Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>odpičene poste

jemljem kot kompliment. xDDx

mi je pa prvi tip navduseno rekel, da sem 'nora' (kao kompliment, odstekana in to), jaz pa sem bila - uzaljena. x:Dx x:px x:o)x

da kako to misli pa to... :D

no ja, me veseli! x:Xx

Mah, zate mene nic ne skrbi. x;)x xDDx

mas zdrav odnos do zadev, se mi zdi, pestrost je pa cist fajn... boljs kot dolgcajt. xyesx x;)x

s temi spremembami je pa tko: jaz sem tud odprta, ce jih jaz uvajam. x:Dx

sicer pa znam bit vcas tud kar trda... x:Ix xrolleyesx x;)x

ampak ce ne bi bla, bi bla pa mehka. x:Dx x:px

tega si pa nikakor ne morem privoscit. x:Dx xmusicx :frog:

:vragec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O Ajda, fina kombinacija, po mojem se bos imela dbest! x^x :palec:

Uzivaj maximalno!! x8Dx :palec:

pa glih se bo vreme izboljsalo (najbrz, kaj pa kaj pravijo?)... x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa napoved pod streho, jes, ko grem lohk naprej fotke pedenat.

kolk jih je!!

ce sem ene 20 imela sam lastovk! x:Dx

Jih morala sprot zbrisat, da je blo se za kaj druzga plac.

mi je mitja pokazal, kako neko 'gallery' naredim, pa bom vse skup tja fliknila.

nasih fotk pa sploh ni... je zmanjkal placa...

shit ko imam premal racunalniskega znanja...

pa tko sem nekak... butasta za to... :8):

no pac... ne more bit vsak za vse... xDDx x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jemljem kot kompliment. xDDx

Saj je bilo tako mišljeno! :palec:

Hvala za tiste spodbudne stavke. Se trudim ohranjat zdrav odnos x^x

P.S. Ribe morajo bit mehke, da lahko plavajo. Če se trde, potem to ne more pomenit nič dobrega za njih (ampak kvečemo za gurmane haha). x;)x

saj, sam gibljiv bit ni nujno tud mehek. xDDx

ampak ja...

mors bit vse pac... to je 'recept'.

ata in mama in sin in hci in kupec in prodajalec in vse.

da vidis mal, z razlicnih zornih kotov...

smilijo se mi tisti, ki imajo moznost (no v glavnem zal odlocitev), da bodo vidli sam iz tistga dolgocasnega ENGA zornega kota. xrolleyesx

in pol morda mislijo, da so 'nacelni'. x:px x:Dx

Picasso

..pizda...ampak tale astrologija res deluje... dons mam progresiran merkur v sextilu z marsom... toooook za diplomsko ze 2 mesca nism naredu kokr dons... ce bo slo tko naprej bom se diplomiral... x:Dx x:Dx x:Dx ...kok cajta pa tele progresije ponavad drzijo, kdo ve mrbit??Dlje k tranziti???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:palec: Ojla! x:Xx

To je pa lepo, ah kje, nic pozno, glih prav, sele dons sem pravzaprav bolj tko, mal vec, na forumu. :palec:

Picasso

:wOOt: :wOOt: Vozniski izpit :palec:

Pa sej ne vem kolk ga nisi rabla, ali? Ne vem sicer, koliko stane, jaz sem dala 4 leta mal manj kot 3000sit na uro, zdaj so pa ze po 4,5k pa tak :xx!: :o|o: Ful strosek xrolleyesx Mal na dvoriscu vadi x:px

Kdaj se ga bos pa lotila?

Evo si me spomnila, da mi vozniski oktobra potece xrolleyesx

Evo men je ze cel dan neki slabo, pa kr ne bruham xrolleyesx Men je to totalno beden dan :D

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

Evo si me spomnila, da mi vozniski oktobra potece  xrolleyesx

heh.. :madpro:

ker sem ga delala tko pozno (po 35.), sem imela med prvimi tole dzazno mejo starostno in me je skor kap zadela oz. se mi je zdel cist SF, ko sem vidla, da mi vozniski velja do 13. marca 2044. x:o)x tko precizno pa to. :P :D

jaz tud oktobra.. 18. bo 6 let. x^x x8Dx

Mystica, res je strosek, sam se mors ufurat in si rect, da ga s prve naredis (nenazadnje iz prakticnosti in ekonomicnosti da si prisparas dodatne stroske).

In VI mi cvilte tlele s tem!!!

kaj pa jaz, ki nisem 20 let (al kolk :8):), mela sploh nobenga izpita, pol pa kar tole...

vi vsaj furate tole skoz... sola, izpiti.. nekaj normalnega za vas.

meni pa ni blo... cist nekaj... nenavadnega je to blo. x:Dx x:px x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Evo men je ze cel dan neki slabo, pa kr ne bruham  xrolleyesx Men je to totalno beden dan :D

A res, tebi tudi? x?x Sem mislila, da sem samo jaz kaj takšnega pojedla.....Jaz se total bedno počutim že dva dni, pa slabo mi je :xx!: ...Mrbit je pa kaj v luftu? :o|o:

JUTRI BO BOLJE......... :palec: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

[quote name=Marsa' date='8. Aug 2005 ob 19:07

kaj pa jaz, ki nisem 20 let (al kolk :8):), mela sploh nobenga izpita, pol pa kar tole...

vi vsaj furate tole skoz... sola, izpiti.. nekaj normalnega za vas.

meni pa ni blo... cist nekaj... nenavadnega je to blo. x:Dx x:px x;)x[/quote]

Marsa, tako je bilo včasih :sori: ....zdaj pa moraš že v srednji šoli začet delat izpit, da si IN, pa še nekako nuja je x8Dx .....ja, pa razvajeni smo,ker bi se najraje še domov pred vrata pripeljali....Naša tamala me takoj,ko kam gremo vpraša:"Gremo z avtom?". In,če je odgovor NE....pol pa une face, pa grimase dela :xx!: :o|o: :xx!: :o|o: ....,kot bi ji ne naredili nog x:o)x

Smisel življenja je največja sreča

ja, cist razvajeni, pa vsi cist 'in'. xDDx

sam res...

jaz sem povsod stopala... xscratchx... no sam po 2. strani je pa to kul, ker sicer, ce bi jaz kak avto tedaj furala, pa me ne bi blo zdaj tle, v to sem 2000 procentno ziher. x:Dx

Picasso

Kok sta mi pa dva fanta zdajle dan polepsala x:)x Ucim se, mack na okenski polici lezi in ven gledata, pa prideta dva mulcka in ga zacneta ogovarjat in tko, pogledam kdo to je in sta me prosila, ce jima ga dam mal za pobozat. OK, sem rekla naj prideta v kuhinjo, na balkon, k lahk gor splezata.. Pa ga neki casa crkljata in to.. Pa ce se lahk mal igrata z njim.. Ne vem, mal sem razmisljala, ampak sta se mi zdela kul (po moje tam nekje 5, 6 razred osnovne), pa sem rekla, ce jima ga dam ven na spagco.. In sta se pol ure zdajle igrala z njim tle pred oknom, jaz sem se sla pa ucit nazaj. Sem rekla, naj me sam pokliceta, ko se bosta navelicala.. In ga prineseta prejle nazaj in se ful zahvaljujeta x:)x Pa tamal rece: ''se dobr, da so Sabine take, da verjamejo mulcem''... Kok se mi je pa fajn zdel x:)x x:Xx

Jaz pa pridno v knjigah x^x

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa napoved pod streho, jes, ko grem lohk naprej fotke pedenat.

kolk jih je!!

ce sem ene 20 imela sam lastovk! x:Dx

Jih morala sprot zbrisat, da je blo se za kaj druzga plac.

mi je mitja pokazal, kako neko 'gallery' naredim, pa bom vse skup tja fliknila.

nasih fotk pa sploh ni... je zmanjkal placa...

shit ko imam premal racunalniskega znanja...

pa tko sem nekak... butasta za to... :8):

no pac... ne more bit vsak za vse... xDDx x;)x

Tko za drugic... ni treba nic brisat, majo zdaj ze skor v vsakem foto studiu moznost, da ti presnamejo iz fotoaparata in ti fotke na CD zapecejo.. Smo me s puncama v Vodicah predlani to ugotovile, ko smo mele ful dobrih fotk ze tretji dan in nam jih je blo ful skoda brisat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Brrrrrr, tud na morju je nekam sumljiv mrzlo :o|o: ........bo pa baje jutri že boljš. x:)x Glavn, da sm se mal namoču pa posončkal.....kul. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

neki biu pozno popoldan lachen...pol jedu...pa jasno zaspan ratu x:o)x

odspal une tri urce....zej pa ves k zajc.... x:o)x x:)x :vio:

no ja....bo zhe....kak filmchek ponoch...pol pa veselo spanchkat spet.... x:)x x:)x

....OM.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...