Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj folk, ne me v smeh spravljat, jaz moram spat Skuhaj si čaj, melisin Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj folk, ne me v smeh spravljat, jaz moram spat ja...dejte mir...aliana bi rada spala ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 pssst, cist potihem, da noum aliane zbudila - nocko * tole pa kr tko, sej vem, da sem ze enkrat dala gor, ampak mi je tko vsec, pa glih fajn za Mizule When was the last time you... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 psssssttt..nochkodrgach pa jst tole ucheri pocheu....na metelkovi...she palchke sm vidu ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ....thanks Mateja...I will do.... sam še točno ne vem kaj ..let it be ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Vreme :xx!: Cel večer po dežju blaznel okol, na koncu mi pa, na semaforju, dekle iz sosednjega avta da , kar tko, odpre okno in vpraša, če bi mel . Na poti domov pa avto khhh khhhh khhkhhhkhnh in ... ugotovim, da je žejen, sem ga kar pr stadionu parkiru in se odsprehaju domov, bom to podnevi :xx!: Cel dan urejal svoje vtise in čustva, še danes sem ves v oblakih, nisem vedel, da mi nekdo toliko pomeni Grem vas mal brat, ker me 10 dni ni blo Nočko vsem in še za nekoga posebno Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 jutroooooo....dež je...že od včeraj....dolgčas tudi že od včeraj....nič novega skratka....razen tega da je petek......odkar sem v službi, jih častim po božje....petke namreč....hm....ostalo bomo pa še videli....mogoče bo vseeno kaj zabavnega danes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Jutro! Hvala, ker ste po prstih hodili Mateja, ful lepo Mela zdajle za dobro jutro Mi zacne ob 6.30 ura zvonit.. ''a ze?'' sem imela obcutek, da sem sla pred pol ure spat Ne da se mi cajcka kuhat, pa sem si kis-sol-voda mesanico za zajtrk naredila.. Zdaj mam pa se 5 minutk za zabusavanje Mam obcutek, da bo cist lustkan dan danes, zacuda me se dezek ne moti Fajn bodte! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 oj mladina tipkam z eno roko, k s moram z drugo držat prevezo, so mi vzel kri me je una teta v laboratoriju dala kar ležat, ker sem zgledala potencialni kandidat da skup padem. Valjda saj sem pol noči **rigoletala** pa spala nič, sem čist zmozgana.Aja pa naračunal so mi 8 jurčkov, ker je samoplačniško, ma samo da bo...grem ležat, k mi ni dobro, glava neki seka.... vsem pa lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 dej da popiham mal...že tak zgodaj dopoldne pa vsa prešpikana...verjetno ti je blo slabo sam zato ker je bila prerana ura navsezgodaj je težko delat, kaj šele krake tja belim haljam molit ne daj se Cosma ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 no,pa je slo 14 dni okrog.mare se je mel fajn pr nama v kopru na dopustu.vceri sva ga peljala v ljubljano na vlak ,se je spet vrnil v srbijo.14 dni pa smo ga zural in se fajn mel skupi.super je bilo ,kr dva tipa sem doma imela in to se pospravljala sta pa kuhala,he he vceri bil mare smesen v makalonci,je rekel:"uu,vidi kako dobro mesto,super kafic!na takvo mesto bi kod nas napravili wc" tolk sem se z njim narezala te dva tedna ,da se ze dolg nisem tko.pol se je toolk dezh usu v ljubljani,pa smo se skril cafe galerijo,pa pivicko v roke in za sank usedl,pa pochakal se zadnje minute z maretom.ko je sel pol na vlak ,sva z mozhem ostala brez besed.zdelo se nama je kot bi sla midva,prijela naju je tista potniska trema.mareta pa sva pogresala ze po petih minutah.res cudn feeling tud ,ko sva nazaj domov prisla,kr ena praznina v flatu,ker sva se navadila na maretovo pojavo.po moje bo se kak dan trajal ,da se spet privadiva ,da sva spet sama doma. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2005 Hojla! Boga Cosma! * Mene pa caka se 30 strani za popravit... :||no boljs kot 90. Joj dons je ze petek, kok bi blo fajn, ce bi ze napoved vsaj zacela....nc se grem lotit korigiranja, da bo cimprej mir s tem. Lep (dezeven) petek vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 cosma....a rigoleto od žura al kar tako? če je od žura je vseeno mal bolš kot tista druga varianta...hm...vsaj načeloma....en pobož in popih jh, a ni zanimivo kako kakšen folk pusti "praznino" za sabo....in je res pol nekaj časa prav čudno. marsa, pa ti si že ful dost nardila .....zato pa jaz dan bistveno manj ....me daje petek...al pa poletje...al pa avgust...al pa luna....kr neki you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Hello!Spet dez. Imam ze odmor Se ze od petih ucim. Mi gre prav na zivce, ker zadnje case ne morem spat. Sploh ne vem kaj naj, ker bi rada. Premetavam se do petih, mislim bedarije, potem pa ustanem Pa precej to traja ze, da se po 4 urah zbudim. To ni zame...Pes mi pa spi od 9 zvecer do enajstih zjutri ( umes gre lulat )... No, v glavnem...nic novega ( se ) od vcer. Malce tu pofirbcam, pol pa nazaj Mejte se lepo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 morgen.... vreme porav razveseljivo..... vrochina shla ochitno papa.... v avstraliji sneg... ..pa so rekl de bom smuchanje pogreshal... zdele pa kavicaaaa.... pol pa spet kr nek sestank... :xx!: pol pa....kwa pa vem...bo zhe kej... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Helou evribadi Bemu, nič, bo treba hiter nazaj na morje kliznit, kako vreme te je to tu? No, skratka, preživu fajn dneve na moru ......pa ena 2 dni sem si vzel čist zase, skor solo, verjetn kje bliz Dadikine skale .......pa mal sm se šu nudista, pa me je v rito opeklo, auč ...pa končno sm uspel kako knjigo prebrat....pa mal sm pokukal na Koperground....hahaha.....sm si ogledal Brecljeve Akcije mehkega terorizma, model .... Ja, pa mim Ribje kantine v Portorožu s ful fajn papico mi tud ni ratal Ma je blo fino, pa še bo... Zdej pa grem mal kukat kaj dogajal tuki..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 jao evi idijota :xx!: kreten se je vrnu :xx!: ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Hehehe....sm se bal, da boš sam idiot preveč osamljen..... Kaj seronja, še fuflaš in nakladaš k ponavad? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe....sm se bal, da boš sam idiot preveč osamljen..... Kaj seronja, še fuflaš in nakladaš k ponavad? pejt raj pestvat... ... ... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 bi se vidva srčka preselila v čvekarije ? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi se vidva srčka preselila v čvekarije ? oni serchek se lahko tudi ODseli... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi se vidva srčka preselila v čvekarije ?Ali pa kar v OS? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pejt raj pestvat... ... ... Pestvat? Aja, tebe s pestjo po lažnivi šnofli? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Evo, da se še jaz malo javim......Pozdravček vsem tukaj .....Sem si zdajle vzela kafe odmor......Upam, da niste preveč žalostni, ker imamo takšno vreme :xx!: .......meni prav paše, da je danes dežek ..... Sem prec naredila organizacijo generalnih opravil doma ......Jaz sem se spravila na generalno pucanje kuhinje v pravem pomenu besede (nobena špranjica mi ne uide ), malička pobriše prah po celi bajtici, pa svojo sobo mora generalno pospravit, možek pa generalko po kopalnici in sesanje svega i svašta.......pravična razdelitev hišnih opravil To je to.....kidam jaz nazaj za cunjo zagrabit...... p.s. oj, Mickeni Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pestvat? Aja, tebe s pestjo po lažnivi šnofli? glede na to, kje in kaj delash, se bosh prej ali slej zameril tolikeremu folku, da meni enostavno sploh ni potrebno skrbet da te kaj doleti... ... .... od sedaj naj se pa kdo drug igra s tabo :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts