Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Ah, aakhutek, si končno skužu, da še sebe ne znaš porihtat, ne da bi lohk mene? x;)x Nakladaš, tolk nakladaš, da si že res pravi micken fenomen. Ko mi kdo kdaj kako tvojo žalostno zgodbo pove, ki si mu jo prodal, me skor pobere od smeha x:Dx ......hahahaha.....kaki model........ajd mej se :palec: , nakladač x:o)x

.............

Hepan, saj se ti vedno hočeš igrat z mano, ne jaz s tabo...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kul, naj on posluša nakladača, k jst neum meu časa...... x;)x Bemu, če bi model žakle cementa tolk uspešn nakladal, bi si lohk izbiral službo. x:Dx A bo piknik? Grem gledat v uno temo kdaj.....

Haj koklca x:)x x;)x

K. Čapek

Cigumigu mačke strigu x:px x:Dx Mah, mam dans pavzo, pol pa naprej x:px ........sam ne več na slo obalo......mogoč pa kak vikend v septembru spet.... x;)x

K. Čapek

Macona, saj bo, je tak dan, saj ni vse sam fizicni arbajt al pa lektoriranje, pejt otroke merkat al pa kaj jaz vem, saj je se ful del, jemlji kot izziv, pac, saj ne bos ves lajf pocela...

al pa ce se en mesec doma valjas...

pa kako naj to, ce ni onega pa to... to si sam um nastimava, da lohk se naprej se rola po tej svoji godlji...

morda ti kdo podari ali poceni proda kak racunalnik, sicer star, a ocitno boljsi kot tvoj na podstrehi?

in da starsi in starsi... nimas kaj, take mas...

najboljs da jih zacnem kritizirat, bos takoj drugace zacela o njih govort... ;)

a ne? :)

tvoji starsi so cist kul in vse je cist ok, sam ti si tecna, rabis mal pauze med ucenjem. xyesx :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:wOOt: bemu....pa sej rabiš sam eno staro pisaču mašinu...tile računalničarji majo na kupe starih kišt....a res ni nobenga tle ki bi zrihtal kako amortizirano računalniško kišto, saj punca rab sam slovar pa programček za pisanje :palec:

saj ne bo delala grafik xcivx

dajte mal pogledat, ziher ma kdo kaj uporabnega..... x8Dx

Šole ne naredijo najbolj pametni ampak najbolj vztrajni x8Dx

xwizardx :detelca: good luck Mačona

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

saj sem hotla rect, da s epri nas ziher kaksen valja (sam nocem obljubljat v prazno, pojma nimam, ce sploh delujejo in tko, ce sploh je se kaksen, pa v glavnem so bli Mac-i pa je potem cela j***)...

ampak lohk vprasam mitjo... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

che pochakash do 6.9. ko se spet odpre kiberpipa...tam majo wahromno starih kisht, ki jih firme in posamezniki mechemo ven...sestavijo ti pa celga boga..:)))

..OM... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mačona, dobro ti gre :palec: ...in na konc boš močnejša, pa sej to že tko al tko veš.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Macona, vse bo kul, bos vidla! :palec: xyesx

mene tud niso kaj dost ujckal v lajfu.

pol dosezes vec, ker ce bi te skoz hvalil za vsak drekec pekec, bi bil v lajfu prehitro zadovoljen, tako pa pol hoces dat VEC od sebe.

bod vesela skratka.

men bi se, ce zdaj gledam nazaj, zmeshal, ce bi me hotl met v vatki.

ti pa ne razumes, kako je bit mama pa gospodinja pa kako je met pubertetnika...

kar nisi vec, si pa bla. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>oj mladina  x:Xx  tipkam z eno roko, k s moram z drugo držat prevezo, so mi vzel kri :cry: me je una teta v laboratoriju dala kar ležat, ker sem zgledala potencialni kandidat da skup padem. Valjda saj sem pol noči **rigoletala** pa spala nič, sem čist zmozgana.

Aja pa naračunal so mi 8 jurčkov, ker je samoplačniško, ma samo da bo...grem ležat, k mi ni dobro, glava neki seka....

x:Xx  vsem pa lep dan

Jao Cosma, poznamo to... :o|o: Jaz sam od dalec iglo vidim, pa se mi zvrti.. Sicer nisem se nikol skup padla, sam se mi pa zdi, da sem vsakic blizje.. Ni to nic, da se navadis scasoma, pri men je vsakic tezje xrolleyesx

Nazadnje, ko so mi kri jemal (mal vec, za vse mozne preiskave), sem cel dan prelezala pol v postelji, sem se ful svoh pocutla x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Ali pa kar v OS?  xrolleyesx

Ma ni fore, pol ne bo noben komentiral.. Mater, tko sta k moj mack.. prva stvar, ko pridem domov, me mora mal popraskat in pogrizt, da mi pokaze kok me je pogresal :vragec: x:)x

Aja, Aakhi.. dons mela tvoje uhancke na snemanju.. so bli ful obcudovani x:Ix

Macona, vse bo kul, bos vidla! 

mene tud niso kaj dost ujckal v lajfu.

pol dosezes vec, ker ce bi te skoz hvalil za vsak drekec pekec, bi bil v lajfu prehitro zadovoljen, tako pa pol hoces dat VEC od sebe.

Mene pa kao so, pa se me.. kar se kesa tice.. pa ti cist tko povem, Macona.. ni nic lazje.. Na trenutke se tezje.. ker mas skoz filing, da si nekaj dolzen.. pa ker ti lahk pol vsakic, ko so mal tecni in nataknjeni to naprej mecejo :o|o: Se mi je tko fajn zdel, ko sem zacela tud kej sama sluzit..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>...na mamo pa nimam niti enega spomina. Same grde - kako me je tepla s kuhalnico, kritizirala in me imela zrelo za umobolnico! Spomnim se celo, da me je foter enkrat hotel vzeti mami, ko sem bila ene 4 leta stara! Na žalost jo doživljam kot mačeho. Whatever, nekateri mame nimajo, pa bi jo imeli. meni pa je pač ravno. :o|o:

:V: to mi je blo pa zlo zalostno prebrat macona...

na, en sopek:

:flower: :flower: :flower:

Picasso

Guest mačona

Hvala! x:)x

Saj ni tako hudo, človek počasi vse pozabi. Zdaj me vsaj ne tepe več in tudi se ji ne pustim poniževati. Saj si je boga, mama ji je umrla par mescev pred mojim rojstvom, zato ji vsaj malo moram oprostiti, če je bila huda name. :sori:

Guest mačona

x:)x :palec:

Danes ponoči bom gledala meteorski dež, če bo kaj videt. Na severovzhodni strani neba! x:px Letos sem videla samo en utrinek in sem si zaželela, da bi bila srečna.

eh...s starši je pač tako . imamo take in drugačne in še najboljši so še zmer sam ljudje. moja tud ni mogla razumet, kako jo lahko jemljem sam kot žensko in ne več kot mamo, ko sem odrasla. in ji ni blo prav. sam nimaš kaj. tud to je del odraščanja in moder starš bo to znal cenit. če pa ne, pa tud prav. frendica ma tako mamo, da je groza in strah. ženski ni nič prav, skoz teži....eden od bolj "groznih" primerkov človeške vrste. pa sem frendici zadnjič rekla, da naj pogleda na zadevo raj z druge strani. kaj je ona dobrega potegnila iz tega. pol je hitro ugotovila, da to, da je veliko bolj tolerantna do sebe in ljudi, pa da se znajde, je samostojna...pa take zadeve.....in tud to je darilo. njena mama je pa še zmer taka kot je bla. konc koncu je to njen lajf....pa naj bo taka, če ji paše.

na srečo torej.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>x:)x  :palec:

Danes ponoči bom gledala meteorski dež, če bo kaj videt. Na severovzhodni strani neba! x:px Letos sem videla samo en utrinek in sem si zaželela, da bi bila srečna.

joj! skoda ker se (morda, najbrz) ne bo videlo. :V:

jaz tud videla utrinek, enkrat ponoc ko nisem mogla spat (luna/pluton konj., kot vedno, ko mene ven odnese, 1x sem na morju slisala kita ponoc na to konjunkcijo, saj sem ze pravila)...

*

aja, nisem vam povedala, da sem dejansko tud vidla tistega 'dinga' - ki pa to sploh ni, saj je mensezdi dingo pac puscavski pes, vsekakor pes...

kao sakal naj bi bil, pa tud to ni...

tole je pa en mix med pravzaprav lisico (je majhna zival z zelo velikim in kosatim repom) in se necim.... psom recimo... ampak je po videzu blizje lisici kot psu.

je pa ponoc dejaven, tko da smo ga sam 3x (no jaz 2x) videli ko smo se peljali, pa svigne cez cesto.

eni pravijo da je zlo grd. men se je zdel fini, posrecen, nekaj posebnega, kar ocitno dejansko tud je - kar ena avtohtona sorta in zanimivo - tud domacini ti nekak ne znajo povedat, kaj da je to sploh za eno cudo (je od dinga do kojota in sakala, se najvecx slednji). :)

no od njega pa nimam fotke (ceprav sem imela ze na stand byu fotoaparat, da ekspresno reflexno obvladam situacijo x;)x xDDx - jasno nisem imela sans, ker podnev ga ni, je blo se presvetlo, ponoc pa vprasanje kako bi se vidlo skoz shipo, pa kaj bi se zgodil, nisem niti poskusala)...

pa tko tulijo ponoc, da je kar odstekano... tko mal grozljivo, a skor se bolj zalostno...

sem mislila da so bolj samotarski, so pa v tropih (al krdelih, se ne spoznam na tole) in se naenkrat zacnejo VSI dret oz. tulit, pa tko ejjejejej, tko skor mal navijasko, cist odstekano, stopnjujejo glasove, kot bi sla ena blazno glasna druzba tam nekje mim... potem pa zacnejo tko bolj presunljivo se oglasat in pomislis, jooj kok so lacni, kok je zalostno....

Ko smo bili v eni zapusceni vasi (saj mam fotke), kjer zivi samo dvoje stanovalcev (sicer gre za zasciteno obmocje, vsi hodijo fotkat) na obisku pri eni od teh, je ta *sakal* se cist od blizu oglasal, morda je bil oddaljen 10 metrov ali se manj.

pa te ni nic strah, ker so majhni in bojeci.

Tko da sem sla ven (iz ograjenega dvorisca) v noc mal pogledAT, ce ga zagledam. pa ga nisem. :vio:

Picasso

čao folk xDDx

mačonka,sj paše mal pojamrat :vio: ,sm js tut tm nekje doskrat,pol si grem pa itak na živce, k pomislim,da je enim velik slabš.pa sj se itak lajf tok obrača pa tok je enih vzponov pa padcev,da sploh ne veš včasih kdaj se stvari okol tebe spreminjajo. :wOOt:

jin jang a veš... x;)x

js pa delam kot zamorc, u izi dva šihta,da prnesm dopust not.

more-more x:Dx u tork matr,se mi že kr prkazuje,sam upam,da bo lep vreme

aakhut,pozdrave v Avstralijo xsmx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

na Korculi. :)

cak bom probala najt...

jaoooj... xscratchx

Picasso

pih, neverjetno, spomnila se v kateri temi (x^x) in prec nasla.

evo tkole je blo:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...findpost&p=2983

:vio:

(omenjam v postu roka petrovica, pa se zdi iz kontexta, sem pa imela *usodno srecanje* z njim, po tem, ko sem NATANCNO tak potek dogodkov sanjala no in tako sem bila malo 'povezana' z njim, zato sem sploh razmisljala o njem in to omenjala, nisem pa napisala, da sem prisla z morja, tega morja, omenjenega, k frendici na obisk in je imela neko revijo, ki sem jo prelistala, notri pa kakih 6 fotk Roka petrovica, ki jih je - tam nekje, kjer sem bila - posnel pred smrtjo, ko je po tem umrl spodaj z nasmeskom na obrazu.... njegove zadnje fotke... no to sem vidla takoj ko sem prisla. tako je to sodilo se v ta paket teh malo odstekanih dozivetij tistega poletja... predno je umrl moj oce... kake dva meseca kasneje...)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...aja, nisem vam povedala, da sem dejansko tud vidla tistega 'dinga' - ki pa to sploh ni, saj je mensezdi dingo pac puscavski pes, vsekakor pes...

kao sakal naj bi bil, pa tud to ni...

tole je pa en mix med pravzaprav lisico (je majhna zival z zelo velikim in kosatim repom) in se necim.... psom recimo... ampak je po videzu blizje lisici kot psu.

je pa ponoc dejaven, tko da smo ga sam 3x (no jaz 2x) videli ko smo se peljali, pa svigne cez cesto...

glede na tvoj opis bi tole komot bil čisto pravi šakal.

Dingo pa je avstralski divji pes in tudi zgleda kot pes (ali pa manjši volk, samo malo bolj robustno grajen) z rumeno dlako.

x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

aha thanx! xDDx :palec:

saj, ni dingo...

ja, sakal naj bi bil kao, a ja, pravi celo?

hmm, a je sivorjav?

sakala si rpedstavljam z vec uses, ta pa ni imel izrazitih, manjsa glava...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...