Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  :!!:  :huh:  :angry:  :OO!:  xrolleyesx

Faaaaaaaaaaaaak......ključe sm vrgu v kanto za smeti skup s smetmi.......faaaaaak......grem rovat po smeteh.  :o|o:  :xx!:  :frog:

:sori: a se vedno brskas?

Upam, da jih najdes...

Ampak je res smesno, ce pomislis.. vcasih si kake stvari prevec v zivo predstavljam... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mick x:Dx , čist tebi podobno... x;)x

Ta vikend na morju...

Zvečer žurka, imeli celo mal muzke, pa se sprehodi eden s klobukom okol, če bo kdo kaj prispeval...ena se zeza, vrže v klobuk mobi, ki je ležal na mizi.V klobuku nič pametnega, vsebino vrže v smeti, pred spanjem se soglasno odločimo, da je smeti treba odnesti do kesona, da ne bo smrdelo...in pridni smetarji so smeti odpeljali ob 6h zjutraj...

kaj čem dalje razlagat, vsi smo prispevali za nov mobič...

Mick, tebi več sreče... xcrossfingx

Astra

Per aspera ad astra

x:o)x x8Dx

Selene, obvladaš xDDx :palec: Sm meu kar srečo, da je blo večinoma tko k omenjaš, ja, hitr našu. x^x :palec:

Kokica, ne ti meni sam moška populacija.... :o|o: :sniky:......... x;)x x:Dx x:Ix

Hehehe, alianca, a si me že vidla zakopanega v smeti kak krampam pa iščem ves dišeč :xx!: .... xcivx x:Dx

Astra.... x;)x :inocent: ...no, tk uzput, z avta sm prnesu tud etui za radio, pa sm ga vzel s sabo, da ga uzput vrnem v avto.....seveda sm ga pol ves vesel, da sm našu ključe, pustu na sosednjem kesonu xcivx (že našu x:o)x x:Dx ), no pol pa sm ugotovil, da pogrešam etui za sončna očala....kličem frenda kao "ki imaš moj etui"....prav, kaj peniš, saj si mi ga dal shranit, da ga ne zgubiš.... :inocent: x;)x x:Dx

No, tko, sm si zdej zaslužu enga hladnega Zlatoroga..... xcheersx xsmokex x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa dobr kaj je to dans :o|o: ....si prnesem pir k pc-ju, natočm lepo, pa piksno na tla...................no, grem brisat zdej. x;)x x:Dx :xx!: x8Dx

K. Čapek

Strelci xrolleyesx ..sem bila enkrat z enim na potovanju, vsako jutro ista štorija...kje je x?x x?x x?x ..seveda pa je imel special brezrokavnik s sto žepi, da bo ja vedel, kje ima kaj...

Mick, si predstavljam... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Pa dobr kaj je to dans :o|o: ....si prnesem pir k pc-ju, natočm lepo, pa piksno na tla...................no, grem brisat zdej.  x;)x  x:Dx  :xx!:  x8Dx

Jao xrolleyesx x:Dx x:o)x

sicer pa.. ce se prav spomnim.. se te pa kljuci res ne drzijo prav trdno.. x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

evo da se javim mal, pršla z morja, dbest x8Dx sm zgnila skor na ležalniku, sam zabušavala sm, še u vodo se mi ni dalo :o|o: prava mrcina lena....sam tooook je blo fajn, pa minlo prehitr....zdej pa spet gas pod polno, teral lajf naprej....noro x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pred eno uro pršu z jezera. x^x Mela sva se full fajn x:px če odmislm, da je moja draga vsake tolk mal sitna x:Dx pa ji ni za zamert, sej mi tipi ne mormo vedt kak je bit noseč, pa se spopadat s podivjanimi hormoni, k te napadajo z vsazga vogla! x:Dx :vragec: x:px Heh, jutr pa spet tlaka xrolleyesx What the fuck! x:Dx Life goes on and on.... x:Dx x8Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:

Faaaaaaaaaaaaak......ključe sm vrgu v kanto za smeti skup s smetmi.......faaaaaak......grem rovat po smeteh.  :o|o:  :xx!:  :frog:

<{POST_SNAPBACK}>

Astra.... x;)x  :inocent: ...no, tk uzput, z avta sm prnesu tud etui za radio, pa sm ga vzel s sabo, da ga uzput vrnem v avto.....seveda sm ga pol ves vesel, da sm našu ključe, pustu na sosednjem kesonu  xcivx (že našu  x:o)x  x:Dx ), no pol pa sm ugotovil, da pogrešam etui za sončna očala....kličem frenda kao "ki imaš moj etui"....prav, kaj peniš, saj si mi ga dal shranit, da ga ne zgubiš.... :inocent:  x;)x  x:Dx

No, tko, sm si zdej zaslužu enga hladnega Zlatoroga..... xcheersx  xsmokex  x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pa dobr kaj je to dans :o|o: ....si prnesem pir k pc-ju, natočm lepo, pa piksno na tla...................no, grem brisat zdej.  x;)x  x:Dx  :xx!:  x8Dx

Hehehehehehe x:Dx vidm da ti dugaja x:px Matr še dobr de se ns kake stvari tud držijo, drgač bi bli lahk hitr brez! x:px x;)x :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehehehe x:Dx  vidm da ti dugaja x:px  Matr še dobr de se ns kake stvari tud držijo, drgač bi bli lahk hitr brez! x:px  x;)x  :vragec:  x:Dx

xDDx Hahaha :D res dobr ja :D hehe :P :D tale Mick :D hehe ;) mu je ena fajn zmešala glavo pomoje xsrcx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx Hahaha, ja, pismo kak bi ga iskal včasih......kaj veš pr keri si ga lohk pozabu. x8Dx x:Dx xcivx

Kaj vi2 tu neki bluzita? :inocent: xcivx x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Hahaha, ja, pismo kak bi ga iskal včasih......kaj veš pr keri si ga lohk pozabu.  x8Dx  x:Dx  xcivx

Kaj vi2 tu neki bluzita?  :inocent:  xcivx  x:Dx

Pol bi moru met pa obesk, de bi se na žvižg javlu! x:Dx x;)x

Kdo bluzi? A jz? Ma ne, to sam tak zgleda! x:px x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Hahaha, ja, pismo kak bi ga iskal včasih......kaj veš pr keri si ga lohk pozabu.  x8Dx  x:Dx  xcivx

Kaj vi2 tu neki bluzita?  :inocent:  xcivx  x:Dx

hehe :D ta je tud huda ja :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...