Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hej xsrcx

Sem se naucila do konca vse kar sem za danes planirala, zdaj se je pa zjasnilo cist tukaj. Pa prav prijetno toplo je :flower: Tako, da jo bom zdaj mahnila na sprehod s Timom. :palec:

Potem se mogoce dobim s xsrcx , bom se videla. Poskusala bom it zgodaj spat.

Spodaj so spet obiski. Jasno, vikend se je zacel.

In potem blablajo na vrtu pred hiso, babe jejo ( jim moram po gibanice, pa saharce, pa sladolede pa to VEDNO) in potem, ko se zjutraj dobijo na kavi, vse ( razen mami no) tezijo, da so se spet zredile in da naj prinesem se naso vago, ce isto kaze xrolleyesx 2 sta taki.

Uuu, Marsa, kera fajn fotka. Kako to, da ne objavis v "Fotke" nobene svoje? Ze dolgo nisi. x;)x No, pa saj redkokdo se objavlja.

No nic, to je vse x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Jaz grem pa trajno si delat.. na trepalnicah x:o)x da vidmo to cudo...

Mich.. zdej mam pa cist slabo vest x:Ix zamujam z ucenjem ze za dva dni... uzivaj na sprehodu! Tle se tud neki soncek kaze xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

uh jaz pa FUL HEPI!!!! schtraufenpacht!!!

sam se ene 10 ali manj strani...

pa ful sem ponosna na svoje texte!!! kolk dobr, da moram to zoprnijo popravljat, sem imela priloznost vse se 1x prebrat!!!

se posebej sem ponosna na fortuno in duha (in na kulminantne planete), pa to ni res, ko berem, kolk sem zadovoljna, da mi je ratal tko kul ubesedit!!!

prav ponosna, res!!

komaj cakam, da dava gor...

po eni strani sramota, da po 5 letih kar obstaja, se ni gor, po drugi strani pa tu vidis, KOLK je treba za tak projekt blazoten!!!

kako nastimat, da se cash dobiva - ker to bo placljiva usluga (jebiga, tko se bova nenazadnje MAL izognila kopipejstanju, s cimer se bodeva ze 15 let itd.), a bo simbolicna varianta... kaj jaz vem, 3 jurje recimo... al kaj tacga...

joj komaj cakam, sam je tak projekt!!!

pa se grafika!!!

vsaka dodatna funkcija pa je... E in €... drugac bi blo ze zdavnaj vse...

no skratka... kaksen projekt... :switz: :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aakhi, ti si pa neki zabaven zadnje case, kaj to dogaja x:o)x

Jaz pa ful dobre volje x:)x Koncno nardila tole s trano za trepalnice, ko se menim ze dva meseca, ful navdusena x:)x Ful so mi vsec moji ucki, sam sem si vedno zelela met mal zavihane trepalnice, da mam lahko tud nenamazane oci in lece in dobr zgleda :palec:

Pa mucku sem zaprt WC kupila, ker mam to v kuhinji (ni drugje placa) in mal smrdi, pa se ne zgleda prav apetitlich.. No, sva zdaj vadla hojo not in ven skoz vratca x:o)x Je kar hito dojel.. Zdaj mora sam se pogruntat da je point tega, da gres na WC tja not.. bo pa za vsak slucaj se navaden WC stal zraven nekaj casa.. Da ne bomo spet pospeseno pral posteljnine..

Bivsi xsrcx poslal msg, da me nujno rabi, pa da ne more zdele po telefonu govort... me poklice.. upam, da je vse ok :sori:

loesje

Spet nazaj -

:!!: ma kr neki.. fu mi zadisala pica, pa glih se en bon mam.. klicem, se oglas bejba in rece da zdej med dopusti pa oni prej koncajo :o|o:

kje nej pa zdej pico dobim... :sori:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:!!: ma kr neki.. fu mi zadisala pica, pa glih se en bon mam.. klicem, se oglas bejba in rece da zdej med dopusti pa oni prej koncajo  :o|o:

kje nej pa zdej pico dobim...  :sori:

:vragec:

HALOOOOO KATRAAAAAAAAA!!!!!

041 722 272

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhi, tvoj avatar je nevaren x:o)x mi je zdele mack skor ekran spraskal, ker sem pustila tle na enem tvojem komentarju odprto...

loesje

Spet nazaj -

x:px Ljudje božji...grem na dopust x:Dx Naročila lepo vreme..glih tako primerno..upam, da me bodo tam gori še kaj poslušali glede tega..sicer pa ne grem nikamor...no na kakšen izlet ga znam pičiti(ravno danes določila - starejša zemljevid v roke, mlajša pa denarnico x:Dx jaz pa volan :palec: ) gospod pa bojo nekak že preživelil x;)x x;)x

jupi... x:o)x

O..Marsa pridna...ko pridem nazaj bom imela torej kaj brati x:)x x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:wOOt: posebno obvestilo danes ponoči bo največ zvezdnih utrinkov, okoli polnoči se ozrite v nebo ....

x;)x pripravite si tisoč želja, da ne boste v zadregi x:o)x

Nataly uživaj xsrcx

Marsa :palec: upam da je tvoja delovnost kaj nalezljiva x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...