, dober jutrček vsem skupaj..... Malo dežka mora bit, ko ga že tako dolgo ni bilo in prav paše malo osvežitve..... Še malo pa bo konec tedna, ki ga komaj čakam, saj jo bomo mahnili v hribčke(držim pesti za lepo vreme)......., pa gobice grem danes nabirat (upam, da je katera še zame ostala.... )....Lep dan vsem Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo heca pa mora bit..... Najboljše pri vsem je to, ko si že misliš: "uf, faj smo tole vštimal, potem pa vidiš, da nič ne klapa......Moj mojster tudi včasih kakšno mim vseka, a na koncu pa vse klapa kot je treba..... Da pa sploh ne govorim o tem, da bi se jaz kaj takšnega spravila delat ......Sem enkrat ene kable skupaj popala, naredila kratek stik in zaključila kariero "mojstra"...... :xx!: Ni to za mene...... :xx!: Lep dan vsem Ma, saj veš, da se tud jaz hecam.... A pravš, da te tvoj mojster tud če kdaj mal zaj....na konc vedno dober poklapa, pa to? Ma ja, tam neki čez eno sm včeri glih zaključu, men se je zdel, da vse špila k treba, mogoč sm bil že preveč koma, pa me še dans čaka kako bljak presenečenje.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 morgen...... she mal prtisnt...pa konc tegale sranja birokratskega..... pol bom lohk pa spet ob normalnih in chloveku prijaznih urah usaju.... se splachal mal potrpet tole.... chaka me spet celo leto enga samga gromozanskega zhura.... pa she potovanje...na drugo stran planeta... zlomk....tralala..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kumi čakam, da bom konc s službo, pol pa do pondelka mir... :xx!: Dons grem na french manicure, k sm dobila darilni bon....me prov zanima, kako bo...pa še nohtki so po dolge času lepo dolgi...prov najs bo! Čez vikend bom pa tenis igrala...tko amatersko, sam bom vseen enga nalomila...hehe Mick, a si mi že kupu čokolado? Zdele sm un ta gigantski račun napisala...juhu... No, zdej bom pa mal bluzila...poklicat morm še okol, pol se pa skidam predčasno v ta drugo službo, še tm popedebam na hit stvari, pa pičimo dalje. Sm zjutri študirala, da b dons mela mogoče sadn dan, k je luna, a ne....to pomen, da se mi je čist zmešal, k sm do zdej mela v celem življenju 1 sadni dan, pa še to ni bil prostovoljno....sej ga dons tud nom mela, nč bat...zihr mi bo kej zadišal... Včer sm bla pa tok zgonena popoldne...ne vem, kaj mi je blo. Sm šla kr za 1 uro spat pol....pol pa še na fitnes.... Angeli in demoni so že skor prebrani...sej v bistvu je koncept ful isti, k pr Da Vincijevi....ampak tok dobr opisuje, da bi šel najraj res poiskat vse te cerkve, kipe in jih občudoval....joj, treba bo res enkrat v Rim. Kdo me bo pelu? Sej bom šla sama, no... če bi v življenju zmer čakala na druge in od njih kej pričakovala, bi bla pa res revca. :xx!: Lep dan, lupčki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 pridna pikica wuhu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pridna pikica wuhu Zakaj že??? Sm pozabla povedat, da sm za en klinac spala, ker je v sobo prnorel en komar in mi je skos brenčal okol ušesa...pol okol 4h zjutri sm ga mela pa dost in sm vsa zalimana vstala, pržgala luč in ga speštala ob steno...prekleta sitnoba...valda mu je do takrat ratal me pičt ene 2x in sm se že ponoč tko praskala, k da sm bolhe fasala (ne, aakhut, nimam sramnih uši, za razliko od tebe! ). Pa nej se zdej društvo za zaščito živali name sprav, če upa! Kok so mi zoprni komarji....k vsaj ne bi brenčal, ampak bi lepo v tišini pršli, popil kri in se spokal, da vsaj ne bi vedu...tko te pa prov opozarja....POZOR! PRŠU SM, DA TI MAL KRVI SPIJEM....SEJ LOHK; A NE? Zbila bi jih vse po vrsti ....joj, spet oddajam negativno energijo in sm sovražno razpoložena (besede mojega novega terapevta ) Vsaj eno dobro stvar lohk potegnem s tega....vsaj nekdo me je (na)piču....pa še to je bla bejba! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsaj eno dobro stvar lohk potegnem s tega....vsaj nekdo me je (na)piču....pa še to je bla bejba! mene je pa ena cebela v nogo ze v soboto pa se se zdaj pozna oteklina, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene je pa ena cebela v nogo ze v soboto pa se se zdaj pozna oteklina, Jst se ne bi hvalila s tem, če bi bla tip, da me je nekdo (na)piču... Bom popihala mal... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 kwa se je pa zuni fajn dezh usu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 me je glih ujel, ja <{POST_SNAPBACK}>Kok so mi zoprni komarji....k vsaj ne bi brenčal, ampak bi lepo v tišini pršli, popil kri in se spokal, da vsaj ne bi vedu...tko te pa prov opozarja....POZOR! PRŠU SM, DA TI MAL KRVI SPIJEM....SEJ LOHK; A NE? Zbila bi jih vse po vrsti .... S tem se pa cist in popolnoma strinjam! Leteca danes, cist.. jutr kao na morje z motorji, prec po sluzbi, tko da treba dons se en kup stvari uredit... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 hehemen pa glih dve karti prneslpetek-sobota-nedelja.....LOVE BOTE.....TRANCE-HOUSE PARTY...... sam zhurat....nch delat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 mamo ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehemen pa glih dve karti prneslpetek-sobota-nedelja.....LOVE BOTE.....TRANCE-HOUSE PARTY...... sam zhurat....nch delat zlomk K se drgač tolk pretegneš na vsakem partyju Si mi glih pobegnu ponoč z Metelkove pa en kup osamljenih maturantk pustu Dons pa frej dan zvečer pa na Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>K se drgač tolk pretegneš na vsakem partyju Si mi glih pobegnu ponoč z Metelkove pa en kup osamljenih maturantk pustu Dons pa frej dan zvečer pa na se mi ni vech gledal maturantk sta shle itaq dve z mano lulat za peshake tko de k sm ti ushou...poln piva pa praznih jajc sm meu metelkove zhe dons pa itaq nadaljevanje zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mamo ga rumenga???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mamo ga Kaj to http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 konchno zhanjem,kar sem posejala zhe davno...sem mislila,da ne bo vech tega "pridelka"...pa evo zacelo je seme poganjati in mi biti hvalezno,da sem ga posejala in ga negovala.torej je prishel zdaj cas,ko so moje ideje in zelje zacele se uresnicevati in to kr z brzino.vceri kr nisem mogla verjeti,da se je zacelo dogajati.komaj zdaj vidim kako se je splacalo truditi za to.in zhe so zdaj stopili zavistnezhi v akcijo,ampak meni nic ne morejo kr na koga druzga nej se spravijo,pr cigancici ne bo vec kruha za take vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 a ni mal zgodi za zhetev moje steblike majo komi 3/4 metra... no vrshaki bojo zavidljivi pa she u teglcu mi slovenska verzija mexikank lepo raste zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Canabiaakhut..... Pismo mam lep flat Ne res, končno sm zadovoljn, kul.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts