Samson23 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ... predvsem nabiranje študijske literature v knjižnici hja... ce bo sreca mila sem se za celo zivljenje resil studijske literature... sem dans oddal diplomsko delo v prvo branje... ja sej vem, da bo treba verjetn popravlat, sam ne me spominjat!!! Jupi!! Kokr da bi mi veselje do zivljenja spustil z verige... grrrrrrrrr!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 spet avion cepnu Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 kdaj? kje? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Venezuela, 152 potnikov in posadke Problemi z motorjem , eksplozija Ma ne grem letos nikamor več x!x Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 uhh... grozno...vcasih je blo parkrat na let, zdaj je pa ze kar vsak dan... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ...welcome to the age of aquarious... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 kuku da vas mal pozdravim. upam, da ste vsi super fajn. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Aiwek Pogrešam te , se morava dobit na drinku, mam ful za povedat, pa verjetno tud za slišat Mel ful ćudno noč :xx!: , hud glavobol, pa bruhanje, živčen, napet, ... :xx!: Sam je že boljš topli pozdravi od lunatke mi popravijo dan, polepšajo večer in me zazibajo v lepe sanje Kolk je en folk hecen , mam na sovoznikovem sedežu, na naslanjalu za glavo, pustno masko (niti ne prav grozljivo), vsi v njo, danes sta se dva kar prekrižala, ko sta zagledala mojega sopotnika , zadnjič me je policaj ustavu in, v smehu, rekel naj ga pripnem Svet mi postaja vse lepši in zabavnejši. Upam, da se ta napredek ne bo ustavil Lep dan vsem Nekomu pa še posebno Svet je lepši , če le vem zate, poznati Te je pa čista sreča Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Pismo kaj tleke kr neki....frčoplani po luft letajo...pa glih mal prej sm se zmenila, da grem pa res na dopust ...sicer šele čez kak mesec, ampak zmigala sem se pa vseen....mal puščave, mal vročine, da me ne preseneti kak deževje, tko kot v Ankaranu ...ziher je ziher, pri 45+ te najbrž ne zebe, ali pač Astra, ti si pa postala prava gusarska princeska , mogoče bolj ta smeško sicer imagine, prevezo namesto šljive Uspela se zmenit 21818 stvari skoraj, nafilala paprike, ki se pajsajo v pečici, za moškega s katerim jeva z iste mize-pa ne istih jedi-še nekaj za njegovo dušico, mati mi je naložila ene 3 opravke, sestra se pofočka moram z njo ocenjevat miss lepih čevljev, naklepetala se o novicah z Dunaja, povabila prijateljico jutri na kosilo, preverila vse rezultate, baje sem skoraj brezhibna ...pa tko naprej...še peglezen morebit zakurblam lejter....eh življenje nas gospodinj, razburljivo Aja, pa v knjižnico vrnila knjige, pa nič zamudnine plačala ...po dolgem času mi je ratalo, me je pa presenetila gneča v knjižnici, frker.Pobožkote vsem, ki rabite za nove zagone po dopustih, za tiste, ki ste v zadnjih vzdihljajih pred dopusti, za vse bubane in ostale kr tko... Onix Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Pliss, dost je blo s temi avioni...moja pupa jutri zjutraj leti za Ameriko...danes pa še vsa panika nakupovanja drobnarij. stanovala bo pri dveh frendicah, torej sem morala kupiti darila za dvojne starše, eni so mi zadevo na srečo olajšali,ker so si zaželeli bučno olje... Z omare smo potegnili največji kufer, zdaj pa mora obiskati še dedka in babici, da se poslovi..beri, dobi še kakšno žepnino, čeprav mislim, da jo je ati kar dostojno založil s tistimi šelestečimi zelenci... Zjutraj ob 4h jo peljem na letališče, me kdo ob 7h povabi na kavo v lj? Mejte se, kako fajn, da ni prevroče... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwek Nekomu pa še posebno Svet je lepši , če le vem zate, poznati Te je pa čista sreča kolk lepo....upam,da to tud njej priznash,vcasih pashe kej tacga slisat... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Hello Kaksen dan Nehala sem se ucit, lih. Obupno mi je slabo Me prej klice en samooklicani prijatelj, ki ga nisem ze slisala pol leta in pravi:"A bi ti men naredila eno uslugo"...nic kako si, niti nic. Nazadnje, ko sva se slisala, sem naredila nekaj zanj, od takrat ga nisem slisala, zdaj pa tole spet. Pravi dan me je dobil. :xx!: Bogi. Dons sem pa res tecna Ze dolg nisem bla No lepo se mejte ***Aja, tam v Venezueli so pa umrli vsi potniki 160 ljudi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 tud jaz nisem prava, ampak ni ile, nihajoče...vse pripravljeno, spakirano... mala gre jutri za pet dni na priprave... cunje so se posušila, hvala bogu... jutri pa pospravljanje... ampak nekaj sem pa naredila zase...in ne glede na posledice, ponosna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> :OO!: :OO!: Katastrofa!!Še dobro, da sem že bila na dopustu, zdaj me nihče ne bi spravil na letalo. moja sestra in necak sta sla dons na tenerife z letalom (k tamali ki je se vedno tam). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 pismu,jst nic ne spremljam novic...kaj se je pa zgodilo ,pa kje ,pa kdo,pa kdaj? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...welcome to the age of aquarious...ja. vsega boga, pa tud kul. <{POST_SNAPBACK}>letalski promet raste s stopnjo 10% letno, kar pomeni, da temu primerno tut več letal strmoglavi.tehnika sama je vedno bolj zanesljiva, človeški faktor je jeba (beri zapiti piloti in fuk v kabinah)res, itak, vse vec je slamparije! :xx!: <{POST_SNAPBACK}>kuku da vas mal pozdravim. upam, da ste vsi super fajn. O, haj!! Te pa ful cajta nisem vidla!! <{POST_SNAPBACK}>Svet mi postaja vse lepši in zabavnejši.dbest! <{POST_SNAPBACK}>Uspela se zmenit 21818 stvari skoraj, nafilala paprike...ej jaz tud schtraufenpacht dons!!! Ful pridna, vse zivo spedenala!, skuhala vsega boga in vse zivo... <{POST_SNAPBACK}>me kdo ob 7h povabi na kavo v lj? kaksne ure zoprne... <{POST_SNAPBACK}>tud jaz nisem prava, ampak ni ile, nihajoče...vse pripravljeno, spakirano... mala gre jutri za pet dni na priprave... cunje so se posušila, hvala bogu... jutri pa pospravljanje... ampak nekaj sem pa naredila zase...in ne glede na posledice, ponosna fajn, jaz tud pridna dons, a tud cist ok, nic nihajoca, pac pa zlo kul. priporocam. * Skratka, cist mesche', blazota, kmal spet odpichim, ker dobim obiske. bomo mal vincka spil, sva ga komaj mal prisparala za tkole... :||(mah kje mas pa cash pa plac, da bi se vec vlacil s sabo nazaj ) Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...preverila vse rezultate, baje sem skoraj brezhibna ...pa tko naprej... za vse mladenke, ki same potujejo po svetu Matr, kakršno je vreme, se bom zgleda čez snežne zamete prebijala na morje (vsaj z avionom menda ne grem) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 en kup pozdravov...še posebej vsem, ki že dolgo niste bli tle . ful nekaj zasedena, pa ....ma kaj pa vem. skoz nekaj. jutri u službo :xx!: . jh, kolk se hitro razvadim. se mi zdi cel praznik, če sem 4 dni fraj . mystica...super ikonca!drugač pa zgleda magičnost dobro dela letos ....sam letala pa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Marsa, a napovedi za ta teden ne bo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 melodie, kot kaze, pa res ne... al kwa...ves dan ze tekam okol in pedenam druge stvari... brez slabe vesti... zdaj pa se obiske dobim... no ce mi je ne bo ratal do jutri dop., nima smisla da jo sploh dajem gor, ker bo ze sredina tedna.cez vikend mi pa tud ni zneslo.jebiga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ...jasno! tud planeti morjo met mal dopusta. drugač bodo tečni, da bo joj... melodie, ti povem, da je bolš, da si vzamejo dopust you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Marsa, ni panike, samo vprašam Bom pa sproti tukaj vprašala za nasvete, prav? Recimo zanimam me, če je petek dober dan za žur. Party pravzaprav. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwek Pogrešam te , se morava dobit na drinku, mam ful za povedat, pa verjetno tud za slišat zmajnenu. ti sam rufnzi... pa se bova zmenenzi O, haj!! Te pa ful cajta nisem vidla!!iiiiii jz tud tebe ne <{POST_SNAPBACK}>en kup pozdravov...še posebej vsem, ki že dolgo niste bli tle . sestrca drugač pa za nazaj nimam kej pravt... tu mač stvari. no vikend je bil tud super duper nor. smo šli u pulo... se kopal na kamenjaku je blo fajn skakat u vodo pa sangrija je bla tud dobra... sam neki švoh za nas slovenčke... so mogl še vsakič 2 deci žganja not ulit... skratka žur do jutranjih ur... zdej pa spet v službici. super fajn... tud dogaja skoz pa vsak dan mijlon opravkov... dons sm spet vozila k utrgana. pol sem mogla pa očima poslušat, da ne smem tok hitr vozt, ker bla bla bla.... penzjonist k po avtocest voz 100 no lepo se mejčkejte dokler se spet kej ne zagledamo. aja mističek... mislm da nam mogla u soboto... ampak mogoče pa... ker mislim, da bom glih tm na unmu koncu... te pokličem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a napovedi za ta teden ne bo? <{POST_SNAPBACK}>...jasno! tud planeti morjo met mal dopusta. drugač bodo tečni, da bo joj... melodie, ti povem, da je bolš, da si vzamejo dopust xg:Dx Sm se nasmejala zdelele Coccinelle Aiwa, aiwa Astra ob 7h? ...ob 7.30h bi pa morebit šlo Marsa, upam, da so tvoji varno pristali Trebušček, čist poln, pa bi še kr neki papcala.... ... da nau kšna inšpekcija k men s tehtnico uletela Danes bila s sestro v mesto in uspela nič zapravit, ponosna nase ..še kdaj bom šla Nočka vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 vsem, ki se na avione spravljate - varen in miren let Cosma - inspekcija s tehtnico po 100 letih sem si dala spet kano na glavo... ojej, kaksna packarija je to, sem ze pozabila ... sam... je pa ful fajn zdej... se mi tko lepo svetijo laski, tak temno rdec sijaj... se mi prav fajn zdi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts