Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Aja, pozabu povedat, ta bla pa huda včeri........Peljem jst po avtocesti v total nalivu, vidnost nikakva, še posebej k pred mano kamion, preidem na levo špuro in ga počas (90-100) mislim začet prehitevat, ko se za mano pojavi nek avto, se mi prilima za rito, naenkrat zavije na desno špuro, pa gas........ker sem bil že čist tik za kamionom, zgleda da avta ni mogel več zaustavit k se bi zabil v kamion in zavije levo pred mene..... :eek: :O: ......mislim, da je šlo na veri veri tenane......močno zavrem in obrnem z volanom na levo, mah, šlo je za mišjega luleka, no......pol pa me ful zanese in začne obračat......bemu, sploh nism vedu na kateri strani ceste sm pa v ktero smer sem obrnjen, neki sm motal volan pa izravnaval pa tko nism vedu kam sm pravzaprav obrnjen...........mah, mel sm gromozasnko srečo, k nisem zletu sm ceste, niti se nism v nikogar zaletu oz. kdo v mene.......Idiot je bil z LJ registacijo in v mislim da srebrnem Peugeotu, pmm :xx!: :xx!: Sam ni mi pa čist jasn zakaj me je obrnl.......to bi lahko pojasnjevalo, da bi mi prijele bremze sam na eni strani, al pa da bi bila cesta deloma mokra deloma suha (skor imposible), hm, morm mal avto prevert......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>aha thanx! xDDx :palec:

saj, ni dingo...

ja, sakal naj bi bil kao, a ja, pravi celo?

hmm, a je sivorjav?

sakala si rpedstavljam z vec uses, ta pa ni imel izrazitih, manjsa glava...

sicer nisem kak hud strokovnjak, ampak bi rekla, da je kar pravi... ja, sivorjav, precej lisičji, samo malo 'višje nasajen'... in ne morem se spomniti, da bi kakšna druga podobna zver živela v tistih krajih :inocent:

(lahko se pa tudi motim)

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>Aja, pozabu povedat, ta bla pa huda včeri........Peljem jst po avtocesti v total nalivu, vidnost nikakva, še posebej  k pred mano kamion, preidem na levo špuro in ga počas (90-100) mislim začet prehitevat, ko se za mano pojavi nek avto, se mi prilima za rito, naenkrat zavije na desno špuro, pa gas........ker sem bil že čist tik za kamionom, zgleda da avta ni mogel več zaustavit k se bi zabil v kamion in zavije levo pred mene..... :eek:  :O: ......mislim, da je šlo na veri veri tenane......močno zavrem in obrnem z volanom na levo, mah, šlo je za mišjega luleka, no......pol pa me ful zanese in začne obračat......bemu, sploh nism vedu na kateri strani ceste sm pa v ktero smer sem obrnjen, neki sm motal volan pa izravnaval pa tko nism vedu kam sm pravzaprav obrnjen...........mah, mel sm gromozasnko srečo, k nisem zletu sm ceste, niti se nism v nikogar zaletu oz. kdo v mene.......Idiot je bil z LJ registacijo in v mislim da srebrnem Peugeotu, pmm  :xx!:  :xx!: Sam ni mi pa čist jasn zakaj me je obrnl.......to bi lahko pojasnjevalo, da bi mi prijele bremze sam na eni strani, al pa da bi bila cesta deloma mokra deloma suha (skor imposible), hm, morm mal avto prevert......

:switz: :OO!:

Uff... mi je začel srce razbijat.... :palec: x:)x

micky :medal: za prisebnost.

Mushi

Wauuu Marsa oddajas vibracije s katerimi privabljas ta dozivetja :2src:

slikce vasi pa daj na forum ce hocs x^x

macona cim manj se obremenjuj s tem! ja nekterim je se slabs! recimo men! x:Dx npr: noben ne kapira, da se mam za ucit, delam pocitnisko, po vrh usega mam se pa VSO gospodinjstvo na cez... ce se lahk temu tko rece, od oblacil, pranja, susenja, likanja, zlaganja, do pospravljanja, kuhanja,po novem vlaganja, pomivanja tla, okn... fajn unim, k nocjo videt dela, bom js tud tko poskusla, mislm ne bom, ker sem ze poskusla, pa je bli k bi atomska urezala..., pol mi pa na vsake tolk casa mal prekipi pa naenk vse izbruhne, od mene, da se sosedi vse slisjo, fotr pa proti teti, dans ji je pa odfukalo... da me se bolj razpizdi, k ne opaz, ne razume, na konc pa s sabo primerja: ces a js pa morm??? halooo... ti nisi js... al ja? sam drug dan se pa bolj pocutis... pomirjeno, precisceno... tk da macona, verjem, da bo! sama sebe razumi, ne se pa trudt, da bi te drugi razumeli, opazli...ibrzno k ratas sam zivcn, pa se zacnes samo sam seb smilit...

Mick brrr sm kr jezna, ze sam k berem kaj vse folk dela na cesti... kdo kje od kod jim izpit?? al pa uni luleki k furajo skoz 60km\h ni vazn kje, v naselju ali izven... logicn da ga pol prehitijo, med prehitevanjem pa navadn un pozene, tk da ga lih za las prehitis, pa verjetn to delajo noge cist refleksno? sreca, da ni blo pri tebi kaj hujsega! obrnlo te je pa zrd mokre ceste! pa ce je dez lih zacel padati je bla pa se tolk bolj spolzka! bremze pa vseen prever x!x

LP all x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Mushi, jaz sem ga mel v hlačah x:Dx ............srce x;)x .......pa pulziral je k da bi mi moja gola z ritko pred menoj migala. x:px :vragec: x:Dx Mah, neugodno, res, da sm obrnjen v nasprotni smeri sm ugotovil šele k sm zagledau proti meni prihajajoče luči.... :O: :eek: No, to sm hiter porihtal, pol pa prvi tankštel pa 0,5 jack (pa še mel so ga x:Dx )......kar je preveč je preveč.... :switz:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

Mick brrr sm kr jezna, ze sam k berem kaj vse folk dela na cesti... kdo kje od kod jim izpit?? al pa uni luleki k furajo skoz 60km\h ni vazn kje, v naselju ali izven... logicn da ga pol prehitijo, med prehitevanjem pa navadn un pozene, tk da ga lih za las prehitis, pa verjetn to delajo noge cist refleksno? sreca, da ni blo pri tebi kaj hujsega! obrnlo te je pa zrd mokre ceste! pa ce je dez lih zacel padati je bla pa se tolk bolj spolzka! bremze pa vseen prever  x!x

LP all  x:Xx

Mah, je že kar deževal neki časa, pol pa se je ful vlil, k sem se bližal kamionu skor nič nism vidu, od dežja in njegovega škropenja........pol pa un model naenkrat. :xx!: Ja, sam vseen mi je mal sumljiv, da me je obrnil, tud abs mam, mislim, da me vseen ne bi smel obrnit, zanest mal al pa mal bl, to ja, sam total......vrtet........men se je zdel (možn, da sam zdel), da sm se celo 2x obrnu :eek: .......ne vem, no....

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Aja, pozabu povedat, ta bla pa huda včeri........Peljem jst po avtocesti v total nalivu, vidnost nikakva, še posebej  k pred mano kamion, preidem na levo špuro in ga počas (90-100) mislim začet prehitevat, ko se za mano pojavi nek avto, se mi prilima za rito, naenkrat zavije na desno špuro, pa gas........ker sem bil že čist tik za kamionom, zgleda da avta ni mogel več zaustavit k se bi zabil v kamion in zavije levo pred mene..... :eek:  :O: ......mislim, da je šlo na veri veri tenane......močno zavrem in obrnem z volanom na levo, mah, šlo je za mišjega luleka, no......pol pa me ful zanese in začne obračat......bemu, sploh nism vedu na kateri strani ceste sm pa v ktero smer sem obrnjen, neki sm motal volan pa izravnaval pa tko nism vedu kam sm pravzaprav obrnjen...........mah, mel sm gromozasnko srečo, k nisem zletu sm ceste, niti se nism v nikogar zaletu oz. kdo v mene.......Idiot je bil z LJ registacijo in v mislim da srebrnem Peugeotu, pmm  :xx!:  :xx!: Sam ni mi pa čist jasn zakaj me je obrnl.......to bi lahko pojasnjevalo, da bi mi prijele bremze sam na eni strani, al pa da bi bila cesta deloma mokra deloma suha (skor imposible), hm, morm mal avto prevert......

ee,moj miki,na isti cesti,po istem nalivu sva se ,mislim,vozila,in ti povem ,da je bilo en par takih frajerjev ,ki se zajebajo po spolzki cesti.jaz sem vozila celo pot sam 90-100,ker mi je bilo kr paranoicno gledat kako so svigali,pa prehitevali,naliv pa tak...da adijo,mislim. :xx!:

dobr si jo odnesu :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

uhh!!

se dobro da je sve okej, ja, tud jaz cestitam za prisebnost! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>sicer nisem kak hud strokovnjak, ampak bi rekla, da je kar pravi... ja, sivorjav, precej lisičji, samo malo 'višje nasajen'... in  ne morem se spomniti, da bi kakšna druga podobna zver živela v tistih krajih :inocent:

(lahko se pa tudi motim)

ne saj mas ziher prav, saj tud oni pravijo tko, sam se mi je zdel, da je mroda vecji sakal... :)

<{POST_SNAPBACK}>Wauuu Marsa oddajas vibracije s katerimi privabljas ta dozivetja :2src:

slikce vasi pa daj na forum ce hocs  x^x

O! xDDx

ja, z zivalmi sem pa vedno imela kake stose posebne... recimo sem kuscarcka (takega mal vecjega martincka sred plaze nabito polne v Zrcah!!!) pobozala po glavici, pa moj jabuk je poliznil. xDDx

pa mini mini mini bogomoljcica na visu, pa vse zivo...

bom dala, jasno... mal jih mroam obdelat, no v glavnem pac kompozicijsko, je bila kar fajn svetloba, je mitja slikal (vas), pa mu je kar ratal kar nekaj dobrih fotk...

sam pac - zapuscene bajte oz. prej razvaline, tko zalostno zgleda... mal tud je, tko posebno...

ampak ful lepo. in mir totalen. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A pa je un vidu kaj se s tabo dogaja? A je  kr odpeljal?  :o|o:

Ne vem, če je vidu, je pa kar odpeljal.... :xx!: Po mojem ga je tako bolo patak, k v tako prehitevanje lohk gre sam en čist prefuknjen.....

Ja, cigumigu, res dober. :palec: Mah, jst običajno vozim prec hitro, vendar ne izzivam in ne tvegam neumnosti. K sem pogost videl posledice nesreč, vozim tud tko, da nekako predvidim morebitne napake drugih, ko mogoče lahko preprečiš najhujše......Sam pri takih modelih pa ne morš nardit nič......razen, da ga na goflo, če ga kje vidiš pol. :vragec:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>saj, ni dingo...
sam, za tele zivalce ali pa vsaj zelo podobne, so nam domacini na peljescu rekli, da so dingoti (nekaj med lisico in psom), ki so jih naselili iz avstralije... vsako noc smo poslusali, ko so zavijali ... cisto blizu nas, ker smo bili nekaj km iz naselja)... pa mungoti so kar po balkonu skakali... ce se prav spomnim, naj bi menda najprej mungote pripeljali zaradi kac, potem so se pa ti prevec namnozili, so pa se dingote.. in zdaj je menda tudi teh ze prevec... mogoce je kaksen na korculo priplaval x;)x xDDx

*mick, ojej, se dobro, da se je srecno izteklo :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če je vidu, je pa kar odpeljal.... :xx!: Po mojem ga je tako bolo patak, k v tako prehitevanje lohk gre sam en čist prefuknjen.....

Ja, cigumigu, res dober.  :palec: Mah, jst običajno vozim prec hitro, vendar ne izzivam in ne tvegam neumnosti. K sem pogost videl posledice nesreč, vozim tud tko, da nekako predvidim morebitne napake drugih, ko mogoče lahko preprečiš najhujše......Sam pri takih modelih pa ne morš nardit nič......razen, da ga na goflo, če ga kje vidiš pol.  :vragec:

:palec: x:Dx na goflo,ha ha...itaq :vragec:

jst sm vceri vozila tud ponoch ,pa tko :eek: :eek: :eek: ,pol pa shhpljac..pride kamion,pa po sipi vse zapacano,nic vidla,pa pol frajerji 200na uro mimo,pa she una megla je uletavala,ki je ni...pol pa kr naenkrat butne v shipo, :O: fuuuck!

shakti gawain

saj ti pravim, Mateja, da si se sami niso bili edini tule. xDDx

karkoli so ze, so nekaj posebnega, saj ne sakal ne dingo ni glih najbolj samoumevna vrsta tam okol.

ceprav... majo tud vepre... mi jih sicer nismo videl, so pa pravil, da so jim oljke zgrizl al korenine al nekaj tacga, pa trte pomendral.

gor visje so pa baje mufloni celo!!! :eek:

svasta... :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa ,da nis ti Paichea... x:)x

a si gledala Jahalca kitov-The whale rider film...jst cist zaljubljena vanj :2src:

na mojem avatarcku je ta puncka ,ki je igrala v filmu potomca jahalcev kitov na novi zelandiji... xsrcx

shakti gawain

:vragec:

hehe

sestank mim...(tut MEM x:Dx ).... xrolleyesx

nch nouga...spet samo bla bla bla.... x:Dx

zvecher pa v gaviolija.... x:o)x x:px

sicer she ne vem kaj dogaja..ampak jebiga...$ je $.... x:)x :vio:

...OM... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>

zvecher pa v gaviolija.... x:o)x  x:px

a daj! x:o)x

nisem bla 10 let al kolk.. x:o)x

fajn se mej! :palec:

jaz sem imela pa obisek, sicer mam pa sam se 17 strani. x8Dx

*

a ne, Mateja!

a ti ko si bla, ti niso nic tacga rekli, saj sakale/dinge si pa tud ti omenjala...

ma saj, ce si vidla, ze pticki so nas pricakal no!!!! :2src: x:Xx x8Dx

cist hudo!! x^x

joj kok smo se mel dobr! x8Dx x8Dx x8Dx xsrcx

*

Cigy - aha, saj res, se spomnim ko si pisala o tem nekje, o tejle puncki, ampak a ves da nisem gledala filma.. x:Ix :8):

res hudo... ce se zdajle spomnim, mi grejo mravljinci..

pa ta zvok, ki kar ves!!!!!

tko... hm..., 'pradaven'...

ti to stekas, ker si z morjem skoz, pa ne glede na kite al pa ne. xDDx

joj morje... :C:

Picasso

oktobrsko... res... mam bose noge, pa cist ledene... :|||

brez veze... :xx!:

ne maram vrocine, sovrazim, sam... tole avgusta... :o|o:

ni hotl bit rajcanje pa taksno, glih obratno, mal meditacije... :)

Picasso

mah sem dala se lepso (kao pac), pa 'nisem imela dost placa za fotke' x!x :o|o: xrolleyesx :xx!:

x:o)x x:Dx

si mors mislit... x;)x

bomo zrihtal, sam korigiram nekaj, en speh ogromen, pa uletim sam za pavzice... pol sem mi pa ne da vijavaj zdajle...

saj bom spedenala vse, pa nardila en sajtek, da bodo vse fotkice gor (me je mitja zadnjic *naucil* --> pajade x;)x x:Dx)... boma vidl... :)

Picasso

Ja.. super vreme... men se sam spi :o|o: sem se glihkar ze tretjic dans iz postelje spravla.. xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...