Ajda- 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Marsa, super da ste se imeli najboljš na morju Kakšno vreme kar je preveč je pa preveč... malo dežka prejšnji teden je bilo prav fajn, zdej pa še mraz... jst pa na morje v torek no ja itak bo takrat že lepo, mora bit ! Današnji dan minil ob gledanju filmov in spanju, popoldne sem šla celo malo kolesarit nazajgrede me je zeblo kot ne vem koga Ura je pozna, se bom kar odpravila na en dolg medvedji spanec Lahko noč Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 daaannn...včeraj me je sitnobe rešla tekma oz. dve uri prepihavanja z burjo . rezultat je bil fajn. na srečo vsaj deževalo ni. jutra so mrzla, kot da je že jesen. šit, poletja bo prehitro konec......kot vedno.dopustniki naj uživajo kolkr se da....povratniki pa tudi.... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Še zmer sam 10 stopinj zunaj .... grem po šal in rokavice http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 9 stopinj! ledeni prsti!!Trapast!1 rundo cot sushim ze 3 dni! Vceraj sem sla sam mal telo polozit, pa zaspala, se zbudila ob pol dveh, glih prav da sem gledala mojo Afriko (se nisem celega filma gledala). Cist super...sam pol sem ze ob 6h vstala mal, pa spet ob 8h...Skratka, nobenega pravega spanca.napovedi nisem napisala, Bog pomagaj. :|Pa se en deu mam zdej, no a upam, da bo dons gor. Aja, v cetrtek al petek sem se ogabno urezala s konzervo kikirikija, kot bi britvica bila tam nastimana ob robu, recimo da jih ne bos kradel iz konzerve.. Tak rez zoprn. Sam propolis ful pomaga. mejte se, dober zacetek tedna zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Jutrček Brrrrr, ka te to je .......čudne temperature........bi blo najboljš kar nekam na morje odit, pa to.........no, te pa grem..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 a gres na morje mikeno? jst pa povem ,da res ne morem vec tle v sluzbi bit pa kje je ta moj dopust?ata smrk a je she dawch? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 o Marsek se je razpisu!Fajn te je brat spet! Ej kaj pomeni STCHRAUFENPACHT!!! Jst bolj berem kt pišem trenutno.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 marsa, sej če bodo planetarne tirnice vsaj malo podobne tistim iz prejšnjega tedna, je tako bolš, da to čimkasneje preberemo ...nč hitetsicer pa naj se ti pocajta ureznina. a tvoje telo počne še kaj drugega razen da se bori z urezninami, udarninami in opeklinami... cigančica, a ti še nisi šla na dopust ...ja, kaj pa čakaš. če bo šlo tako naprej, boš morala s sabo vzet smučarsko opremo. en kos delovnega navdiha se je vrnu z dopusta....z zamudo sicer, pa vendar....ne bom malenkostna....važno, da je nazaj...ostalo bo pa menda še prikapljalo po koščkih....upam.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 O Mushi, tebe pa ze dolg nisem vidla!! schtraufenpacht ne pomeni nic. je nasa fora (si pozabila da sem imela tamle namest 'supy'), sicer si je pa to izmislil Timov frend (nekaj casa trdil da nekaj pomeni )..heh... morda pa res kaj pomeni. No in to je tak vzklik pol za vse zivo; za 'nezaslisano!' in tud 'ultra mega dobro'. ja saj se nisem v 'polni formi'... mam tolk druzga, forum se ni v igri tolk zdaj trenutno (razen tehnicne zadeve). Me veseli, da si se okol! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 bohdej... prskakljal glihkar iz obiseka... koncert biu tko tko...muska fajn ...ozvochenje za enga micka :xx!: pol se pa itaq zavleklo... pol pa she mal drgach.... prou fletna druzhba... do prejle.... zej pa na sestank... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 O Amis! jah, v nedeljo se je borilo (moje telo) se proti osjemu in brencljevemu piku. al kdaj... Pridem 'dol', 'na plazo', v momentu me osa pici pod pajsko!!! nisem je cutila oz. ko sem jo zacutila sem avtomaticno roko stisnila, pa me je picila.laufam 'gor' po paradajz, imam pod pajsko paradajz, ga tkole z roko stiskam , se mi posracka pticek z drevesa nad mano. Kasneje pol me je pa se brencelj picil v podplat. no, zacel pichevat, sem ga uocila, najprej mislila da je osa, si se zamahnit nisem upala (sem imela prekrizane noge, nisem stopila nanj), pol sem ga pa odgnala, tko da me se ni cist picil, sam zacel je mal.No pol smo sli pa h gazdi na vecerjo in so bli tud drugi povabljenci, no pa mi je ena zenska nasproti mene zlila 3 deci crnega vina v narocje in me cist polila po vsem moznem.Tko da, sem bla mal 'napadena'. Drugac me je pa zob bolel (sam se nisem dala, sem obvladala, je hitro nehal, sem mela evkaliptus pa vse zivo s sabo), pa zulj sem mela od japank, pol sem bla pa bosa, pol sem pa na kamencek spicast stopila, pol sem imela pa na peti tak strdek, notranjo hrasto, ki je ful bolela ce sem gor stopila... tko da bosa nisem mogla hodit, v japankah pa tud ne. Tko da nisem bla cist brez frk, sam.... nic tacga...sem vsaj imela izgovor, da mi ni blo treba nikamor hodit in nic. Teden? napoved? mah, po pravici povedano mi nic ne disi gledat tistga (in se manj jasno pisat pol)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 marsa, a je tle sploh še kaj za komentirat ...jh, ti pa res ne zmanjka ....dobro da so ti častili tistga plutona, da se vsaj hitro pa temeljito pocajtaš.... če daš teden in napoved na ignor, bomo menda tud prežveli. lahko napišeš, da je/bo tak šit, da je šla napoved od vsega hudga kar na dopust.... mystica...jh...vsega lepga je enkrat konc. a ni to škoda? ....bi tud še mela počitnice, če bi se dalo. itak se poletje prehitro konča. ma sam, da si ti bolš volje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 ja, tu tud sonce, prav lepo je videt, sam je pa se vedno 10 stopinj. O a si si zapomnila, Amis (ja, hud je tale trigon z venero doma v 6. , hvalabogu res zanj).ja in mensezdi da je bilo glih na opozicijo Luna/Pluton (al je blo pa kaj druzga tacga, sam mislim da je blo direkt to)...ma ne ne bom dala na ignor, to bi bilo pretrapasto... ko me ni, je gor, ko sem, je ni. narobe svet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 Socustvujem, Mystica...sam za kaj je ziher dobro. itak pa boljs, da tko gledas... kdaj pa zacnes? * saj res, Amis, sem se nate spomnila parkrat, ko si nekje napisala, da si ze spakirala barvice al nekaj tacga, pa sem pomislila, bogve ce rise Amis - ker namrec sama se nisem barvic, copicev in tega niti dotaknila (pa ceprav jasno imela vse s sabo, kot vedno). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 heh, sory... aha. mah, po mojem ti bo pa vsec in kul. Ja, glih dbest za zacetek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 risala...aha...že prihaja moja slaba vest...narisala sam nekaj osnutkov na odpadne kose lesa na plaži....pa mal po svoji koži...to je blo še najbolj fajn ...pa akvarel barvice celo zelo dobro primejo na kožo....nisem mogla verjet mystica....šit, res upam, da se ti hitro spravi v red vse, kar ti povzroča bolečine... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a gres na morje mikeno? Ma ja, na slo obalo za par dni tko mal za hec ........da se pripravm za pol k pa grem zares. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Mushi, tebe pa ze dolg nisem vidla!! schtraufenpacht ne pomeni nic. je nasa fora (si pozabila da sem imela tamle namest 'supy'), sicer si je pa to izmislil Timov frend (nekaj casa trdil da nekaj pomeni )..heh... morda pa res kaj pomeni. No in to je tak vzklik pol za vse zivo; za 'nezaslisano!' in tud 'ultra mega dobro'. ja saj se nisem v 'polni formi'... mam tolk druzga, forum se ni v igri tolk zdaj trenutno (razen tehnicne zadeve). Me veseli, da si se okol! ne, nisem pozabla da si mela tam namest suply, pa tud takrat nisem vedla kaj naj pomen, pa sem mogoč kdaj kej vprašala kaj pomen, al pa misla, pa mogoč si napisala kje, pa jst pozabla pogledat..Heheheh.. Faca ta frend od Tima..Fajn se pa čuje tud če nič ne pomeni! Tak, kot da bi res kaj pomenilo.. imeti v zakupu šraufe.. Mene pa veseli tebe prebrat, ko s tako energijo pripoveduješ kva dogaja.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Bljek. Po dolgem casu sem slabe volje. Ful se cudn pocutm, pritisk padu, skos se mi vrti, pa mal slabo Najraje bi se zabubila v kovter Sam mam 2000 stvari za narest, ki sem jih prelagala na pondelk. To ni normalno, ta mraz. Neki je sveze poletje, neki je pa 10 stopinj Aja Mick,jaz sem pa mislila, da gres ze zdaj na velik dopust, zato OS No, bodite v cvetju ( ce ne zmrzne) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Najraje bi se zabubila v kovter Sam mam 2000 stvari za narest, ki sem jih prelagala na pondelk. Kako bi se z veseljem zdejle Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Mich thx za os Mah, takrat sem šou iz MB......za mal dlje časa, zdej pa mal bluzim......pa frend me je povabu na obalo, pa treba izkoristit ugodnost, pa še družu se bom mal več z njim, k mi je sicer pobegnu iz MB na morje k ljubezni.... Pa je en redkih pravih frendov, ga pogrešam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa veseli tebe prebrat, ko s tako energijo pripoveduješ kva dogaja.. nikakor torej ne osvojim tele neke umirjenosti v lajfu... en sam dzazen schtraufenpacht od mene... x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 dokler žviš boš takle živ srebro!Ziher. ti ribica ti. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 morda.... no ja, videt je res tko, kot da se nikdar ne bom umirila...sam nikol ne ves... morda me bo sama umirjenost na stara leta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 pa kaj ti bi bla? Umirjenost? Bodi vesela da si taka. Pa saj si, a ne? Čemu bit umirjen? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts