Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Cer/jutro :inocent:

Mela xsrcx do zdaj na obisku in je blo ful zabavno pa vse x:px Mi zna polepsat vecere x:Ix :2src:

Nisem zaspana, ampak se grem prisilit... xcivx

Nocka http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a035.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

drek :xx!:

metelkova dolg cajt... :xx!:

folk brezvezen.... :xx!:

grde pichke.... :xx!:

glupi deci... :xx!:

she kelnerce ne premorejo nbene... :xx!:

muska u kurcu... :xx!:

razpolozhenje v pizdi... :xx!:

pa she tepl so se neki... :xx!:

upam, de kak utrinek pade na metelkovo.... x:Dx

MOL-u pol she rushit nau treba... x:Dx

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:C: Nič utrinkov.

Oblačno.

Želje pa čakajo :vragec:

(da so pa pičke grde, dedi v kurcu pa še glupi je pa že kriza x:Dx x:Dx da o razpoloženju niti ne govorimo.........

ma..dost čvekanja...gremo spat..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Cist bela sem od moke, k jo "pometam" dol s pecenih kruhov :xx!: x:px

Grem pod tus xDDx

Allllllll dobro jutro x:Xx endddd lep pozdravcek x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>a daj!  x:o)x

*

Cigy - aha, saj res, se spomnim ko si pisala o tem nekje, o tejle puncki, ampak a ves da nisem gledala filma.. x:Ix  :8):

:C:

joj,marsa,res ti priporocam ta film si pogledat.jaz sem ga gledala ze najmanj petkrat,v kinu,pa se dvd obvezno nabavla,ker je res :2src:

zanimiva zgodba,puncka je na frekvenci s kiti,je potomec jahalca kitov in ....no,bos ze nasla te film ,ce te bo zanimal....

lahko si pa kratek insert ogledas na yahoo-ju...sam tam pri movies vtipkaj WHALE RIDER ,pa mash pol she mozhnost "watch trailer"... x;)x

jst sem si glihkar ogledala in me je kr zmrazilo ,mislim kurja polt ,ker me res gane ta film...

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>

zanimiva zgodba,puncka je na frekvenci s kiti,je potomec jahalca kitov in ....no,bos ze nasla te film ,ce te bo zanimal....

lahko si pa kratek insert ogledas na yahoo-ju...sam tam pri movies vtipkaj WHALE RIDER ,pa mash pol she mozhnost "watch trailer"... x;)x

jst sem si glihkar ogledala in me je kr zmrazilo ,mislim kurja polt ,ker me res gane ta film...

Govora o filmu Jezdec kitov? x?x Jaaaaaaa, dober film, mislim, da sem ga gledala trikrat in še ga bom....Res, ta film......, kot si rekla Cigančica..... :2src: :2src: :2src:

* Drugače pa dobro jutro vsem, pravkar se odpravljamo v hribčke..........imejte se fino fajn..... x;)x

x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

morgen.... :o|o: x:)x

dons bo ludnica.... :o|o: xrolleyesx

verjetno de kr ceu dan za tole mashino enga samga klofanja... xracx xracx xracx xrolleyesx

zvecher pa rojdan enga chist odbitga DJ-a (VUK, ZVUK, SFUK etc) na metelkovi... :vio: x:o)x x:px x8Dx

jutr pa na gorensk....mushnce nabirat... x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aakhut ti si bil vceri v gavioliju? (btw kaj je kej dogajalo?) , zdej si pa ze pokonci x?x :palec:

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

aham... heh, pa vseen je kaj dogajal x?x x:Dx

ejga kaj pa 28.8 bos picu kej tja?

drugac pa uziwi zvecer na roj.dnevu x!x x:)x

ma nek festival majo...kokr xrolleyesx

drgach pa 26. - 28. goa-trance na krki...sej par strani nazaj je flyer ... x:)x

na roj dan lohk pa zvecher uletish...zna bit hec...pa kolkr mi je situacija jasna...zna bit marsa pa she ker drug tam... x:o)x x:o)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Sm pa že mislila, da si izvedela kaj o Mimi.  :sori:

....

Hvala Mystica, za oboje (tud za cestitke). x:Xx

a nic o Mimi :V:, zvecer sms, da je se vedno ni in da grejo v pondelk dam... :sori:

sam mam se zaprt tole... da bi objokovala kaj in se vdajala v 'usodo'.... ne pustim da mi take misli grejo. saj bo. xupx

<{POST_SNAPBACK}>...mene pa še čaka x:Dx  ......Komaj čakam!!!!!! x!x

kul, bod vesela, uzivaj!!! x8Dx

men ze zdaj manjka.

<{POST_SNAPBACK}>Delovno zastavila takoj po dopustu  x:Dx  :palec:
mah nisem se glih pretrgala... sem pa morala to nardit, ker so dolg gnjavil (na Mobitelu) saj je prav da so tko natancni, pa v bistvu je bilo ful napak (sam s sumniki, ker sploh ne opazis da je napaka, ker ne uporabljas in se ti zdi normalno, mors prav 's takimi ocmi' brat), pa tud, cist kul ponovno prechekirat vse, sem clo mal popravila par stvari (ker se recimo ko sem pisala nisem spomnila boljsega izraza). xDDx

x;)x ful vesela, res... x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

O..Marsa pridna...ko pridem nazaj bom imela torej kaj brati x:)x

kaj pa vem, Nat, casovne tele, saj ves kako je... x;)x x:Dx ampak SUPER se imej/te na dopustu!! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>... danes ponoči bo največ zvezdnih utrinkov, okoli polnoči se ozrite v nebo ....

...

...

Marsa  :palec: upam da je tvoja delovnost kaj nalezljiva x8Dx

a si se ze kaj nalezla? :8):

pozabila na utrinke, sam itak sem vedela oz. se mi je zdel, da se ne bodo videli...

ja, 12., 13. kao - tedaj smo vedno na morju, tam okol vnebovzetja (ko je najvecja guzva) pa smo se vracal... pa skratka ujel se tele utrinke, tam je se leps, ko je vec zvezd vidnih, ko ni luci mesta pa tko...

<{POST_SNAPBACK}>joj,marsa,res ti priporocam ta film si pogledat.jaz sem ga gledala ze najmanj petkrat,v kinu,pa se dvd obvezno nabavla,ker je res  :2src:

Thanx Cigancica za napotke, bom pozorna, bom gledala, slisi se res kul. :palec: x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>pa kolkr mi je situacija jasna...zna bit marsa pa she ker drug tam...
haha, aakhut, kakrsna je zdajle situacija, nimam kakih posebnih zelja na kake metelkove lazit (sem cist nekak boga, krce mam pa mocno ms :o|o:), tezko pa bi bla pri miru, pol pa ne vem sploh, ce se mi bo dal...

sam do vecera bom morda ze cist ok. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx

Thanx, saj, itak da najbrz res bom, saj ze skor mesec nisem zhurala (v smislu da bi plesala in to - zadnji party moj pred morjem je bil tedaj v naravi v mostecu, ko sva se tud vidla in sem 'v chepe plesala' xDDx)... tko da ko si zadnjic napisal, sem vsekakor mislila dons prit.

sam saj pravim... :o|o:

sem zdaj tkole bolj... svoh nekak... (recimo zdajle mi na kraj pameti ne pade, da bi kaj norela pa migala pa to x:Dx x;)x)... ceprav bi blo lepo tud da bi sla margine mandale pogledat, ko sem bla povabljena pa me ni blo v Lj, pa se se sploh nisem spravila pogledat - ceprav je res da sem jih vidla ze, ker sem ji jih peljala iz ateljeja dam ravno za namen razstave...

bom vidla no, skratka...

najbrz se vidmo, ce me pa ne bo, je pa tko boljs, brez veze da sem mona na partyjih. xDDx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz grem pa domov na ribice, oci klical prej.. Kao mal za r.d. praznovat..

pollitrsko salco caja sem si nastimala ob koscku pice.. zajtrk x:o)x ful mi pase zdajle tale okus.. earl grey s ful mleka...

mack se navadil zaprt WC uporabljat.. No, vratca sem dol dala zaenkrat, gremo po etapah..

sva sla vcer ob polnoci s Tristanom na sprehod, utrinke gledat.. Niti enga :o|o: Presvetlo tlele v mestu...

Marsa :sori: Ful upam, da Mimi pride xcrossfingx Kaj se pa gre punca, zdej ma pa ja ze dost pocitnic x!x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ejjj.... :( me je ze skor jok zvil ponoc (sem sla brat da vincijevo sifro, pa zaspala zraven x;)x x:Dx), pol se zbudila ob 2h, cist budna, pol pa mal tv, nic pametnega razen enih zivalskih, o kacah, pa pol rakih, pa pol cebelah, ful zanimivo x8Dx, no pol pa saltam programe, pa animal tv, pa glih ene macke, sem hitro preklopila program :(... pol grem mobi schekirat, ko je nekaj civkal prej, sem se spomnila, na, pa message: mimi od nikoder in tole... :V:

pol me je hotl zacet mal v grlu stiskat pa tko... pa nekak znam dat na stran... ker mam jasno se vedno upanje... tud ni jim rekel kdo, recimo, a vasa je bila tista macka povozena al kaj tacga... tko da, sam od nje je pac odvisno, kar se tice mene zdajle....

sam kolikor jo poznam, ne shizi glih na vodo in te scene, pa se je najbrz zavlekla kam v kaksne toplote suhe, ko je blo vse tole dezevje in tole... pa se bo pocas pojavila zdaj, ko bo lepse vreme. x^x (xcrossfingx upam :detelca:).

pa rakica je - se naveze... je zvesta... z nami se je ze 3x selila in tko... je druzinski clan... joj :V:

skratka.... te vizhe, da jo jaz tko 'energetsko' mal bolj klicem, si nekak se sparam... se mi ne da razlagat.... zdaj kar pustim se njej oz. vesolju, naravi... morda se ji pa se ne da dam - ker ve, da ko se bo pojavila, da ciao. gre dam... je zlo neodlocna... vsakic ko jo 'vzamem' iz tistega okolja, mam kar skor slabo vest... se pol kregam z njo - ok, jaz grem dam, ti se pravi ne gres, ti je tle bolj kul, ne morem te pol kar odvlect in to, mislim ce pac tko totalno noces in to, ok.. ... - a pol nekak, kot da steka po tonu glasu.. da zdaj pa res konc... se nekak 'vda' in gremo (ali greva) dam... in pride sem, se uleze na postlo in ful prede... gre mal okol, pogleda ce je vse kul xDDx x:Xx, pa tko...

take pac pocitnice njene...

tu vsa krotka, tam pa misi lovi pa tak, pa clo lisico je nekoc ze srecala, pa se je ni ustrasila, tud trznila ni.

vem, ker mi je povedala. x:Dx x;)x

(frendica jo je vidla skoz okno, ko se je kar ustrasila zanjo, ko je se lisico vidla 10 metrov stran).

tko da, Jackica v naravi, tega me ni blo sploh strah (sicer je tud ne bi tja vozila in je tam puscala)...

mah... :|||

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

skratka.... te vizhe, da jo jaz tko 'energetsko' mal bolj klicem, si nekak se sparam... se mi ne da razlagat.... zdaj kar pustim se njej oz. vesolju, naravi...

no, ko jo bos tko, sporoc, bomo sodeloval x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xokx brihta, ja, super, hvala, saj 'racunam' itak tud na to. x:Xx :palec:

Picasso

Marsa, tudi jaz upam, da si je Mimi pač vzela počitnice in da se bo kmalu vrnila :palec:

Naša mucka sta prava pobalina.Včeraj sem se ob pol desetih zvečer vsedla v avto in odpeljala....po 500 metrih vožnje mi z zadnjega sedeža nekaj kosmatega skoči na armaturo :eek: ....Jasno, da sem se ustrašila...No, oba mucka sta skozi odprto strešno okno skočila v avto in očitno zaspala x:Dx ...v temi ju pač nisem opazila.

Thanx Enja! x:Xx ja, saj... :) upam tko, kaj ce pa bit druzga. xDDx xupx

joj, zdaj je pa tud pogodba, da bodo na mms-ih moje slikce, pac tko si jih bos lohk kot opcijo izbral... tko, neodvisno od cesarkoli... pac, njihova ponudba, med drugimi, pa to... super! x8Dx

Picasso

x:Xx Thanx! x:Xx

(*saj to je mitja zrihtal oz. se zmenil sicer)... no itak je za ozadja ta ponudba ze na luninem sms-u, sam tle je posebno zato, ker je cist tko... nima zveze z nami, z ln in to, da je pac v paketu, ampak je tko, pac ena od variant...

fajn no, ce druzga ne, da pac dogaja vsaj...

pa vsec mi je, ce je kdo dojemljiv... je vedno se fajn ment pol... :)

so kar dojemljivi, si ne bi mislila, pa imajo zilco za to, kaj je in in dobr in trendsetersko, no sicer je pa v glavnem itak predvsem biznis, tolk utvar si spet ne delam. ;) :)

Picasso

Seveda je biznis in upam, da bo vsaj del tega pripadal tudi vama..........sicer pa....kaj nisi pred dopustom omenjala dve razstavi? Že veš kaj bolj določenega?

o, ne o razstavah se nic, to bo tam po mojem okol sco, kot 'vedno' (velikrat)... sprtember, oktober, november...

zdaj pa se lk pa tak... :switz:

no tele pa (se? x;)x) ni na mms, bo pa se morda pojavila na LN karticah (razglednice)

[semaldrugacnemorskescene.press]

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...