Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>baraba čez Zasavje :eek: smotko si :xx!: a se me bojiš a? :C:

:vragec:

jst tebe deb se bau :eek: xrolleyesx

kwa ji pride na misu xrolleyesx

bez klime u krntiji...pa vsa okna odprta...pa guzhva bla....tko de sm sam letu

bom pa drug teden dva dni v vashmu "mestu" :vio: x:)x

zlomk :farb: xlove2x xvrtcx :flowers:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>jessss... pa še poljubčke sem dobila :palec:

na evo x:Xx

pismo sem se z vžigalnikom opekla (preveč svečk hočem na enkrat obudit), auč...

:vragec:

vish....k je dobr, de se nism ustavu

vprashanje cheb te lohk tkole pocmokal x:)x x;)x

en popihec na prst.... x:Xx

zlomk x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

(popravljeno)

hvala x:Xx

sem preživela lep popoldan... točno vem, kaj potrebujem, zanimivo...

torej še ena prošnja zame v vesolje, čimveč takšnih trenutkov kot so bili danes, pa bom imela poplačano vse ostalo... pa še želje za enega ata, da bi se čimboljš počutil, za eno dečvo, ki si želi sreče v ljubezni, pa za eno, ki si želi zdravja, pa za eno, da bi uživala na dopustu, no tadruga tko vem, da uživa, pa za nekoga, da bi posnel še veliko pravih slikic, pa nekomu, da bi se ga sonček dotaknil, pa za nekega prijatelja od meni ljube osebe....mah za vse xsrcx ,aja pa da bi bil fotrček zadovljen z avtočkom, kljub temu, da ga je v retroM. kupil xsrcx si zasluži :palec: tko da zvezde, pst, tam prste stran...

aja pa za vse mucke x;)x aja, pa še za eno dečvo, da čimbolj nestresno ločitev preživi, pa za eno ali dve, tri štiri dečve da novo bitjece prijoka na svet... mah polno želj imam

Popravljeno -> Selene

Kakšn dober dan :palec: prespala sem dopoldne sicer ampak to sm rabila... sm točno vedla da ko bomo mi prišli z morja bo pa tukaj tudi skoz sonce (prej so bile menda vsak dan nevihte) in točno tako je. Men je toook fajn tale vročina pa sonček, prov uživam skoz x:)x :vio: xDDx x8Dx in pa malo sem se spravila na branje knjig (trenutno Restavracija na koncu vesolja, nadaljevanje štoparskega vodnika - ful fajn x:o)x x:Dx )

Lepo se mejte vsi xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

hoj xDDx

nas pes ni bil operiran :palec: ... je pa skor dehidrirala sirota, ker do dveh ni smela nic pit, pa taka vrocina smotana :xx!: ... ampak :OO!: :angry: x!x ... pridemo tja v cakalnico in tam ena zenska neutolazljivo joka ... midve z daso ze itak mal znervirani zaradi te operacije, pes tudi, ker naju je cutil, pa nama veterinarka pove, da ta zenska joce, ker je v avtu pozabila psa (3 leta starega samojeda), ko je cakala na svojega zdravnika eno uro in se malo... in je revcek poginil v avtu :C: :C: :C: ... grozota... bogi kuza, v kaksnih mukah je tam umiral v avtu zaprt... sva bili cisto pretreseni z daso, pa se gledat sva mogli, ko so tega bogega kuzeja iz avta ven dajali... tumac, no ... kako bo tale zenska porihtala tole sama s sabo, najbrz ne bo prav enostavno... nas kuza pa ne more solzic sam delat (jaz pa s tako lahkoto jokam, komot bi ji dala solzic, kolkr jih rabi) in ima zato vse vneto in zasuseno in ni mrena in tudi slepa menda ni na to ucko :palec: ... je pa skregana z mano in ze ves popoldan pod posteljo cepi in mulo kuha ...

Zdaj se mi pa res ze mal ne da vec ob 6h vstajat, cela noc mi gre pol :o|o: Zdajle sem ze cist mrtva, sam se pod tus in spat..

Imeli vajo v teatru, v petek igramo na Kranjfestu.. Bo treba nujno se jutri in pojutrisnjem se dobit in it cez, saj tekst znamo, sam filing manjka..

Una opeklina trenutno ful :xx!: zgleda, ampak bom vztrajala s temle mokrim celjenjem.. Saj nima bit kaj narobe.. Skoz si s fiziolosko namakam, da se ne zasusi..

Mack spet ves naspidiran. vedno ga tam okrog 10h prime, da bi nagajal in divjal okrog, ko bi jaz spat sla..

Berem vas, pa nimam volje komentirat... Vsem, ki rabte: x:Xx xwizardx :detelca:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zihr si misl, kak so te človeki zblojeni! Ceu dan me okol vlačjo, veterinarji mi utrujajo, pit mi ne dajo, pol se pa čudjo da sm jezna na nih in ceu svet! x:Dx

Sam, da je vredi, Mateja! :palec: x;)x

Heh, konc mojga enotednskega zabušavanja, spet delam kt nigr, sm že pozabu kak je to! x:Dx Se bo treba počas navadt x:Dx Katrina ma obdobje k noče jest, sam jamra da bo ogromna če bo tok jedla x:px še prejšn tedn pa ni blo nkol dost. x:Dx :vragec: To so pa nosečnce, nimaš kej! x:Dx

Dogaja tok, da komi folgam, dost vs že uživa na dopustih, eni še boste, tak da uživite dalje! :palec: x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>

Una opeklina trenutno ful  :xx!:  zgleda, ampak bom vztrajala s temle mokrim celjenjem.. Saj nima bit kaj narobe.. Skoz si s fiziolosko namakam, da se ne zasusi..

Ne vem kje jo maš, pa kok je globoka, sam nehi jo namakat s fiziološko, k bo sranje! xrolleyesx kaki so robovi opekline? So živo rdeči? kake barve je opeklina?

Če maš doma Aloa Vero jo naflosi na debelo pa pokrij z gazo, čeprov bi blo še bolš da maš odkrito. Jutr pa u lekarno po gaze k so prepojene z mazilom- prov za opekline. Ne se špilat s tem, lohk pride do vnetja, pa do kakega velkega sranja! :xx!:

Pa ce mi je v lekarni rekla, da s fiziolosko, ker se kao leps celi, kot ce pustim, da se zasusi.. :sori: da ne bo brazgotine pol.. :sori:

ja, robovi precej rdeci, v sredi pa eni deli nedoločljivo belkaste barve, tam k mi je sla plast koze dol.. ... na auspuh od motorja sem se nalepla, mal pod kolenom, zadaj..

aloe vara pece k svina :cry:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Pa ce mi je v lekarni rekla, da s fiziolosko, ker se kao leps celi, kot ce pustim, da se zasusi..  :sori: da ne bo brazgotine pol..  :sori:

ja, robovi precej rdeci, v sredi pa eni deli nedoločljivo belkaste barve, tam k mi je sla plast koze dol.. ... na auspuh od motorja sem se nalepla, mal pod kolenom, zadaj..

aloe vara pece k svina  :cry:

Hm, a si ti zo sploh pokazala dohtrju, al kr sama neki mučkaš? :vragec: Po tvojm opisu je tole kr globok. Pa še bl občutliva koža je na tistm delu!

Aloe Vera peče k svina, sam tud pomaga k svina. Nou nobenga flekca nker, kva šele brazgotina! x^x

Kr sama neki muckam x:Ix K se nikol nisem zarad opekline hodila k zdravniku, majo kej pomembnejsega za delat...Evo, sem klicala zdele.. grem popoldne pokazat.

...thanks... xsrcx x:Xx

loesje

Spet nazaj -

spet sem ga videla ...-nonota :2src:

xrolleyesx :sori: pokojnega....skozi se mi v sanjah pojavlja....in kaj se mi je zdej zgodilo?nasla sem doma pri mami 10 starih crno-belih filmov in to nerazvitih,pa sem jih dala razvit in :wOOt: glej ga NOOONOO!zdej sem cist iz sebe...moj nono... x:)x sem ga imela najraje od vseh ljudi na tem svetu in ko je umrl.... :V: se nisem mogla sprijazniti nikakor...jokala sem in jokala....

...par let.zdaj imam z njim se lepsi odnos,ponoci debatirava brez besed,tako kot vcasih xwizardx zdaj je podobno ,le da je preshel med angelchke....in me zdaj lepo chuva in mi stoji ob strani se bolj.....in zdej ,ko slikce gledam se kr topim ob teh spominih...ko sva skupaj hodila v gozd,pa na pasho....pa v hribe ....in ko sva se na vrh hriba vsedla v travo ,vsak s svojim daljnogledom in zrla v prechudovito dolino bovshko.....in mahala Sochi ,ki je drvela proti kobaridu....lepi chasi z mojo 1. ljubeznijo :inlove: xsrcbumx xrainbowx xrosex xloveyx :party: xsingx

moj ocha Franc x:Ix ,ki mi je zhivljenje predstavil kot igro....podobno kot je v filmu "zivljenje je lepo"begnigni predstavil svojemu sinchku v taborishchu.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Kr sama neki muckam  x:Ix  K se nikol nisem zarad opekline hodila k zdravniku, majo kej pomembnejsega za delat...Evo, sem klicala zdele.. grem popoldne pokazat. 

...thanks...  xsrcx  x:Xx

x:px Triple saves the day, pomoje sploh take lepe nogce je treba poslat prec k zdravniku :inocent: da ima kaj za pogledat pa tk...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sej ce bi bil zdravnik, bi sla prec, itak x:px Sam je zdravnica x:o)x

pa trenutno moje noge niso glih za kazat... :xx!:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>spet sem ga videla ...-nonota :2src:

xrolleyesx  :sori: pokojnega....skozi se mi v sanjah pojavlja....in kaj se mi je zdej zgodilo?nasla sem doma pri mami 10 starih crno-belih filmov in to nerazvitih,pa sem jih dala razvit in  :wOOt: glej ga NOOONOO!zdej sem cist iz sebe...moj nono... x:)x sem ga imela najraje od vseh ljudi na tem svetu in ko je umrl.... :V: se nisem mogla sprijazniti nikakor...jokala sem in jokala....

...par let.zdaj imam z njim se lepsi odnos,ponoci debatirava brez besed,tako kot vcasih xwizardx zdaj je podobno ,le da je preshel med angelchke....in me zdaj lepo chuva in mi stoji ob strani se bolj.....in zdej ,ko slikce gledam se kr topim ob teh spominih...ko sva skupaj hodila v gozd,pa na pasho....pa v hribe ....in ko sva se na vrh hriba vsedla v travo ,vsak s svojim daljnogledom in zrla v prechudovito dolino bovshko.....in mahala Sochi ,ki je drvela proti kobaridu....lepi chasi z mojo 1. ljubeznijo :inlove:  xsrcbumx  xrainbowx  xrosex  xloveyx  :party:  xsingx

moj ocha Franc x:Ix ,ki mi je zhivljenje predstavil kot igro....podobno kot je v filmu "zivljenje je lepo"begnigni predstavil svojemu sinchku v taborishchu.

Oh, Cigančica :palec:

Kako si me spomnila na mojega nonota Rudija :C: :

Uf, kako sem ga imela rada, kako ga pogrešam :O: :C: :cry:

Je imel tako rad naravo in poznal njene skrivnosti...ko mu je bilo še tako hudo, je bil poln optimizma in pozitivne naravnanosti. :palec:

In tako božansko je znal pripovedovati pravljice xsrcx :C: :cry: :sad: :V:

En pozdrav vsem nonotom na nebo! xwizardx xsrcx xwizardx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...