aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Canabiaakhut..... hehedobra kombinacija bi bla tole canabis/amanita muscariapikola bi delal zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a ni mal zgodi za zhetev moje steblike majo komi 3/4 metra... no vrshaki bojo zavidljivi pa she u teglcu mi slovenska verzija mexikank lepo raste zlomk a s ti na to mislu,ja glede te zhetve tud moje she niso .....komi 45 cm imajo.... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a s ti na to mislu,ja glede te zhetve tud moje she niso .....komi 45 cm imajo.... jih bosh morala mal v roke prjet....de narastajo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to rumenega avtočka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jih bosh morala mal v roke prjet....de narastajo zlomk prepozn posadila...sele 30.maja...ker sploh nisem imela namena sadit,pol me je pa en dan, ko sem eno semenjaco pucala prjelo ,da jih kr lepo v zemljo potisnem mal vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>prepozn posadila...sele 30.maja...ker sploh nisem imela namena sadit,pol me je pa en dan, ko sem eno semenjaco pucala prjelo ,da jih kr lepo v zemljo potisnem mal modelka zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>rumenega avtočka super boš kdaj pridirjala v naše konce http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Evo, Tristan sel na pocitnice Jaz grem pa jutr.. treba zdajle se spakirat, ker jutr ne bo casa.. Komaj cakam!!! Koncno bom mal morje vidla, pa ceprav samo za vikend Zamudila bom en koncert dons Pa fuuulll bi sla... Sam se mi ne bo izslo.. No ja, mogoce, ce zdajle hitro vse uredim, bi mi se uspelo do 9h v mesto prit... Grem probat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kul. Uživaj. Jaz tud že komaj čakam, pogrešam morje..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 da se mal pofočknem. še sn živa... in to ful... ful sem SREČNAAAAAA....dons sem že ob petih zjutri nardila čez 70 km.... tko da sem zdej mačko popedenala, zdej pa počas u službo... po službi predaja ključev in adijo aiwek... grem spet na lepš. fajn bodte!!! cmoook spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Yeeeessss Jaz tud na morje danes Gremo zdaj se mal delat, pol pa gassssaaa Mi nekaj gruli v glavi, pa pogledam skoz okno in direkt pod mojim oknom en golob tri bejbike osvaja WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Uživaj na morju! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>da se mal pofočknem. še sn živa... in to ful... ful sem SREČNAAAAAA....dons sem že ob petih zjutri nardila čez 70 km.... tko da sem zdej mačko popedenala, zdej pa počas u službo... po službi predaja ključev in adijo aiwek... grem spet na lepš. fajn bodte!!! cmoook Končno srečna, tamala!!! Ti ful prvoščm in oproščam pomanjkanje tvoje prisotnosti na forumu! Poročaj pa le!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>rumenega avtočka kul, selenca aliana in vsi, ki odhajate na morje - srecno pot in uzivajte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ...če vse po sreč, dans zadn delovn dan za neki časa.....kr neki časa. Hm, ugotovil sm, da moj brlog nima zaves, pa bi blo fajn, da b jih meu, to bom dans porihtal, verjetn, pridejo to mal zmerit, ene fajne si morm ubost, zlo pomembne za izgled prostora, ne No, pa na drink grem z eno lunatko ......če bo MB najšla, smotana k je.... Kul. Še mal, čist micken.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Jutrček evribodi!!!! Danes je pa en tak lep dan, da me kar malo preveč ven vleče ....nič, je treba delat ne pa zabušavat :xx!: .....Pa saj, še samo malo in jo bom jaz tudi ucvrla na dopusteka ............potem pa uživala 150 na uro......nič nas ne ustavi .....si je včeraj naša mala družinica nabavila plavutke, pa maske, da bomo izropali morsko dno,hehehe Joj, kako pa jaz komaj čakam morje......ulala, potem pa 14 dni uživancije-IZLEŽAVANJE DO BOLOVA ...... Ej, mickeni,.....ti pa danes zadnji dan garbanja,ne? Uživaj do konca in še nazaj, pa malo na nas pomisli,ko boš namakal prstke v vodo..... Ja, pa en pir spij še na naše zdravje,da se ne bomo prehladili tukaj na celini,ko nas tako lepo namaka vsak dan Vsem, ki odhajate na morje želim varno pot,veliko sončka, toplo vodo in uživajte...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 A kdo ve, kje je MB? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo ve, kje je MB? a ste vi iz Ljubljane?... hm priporocam da greste z vlakom... hihi darn js morem tud v mb pridet... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Včer bi povedu...jst sm že gor... pa drugič, ne...sam, če boš roke pr seb držu, če ne te bom zvezala!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včer bi povedu...jst sm že gor... pa drugič, ne...sam, če boš roke pr seb držu, če ne te bom zvezala!!! bom drzu roke pr teb pol pa kr zvezi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom drzu roke pr teb pol pa kr zvezi... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ...suhceni, a boš dans v MB? Al kaj tist "darn" pomen? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...suhceni, a boš dans v MB? Al kaj tist "darn" pomen? ni nujno danes enkrat v prihodnosti eni obljubljam ze dolgo casa da pridem.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Aha. Ok. Škoda. Sm glih neki razpoložen za spoznavanje fajnih lunatkov.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts