Onix 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Bravo Tomaž preživet v takih razmerahCosma več takih ljudi in svet bo lepši (kaj pa štipendija, soc. pomoč, ...)Povabljen na morje, samo ... tko lepa mlada mamica, pa samska, pa enkrat me je že sesula, zna bit emocionalni samomor! Ampak, če je Tomaž preživel svojo muko bom tud jaz upamKončno lepo vreme, sem že mislu, da je jesen Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 morgen..... pochutje iz 1 Mz ...(za nepismene: prva mopjzesova knjiga).....mal she v raju...mal pa zhe v odhodu... ...OM....(chist mal) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 za tomazha.... dela..... onix...sej che bosh pametno rokoval....bo oba bolelo.... ...oM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>BPovabljen na morje, samo ... kaj samo? 'bolje je obzalovati nekaj, kar si storil, kot tisto, cesar nisi.' a se mislis porocit z njo?zakaj pa ne bi sel lepo mal na morje pa je. a ni kul? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 ...tisti stavek pod narekovaji mi je bil od nekdaj všeč.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 RHCP-Deep kick always said it's better to regretSomething you didthan something you didn't do Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Q: What's a WASP's idea of open-mindedness?A: Dating a Canadian. ...OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> onix...sej che bosh pametno rokoval....bo oba bolelo.... ...oM.... Sej tega se je za bat S/M je njena specialiteta marsa, za obžalovanje je prbl. 6 let prepozno (tolk cajta sva narazen) Itak se bo dekle premislilo do septembra al pa koga druzga najdla :xx!: kot ponavadiJo je pa lepo videt in slišat, da me pogreša, pa čeprav ji tega ne verjamem, to poslušam vedno, ko jo kdo nogira. za vse, ker sem tooooooolk dobre volje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej tega se je za bat S/M je njena specialiteta sej za to sm pa to napisu... komentirat si pa niso upal.. chesh: "Zlomk ma spet neka svoja izvajanja.." ....OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Se peljem prejle za enim spanskim kombijem, itak da sem prec opazla tablico spansko pa tamle na kriziscu tivolske in celovske stojimo nasproti in gospa odpre okno in vsa boga poskusa z anglescino - kje je kamping... Sem ji po spansk razlozila, pa pol vidla, da sta hotla na naslednjem kriziscu ze narobe it.. in sem potrobila, da naj mi sledita..in sem jih direkt do kampinga pripeljala Starejsi par, sta iz Barcelone prisla mal na dopust in bla ful vesela Je rekla zenska, da sta ugotovila, da sem ziher bla ze v Spaniji, ker sta vidla, da mam bikca na avtu nalepljenega zadaj Ah, kok se fajn pocutm Hehe, pa risanke bodo spet Mela sestank danes... Pa vsa sem popraskana.. macku se cist scufalo danes navsezgodaj sem jih po nosu dobila WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Itak se bo dekle premislilo do septembra al pa koga druzga najdla :xx!: kot ponavadiJo je pa lepo videt in slišat, da me pogreša, pa čeprav ji tega ne verjamem, to poslušam vedno, ko jo kdo nogira. za vse, ker sem tooooooolk dobre volje "Rad te imam" reče on. In ona odgovori in se zvonko zasmeji: " Potem imava pa oba isto rada Kdor ima se mu bo dalo, kdor ima pa malo, se mu pa še tisto malo vzame vse je nečimernost....kaj bi se sekirali..... Zblojada na vseh koncih....bemu zvezde....pa celi svet..... še nartabolj pa retrogradni Merkur ...živi bili pa vidjeli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ivse je nečimernost....kaj bi se sekirali..... prosto po koheletu (pridigar)... ....OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 aja ....čer častna skavtska mi radi pomagamo.....obožujemo prirodu, sam tretji dan zagrabimo ta prvo lato in tolčemo po Fredijih(kobilicah), naredimo masakr v gnezdu črnih vdov in vse kar je avtohtone flore in favne pošpricamo s pipsi..... Letos dolgorepih, sivodlakih prijateljic ni bilo , so jih uničili frediji ....ni placa za vse... al so freediji al pa podgance...edino kar je vsako leto standardna ponudba je pivce za živce pa travarca za razkužilo.... Ko se privlečeš iz naravnega okolja mediterana, se ne moreš načuditi kvaliteti lastne postelje...kakšna širina in udobje, čisti nadstandard nema mrava, komarca in drugih kačjih glav 1.del uvoda v trilogijo nekega dopusta ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 jao tole shele 1. del UVODA..... .... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 O Lia, in drugih kacjih glav!! x:Dx za crknt se ti vcas narezim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 jaz tud hoj, lia funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 **************---==AUDIODEVLISH SUMMER CAMP!==---******************************26.-28. AVGUST**************************KRKA, SLOVENIA************** -=Live:ABANDONED NOISE (Nabi,Bhooteshwara recs., Macedonia)BLISARGON DEMOGORGON (Inpsyde media,Bhooteshwara rec., Macedonia)FILTERIA (Suntrip Records, Sweden)NAKED TOURIST (Parvati Records, Berlin) - Dj Set -=DJs:Bardo (Ordinary Paradox,AUT)Boyan (GOA/SLO)Cu (Audiodevlish, SLO)Damec (WorldOfTrance,SLO)DidiPoka (Audiodevlish,SLO)Don Ziggy (Stardust Creations.www.donziggy.org - AUT)Off Beat (Freelance,SLO)KilgoreTrout VS Mnorik (Blackmilk,SLO)Montezuma (Blisargon Demogorgon)Nagual ( 10*GHZ, AUT)P_Mac (KETUH RECORDS, PT)Togethernes (Naveen VS Zvuk) (Audiodevlish,SLO)Tommy Wonder VS Snowball(SpiritOfTheMoon,SLO)Redax Mental VS D-Force (Psytwisters,DI.FM,SLO) -=Chilled Day Sessions:Sabi (Labs Of Perception)Dubbud (Anarchobolox)SkokniPaLokni (Kransterdam Audio)Cuich (Psikodisko)....+ more -=Deco & Visuals :Audiodevlish & Dekaos -=Light :-_aAkhut_- -=Location:...located in the nature by the river Krka,approxxximately 30km south-east from the capitol Ljubljana...Izhod na avtocesti za Ivancno Gorico,pichish mimo Znaka za vas Krka(v ozadju na obronkih se slishi nezen glas fanfar iz PodBukovja), nadaljujes skozi Zagradec in cirka kilometer naprej je lokacija. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 O, videt je hudo!!!'Nas' konec! mega okolje! pa bliz, pa simple pot!! :palec:Upam da bom na broju! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, videt je hudo!!!'Nas' konec! mega okolje! pa bliz, pa simple pot!! :palec:Upam da bom na broju! che pa ti umanjkash...pa jst luch ugasnem...pa s surlo domou ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 O! pih, pol pa ni da me ni. ma ne, nad, mega, cist hudo!!pa se lucke mas, koncno bo se light show dober! superca, res dobra info! (*mi ze manjka mal miganja... 'tam' sem vsaj plavala... )... ... ... kar velik zaliv sem preplavala, pa veckrat - sam ostalic 'ne steje', ker nisem sla cist do obale pol razen prvic, ker mi je blo brez veze, saj sem ga ze preplavala, pa se tistih 50 al 100 metrov bi pol lohk pac vsakic, sam nisem hotla tam ven lest, ko je blo tko interno pa sminkersko pa me je ena zenska grdo gledala, ko sem tam iz vode ven prisla.. sem rekla ce lohk mal vode iz tusa spijem, ko sem imela suha usta, pa je kar nekaj mutila, mislim, vode ce lohk mal, jasno da lohk, bi morala rect, koka! pol sem sla pa vsakic sam kake 100 m ali manj od obale...na sredi sem cutila, da je morje bolj globoko, tko hecen filing je, kar 'dol te vlece', kar scitnica me je zacela sponat mal... kot da bi se ugrezat hotla mal...eni valovcki, pa morski pes ce da bi bil, sem se mal ufuravala, pol pa mal 'vadila', kako bi blo, ce bi bil...pa plavala mrtvaka, pa razmisljala, da kolk casa bi pol m. pes tam okol mene bluzil oz. kdaj bi lohk zacela spet plavat in ali bi cutil razbijanje mojega srca, ker bi me jasno vseen bilo strah... Blagor men, ko shizim na vodo in nimam strahu, eni ribici so rekl, da ni sans, da plavajo tko dalec, da 'jih je enkrat nekaj lovil' in da no way!!so me hotl mal prestrasit morda, jaz pa nista, se nisem pustila motit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 hojla evribadi hir aj singing ep baladi trilogija izide v jeseni v prednaročilu 50% popust za vse lunatike.... v dnevnik zapišem sam delček iz knjige ...v poznih nočnih urah na sosednjem ležišču opazi dvigovanje temnih sil ....v mraku zagrabi strumno stoječega in hkrati ugotovi, da ni napake v hardveru, strojna oprema deluje ko švicarska urca, ampak da bo treba dedcu na novo naložit windowse, softwear ima poln virusov v najlepših letih najlepši čas izgubljata z glodanjem drug drugega.....stara sta trideset let ...nekaj metrov stran, v tihem molku dva osebka čakata na tihi konec agonije, ženska potrpežljivo čaka , da on popije še zadnji glažek, njeno čakanje je tiho in vdano, ve da bo prišel njen čas.....ko ga bo pospremila na njegovi zadnji poti in z vsakim kozarčkom je bliže k odrešitvi, kajti njegova strojna oprema ne prenese več veliko, srce mu je odpovedalo in pljuča je zalila voda...to je najverjetneje njegov zadnji dopust....stara sta štirideset let. ...na obali zvok tam- tama, bobnanje seže do zadnjega vlakna v telesu, kakor grozljiva napoved nekega konca...gruča blaženih pubertetniških obrazov....že cel teden jih gledam...ne potrebujejo morja, sonca in vetra v laseh....odšli so že zdavnaj v prostor...kjer ni časa in ne kraja, zaliti in zadeti že cel teden se tiho smehljajo na skalah.....neka mladost in neko upanje je iz teh starčkov odšla nekega tihega deževnega dne, ko so po nekem čudežnem ključu, dobili v roke bližnjico do pekla...da pač malo probajo, nekaj novega in nekaj kar vsi delajo.....stari so petnajst let.... ...dva petletnika se vračata z obale, kjer sta opazovala svetilnik in sonce , ki se je utapljalo v morju.Prvi vpraša drugega, vi ste pa zdaj ločeni in kako to zgleda? En teden sem pri mamici in en teden pri očetu. In kje se imaš bolj fajn? Drugi obmolči, se sključi v dve gube in skomigne z rameni. Ne vejo te male buče, kje se imajo bolj fajn....Nikjer.... In kaj je s sodobnimi otroci....reveži si želijo samo nasmejanih mam in dobrovoljnih očetov...takih ki te primejo pod pazduho in te zalučajo nad glavo v morski val...in namejane in razigrane mame, ki v pesku pomaga gradit utrdbe in gradove......In tiste male laži, moj oči je največji, najpametnejši.....in moja mami je najlepša in najboljše peče... ...žalostni del rožnega venca, oprosti mi vsemogočni, čist za vsak slučaj , če mi vidiš v glavo, zdajle bi bila tista majhna deklica, ki bi v shrambi še zate ukradla nekaj marmelade in bi sanjala čokoladne in sladke sanje, segla po zvezdah in še čez, v mehki žimnici z glavo pod povštrom, bi si naredila bel neviden oklep-,,,, ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 lia.... ..:OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 lia a v prednaročilu praviš 50% popust?count me in ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 ni panike, sam meni se ogneš, pa maš vse rešen ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 O Lia Hawk! Men tut, men tut, samo sporoči številko žiro računa, da nakažemo...ker lahko se zgodi, da bo razprodano že v predprodaji šifra:dobregabranjasenikolinebrani.press Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts