Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Lia xokx

Aakhut xsuperx Krka vabi

Tolk lepga konca dneva pa že dolg ne x:)x x;)x

:onfire: :hepko: xloveyx

nočko x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx iiiiiiiiiiiiiiiiiii

kaj si spil preveč kofeta,

al je glava le pregreta,

mrbit se bolezen

čudna te loteva,

da ni virus

kak kočljivi,

ki ti nič dobrega ne obeta x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Neki se me loteva x:Ix

Živi bili pa videli

Nejc Zaplotnik

Življenje je najdaljša šola

Pa še vsak je padu na koncu :vragec:

Nejc Zaplotnik

x:Dx x:Dx x:Dx ...pa ste mi polepšali jutro....lia carica! :palec: ...pa vpiš še mene na listo

sem glih hotla začet depresirat, ker mi misli vreme sfižit vikendaške plane....bo treba rezervno varianto si zmislit....sam kaj, ko mi grejo same neumnosti po glavi...nič novega u bistvu x:Dx ....ok....mogoče bo dan prinesel kakšen navdih

cosma... :palec: ...sem ostala prav brez teksta

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

lia čist extra si!!

in kaj je VRŠA?

in jaz letos brez dopustaaaaaaa!! jamranje zbrisano...

Kaj bi mi brez domišljija!!!

Aja Dobro jutrčko vsem!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Se prepelavam okrog ze navsezgodaj :o|o: avto na servis, dobim nadomestnega, me klicejo cez pol ure, da morjo narocit stvar in naj kar pridem nazaj po svoj avto..

vmes mi mack iz balkona skoc, pridivja en un ta grozen pes, skocim se jaz dol z balkona in zgrabim macka in ga nazaj gor vrzem.. psu nic jasno :inocent: Pol pa.. uiii.. nazaj gor na balkon splezat x:o)x Kriza.. Mack pa ne da bi ga izucil, on bi kar se enkrat :o|o:

Evo, sibam zdaj nazaj po svoj avto.. Pa v BTC spotoma, ko se ne bo tolk folka..

se mi zdi, da bo cuden dan...

Mushi in Lia.. dons sta me navsezgodaj v smeh spravli.. v ene parih temah.. x:Dx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

o haj, sem prav razmisljala, kje si kaj, pa se mojega raka nisi komentiral v rakih, me veseli, ko si spet tu! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hello x:Dx

Cisto neprespana. Vceraj zvecer je bilo spet pestro :2src: , pa zavleklo se je spet do zjutraj. x:o)x Pricakujem, da bom spala dons popoldne, vsaj ene 3 ure xrolleyesx No, sam da dogaja.... x:px

Aja, pa policaj me je ustavil spet. Prav vesela sem, k sred noci misl, kako bom napihala ( itak tam mim nihce ne vozi). Zamoril me je zarad ocal ( nisem jih mela, sem mela lece, v vozniskem mi pa pise sam: vozi z ocali). Pol sem mu rekla, da mam lece in mi je s lucjo svetil v oko kar precej casa. Pa sem mu rekla: a jo premaknem? No in sem in je bil zadovoljen.

Tako predvidljivi so tu v tistem koncu. Imajo cca 5 mest, kjer so VEDNO in tam vozis po omejitvi, drugje lahko tud 200 xrolleyesx Zeh.

No ja nic posebnega drgac..

lia, d best :palec: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Pol sem mu rekla, da mam lece in mi je s lucjo svetil v oko kar precej casa. Pa sem mu rekla: a jo premaknem? No in sem in je bil zadovoljen.

x:o)x :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kje pa imaš ti raka??(razen plne 4.hiše??) x;)x

No..včeraj preživeli kregalno zanimiv dan..Š je očitno predolgo na dopustu in vključilo se dolgočasje...ter se zgrabiva za pasjo dlako če treba..jaz začnem z dopustom naslednji teden..in da o očitkih kako sem si tole zanalašč zrihtala niti ne govorim...(da o tem, da mi prvih šest mesecev dopust sploh ne pripada in da je tole dobra volja nadrejenih..kakor koli....) Uspela skregat zjutraj..neke žaljivke padale in posledično - sem se oring namulila..šla spat, prespala pol dneva in potem pade ideja - gremo se kopat..ok gremo kopat(jaz še vedno mulo pasla - sicer takšno tiho..toda maščevalno) in pustila da nas gospod odpeljejo....v Moravce.

Ki bi naj po njegovi logiki bili nekje okrog Ormoža..in se peljemo v Prlekijo..in potem še po Slovenskih goricah...ko končno po uri in pol vožnje prišibamo v Moravce(gospod so potem končno le pogledali na karto in ugotovili.....da tole le leži v čisto drugi smeri)....

Skratka......

Za tisočaka primerno. Čeprav voda že kriči po zamenjavi..in če se spomnimo, da je mlajši prepovedano potapljanje in kakršno koli norenje po vodi so masaže in reka čisto dovolj...

Jaz pa še vedno redkobesedna(ne praštam tek tako...tule le skorpija na delu x;)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

tebe si rpedstavljam, ja, da se mulis. x:Dx x;)x

jaz pa kljub sco nisme mulasta...

cudno da ti strelc ne prevaga tu, ker bi lohk bolj na povrsno jemal.

ja, mi smo se pa vcer zjutraj mal skregal...

ampak to jaz hitro, z levo roko... x;)x

ne poglabljam pac teh zadev.... zalim ne, se pa vcas tezko izognem posplosevanju (vedno, nikoli...)... :|||

Picasso

:vragec:

morgen..... :o|o:

ucheri ga na metelkovi zazhurau.... x:o)x

u jalla-jalla biu en tak spirit-goa-trance party.... x:)x x:o)x :vio:

vidu palchke.... :vio: :inocent:

pa ob pol shestih se domou prkotaliu... :o|o: :inocent:

zej pa kavicaaaa.... x:)x

pol pa en glup sestank... :xx!:

vreme je pa obetavno.... x:)x

...OM... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>tebe si rpedstavljam, ja, da se mulis. x:Dx x;)x

jaz pa kljub sco nisme mulasta...

cudno da ti strelc ne prevaga tu, ker bi lohk bolj na povrsno jemal.

ja, mi smo se pa vcer zjutraj mal skregal...

ampak to jaz hitro, z levo roko... x;)x

ne poglabljam pac teh zadev.... zalim ne, se pa vcas tezko izognem posplosevanju (vedno, nikoli...)... :|||

ma nisem jaz žalila - on je take nizke spuščal, da je bil vsem strelcem v sramoto.

Saj v bistvu včasih vzamem z levo roko - če pa se zgodi krivica pa ne praštam kar tako...in krivic ne prenesem...skratka...tule škorpija rata.

Očitno torej plantki včeraj narobe postavljeni x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona
Vsa poklapana sem, ker spet moram biti v Ljubljani. Doma sem bila en mesec in bi najraje kar ostala. Kar trgalo se mi je srce, ko sem gledala pokrajino, ki jo spet zapuščam, čeprav samo za dva tedna. :V: Spoznala sem, da več let kot sem v Ljubljani, bolj sem srečna doma... Ljubljana mi je všeč, tukaj se šolam, ampak včasih nisem več tako prepričana, da me bo zadržala samo zaradi službe, če jo bom dobila. Sploh nisem navezana na to mesto, vseeno če tukaj živi tudi moja ljubezen. eh, nikjer nisem srečna, vedno me vleče ali v dalave ali domov.Tako bo vedno, celo življenje bom pakirala in se vozila z vlakom. :sori:

Nataly, hm, no.... vcas kar priletijo besede, saj tud jaz sem ze kdaj kaj zalila, ziher, o ja, saj sem, uhh, kaksne borbe so to vcas bile... :D xrolleyesx

no zdaj se mi ne da vec, skoda energije, pa naucila sem se nekak kar hitro vse zmenit.

imam en tak... pristop, ki je kar kul pri 'kreganju'.

priznam stvari, pa znam o custvih govort pa znam objektivno videt.

recimo ce dobim kak ocitek pod nos, mi gre na zivce sam zarad ocitanja, sicer se pa recimo strinjam z vsebino. :)

pa na smeh znam potegnit, vcas pa tud on in jaz pa kar sikam kot mihec v mary poppins ko je imel slab dan. :)

jaz se velik pritozujem, mi grejo na zivce stvari, pa je to motece, zoprna lastnost, ki jo imam. :|||

pol pa kaj recem, se pritozim, pa pravi mitja v smehu, 'zoprn, ne?'. :P

tko da Vcas ce hocem rect, zoprn, se ze kar vnasprej posmejim in uporabim kaksno drugo besedo al pa nalasc poudarim zoprn. :D

ehh, Macona... x:Xx kaj je zdaj to! xupx

Zlomk, saj, pac, ampak glih vcer sem nekak prvic po morju bla nekak 'za ven', po drugi strani pa cist ok, saj ni treba da sem vedno povsod.

no a ce bo kaj tacga, drugic kar nic ne oklevaj. x;)x xDDx

Picasso

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>ehh, Macona... x:Xx kaj je zdaj to! xupx

če je kdo sentimentalen glede doma, sem to jaz, pa naj se zdi še tako neverjetno! Tudi astrologinja mi je rekla, da imam ljubezen do domovine, pa ne vem, kje je to našla!

<{POST_SNAPBACK}>

Zlomk, saj, pac, ampak glih vcer sem nekak prvic po morju bla nekak 'za ven', po drugi strani pa cist ok, saj ni treba da sem vedno povsod.

no a ce bo kaj tacga, drugic kar nic ne oklevaj. x;)x xDDx

:vragec:

ablubm... :inocent:

pa ti zhe kr koj povem, de u soboto ma pa (tvoj omiljeni DJ x;)x ) SFUK rojdan v jalla-jalla... x:)x x:o)x x;)x

...OM... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...