enja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Lepo ...ja saj res, tudi slika dalmatinskih lastovic je lepa(če so to sploh lastovke?)..".naše" so samo temne in bel slinček imajo..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa pravte na tole! ........da bi bilo lepo od tebe, da počakaš, da gremo vsi na dopust nekaterimoramogarati.press ...dopust pa septembra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 jebeeeeeeeeemtiiiiiiiiii...LINUX :xx!: :xx!: :xx!: pa klofanje testature :xx!: :xx!: :xx!: ..BU.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>........da bi bilo lepo od tebe, da počakaš, da gremo vsi na dopust nekaterimoramogarati.press ...dopust pa septembra sorchy Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 2 X sprogramiru celo mashino....pa 2 X se vse skupi sesul :xx!: sam zarad enga kurcheuga kontra \-a)!( .....she enkrat vse skupi ..BUHUHUHUUUUUUU.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 al pa poglej tkole:japonci spljoh ne grejo na dopust...k ne vejo, che bojo she mel Đob k se vrnejo ..BUHUHU.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 aakhut, japonci... x!x joj a sem vam to ze povedala!!! spoznala modela ki vozi za shell . schraufenpacht!!! to je bil, btw, 1. clovek na katerega sva (v bistvu sem) se obrnila tam... pichiva direkt, tam kjer nam je vsec, aha... vidim modela na vrtu, vprasam, a se da kaj pa to, pa pridem blizje, pa ma tip tatu ogromen, skorpijona, ga vprasam, a ste sco al kaj, prav valjda, ... evo to je bla CIST PRVA dobrodoslica. ON nas je napotil tja... k lastovkam (ne kao so hudourniki )... soseda, ki mi je zrihtala olje, je isto sco, je pa to njen sin.. mah... pa se vesna... skratka, poleg pticje, se skorpijonska zgodba... ne mors verjet... no in on je velikrat na japonskem, pravil zgodbe, kazal fotke, hudooo!!!!da obstaja 'kobe meat', najboljse meso kao... da kaksen sushi in to, pac pa kobe mit. - to krave masirajo posebni maserji in tko... nic ono - adrenalin in scene zivcne...in Mitsubishi pivo!!!! da japonci cist odstek skratka...no zabluzila sva z njim total, in... tolk zgodb o japonski, hrani, navadah, pa kako je vse v nulo (ma saj to ves, ampak kao, ne mores verjet ko to tam vidis)...zacel se je pa (najbrz) s kakimi mojimi shizenji na japonske avte al pa kaj tacga.... * Ja Mistika, bravo (hehe, prepare' ) - tko SE gleda!!!ko smo mi pozno sli na morje, pa ans rajcali tkole, sem jaz rekla, hehe,, vi ste ze bli, jaz pa SE grem. tko da... se ve, kako je treba jemat zadeve. * ful dobre, sam mal me glava hoce bolt.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 jst sam mitsubishi x-tasije poznam.... ..OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Uuuu, kaksne slikice Preden grem presesat celo bajto, se malce tukaj pofockam. Mal zavlecujem. Prelagam na 20 minut kasneje Sem bla na kolesu, pokurla 1000 kalorij. Sem umes ene parkrat hotla odnehat, ampak sem se silila do konca Potem sem pa gledala Oprah. Bilo je o kitajskih otrocih, bolj ali manj o punckah, ki jih ubijajo, puscajo na ulici...bil je primer deklice, ki so jo v sirotisnici pustili umreti. Ko je prisla ekipa snemat, je bila ze nekaj dni brez vsega zaprta v sobi in potem je umrla. Kaksen prizor Sem vedla, da na Kitajskem tolk preferirajo fantke, ampak da je taka kriza....kar za zamislit. Jutri se mi je najavila prijateljica, da bo prisla in bila do ponedeljka, kar me v bistvu ful veseli, ker je od morja ze nisem vidla. Mogoce bova pa mal "nazdravile" No lepo se mejte...POCAAAAAAAAS grem sesat *** Opazila od Misti novo in ful hudo ikonco Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 A pride kdo na sveze pecen kruh? Dobila kruhopekaca za rojstni dan Sem si ga ze pol leta kupovala, pa mi se ni uspelo..Smo doma prec na hitr en kruhek probal, cist tist najbolj ta hitra varianta, pa je cist dobr ratal heee, kok kul, ce pa cesa ne maram, je pa zjtraj po kruh v trgovino hodit Pa oradice smo mel, na trtinih vejicah pecene.. Kar se rib tice, oci obvlada Pol sem ga pa se postrigla, pa mal sva cvekala.. Mal lustn blo cist, sej z vsakim posebej se cist da, sam skup ne smeta prit.. Ostajam sama zvecer, ceprav je blo drugac zmenjen.. Mogoc bi se pa lahk se kam spravla... No ja, zdele me je mal pospravljanje zagrabl, grem na hitr posesat, pa se pol odlocim. Tristi se pa cel dan doma po vrtu podil in enkrt s ta staro macko stepel in take.. Ful uziva zunaj, mam kar mal slabo vest, da ga mam notr WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>biu na pikniku, nažrl do amena s tardečim zalival PACEK..... Bila na žuru, jedla kot vol, pila rdečega.......imela se fajn........ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa pridem blizje, pa ma tip tatu ogromen, skorpijona, ga vprasam, a ste sco al kaj, prav valjda, ... evo to je bla CIST PRVA dobrodoslica.... ko si v prvem postu v dnevniku omenla, da vas je nekaj 'magical' pricakal tam za dobrodoslico, pa sem ravno to pomislila... 'sigurno kaksen skorpijon!' *ravno sem se vrnila z mesta... imamo Kamfest (ali nekaj podobnega ) in je vsak dan na nasem Malem gradu sredi mesta kaksna prireditev... dons so ble Bayani (pri nih plesem) in je bil zelo lep orientalski vecer ... dez, veter in bliskanje je blo prav kulsko za spremljavo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 jutro, vidim da si moram vzet čas, da vse peberem... sem ugotovila tam dol na jugu, da mi manjka nekaj forum - odvisnica lep dan si naredite (nedelja je ane ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 hoj, Selene, WB funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 O, Selene!! <{POST_SNAPBACK}>... ko si v prvem postu v dnevniku omenla, da vas je nekaj 'magical' pricakal tam za dobrodoslico, pa sem ravno to pomislila... 'sigurno kaksen skorpijon!' Saj nisem vedla kje naj zacnem. Bilo je itak se vec tega - recimo to, da vsi *pomembni* za nas tam, ki smo jih srecal, so bli sco. sedimo v kafichu, prvi dan, se zapricamo o vinih, pri sosendji mizi ena, se zapricamo, taka Dama, svetovljanka, kasneje je povedala da je iz Londona, sicer pa iz Sarajeva... No ona nama je namignila, kje je dobra riba, kje dobr vin, olivc in tko...Jo vprasam kaj ste po horoskopu, pravi kaj mislite, jo pogledam, mi nekaj rece, skorpijon (sicer po videzu niti najmanj, pravzaprav, svetla, cedna, mal odstekana a tko na arhaicno)... no in pol smo se druzil, bla povabljena k njej v nakovane (to je tista zapuscena vas, kjer zivijo samo dvoji, no ena je ona), tam smo bili pa taka druzba; USA par iz Washingtona, ruska moskovska diplomata, ki sta sicer v sarajevski ruski ambasadi, en poljski (krakow) akademik, vesna (sco) in midva.Hec pa je bil, ko smo bile na tej vecerji 3 ribe in 3 sco, 1 rak in 1 kozorog, brez da bi vesna vedla, da smo to (razen za naju, ki smo se o tem pac pogovarjal).Pogovarjal po slovensk po hrvask po anglesk, vsi vse stekal. Ful dobr je blo.No tedaj je bil dingo/sakal cist bliz...Pol nama je pa se pesmi brala - izvrstne, so mi sli kar mravljinci pa kepo sem imela v grlu (sicer ne shizim zlo na pesmi, sam ce so dobre, dbest, sem se kar mal ustrasla, ko je rekla pesmi, ker sem iskrena, je pa zoprno lohk... , no in so ble dbest!!!, sem rekla, da jih bom objavila tule, al pa vsaj kaksno)...No tip, pri katerem pa smo pristali, pa ni sco (pac pa je strelec), ampak je zanimivo pa zato, ker ima tip hudi firmo etericnih olj. In sem dobila v dar eno flasko olja, ki ga liter stane med 700 do 1400 €!! Uh, nimam casa za nakladanje vec, se nam blazno mudi, gremo na Rakitno, smo povabljeni k 'tastu' na ribe, yes! Vceraj nisem sla nikamor, ker bila kar boga zvecer se vedno, + da me je se glava bolela.Dons sem kul. prebrala ze kake pol da vincijeve sifre. Cist ok, sam nikakor tko za okol padat, kot se shizi. Lepo nedeljo vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Marsa, vi niste imeli dopust, ampak Dopust...kako zanimiva druščina . Mi pa smo v hiši gostili gospoda, ki se je po 50-ih letih vrnil v naš kraj....tu je kot otrok preživljal vse poletne počitnice.Ponoči imamo nevihto...grmenje, bliskanje...in odmev(ker živimo med hribi).Zjutraj mi gospod ganjeno reče, da si je prav zaželel še enkrat doživeti nevihto v našem kraju: najlepše je, ko strela udari na koncu doline....zvok se počasi krepi, odbije od hriba, v našem kraju doseže vrh in počasi slabi naprej po dolini. Še nikoli mi ni nihče tako "občuteno" razlagal grmenje....pa ga vprašam, kaj je po poklicu......PIANIST sem ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 tko, cunje oprane, vsaj tiste za tamalo, ker gre v sredo na priprave... dopust, hm, nekaj magičnega se mi je pripetilo in mislim, da to ostane pri meni in mogoče še pri komu nastalo ogromno dobrih fotk, nekaj podobnega se mi je dogajalo kot Marsi, kar sem uspela v tem času prebrat - ribe, čoln, presenečena ugotovila da se nas fantje v slaščičarni še vedno spominjajo po 3 letih(vprašanje - ste to leto prišli z avtom ali brez ), za domov dobila dbest olivca, tri steklenice, travarico, sir, kupili so mi nekaj za spomin in ah kaj čem govorit vsako jutro že ob 7 ali prej sedela ob obali in res magično... le vreme je malce nagajalo, aja pa končno sem spala celo noč - tja do 6 neki se mi pogled megli, komaj berem tule gor... tko da...Mateja hvala za obveščanje, Borism za inf. o vremenu ter še nekomu za pozornost grem jst prat naprej... čeprav bi sedajle sedela raje med prijatelji pričala napol po dalmatinsko, se smejala njihovim šalam. Všeč mi je občutek kdo sem ko sem dol -zaživim....sem dobila kompliment - da sem prava Paškinja aja ena prigoda - gremo mi iz zagorja in pred Bregano totalna gužva, zavijemo na Mokrice, najdemo prazen carinski prehod, nato se izgubimo totalno... sama kuruza.Pred nami nekdo reg. KK (smo mislili, da poznajo ta območje) obrača, za nami fant, ki se je že dve uri vozil med kuruzo... nasproti avto, ob petih, dva fanta, neki razlagata, nato se odloči in nas pelje do avtoceste, kot dva pijana angelčka sredi kuruze sta se pojavila mah prigod polno...ne bom utrujala....aja Marsa, vidim da nekaj dogaja, čestitam ma ostala sem na strani 103 v dnevniku, nato samo preletela, tko da če sem koga izpustila in se mu je kaj pripetilo, bom nadoknadila .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 Pianist, jasno da shizi na zvoke narave, naravne tele simfonije, to je tud fajn druzba...., res, ja, mega smo se mel, res Dopust. Selene, fajn, da si se mela tud ti tko dbest! a vreme ste mel ok, je pa hitro minilo a ne...mi smo pa ze nazaj z rakitne (ribe so ble dbest ), zdaj pa peljem tamalega na gorenjsko, bo prespal pri frendih. smo sam avte prisli zamenjat () pa kavo spit, pa sibava.saj mi pase, sploh se mi skor ne da bit vec sovoznik.Ful so mi vsec mazde tanove. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Selenca živjo! Spet nekaj stvari, ki sem jih odlašala, narejenih http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Pišuka Poldi, kaj pa naj napišem kle gor. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, vi niste imeli dopust, ampak Dopust...aja se tole...kaj pa mi je najljubsi vidik tega da je bil res D Dopust?da sem se tolk, SKOZ SMEJALA.pa to sem rezgetala, povsod me je blo dost, v bistvu grozno, no saj se pri nas bajt itak velik smejimo in na morjih in lani, ko sva si s timom zmisljevala besede, zbokas pa riboglav pa vse, no ampak tolk kot smo se pa letos oz. tolk kot sem se, se pa ne spomnim da bi se kdaj... prec vse na smeh.. skoz, no, sem se smejala.TO mi je TOLK nad, da ... sploh ne morem povedat... enkrat sem tolk se smejala, ko sva bluzila s skorpijonom, ki je imel tele japonske zgodbe pa kazal na laptopu ful fotke z japonske, pa z ladje, to so blazotne ladje, schtraufenpacht, no pa smo pristal v kafichu in sem se jaz skoz smejala in pol je ena zenska zatezila (ne sam zarad mene, sam jaz sem imela slabo vest da je zarad mojega rezgetanja)...no pa pol povem zjutraj timu (ki ga ni blo zraven), da tole, pa pravi se dobro da ni blo mene pol zraven (sem mislila da zato, ker mu gre pac na zivce moj smeh in bu mi blo nerodno al kaj jaz vem kaj), ga vprasam zakaj, pa pravi - ker pol bi se se bolj. :P (ker mamo tele finte svoje). :D tolk smeha..saj zato smo jim pa tud mroda bili tolk simpaticni (ker na konc sem se ze pritozevala , da tumach, tolk tele druzabnosti, jaz pa bi se mal morja zadnjih dni ujela.. rajs.. )..In niso mogl verjet, da 41 (ono, res, - tam so bolj taf pogoji, pa pri teh letih je dost zensk velik bolj... pac.. ). ceprav mi dol visi, se mi je pa vseen fajn zdel. uh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Selene Marsa, a potem letos spet nisi prišla do ČG? Ne pridem na tekoče z branjem za nazaj...Japonci a niso hec, men so ful zanimivi, pa jaz itaq gojim z njimi že leta in leta prijateljske odnose, meni ful sedejo, zaradi te razlike v kulturi in vsa njihova tradicija, zgodovina in običaji so mi fascinantni. Danes želodček, prišel malo k sebi, sem pa odpovedala vikend morje, ker ne bi prenesla zdravilnih količin refoška in pršuta, bi me sesulo. Sem se pa odsprehodila danes po stari Lj. in so bili samo turisti, domorodcev pa nikjer. Jutri Marijino vnebovzetje in moje tašče rd ...eh same pomembne ženske jutri praznujejo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 ne nisem (do cg - in je ze prav tako... letos mi je peljesac... potegnil, se zablescal...)... mi gremo na blef vedno, v sredi sezone hocmo direktnega - pichi, aha tule nam je vsec... to so kar uzaljeni skor... (ker tko brez filinga, namest da bi se dozivotno zabetoniral, rezerviral do nezavesti, tam kjer nam je vsec. )...no in pol mamo vedno tud tele anagrame... (ruckola )no pa jaz recem (ko je pac bila varianta peljesac) - se je plac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Čerček, da se pofočkam... kaj naj rečem, razen, da smo dopust preživeli..tolk smole in nezgod pa še ne... :xx!: ..kar ena za drugo... ...ko smo mislili, da se nam je zgodilo že vse, kar se nam lahko, so bile pred nami nove preizkušnje... Drugič več, grem zdajle brat, kaj dogajalo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 O, Astra WB Jaz pa zabluzila cel dan bolj ali manj.. Zjutraj sla v mesto na kofi in tortico, pa mal doma.. ma kr minil je dan.. Ne vem ce sem sploh kaj konkretnega nardila Ma ja, saj je nedelja..Zjutraj delam, pol pa se par stvari uredit, pa zvizzzz v Zicko.. Kul, komaj cakam, 4 dni odklopa V bistvu si bom knjige in zapiske vzela s sabo in studirala.. Pa moram se mal vreme schekirat, tam zna bit svinjsko mraz Likovno-gledaliska delavnica, ampak letos ne sodelujem nic, ker ni teater ampak lutke, to me pa ne vlece nic.. In grem samo zato tja, ker je ful fajn, pa mal se bom pomocnico kuharja igrala hmm.. razmisljam.. a tortico al gajbo piva.. za jutri za umetnike.. ko mam glih r.d... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts