Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Beroč vajine poste sem si moral takoj enega črnogorskega vranca odštoflat x:px

heh! x8Dx xcheersx

Stane, ravnokar sem si sla vseen snopcek natocit (ampak sam 0.18 xDDx), se mi ne da mitje cakat vec, pa sem mal pogledovala se po tisti flasi peljesca oz. malega plavca...

vranac je pa se bolj mocen.

mislim da sta dva vranca; crnogorski pa makedonski, a je tko? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

heh, pih, x^x, pol sem imela prav, ko sem rekla da je izvorno CG. x8Dx :palec: x;)x

*

zdajle (19:17) se je pa ful ulilo...

in jaz dobila MS...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ponovno sem se srečala z mojo temo v življenju, pomoč,... Je treba pomagati vsakemu, za katerega veš, da potrebuje... Saj obrniti glave in oditi naprej ne moreš, oz. jaz tega ne morem...kot da je vse oke....kot da trpljenje, nemoč, žalost in beda ni moja stvar, če se dogaja drugim...

Srečala sem deklico, skromno, milo, tiho bitje, starši ji ne morejo omogočiti šolanja v srednji šoli, nimajo denarja za knjige in avtobusno karto. ...Razmišljala sem 0.35 sekunde in se odločila, da tako ne more biti, ....Zavezala sem se, da dekle gre v šolo, kupila vse knjige in ostale potrebščine, denar za bus in malico za prvih nekaj mesecev.

Cosma xsrcx :palec:

Uf, kok je pa fajn vecercek ratal x:)x Prisli frendici, ki sta bli zdaj en mesec v Spaniji, pa en frend motorist se je najavil in sem ga sla pol v Sisko pocakat, da se ne bi zgubil tle v LJ.. Me je mal skrbel.. ful mesana druzba, pac folk iz cist razlicnih zgodb.. Ampak smo se zacvekal, gledal fotke iz moto potovanja po exJugi, pil sok.. do zdajle x8Dx ful lustno blo :palec:

Zdaj pa spat, jutr spet vstajanje..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...