Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Danes smo imeli doma čistilno akcijo :xx!: pa je kar hitro minilo, smo bili trije. Potem pa na pico x:px je bilo tok fajn, nč vroče danes :palec:

Sploh ne dojemam več časa, je že torek... x8Dx in avgust... res gre hitro tole poletje. Pa tok je fajn... :vio: in še bolš bo xDDx

In pozna je ura x:)x še malo pobrskam po forumu, pa spat!

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mah moram tle napisat...da slučajn ne pozabim...

Letos nam je počitnice organiziral možev prijatelj. Tko smo se dve družince spravle na Pag v Staro Novaljo. Najprej so oni zaspal...ampak ni blo panike...pol ure gor al dol. Pol smo za tipom vozil na Pag in ful zašli....smo rabil točn 10 ur do tja xrolleyesx . Pol pridemo v hišo, ko sploh ni bla niti podobna hiši iz kataloga :C: . Nas zvečer tip povab ven jest...in pol ga kar naenkrat zgubimo in peljemo trikrat po Stari Novalji gor in dol in končno mi mož dovoli uporabiti MOBITEL :eek: in se najdemo. In potem me vsi čudn gledajo, ker nočem pit alkohola. Drug dan se zvečer skupi odpravmo v Novaljo. Mi peljemo naprej in njih ni nikjer x?x :o|o: . Pol stojimo ene pol ure na križišču in čakamo. Jest več ne predlagam uporabe mobitela. Mož obrne in gremo nazaj.....In se na cesti srečamo, samo nas oni ne opazijo in drvijo naprej. Gremo sami do Novalje....ful gužva..otroc nam že smrčijo na zadnjih sedežih in gremo v apartma...spančkat.

Kuhal je možev prijatelj....ker ful obvlada :eek: ....Men pa meso ne laufa in sem pol spet kao preveč fina...In ker ne mormo vsi jest za eno mizo, sta moška(glavi družin) za svojo mizo. In pol mi tip vsak dan moža odvleče na pijačo in jest se sama matram z dvema malčkoma. Dva dni pred koncem reče tip na plaži, da gre pol na odojka....seveda se mu moj mož takoj pridruži in potem predlagata, da gresta ona dva na odojka, mi naj se pa sprehajamo po Novalji....In pol se mi končno odtrga :!!: :ukid: Pa kje žvijo ljudje...pridemo skupi na morje pa še za mizo ne mormo skupi jest, pa kao da sta dedca dva boga in neka absolutna vladarja...Pa sploh....moj mož je bil, kot da ni moj mož. A lohk res prijatelj na moškega tko vpliva :xx!: U glavnem...sem tok pobesnela, da je moj možiček reku, da ne gre več z mano na morje :vragec: ..Jest pa z njegovim prjatlom tud sigurn ne več x:Dx

No evo....pa sem si olajšala dušo x:)x Pa upam, da nism preveč placa zasedla :inocent:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Včeraj preživeli lep družaben večer :palec: ....., spat šli v poznih nočnih urah :o|o: .....zdaj pa hopla na nove delovne podvige x:Dx ......

Imejte lep dan vsi skupaj x:Xx x;)x .....

Smisel življenja je največja sreča

leilania....prijatelji lahko vplivajo tako....videla večkrat pri različnih osebkih x:Dx :vragec:

mick....sam, da si našu ključe

komaj preživela včerajšnji dan....nizek pritisk....danes tudi, sam upam, da se bo pošteno ulilo in bo nevihta kot se šika, ker mi bo potem bolje. kadar je tako, mi tud pravi čaj ne pomaga....sem čist omotična.

na nevihto torej.... :palec:

mejte se.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Mah moram tle napisat...da slučajn ne pozabim...

Letos nam je počitnice organiziral možev prijatelj. Tko smo se dve družince spravle na Pag v Staro Novaljo. Najprej so oni zaspal...ampak ni blo panike...pol ure gor al dol. Pol smo za tipom vozil na Pag in ful zašli....smo rabil točn 10 ur do tja  xrolleyesx . Pol pridemo v hišo, ko sploh ni bla niti podobna hiši iz kataloga  :C: . Nas zvečer tip povab ven jest...in pol ga kar naenkrat zgubimo in peljemo trikrat po Stari Novalji gor in dol in končno mi mož dovoli uporabiti MOBITEL  :eek:  in se najdemo. In potem me vsi čudn gledajo, ker nočem pit alkohola. Drug dan se zvečer skupi odpravmo v Novaljo. Mi peljemo naprej in njih ni nikjer  x?x  :o|o: . Pol stojimo ene pol ure na križišču in čakamo. Jest več ne predlagam uporabe mobitela. Mož obrne in gremo nazaj.....In se na cesti srečamo, samo nas oni ne opazijo in drvijo naprej. Gremo sami do Novalje....ful gužva..otroc nam že smrčijo na zadnjih sedežih in gremo v apartma...spančkat.

Kuhal je možev prijatelj....ker ful obvlada :eek: ....Men pa meso ne laufa in sem pol spet kao preveč fina...In ker ne mormo vsi jest za eno mizo, sta moška(glavi družin) za svojo mizo. In pol mi tip vsak dan moža odvleče na pijačo in jest se sama matram z dvema malčkoma. Dva dni pred koncem reče tip na plaži, da gre pol na odojka....seveda se mu moj mož takoj pridruži in potem predlagata, da gresta ona dva na odojka, mi naj se pa sprehajamo po Novalji....In pol se mi končno odtrga :!!:  :ukid: Pa kje žvijo ljudje...pridemo skupi na morje pa še za mizo ne mormo skupi jest, pa kao da sta dedca dva boga in neka absolutna vladarja...Pa sploh....moj mož je bil, kot da ni moj mož. A lohk res prijatelj na moškega tko vpliva :xx!: U glavnem...sem tok pobesnela, da je moj možiček reku, da ne gre več z mano na morje :vragec: ..Jest pa z njegovim prjatlom tud sigurn ne več x:Dx

No evo....pa sem si olajšala dušo  x:)x  Pa upam, da nism preveč placa zasedla :inocent:

Men bi se tud strgal... :o|o:

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Mah moram tle napisat...da slučajn ne pozabim...

Letos nam je počitnice organiziral možev prijatelj. Tko smo se dve družince spravle na Pag v Staro Novaljo. Najprej so oni zaspal...ampak ni blo panike...pol ure gor al dol. Pol smo za tipom vozil na Pag in ful zašli....smo rabil točn 10 ur do tja  xrolleyesx . Pol pridemo v hišo, ko sploh ni bla niti podobna hiši iz kataloga  :C: . Nas zvečer tip povab ven jest...in pol ga kar naenkrat zgubimo in peljemo trikrat po Stari Novalji gor in dol in končno mi mož dovoli uporabiti MOBITEL  :eek:  in se najdemo. In potem me vsi čudn gledajo, ker nočem pit alkohola. Drug dan se zvečer skupi odpravmo v Novaljo. Mi peljemo naprej in njih ni nikjer  x?x  :o|o: . Pol stojimo ene pol ure na križišču in čakamo. Jest več ne predlagam uporabe mobitela. Mož obrne in gremo nazaj.....In se na cesti srečamo, samo nas oni ne opazijo in drvijo naprej. Gremo sami do Novalje....ful gužva..otroc nam že smrčijo na zadnjih sedežih in gremo v apartma...spančkat.

Kuhal je možev prijatelj....ker ful obvlada :eek: ....Men pa meso ne laufa in sem pol spet kao preveč fina...In ker ne mormo vsi jest za eno mizo, sta moška(glavi družin) za svojo mizo. In pol mi tip vsak dan moža odvleče na pijačo in jest se sama matram z dvema malčkoma. Dva dni pred koncem reče tip na plaži, da gre pol na odojka....seveda se mu moj mož takoj pridruži in potem predlagata, da gresta ona dva na odojka, mi naj se pa sprehajamo po Novalji....In pol se mi končno odtrga :!!:  :ukid: Pa kje žvijo ljudje...pridemo skupi na morje pa še za mizo ne mormo skupi jest, pa kao da sta dedca dva boga in neka absolutna vladarja...Pa sploh....moj mož je bil, kot da ni moj mož. A lohk res prijatelj na moškega tko vpliva :xx!: U glavnem...sem tok pobesnela, da je moj možiček reku, da ne gre več z mano na morje :vragec: ..Jest pa z njegovim prjatlom tud sigurn ne več x:Dx

No evo....pa sem si olajšala dušo  x:)x  Pa upam, da nism preveč placa zasedla :inocent:

Ja kakšno ženo pa ma un tip xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Danes pa zgleda, kot da je jesen :eek: kr neki en pokrov nad Ljubljano.

Še dobro, da sem včeraj opravila, večino opravkov, sem bila leteča in že čisto vsa izmozgana od letanja, dehidrirana, dobila glavobol, kave ni bilo nikjer na vidiku :fiju: ....potem se zatreskam mimogrede še v eno krilce, ga pomerim in v njem izgledam božansko (vsaj meni se tako zdi x;)x ) ...šment, pokvarjena zadrga, popravijo lahko šele do drugega tedna, ko mene ne bo, pa tako rada bi ga s seboj vzela na dopust (nič nimam, za oblečt doma x:Dx ...prav to krilo mora iti z menoj)-tipičen ženski popadek. Pokličem lunatka s prošnjo v stiski, pokliče on drugo lunatko...in že letim s krilom v popravljalnico x:Dx Hvala vama, nikol pozabla x:Xx

Doma ma pričaka kosilce, tašča skuhala, hvala tašča in že letim naprej na posvet z zdravnikom, v momentu, ko sem stopila skozi vrata od njega, me zasujejo telefonski klici in sms-i... Ljudje božji, saj ne umiram, bomo že spedenal.

V zmedenosti pozabim, da sem se zmenila, da pridem po borovnice, tazadnje letos, nakar me strela vseka v glavo in letim po borovničke x:px kako so slastne.

Leilania x:Dx saj so vedno take scene na dopustih. Mi smo bili ekipa, ki je imela podobne težave....pa so se ženske med seboj zmenile, da ne hodimo več skupaj na dopuste in se je stvar malce popravila, čeprav si vedno najdejo druge akterje. To je bolj odvisno od karakterja moškega, če je nagnjen k temu, komaj čaka da se mu pridruži še en samoljuben samec in gresta sama dva **trpet** na pir, dva, tri...deset... +odojk :vragec: Otroc pa itaq niso njegova briga, saj je baba na dopustu in samo leži na plaži :xx!:

Jaz sem take frende vse skenslala za dopustniške varijante, se še vidimo na kaki pijači, kjer se normalno obnašajo, drugače pa ne.

Čisto pravilno, da si znorela, katera pa ne bi?????

Grem mal kidat po stanovanju, prejšnje dni sem se pritoževala, da je prevroče za karkoli in da čakam dež :huh: sem sama sebe potunkala.

Aja pa danes nismo nič spali ponoči od 3h naprej sva bila kot čuka a spet gor na tirnicah kaj čudnega dogaja?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mysti, vsi imamo kdaj take dneve....dobra plat tega je da vedno minejo.

x:Xx vzemi si čas zase in se pocrkljaj.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mystica, kaj dogaja? :sori: sej ves.. pridejo, pa minejo dnevi.. drz se! x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jp....to je njihova najboljša lastnost...da minejo. vem, ko včasih ne pomaga nobena finta več in čisto vse odpove (obisk frendice, čvek po telefonu, nakup laka za nohte x^x , sprehod, bicikl, telovadba....in kar si še člouk lahko zmisli)....pol se skuliram (zraven se še vseeno slabo počutim) in bolj ali manj potrpežljivo čakam, da mine......čist frišna izkušnja (od včeraj).....

za pomoč in podporo: xrainbowx xrosex xwitchx xrosex xrainbowx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

morgen..... :o|o:

depra je v zraku..... :o|o: xrolleyesx

folku se cufa..... :o|o:

bo treba kej ushpichit danes..... x:o)x

za ravnotezhje..... :vio:

zlomk :vio: :inocent:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jutrček x:o)x Če bo tko šlo naprej bom pol dopusta prespal.... xcivx x:Dx

No, da vidmo.....hm, Lelania si je privoščila dopust v patriarhalnem sistemu, da mal vidi kako to je x:o)x, Cosma gre na dopust z novim krilom k boginja :palec: x;)x , opla, Mystica, kaj dogaja? :sori: Mah, kot pravi Amis, minejo taki dnevi, čimprej tem boljš, k ko minejo tako vidiš, da so bili izguba časa. Drž se Mystica..... :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Nisem si mislila, da bom kdaj to rekla, ampak danes bi rada enostavno umrla. Dovolj mam vsega. Dovolj mam življenja in bolečin....

Bejbi :C: Vedno, ko kaj takega preberem od tebe, me zmrazi. Ne tako razmisljat, bodi mocna! Sej bo minilo x:Xx xcrossfingx xgoldfishx Ti stojim ob strani.

Jaz :inocent: sicer sem zdaj malce cudna zaradi tistega zgoraj, drugace sem pa podrla rekord v spanju x;)x Spet sem prisla ob 4 zjutraj domov. Bilo je skoraj sanjsko ( ce odstejes povprecen film x;)x ). V glavnem, super :palec: xsrcx x:Xx Pravo poletno dogajanje x;)x

Sem pa spet dozivela enga butca na avtocesti x:o)x V glavnem, na tej avtocesti je tako, da so vedno radarji samo na koncu avtoceste, ko moras zavirat na 100,80 in potem na 60. Vozijo po AC se ne. In pac jaz, z mojo tezko nogo vozim, nek celjan pa skos za mano ( ni me mogel (hotel?) prehtet,tako da je ponavljal vse kar sem delala). Na koncu, tam kjer se upocasnuje, me pa z hitrostjo mocno nad omejitvijo prehiti. Pa tako ponosno me je pogledal, ko je sel mimo, jaz pa tam razlocno RADAR, pa se neki sem krilila z roko x:o)x Tip mi pokaze sredinca in v naslednjem trenutku ga ustavijo x:o)x xrolleyesx Ah ja. poanta: Michelle je treba "poslusati" x:o)x x:o)x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}> Na koncu, tam kjer se upocasnuje, me pa z hitrostjo mocno nad omejitvijo prehiti. Pa tako ponosno me je pogledal, ko je sel mimo, jaz pa tam razlocno RADAR, pa se neki sem krilila z roko  x:o)x Tip mi pokaze sredinca in v naslednjem trenutku ga ustavijo  x:o)x  xrolleyesx Ah ja. poanta: Michelle je treba "poslusati"  x:o)x  x:o)x  x:o)x

x:Dx Me je spomnilo na oni vic, ko ženska reče, moškemu, čez okno prasec, on se pa na to požvižga in čez nekaj trenutkov povozi divjo svinjo ali nekaj takega....

Sem prepričana, da zna Krokodil postreči z original zgodbo.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>

Sem prepričana, da zna Krokodil postreči z original zgodbo.

Sto se dobije kad krizas prasca i stonogu ????

Dobijes 100 prsuta. x;)x

To si mislila ? :inocent: x:Dx

Jedan muskarac je vozio auto niz uski planinski put.

Neka zena je vozila istim putem uzbrdo, njemu u susret.

U momentu kada ga je ugledala, zena je uzurjano otvorila prozor

i kroz njega viknula:.......SVINJAAA !!!!

Muskarac je jos vecom brzinom otvorio prozor svojih kola

i odvratio: KURVAAA !!!

Nedaleko, iza slijedece krivine, na sredini puta,

stajala je ogromna svinja. Muskarac je kocio, ali kasno.

Pouka: Kada bi muskarci zeljeli slusati....

x:Dx x:Dx

u ar maj men kroki :palec: x:Xx

tega sem mislila x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

xscratchx Kroki mi bere misli, tazga bi bilo treba kar ožent x:px

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...