Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

:eek:

a ni mal zgodi za zhetev xrolleyesx

moje steblike majo komi 3/4 metra... :vio:

no vrshaki bojo zavidljivi :vio:  :inocent:

pa she u teglcu mi slovenska verzija mexikank lepo raste x:px  xegox

zlomk :vio:

x:Dx a s ti na to mislu,ja glede te zhetve tud moje she niso .....komi 45 cm imajo....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

jih bosh morala mal v roke prjet....de narastajo x:px  x:Dx

zlomk :vio:

prepozn posadila...sele 30.maja...ker sploh nisem imela namena sadit,pol me je pa en dan, ko sem eno semenjaco pucala prjelo ,da jih kr lepo v zemljo potisnem mal :inocent: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>prepozn posadila...sele 30.maja...ker sploh nisem imela namena sadit,pol me je pa en dan, ko sem eno semenjaco pucala prjelo ,da jih kr lepo v zemljo potisnem mal :inocent:  x:Dx

:vragec:

modelka x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Evo, Tristan sel na pocitnice x:)x Jaz grem pa jutr.. treba zdajle se spakirat, ker jutr ne bo casa.. Komaj cakam!!! Koncno bom mal morje vidla, pa ceprav samo za vikend :palec:

Zamudila bom en koncert dons :C: Pa fuuulll bi sla... Sam se mi ne bo izslo.. No ja, mogoce, ce zdajle hitro vse uredim, bi mi se uspelo do 9h v mesto prit... Grem probat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

da se mal pofočknem. še sn živa... in to ful... ful sem SREČNAAAAAA....

dons sem že ob petih zjutri nardila čez 70 km.... tko da sem zdej mačko popedenala, zdej pa počas u službo... po službi predaja ključev in adijo aiwek... grem spet na lepš.

fajn bodte!!! cmoook

spet se mi je na bolš poslabšal

Yeeeessss x8Dx Jaz tud na morje danes :) Gremo zdaj se mal delat, pol pa gassssaaa x:o)x

Mi nekaj gruli v glavi, pa pogledam skoz okno in direkt pod mojim oknom en golob tri bejbike osvaja xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>da se mal pofočknem. še sn živa... in to ful... ful sem SREČNAAAAAA....

dons sem že ob petih zjutri nardila čez 70 km.... tko da sem zdej mačko popedenala, zdej pa počas u službo... po službi predaja ključev in adijo aiwek... grem spet na lepš.

fajn bodte!!! cmoook

Končno srečna, tamala!!! :palec: Ti ful prvoščm in oproščam pomanjkanje tvoje prisotnosti na forumu! Poročaj pa le!!!! x;)x x:Xx

:onfire: xsuperx B) ...če vse po sreč, dans zadn delovn dan za neki časa.....kr neki časa. x:px

Hm, ugotovil sm, da moj brlog nima zaves, pa bi blo fajn, da b jih meu, to bom dans porihtal, verjetn, pridejo to mal zmerit, ene fajne si morm ubost, zlo pomembne za izgled prostora, ne x;)x

No, pa na drink grem z eno lunatko x:)x ......če bo MB najšla, smotana k je.... :vragec: x;)x x:Dx

Kul. :palec: Še mal, čist micken.... x:o)x x:px x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jutrček evribodi!!!!

Danes je pa en tak lep dan, da me kar malo preveč ven vleče x:Dx ....nič, je treba delat ne pa zabušavat xrolleyesx :xx!: .....Pa saj, še samo malo in jo bom jaz tudi ucvrla na dopusteka x:Dx ............potem pa uživala 150 na uro......nič nas ne ustavi :palec: .....si je včeraj naša mala družinica nabavila plavutke, pa maske, da bomo izropali morsko dno,hehehe x;)x Joj, kako pa jaz komaj čakam morje......ulala, potem pa 14 dni uživancije-IZLEŽAVANJE DO BOLOVA x:Dx x:Dx x:Dx ...... x:o)x

Ej, mickeni,.....ti pa danes zadnji dan garbanja,ne? x?x Uživaj do konca in še nazaj, pa malo na nas pomisli,ko boš namakal prstke v vodo..... x:Dx x;)x Ja, pa en pir spij še na naše zdravje,da se ne bomo prehladili tukaj na celini,ko nas tako lepo namaka vsak dan :o|o: :C:

Vsem, ki odhajate na morje želim varno pot,veliko sončka, toplo vodo in uživajte...... x;)x xDDx x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Včer bi povedu...jst sm že gor... x:Ix pa drugič, ne...sam, če boš roke pr seb držu, če ne te bom zvezala!!!  :vragec:  x:Dx

bom drzu roke pr teb :D pol pa kr zvezi... x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :palec: ...suhceni, a boš dans v MB?  :inocent: Al kaj tist "darn" pomen?  x:o)x

ni nujno danes enkrat v prihodnosti eni obljubljam ze dolgo casa da pridem.... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...