Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Končno neki zimproviziru z monitorjem :vragec: dela neki na pol :xx!:

Marsa :palec: ptički zakon, mamo na vrtu vsako leto dve generaciji kosov

Vedno, ko hočem mirno življenje me trofne tornado ali dva :vragec: sam se ne dam :vragec: :vragec:

Kolk se bo šele jesen ljudem trgal :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa :palec: ptički zakon, mamo na vrtu vsako leto dve generaciji kosov

a ni no?? :2src:

jaz cist shizim, pol pa direkt tole!!! ce to ni xsrcx

glej tele krempeljce!! xcivx :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aliana, thanx, tega pa nisem vedela, kul! :palec:

Untitled, ful hudo nebo vceraj res, Mitja tud slikal! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

aja.... xrolleyesx .....morgen.... :inocent: x:Dx :inocent:

spanchkal k dojenchek.... x:)x x:)x x:)x

sanjal k pubertetnik.... x:)x x:px x:)x x;)x

zele pa k penzioner kafe pijem.... x:Dx x:o)x x8Dx

....OM.... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Yes! xokx grem na morje x:)x Dva dni ne delam zdaj, sele v petek spet, pa se mi je mal spullo in grem. Zdajle, cez pol urce, sam pojem se tole minestrico.

Kva se je fajn poklapal x8Dx Klicem mami, ce zamenjava avto, ker mi klima ne dela, pa bi Tristana rada s sabo vzela. Pravi, da je na servisu, ki je par km stran. Sibam tja, se spotoma se zmenim za klimo popravt in zamenjava avte.

Se se nisem odlocla a bom prespala al kaj, pa kje sploh bom.. sam vem, da se hocem v vodo vrzt. Yeeeees, morje, here I come!!! x:Dx x8Dx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aakhut, x:Dx :palec:

O Aliana, dbest, SUPER se mej! x8Dx :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Yes!  xokx  grem na morje  x:)x  Dva dni ne delam zdaj, sele v petek spet, pa se mi je mal spullo in grem. Zdajle, cez pol urce, sam pojem se tole minestrico.

Kva se je fajn poklapal  x8Dx Klicem mami, ce zamenjava avto, ker mi klima ne dela, pa bi Tristana rada s sabo vzela. Pravi, da je na servisu, ki je par km stran. Sibam tja, se spotoma se zmenim za klimo popravt in zamenjava avte.

Se se nisem odlocla a bom prespala al kaj, pa kje sploh bom.. sam vem, da se hocem v vodo vrzt. Yeeeees, morje, here I come!!!  x:Dx  x8Dx  x:Xx

pa valda se dobimo v cetrtek se skup z mikenim pa s conti,ha? x:px x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

aakhi, don't worry... mam diplomo iz predsolske vzgoje, sej ves x;)x

Ma v bistvu, bom vzela s sabo se kej za ucit se, pa ce najdem plac za spat, mogoc res do cetrtka podaljsam.. se slismo! x:Xx

loesje

Spet nazaj -

sem vedla da bos kaj tacga napisala.. xDDx

fajn se mej! :palec:

pa srecno pot! xcrossfingx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

)!( .....crknla mi zvochna karticaaaaaa :C:  :C:  :C:  :C:  :C:

.....MU.... :C:

To pa kazen, k nagajas :vragec: x;)x

Evo me, ze doma.. x:o)x sprememba plana, na pol poti.. Vsi trije, ki sem jih hotla na kofi dobit so bli al zasedeni al niso mel casa al pa niso bli ziher.. pa se sobice je imela gospa, kjer naj bi spala, za dons vse zasedene.. In pol sem se na pol poti, na avtocesti premislila in sla enga frenda obiskat x:)x Kr tlele, blizu doma v bistvu, no pristala na koncu mal na Rakitni (mraz!!!) in pol na Jezeru (soncek in toplo, kot na morju).

Sam kopala se pa nisem, mrzla voda :sori:

Mack noro priden bil, mi zaspal na hrbtu, ko sem lezala na trebuhu in se ucila x:)x Zdajle v avtu ga je pa sam zmanjkal..

Zdej pa doma, povabljena bla na večerjo.. Majo spet zabavne pogovore tam cez v kuhinji :o|o: Sem se kar v pisarno skrila... xrolleyesx

loesje

Spet nazaj -

Prej sem sla tect...pa sem tekla, tekla in tekla x;)x Z musko. Sploh ne morem verjet, koliko sem zdrzala. Cist zbistrila misli, se predala glasbi. Tazga fajn feelinga ze dolgo nisem mela :2src: Pol me je pa tema ujela x:o)x

Spet je mraz. Se mi zdi, da je mami spodaj v dnevni sobi zakurla kamin ( kako se to sploh rece xrolleyesx x:Ix ), jutri pa centralna? Ce bo slo tko dalje.

aliana wb x;)x Ful mi je vsec, k tolk pozornosti posvecas mucku xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Home alone!!!!!!!!!!!!!!!!! xpartyx :wOOt: :onfire:

Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ravnokar sem spakirala Velikana, Velikanko sem peljala že v ponedeljek na počitnice k njenemu dogsitterju (samo sem pozabila na njen beauty s krtačami in glavniki in moram dostavit v kratkem :o|o: :OoO: ).

Resnično sem potrebna počitka in da malo odkačim tale vsakodnevni didl-dudl xrolleyesx x:Dx

Ampak... x:px se veselim, pustolovščine, nenavadno, presenečenja, skratka ludo,akcija in potepanja do torka x:px

(Ne)javim x;)x

x^x

Pa Tomaž Humar je rešen, je naša Mateja xsrcx že navsezgodaj javila! :palec:

xDDx

Dobro jutro vsem! x:Xx xDDx

Prvi dan dopusta, tooooooooooooooo :palec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Naš mala družinica se je že prebudila, pojedla zajtrk, oči+mami popijeta še kavico x8Dx xDDx in jo veselo mahnemo na Veliko planino mal kravce popast, pa kakšnega bikca zdivjat x:Dx x:Dx x:Dx .......Skratka naredili si bomo lep dan, poln uživancije in brezskrbnosti..... x:Dx Sicer smo imeli namen ostati gor ene tri dni, pa smo odpovedali kočo, ker je napovedano slabo vreme (pa drugič). :o|o: :xx!: Bomo pač drugače porabili čas :inocent: x:Dx x;)x

Tudi vi se imejte neskončno lepooooooooo :palec: xDDx

*Lepo je slišati, da šo rešili Tomaža x:Xx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Pa Tomaž Humar je rešen, je  naša Mateja  xsrcx  že navsezgodaj javila! :palec:
ob sestih me je vrgel iz postelje filing, da je Tomaz varno na tleh... pogledam na internet ... xwizardx xokx :hepko: ... se zjokam od olajsanja, posljem nekaj sms-ov ljudem, ki so cakali na to novico in zaspim nazaj :sleeping: ... dan se je res lepo zacel xsrcx :palec: (tukaj so ze fotke http://24ur.com/naslovnica/nangaparbat/200...0123.php?Nxn=10 )

Ruby uzivaj :palec: x8Dx x:px

lep dan zelim vsem x:Xx :palec:

ja, super za tomaža!

sicer pa res lep dan. škoda mi je edino, da bo poletja prehitro konec....pa čeprav z nekam nizkimi temperaturami...

mystica...naužij se sonca in morja

mateja...zdravje ok?

x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dbest!

sem vedla, imela filing dober... x^x

superca!! xokx

(Tomaz Humar)

Mystica, UZIVAJ zadnji dan pocitnic!! x8Dx :palec:

saj nic hudega, vsaj vroce ti ne bo na poti, sicer je pa sonce in ful lepo, po mojem se nam prijeten in fajn dan obeta. x;)x :palec:

Hej, Ruby, :palec: x:Xx

A sama si al kako? dbest, ful pase vcasih, dbest izkoristi! x8Dx :palec:

*

mene pa vsi nekaj 'rabijo'. :o|o:

klicejo, joj nujno se morvA videt... in to ne da me rabijo za druzbo al da me vabijo na zur al pa na kaj fajnega, pac pa ne, so problemi in 'bi blo kul ce bi mal pogledala' pa tko... xrolleyesx

zato 'me se ni'... sem se v paketu morja in dopusta....

Dons si bom privoscila kopel (pozabla priporocit, ker sem pisala k luni pa sem hotla k nasvetu pol pa nisem :|) in kaj tkole... sla na trg, kupila paradajz, pol cist zrelega in pol trsega... pa bom iz zrelega kaj naredila, mam ful enih kumar, pa nardim kako juho spet (sicer ze vec sezon ne jem kumar, ker 'jih ne maram'... no izkazalo se je, da jih naenkrat lohk jem, brez da bi imela pol kake tezave).

Neverjetno pozresna sem odkar smo prisli z dopusta. prav basem se z vsem, nenadoma razumem folk, ki morjo skoz nekaj jest... sam pol sem pa vsa zabasana in taka, pa si recem, evo se dobr!!! Ne bi rada da bi to bilo defolt stanje, skoz ves nazrt in napolnjen.

Obenem pa ze tuhtam, kaj bom dons packarila... x:o)x x:Dx

Picasso

zhur bil vcheri .po sluzbi smo sli v kitajca in se tolk nasmejali frendu,ki je bil prvic v kitajcu. x:o)x x:Dx

pol smo nadaljevali na pomolu s pivickami ,soncni zahod ,pa kamero smo s sabo imeli in se fajn zabavali.pol smo pa zvecer koncali kr v hrastovljah na eni njivci,pojedli ceu lonc pashte z rakci in spili :inocent: oo mau prevech :vio:

tko ,da sem danes spala sam 3 urce in upam ,da mi stranke ne bodo nagajale :o|o:

sicer pa najboljsh ,da se se naprej rezhim,ker sem itak mal smotana zhe vstala in se zhe navsezgodi rezhala kot vsekana.

no pa naj bo tudi danes lep dan :) B)

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Hawk! x:Xx

Samo, da se pofočkam, sem že nazaj, zaenkrat....

Zanimivo, živahno, akcijsko, drugačno, poučno, pretresljivo, nova spoznanja in ugotovitve o ljudeh, ki so povezani z menoj, o ljudeh, ki jih srečujem sem ter tja...

V bistvu ni bilo nobenega poležavanja, temveč akcija stalno....danes potrebujem odklop zase.

Hvala vsem, ki ste me obveščali o Tomažu x:Xx mala lnf ekipa, ki ji ni vseeno.

Ponovno sem se srečala z mojo temo v življenju, pomoč, do kje, komu... Je treba pomagati vsakemu, za katerega veš, da potrebuje... Saj obrniti glave in oditi naprej ne moreš, oz. jaz tega ne morem...kot da je vse oke....kot da trpljenje, nemoč, žalost in beda ni moja stvar, če se dogaja drugim...

Srečala sem deklico, skromno, milo, tiho bitje, starši ji ne morejo omogočiti šolanja v srednji šoli, nimajo denarja za knjige in avtobusno karto. Sem mislila, da se bom kar :V: od besa, jeze, nemoči..... kako ljudje vdano in apatično sprejemajo dane okoliščine, če ni, potem ni...

Kako mali ljudje res trpijo in ne morejo zaradi svojih **omejenih** možnosti doseči veliko v življenju. Ok...nekateri z extremno voljno vzniknejo iz pepela in si zgradijo življenje, povprečna večina, pa zaradi neizobraženosti in pritiska tradicije životari na nek način, do konca svojih dni.

Ne, saj niso lačni, pridelajo zadosti krompirja in fižola, ampak za ostale stvari pa ni.

Razmišljala sem 0.35 sekunde in se odločila, da tako ne more biti, če lahko prekinem ta začaran krog, revščine in bede je to moja dolžnost....

Zavezala sem se, da dekle gre v šolo, kupila vse knjige in ostale potrebščine, denar za bus in malico za prvih nekaj mesecev. Meni se je to zdela nemogoča stvar, da v današnjem času obilja in hiper industrializacije, informacijske dobe in vsega napredka, ostane otrok doma, ker mu starši ne morejo kupiti zvezka.

Ali smo res tako razviti, kot mislimo????

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>kupila vse knjige in ostale potrebščine, denar za bus in malico za prvih nekaj mesecev.
:palec: x:Xx x^x

dbest cosma, ti pa vedno priskocis na pomoc, tu si pa res pravi rak, svaka cast, skoda da ni vec takega folka, po drugi strani pa se dobro, da sploh so/ste in da jih/vas je pravzaprav zmeraj vec. x8Dx :palec:

dober filing, za vse. xyesx

Picasso

Uh :D kok ste nice :D sem bral zdej par strani aliana michelle :D hihi pa misty se obeta vozniški ;) in humar je varno na tleh :D wuuuhuuu :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...