aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 juhuhu....ni mi treba it....tralala gre vajenc...za 20 chukou.... ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Hej Sem se naucila do konca vse kar sem za danes planirala, zdaj se je pa zjasnilo cist tukaj. Pa prav prijetno toplo je Tako, da jo bom zdaj mahnila na sprehod s Timom. Potem se mogoce dobim s , bom se videla. Poskusala bom it zgodaj spat. Spodaj so spet obiski. Jasno, vikend se je zacel.In potem blablajo na vrtu pred hiso, babe jejo ( jim moram po gibanice, pa saharce, pa sladolede pa to VEDNO) in potem, ko se zjutraj dobijo na kavi, vse ( razen mami no) tezijo, da so se spet zredile in da naj prinesem se naso vago, ce isto kaze 2 sta taki. Uuu, Marsa, kera fajn fotka. Kako to, da ne objavis v "Fotke" nobene svoje? Ze dolgo nisi. No, pa saj redkokdo se objavlja. No nic, to je vse Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Jaz grem pa trajno si delat.. na trepalnicah da vidmo to cudo... Mich.. zdej mam pa cist slabo vest zamujam z ucenjem ze za dva dni... uzivaj na sprehodu! Tle se tud neki soncek kaze WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa ravno razmišljam, če bi šla mal zaleč. Jaz pa brat v ležeči položaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa brat v ležeči položaj inceeeeestt ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahahaha ti jih pa tudi najdeš ... asociacije jst samo natanchno preberem ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2005 uh jaz pa FUL HEPI!!!! schtraufenpacht!!!sam se ene 10 ali manj strani... pa ful sem ponosna na svoje texte!!! kolk dobr, da moram to zoprnijo popravljat, sem imela priloznost vse se 1x prebrat!!!se posebej sem ponosna na fortuno in duha (in na kulminantne planete), pa to ni res, ko berem, kolk sem zadovoljna, da mi je ratal tko kul ubesedit!!!prav ponosna, res!!komaj cakam, da dava gor...po eni strani sramota, da po 5 letih kar obstaja, se ni gor, po drugi strani pa tu vidis, KOLK je treba za tak projekt blazoten!!!kako nastimat, da se cash dobiva - ker to bo placljiva usluga (jebiga, tko se bova nenazadnje MAL izognila kopipejstanju, s cimer se bodeva ze 15 let itd.), a bo simbolicna varianta... kaj jaz vem, 3 jurje recimo... al kaj tacga...joj komaj cakam, sam je tak projekt!!!pa se grafika!!!vsaka dodatna funkcija pa je... E in €... drugac bi blo ze zdavnaj vse...no skratka... kaksen projekt... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst sm pa površna ti se kr poglabljaj...ti gre chist dobr ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ma ja sej vem, da sm pokvarjena, no. che bosh pa kdaj potrebna (kake globinske abdominalne masazhe)....pa poshl OS ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> inceeeeestt ..OM.. Ha ha kaj tebi dela Sigurno so lučke krive... toliko flešanja in tega Zdaj pa res grem brat (če ne pa pridem nazaj) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha ha kaj tebi dela Sigurno so lučke krive... toliko flešanja in tega Zdaj pa res grem brat (če ne pa pridem nazaj) pa nism jst tvoj brat.... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal za filing pa za spomin, da ga gledam(o) lohk se mal... Marsa, lepa fotka .....mmmmmm , mene pa še čaka ......Komaj čakam!!!!!! x!x Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh jaz pa FUL HEPI!!!! schtraufenpacht!!!sam se ene 10 ali manj strani... Delovno zastavila takoj po dopustu http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ful sem ponosna na svoje texte!!! se posebej sem ponosna na fortuno in duha (in na kulminantne planete)...prav ponosna, res!!komaj cakam, da dava gor...no skratka... kaksen projekt... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Aakhi, ti si pa neki zabaven zadnje case, kaj to dogaja Jaz pa ful dobre volje Koncno nardila tole s trano za trepalnice, ko se menim ze dva meseca, ful navdusena Ful so mi vsec moji ucki, sam sem si vedno zelela met mal zavihane trepalnice, da mam lahko tud nenamazane oci in lece in dobr zgleda Pa mucku sem zaprt WC kupila, ker mam to v kuhinji (ni drugje placa) in mal smrdi, pa se ne zgleda prav apetitlich.. No, sva zdaj vadla hojo not in ven skoz vratca Je kar hito dojel.. Zdaj mora sam se pogruntat da je point tega, da gres na WC tja not.. bo pa za vsak slucaj se navaden WC stal zraven nekaj casa.. Da ne bomo spet pospeseno pral posteljnine.. Bivsi poslal msg, da me nujno rabi, pa da ne more zdele po telefonu govort... me poklice.. upam, da je vse ok WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhi, ti si pa neki zabaven zadnje case, kaj to dogaja novi (nori) chasi...novi (nori) ljudje ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 :!!: ma kr neki.. fu mi zadisala pica, pa glih se en bon mam.. klicem, se oglas bejba in rece da zdej med dopusti pa oni prej koncajo kje nej pa zdej pico dobim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:!!: ma kr neki.. fu mi zadisala pica, pa glih se en bon mam.. klicem, se oglas bejba in rece da zdej med dopusti pa oni prej koncajo kje nej pa zdej pico dobim... HALOOOOO KATRAAAAAAAAA!!!!!041 722 272 ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 bil pri sorodnikih na kmetiji moja sestrična je dobila novorojenčka zdaj pa še k prijatelju televizorju x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 HALOOOOO KATRAAAAAAAAA!!!!!041 722 272 done WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 tko grem jst po svojo dozo zhuranja....na metelkovo mejte se ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Aakhi, tvoj avatar je nevaren mi je zdele mack skor ekran spraskal, ker sem pustila tle na enem tvojem komentarju odprto... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Ljudje božji...grem na dopust Naročila lepo vreme..glih tako primerno..upam, da me bodo tam gori še kaj poslušali glede tega..sicer pa ne grem nikamor...no na kakšen izlet ga znam pičiti(ravno danes določila - starejša zemljevid v roke, mlajša pa denarnico jaz pa volan ) gospod pa bojo nekak že preživelil jupi... O..Marsa pridna...ko pridem nazaj bom imela torej kaj brati Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 posebno obvestilo danes ponoči bo največ zvezdnih utrinkov, okoli polnoči se ozrite v nebo .... pripravite si tisoč želja, da ne boste v zadregi Nataly uživaj Marsa upam da je tvoja delovnost kaj nalezljiva ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Lia hvala bom se potrudila..odklopiti vse Grem zdajle utrinke štet...želja je itak obilo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts