Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Marsa  :palec:

Mi se tudi gremo besedne igre vedno, dbest, pa še prej v družini smo se vedno tako igrali, hecali, pa zraven umirali od smeha  x:)x

Fotr je delal z enim tipom, ki se je klical Rudi Mljač, mi smo ga pa klicali, ker se je ravno rimalo-kralj vseh kač.... :eek:  x:Dx  :madpro: in take fore  x:Dx

Japonci...kakšen izreden folk  :2src: ...evo ena štorija izpred dvajset let

Fotr povabi neke svoje japonske poslovne partnerje na večerjo k nam domov.

Mama naredi bogovsko pojedino, vse doterano v nulo, med drugim mamina čuvena telečja pečenka x:px , pa domača švarcvaldska višnjeva torta,...midva z bratom preventivno na prst posvarjena, da se slučajno ne bi kaj klala za mizo pred gosti.... x8Dx  x:px  :vragec:

no, dva Japonca, komercialni direktor in njegov adjutant sta z užitkom mlatila postreženo, malo sta se čudila, da smo za mizo tudi mama in otroci xrolleyesx  :o|o:  :vragec:

ampak...ma koncu večerje, oče postreže z nekim dobrim destilatom- menda z vilijamovko in tipa sta se ga pošteno nažrla x:Dx , tako zelo, da sta se malo spozabila in začela prepevati japonske junaške epske pesmi.... :wOOt: hanjooooooo....je zajodlal prvi, drugi pa mu je prav tako z max trpečim frisom pritegnil x:Dx , ej, mati je bila od zadrževanega smeha zgrbljena v dve gubi, fotr nas je grdo gledal, češ-sem vam rekel... x:px

Vendar sta gospoda toliko popila, da nista opazila, da jočemo od smeha...

Za vse ljubitelje Japonske, nekaj zanimivosti + obnova mega japonske pravljice za odrasle  x^x :

Nevestina razvada

x:)x

:eek: kaksna pravljica!!!! :o|o: x:Dx x:px

Ja, cist poseben folk, to je se vsakdo rekel, sam mene ful zanima japonska...

pa tiste fotke zadnjic, hudo,...

japonske junaske pesmi, si kar predstavljam, oni se ko recejo ljubim te, se kar ustrasis po mojem. :P :P

*

Bila sva na pici (tamal je se zmer pri frendih), pol sem pa jaz produzila do mame pol sem sla pa se razstavo v Tivoli pogledat, ker jo kao jutri podrejo.

Zemlja - pogled iz zraka... ful lepo!! :2src:

se dobr da sem sla... a seveda zadnji dan... noro! kaksne lepe fotke! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem tud vidla tole razstavo. :palec:

Drugač sem pa dons končno pršla do frizerja, in se počas spreminjam v svetlolasko x:Dx , da bom lahko s čim opravičevala svoja dejanja. :vragec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

x:Dx bolje blondinka kot policaj :palec:

zadnjič so hiši namerili 30 km na uro...bemu kaj bi šele bilo , če bi hiša stala v naselju x:Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

pomlad je pa itak svetla, tak da si na pravi poti, ne dvomim, da ti paše :palec: xsrcx

slike pa raj ne dat gor, da se ne bo un morasti izživljal x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

danes prišel domov iz vikenda...bilo je zelo vredu sploh pa čist zrak in voda katero lahko piješ iz pipe x:Dx upam da me ni kdo videl, ko sem šel po gozdu na sprehod, ker je veliko medvedov in divjih prašičev sem se celo pot drl na ves glas x:Dx x;)x x:px ampak je bilo pa za sprostitev x:px x;)x

Je res mal težk ja.

Drugač sem se pa dons odločla, da je nujno treba 7 kg shujšat. Tko kilo na teden, pa luninih postov se moram držat (grem prečekirat kdaj je ta teden) , pa še naprej Šmarna pa orbidrek, pa čokolada bye bye.

Morm še dragemu rečt, da morm več telovadt x:Ix x;)x

Sem pa Loti velik sprehajala ta vikend. :palec:

Smo bli v Planici, Dom Planica je :2src: . Kul tale ministrstvo za šolstvo k investira, pa še 5 Ratečanov je dobil zaposlitev :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Hej :flowers:

Da se na hitro pofockam.

Ta dva dneva sta bila precej pestra, ampak super :palec:

Vedno smo se spretno izognili dezku. Imela sem prijateljico pri sebi, pa sva sle na en daljsi pohod vceraj s psom, pa veliko pogovarjanja, zvecer sva hotle pa ven, je pa tako grmet zacel, da smo se ob kaminu igrali scrable x;)x

Danes pa RAFTING :onfire: Jaz prav uzivam v tistih brzicah in zabijanju v skale ( s colnom). Bi bila lahko vec ur tam xsrcx xsrcbumx Voda je imela pa 11 stopinj, sam smo vseeno ( v obleki) malce poplaval pa tak x;)x Take stvari mi res sedejo. Zdej me caka se kanjoning x:px

2 dni brez tega sicer...hm...komi cakam jutri, da grem spet...

To je vse od mene.

Bodite v cvetju xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Danes pa RAFTING  :onfire: Jaz prav uzivam v tistih brzicah in zabijanju v skale ( s colnom).
Zdaj pa si me spomnila na en raft po menda cisto nedolzni Kolpi... takrat je imela Kolpa tudi take neprijazne temperature, vreme total kislo (skoz dezevalo in mrazzzz)... ful vec vode kot obicajno in v tistem gumijaku sami amaterji, zacetniki, razen enega (ja, smo bili jako pametni, kao, mi tole dok si reko keks pa to, pih!)... pridemo pred en kao mal bolj zahteven del in tip zacne neka navodila dajat, kdo naj kero veslo bolj pa to... sam v zrak nas je vrglo in kar na lepem jih je bilo pol v vodi... metalo jih je v skale in neslo z nekam veliko hitrostjo (na Kolpi??? a ni to ena komaj premikajoca rekca nekaj?... mi pa per na colnu, kao, bomo ful na izico in vmes malo obcudovali lepo naravo pa to..)... ko vidis tipa, ki je sicer ful plavalc, smuca na vodi kot norc pa take, kako mu tista panika iz oci ven sije in ves krvav tam v brzicah, ki ga odnasajo, kamor se jim zazdi... ko sem sla cez dve leti po isti 'progi', nisem mogla verjet, da je to ista reka... skor se ne bi moglo reci, da je bil rafting, bolj zabusavanje na colnu... takrat smo se pa kot norci matrali ene 3 ure, skor kot v filmu, no... zares resevali, ne samo en hec nekaj kao...

*aja... ojej x:Ix ... plesala bom ciganski ples pred ene 80 folka...ohmygod, kaj sem si nakopala xrolleyesx xcivx

Dober večer xsrcx

Jst pa včeraj prišla iz morja x:)x zvečer z vlakom. Prišli smo iz vročega sonca v hladno in deževno ljubljano... :xx!: ta kombinacija vlak - kolo se je izkazala za res fajn :palec: imele smo se super, samo enkrat nam je dež totalno zagrenil en dan - popoldne začelo deževat, zvečer nehalo in ponoči spet začelo ter nehalo ok. 14h nasl. dan... :o|o: pa tudi to je bilo po svoje fajn xDDx tko zanimivo x:o)x v šotoru bit non stop potem pa za 10 min neha deževat pa hop ven na wc x:Dx Sem kar vesela da sem bila toliko na morju letos... res dobro vpliva name :palec: x:)x

In prišel je čas za učenje... bo treba od jutri naprej dobre tri tedne kar precej delat ... x8Dx pa toliko še načrtov... hribi, razni pikniki in podobno... bo treba vse skupaj združit ... :vio:

Tako, zdaj pa spat...

Lahko noč x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

srecno jutro x:Xx

boljse se pocutim x:)x sreca, da ni bilo kaj hujsega (polom reber, zlom diskov v hrbtenici...mal pretiravam, ampak sele zdaj se zavedam, da sem res imela sreco) x:Ix

Marsa kopel pomirjala, pomagala xyesx xrosex

Zdaj pa tudi zoprno, ginekologinja najprej 14 dni na dopustu, je prisla iz dopusta ima pa vse zapolnjeno ze do konc avgusta :eek: jo bom sploh kdaj docakala?? x^x

Kaksno imate kaj vreme? tle mal dezuje, cez pa soncek sije, upam, da bo ta prevladal (enkt ze) x:)x

No ja, cedno se mi mejte x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>Zdaj pa si me spomnila na en raft po menda cisto nedolzni Kolpi... takrat je imela Kolpa tudi take neprijazne temperature, vreme total kislo (skoz dezevalo in mrazzzz)... ful vec vode kot obicajno in v tistem gumijaku sami amaterji, zacetniki, razen enega (ja, smo bili jako pametni, kao, mi tole dok si reko keks pa to, pih!)... pridemo pred en kao mal bolj zahteven del in tip zacne neka navodila dajat, kdo naj kero veslo bolj pa to... sam v zrak nas je vrglo in kar na lepem jih je bilo pol v vodi... metalo jih je v skale in neslo z nekam veliko hitrostjo (na Kolpi??? a ni to ena komaj premikajoca rekca nekaj?... mi pa per na colnu, kao, bomo ful na izico in vmes malo obcudovali lepo naravo pa to..)... ko vidis tipa, ki je sicer ful plavalc, smuca na vodi kot norc pa take, kako mu tista panika iz oci ven sije in ves krvav tam v brzicah, ki ga odnasajo, kamor se jim zazdi... ko sem sla cez dve leti po isti 'progi', nisem mogla verjet, da je to ista reka... skor se ne bi moglo reci, da je bil rafting, bolj zabusavanje na colnu... takrat smo se pa kot norci matrali ene 3 ure, skor kot v filmu, no... zares resevali, ne samo en hec nekaj kao...

*aja... ojej  x:Ix ... plesala bom ciganski ples pred ene 80 folka...ohmygod, kaj sem si nakopala  xrolleyesx  xcivx

x:Dx :palec: (:O:) - sory za smeh, ampak si ne mroem pomagat... :)

Ciganski ples? Pih!!! Opsala, nujno naj te fotkajo! x^x x;)x

Ajda, ze nazaj? WB! x:Xx :palec:

Kapica, me veseli, sem pomislila, kako in kaj, ja, sreco, res, to ni kar tko (moj ded je umrl tko, da ga je konj dol vrgu, ker ga je picil brencelj al kaj)...

:palec: x^x

*

Uh. mam kar guzvo, pa s even bom morala sibat kmal..

aja - vreme? tule sonce, ceprav okol oblacno, 12 stopinj. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mah vam dogaja vsem....... :palec: kul to, fajn prebrat mal.......zdejle dobim mamco na kavico, se je najavla, drgač pa dans mal zabušavam, sej sm skoz pod polno zaposlena, popizdiš :O: pa plača je bla x:Dx sm položnce plačala je pa klinc kej ostalo :o|o: no ja, za kako kilo kruha še bo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

no to je ze ok, boljs kot pa da se ne bi javila, ker bi bla v taki depri, recimo... al kaj drugega zoprnega. :)

Picasso

Ajda, ze nazaj? WB! x:Xx :palec:

hvala x:Xx

Je bila bolj kratka varianta tole, ena kolegica je imela samo 1 teden dopusta, zato... sej jst sm bila že julija 1 teden na morju, z lahkoto bi bila pa še kakšen teden x:)x x8Dx

Danes pa polno enih opravkov... predvsem nabiranje študijske literature v knjižnici :o|o: hja...

Lep dan vam vsem želim xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...