Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Hej soncki x^x

Zmatrana!!! Danes sem se pa res prakticno od 6 zjutraj ucila, tako da sem zadovoljna. Zdaj pa ne morem vec xrolleyesx Povabljena na drinkico ( matr, kar ne odneha ), pa se mi niti slucajno ne da x;)x Bom sla raj na sobno kolo in gledala Toma Cruisa v Top Gun http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h015.gif

Zgleda, da bom mogla jutri cel dan delat :o|o:

Ma cuden dan danes bil... Ko me prime, da bi gledala Buffy, vem, da je neki narobe  x:o)x

Jaz jo lahko pa kadarkol x:o)x

Bodite v rozcah xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x x;)x x:Dx x:Dx

Resno mislis, da ne? Celo gimnazijo sem jo gledala, tudi po veliko delov na dan, samo da sem mela cas x:o)x Vseh 7 sezon x:Dx Sej s tem se ni ravno za hvalit x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Nisem uspela do knjiznice prit danes  :o|o:  Jutri pa res. Danes pa preberem se Velike Rimljane do konca.. Kdo bi si mislil, da je en tip pred 2000 leti lahko napisal eno tko berljivo knjigo  x:o)x  No ja, sej nekaj je tud od prevoda odvisno..

Pa ne vem, a naj pospravim motor v garazo al bi se se kam zapeljala zvecer.. a se sploh kaj pametnega dogaja po Ljubljani? Na Trnfestu nic, kar bi me zanimalo..

Ma cuden dan danes bil... Ko me prime, da bi gledala Buffy, vem, da je neki narobe  x:o)x

:flowers: kako kopel aliana si privoshchi in uzhivaj x:)x svecke,palcke,muzika,vincek :vio: x8Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>x;)x  x;)x  x:Dx  x:Dx

Resno mislis, da ne? Celo gimnazijo sem jo gledala, tudi po veliko delov na dan, samo da sem mela cas  x:o)x Vseh 7 sezon  x:Dx Sej s tem se ni ravno za hvalit  x:Dx

No, mi je mal v tolazbo, da nisem edini wacko tle okol x:Dx x:o)x x;)x

Peljem macka na sprehod, mi bo drugac cez okno ven skocu..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}> pa Astra tudi najbrž kje hvata braon boju....

Le kako ti je to prišlo na misel x?x Jah, triangelca pač ve... x;)x

Vikend preživela na morju, tokrat za spremembo ne na barki x^x zato pa občutila vso muko pakiranja stvari za na plažo, kopanja v kopalkah .. :o|o: še dobro da moška ekipa tako pozorna, smo gospe imele ležalnike, sončnike in podobno kramo na plaži... xrolleyesx

še dobro, da so mi frendi povedali za poljsko pot s katero se izogneš gužvi na Dragonji :palec:

Ujeli še konec julija in praznovali moj rd xrolleyesx , men trapasto, sem nanj že pozabila v resnici...zato pa dobila lepo darilo :2src:

Avgust je že, ste opazili... x?x kako drvi...

Lunca je v raku, imejte se radi xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Dobro jutro vsem skupaj. Matr sem dobre vole, ker imam še na torek nekaj ponedeljkovega razpoloženja.

Tale link http://www.lunin.net/forum/index.php?act=P...=02&f=10&t=5374 je tako priročen včasih tudi prinožen. Z njim brcnem svoj post direkt v Dnevnik (sicer bi z drsnikom lahko celo videl zadnje objave, kajpada, žal ne gre drugače, tuki moram samo zaupati sebi da tega ne bom naredil... skratka floppp v mehiško nadaljevanjko en bonkkk. No ja predogleda si ne bom privoščil, to je tudi jasno, zakaj. Mejte se naprej po avgustovsko, pa ne se kregat, pa mejte se radi, pa bimčkajte se!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Kolk si samoljuben, Piko, zakaj naj bi nas zanimalo, kako si, če tebe ne zanima, kako smo mi... :xx!:

Egotrip, sicer pa nič novega pri tebi... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

luna v raku...super izgovor za prav :xx!: počutje ....lastno, da ne bo pomote. od vsega hudega si pospravljam kažin v pisarni :vragec: . tako bom mogoče mela nekaj kvadratnih centimetrov placa na mizi x:Dx . za oddih je pa treba na lnf pogledat......he he he...bo pa fajn, ko bo do konca pospravljeno. saj mal reda se pa tud spodobi.... x^x

....če drugega ne, pospravljanje odvrne misli od te bedne lune v raku..... :vragec: :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mene pa caka pregled pri zdravniku, ful se lepo celi opeklina.. triple si zasluzi se enga x:Xx brez njegovega tezenja bi se verjetno se vedno sama zafrkavala x:o)x

pa na studentski servis moram skocit..

pa domov pogledat :o|o:

pa knjiznica...

sam da muvam, pa je x:Dx x:o)x x:)x x;)x

sej tud lunca v raku mine...

loesje

Spet nazaj -

he he...saj sem napisala, da je izgovor. a veš kolk je fajn, ko je nekaj drugega krivo za slabo razpoloženje x^x x:o)x ...in luna je že itak vajena, da je dežurni krivec..... x:Xx x;)x

Jutro soncki :2src:

Amis!!! xsrcx Dobrodosla nazaj x;)x Si kar manjkala x!x

aliana, good luck pri zdravniku xcrossfingx

Evo.

Odtekla sem svoje, naredila z utezmi, tus, zdaj pa ucit. Danes sem super volje. Zvecer grem po vsej verjetnosti v kino xsrcbumx , tako da je najbolje, da se cimprej spravim med knjige.

Odlocila sem se, da se malce picim v Portoroz ta teden. Sej, zakaj ga pa mamo x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Kolk si samoljuben, Piko, zakaj naj bi nas zanimalo, kako si, če tebe ne zanima, kako smo mi... :xx!:

Astra

Sam res :o|o:

Bodite v rozcah x:Xx

:vragec:

morgen..... :o|o: x:)x

bla ucheri otvoritev v jalla-jalla...... x:)x

lushtne mandale ene prjatlce.... x:)x x:)x

pa lushtn zhurchek.... x:)x x:)x

pa lushtn folk.... x:)x x:)x

pa vse je lushtno..... x:)x x:)x

(en lushtn) zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

astra in michelle x:Xx

še kar pospravljam pisarno...sam gre na bolš...je že počasi videt kakšna je miza x:Dx ....sicer bi pa bistveno raj počela cel kup drugih stvari...in žal imam bujno domišljijo :C: x:o)x .....zdej pa dost heca....mar delat...

:o|o: Ne vem, a bi bla ponosna nase, ker sem tko fajn obdrzala motor pokonc, al bi se brcala v rit, ker premalo pazim... en tip pred mano na hitr zabremzal na cist nelogicnem delu ceste :o|o: smo sli mal cik-cak... xrolleyesx

Glikar zvedla, da je umrl B :V: Saj ga nisem kaj dost poznala, ampak vseen.. zalostna zgodba... :V:

Vsaj za dve uri se bom spravla ucit.. pol pa oci in bratec prideta hladilnik odnest.. se mormo neki pomenit... bo se fun, fun... xrolleyesx

ma ja, sej drugac je pa cist fajn dan xsrcx

loesje

Spet nazaj -

:wOOt: :!!: :huh: :angry: :OO!: xrolleyesx

Faaaaaaaaaaaaak......ključe sm vrgu v kanto za smeti skup s smetmi.......faaaaaak......grem rovat po smeteh. :o|o: :xx!: :frog:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  :!!:  :huh:  :angry:  :OO!:  xrolleyesx

Faaaaaaaaaaaaak......ključe sm vrgu v kanto za smeti skup s smetmi.......faaaaaak......grem rovat po smeteh.  :o|o:  :xx!:  :frog:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Kaj takšnega se pa lahko zgodi samo moški populaciji te naše kugle..... x:o)x xDDx x;)x

Upam, da jih najdeš....... :palec:

Drugače pa, danes preživela čuden dan, ker sem imela grooooozen glavobol,ki je sicer popustil....in počutim se 100% bolje kot dopoldan..... x:Dx

Čakam obisk, stare prijatelje, da rečemo kakšno preveč :palec: ......kuham nekaj posebnega, vinčka sem že dala na hladno x8Dx ......tako, da lahko le upam, da bo še prijeten večer x;)x ....

Vsem lep preostanek dneva..... x:Xx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...