aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beroč vajine poste sem si moral takoj enega črnogorskega vranca odštoflat chuj...samo da te ne zashtofle te bosh pa moral s kamni na WC hodet ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Ga bom z eno stomaklijo zapečatil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 te pa naj ti je F zdravlje... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beroč vajine poste sem si moral takoj enega črnogorskega vranca odštoflat heh! Stane, ravnokar sem si sla vseen snopcek natocit (ampak sam 0.18 ), se mi ne da mitje cakat vec, pa sem mal pogledovala se po tisti flasi peljesca oz. malega plavca... vranac je pa se bolj mocen.mislim da sta dva vranca; crnogorski pa makedonski, a je tko? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>vranac je pa se bolj mocen.mislim da sta dva vranca; crnogorski pa makedonski, a je tko? Sta, ampak makedonski je falsifikat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 heh, pih, , pol sem imela prav, ko sem rekla da je izvorno CG. * zdajle (19:17) se je pa ful ulilo... in jaz dobila MS... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 zdajle 19:37...she shchije ...:OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdajle 19:37...she shchije ...:OM... Pri meni pa ne, je skoraj že prazna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ponovno sem se srečala z mojo temo v življenju, pomoč,... Je treba pomagati vsakemu, za katerega veš, da potrebuje... Saj obrniti glave in oditi naprej ne moreš, oz. jaz tega ne morem...kot da je vse oke....kot da trpljenje, nemoč, žalost in beda ni moja stvar, če se dogaja drugim...Srečala sem deklico, skromno, milo, tiho bitje, starši ji ne morejo omogočiti šolanja v srednji šoli, nimajo denarja za knjige in avtobusno karto. ...Razmišljala sem 0.35 sekunde in se odločila, da tako ne more biti, ....Zavezala sem se, da dekle gre v šolo, kupila vse knjige in ostale potrebščine, denar za bus in malico za prvih nekaj mesecev. Cosma funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 skos doma sploh se mi nič ne da......morem se vzeti v roke..... x!x x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 razgnal me bo.... popapu celo banco sladoleda.... mislm...men kej u roke dat.... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> razgnal me bo.... popapu celo banco sladoleda.... mislm...men kej u roke dat.... ...OM... Mislim, ti si frik..... No, samo, da ti je teknilo..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Uf, kok je pa fajn vecercek ratal Prisli frendici, ki sta bli zdaj en mesec v Spaniji, pa en frend motorist se je najavil in sem ga sla pol v Sisko pocakat, da se ne bi zgubil tle v LJ.. Me je mal skrbel.. ful mesana druzba, pac folk iz cist razlicnih zgodb.. Ampak smo se zacvekal, gledal fotke iz moto potovanja po exJugi, pil sok.. do zdajle ful lustno blo Zdaj pa spat, jutr spet vstajanje.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> popapu celo banco sladoleda.... ...OM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sory sstane...nekak mi ni blo de bi posolil ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sory sstane...nekak mi ni blo de bi posolil Ha ha včasih se pa moram prav glasno pred računalnikom smejat Izjava za na steno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 aliana - a si vidla ... ob isti uri sva cist enak post kliknili funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>aliana - a si vidla ... ob isti uri sva cist enak post kliknili to ma ziher kak globlji pomen... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ... a ves kolk se rezim tlele aakhut... kadar te tale ta humorna prime funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... a ves kolk se rezim tlele aakhut... kadar te tale ta humorna prime vesh kolk se jst rezhim...k me obchasno spusti ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> to ma ziher kak globlji pomen... ...OM... Ima, sem mislil, da pijemo na zdravje brez soli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 joj folk, ne me v smeh spravljat, jaz moram spat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts