učenik 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 dan sem večinoma preživel za TV in računalnikom :xx!: komaj čakam da bo konec počitnoc in bom prisiljen malo bol migati zdaj pa počasi v posteljo ker me je gledanje ekrana utrudilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 jutroooo....shladilo se je in zdej bi blo še fajn spat....vsaj tja do 7 ali 8 . sam ni kaj....je treba delat ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 kako lahko tako hladno sredi poletja bemu no!jst bi sonček, pa toploto, pa še kaj no nič, vse pripravljeno, še na pravi položaj urinih kazalcev počakamo, pa gremo... naj uživa mala!Sara, srečno pot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 jutro Že nazaj z Brnika, celo odspala sem že eno rundico... Tamala se javila iz Prage,kjer čaka na letalo za NY ...mi je bilo kar tesno pri srcu, ko sem videla, kako je še majhna, delovala je tako nebogljeno s tistim velikim kufrom... ..imela solzice v očeh in rekla, mami, jaz se zanesem nate, da si zvezde pogledala, me je kar strah teh nesreč letalskih... za vse, ki potujejo....naj jim sreča stoji ob strani Selene, ti tut kar naprej pakiraš zadnje čase, naj bo dobro tvoja mala... mateja, rdečelasa ciganka Cosma, a gospodinjam se komaj ob 7.30 šiht začne? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a napovedi za ta teden ne bo?<{POST_SNAPBACK}>melodie, kot kaze, pa res ne... Hm Marsa, kaj pa bodo potem ta teden brali na radiu Rogla Mogoče bom mal hudobna, pa jih bom poklicala, kaj je ta teden z napovedjo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Bodo ze kaj Astra, ne skrbi zanje, kot vidis, se cist dobr znajdejo... (:xx!: ) Tamala, 'vsa majhna'? Vse bo kul, jasno. * Thanx vsem za zelje, nisem se nic z mamo govorila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 z mamo? sem kaj spregledala sigurno danes ni moj dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>z mamo? sem kaj spregledala sigurno danes ni moj dan...ne ne, sestra in necak sta sla z letalom na daljso pot, sestra pa bo ziher klicala mamo, cim bosta prispela oz. cim bo mogla; zato mamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 aha, no saj bo na poti vse ok, vem sem preverila na LN zakaj se počutim tko kot se- petek vpliva a?luna, neptun... ma ja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 ja saj res, mateja, kul, spremembica!!! ja, je pa packaraj totalen (pa oni vonj odstekan ) Bobi, ja, morda se bodo besno pritozili na urednistvo, halo, kje da je napoved! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 no vikend je bil tud super duper nor. smo šli u pulo... se kopal na kamenjaku je blo fajn skakat u vodo pa sangrija je bla tud dobra... sam neki švoh za nas slovenčke... so mogl še vsakič 2 deci žganja not ulit... skratka žur do jutranjih ur... Aiwi že dolgo te nisem vidla tukaj... sm se spomnila zdej na ta kamenjak, joj, tam je res raj pa safari bar a ni najboljši pa seveda odlična sangrija - se strinjam da premalo močna je bilo treba enih par jih spit, da ... mi smo bili na kamenjaku tam konec julija enkrat in je bilo res fajn! bi kar tam ostala par dni Sicer pa jst ravnokar z laufanja, mi je prav pasalo odlaufat teh 7 km in to z lahkoto... pa zdej se odlično počutim včeraj sm bila taka vsa lenobna pa čudna neki... zdejle pa polna energije, tud za učenje.... tko da kar lepo veselo na delo Za vse, ki potujejo z letalom Lep dan vsem skupaj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sestra je ze tam, ful zadovoljna in hepy. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Naj uživa x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, a gospodinjam se komaj ob 7.30 šiht začne? Astra Danes imam popoldne Sem malo prej domov prišla, pa bom morala čisto zares sprehodit sesalec malce naokoli, po moje bo vesel. <{POST_SNAPBACK}>Sestra je ze tam, ful zadovoljna in hepy. I tata bi sine ...kanarski ali Ibiza al kamorkoli sta že šla.... Danes se mi zdi, da so ene prijazne energije okoli mene, sem se šla malce pocrkljat me je res sprostilo.Imam pa že kepo v želodcu, grem jutri na en pogreb, huh mi sploh ni za it, čeprav vem, da je treba. Lep dan vsem, ki potujejo tamala Astra in tamala Selene pa še posebej Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Thanx!!! Bo uzivala, ful, ona je tolk nervozen clowk in ima recimo ene 5x vec energije kot jaz (strelc z luno v ovnu ) in tam pa pravi da ful izica, da je cist drug clowk, totalka nad, cist navdusena, nejc pa itak. Tamala se tud tko potrudi sicer (riba) in tu v slo sta si vselej v laseh, tam pa ful dbest...kok je pridna Ursa, svaka cast (bi lohk mela tud jaz mal vec tega, no onidve sta po tej mamini veji bolj, jaz pa bolj en slepich varianta - nekam mal mim )..Ja, na kanarskih, Cosma (z ibizo pa si najbrz zamesala, ker je lani al predlani pa tam delala poleti).Tolk privoscim sestri tale dopust! se jaz sem dobre. tolk enga matranja v lajfu pa se otroka invalida.... pol ma pa se dva psa. ful enga dela, cist nasponana skoz... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 saj sem vedela da bo vse ok men tud trener javil, da so prispeli, da imajo sonček (malce privilegij imam da prva izvem zaradi narave dela ) tko da... mala se mi pa javlja od 18-19 ko ima pocen sms... tole moram jaz s simobilom še razrešit... ko prideš čez mejo dobiš sms, da lahko koristiš sms po isti ceni, ampak nihče pa ne pove, katero uro, al pa sem jaz en kmet, pa tega ne opazim...kakorkoli, naj uživa Astra? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 ce si na mobitelu, je med 17. in 19. uro. Aha, kul, upam da se tud ostali javijo, ki potujejo in da je sve ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Marsa, fajn, da si napisala o sestri, sem že sama dostavila, da ji privoščim, pa potem zbrisala, ker mi je zvenelo preveč osebno..kaj pa čem jaz pisat o tem, kako živi, čeprav tisti, ki te dolgo beremo vemo na nek način kako in kaj... ja, res ji privoščim, v tej zvezi sem se spomnila Selene, kako sem bila na morju, pa je bilo res eno samo sranje letos ..kako sem takrat razmišljala, upam, da je Selene kje, kjer je lepše vreme, da se bo fajn imela...men je zase bilo vseeno, saj sem bila letos že tolikokrat na morju... zdaj sem zabluzila kot Selene, ne vem, če kdo sploh šteka, kaj sem želela povedat... No, Selene, kul za tamalo, naj se ima zdaj maximalno... Jaz pa gledam na uro...okrog 22.30 po našem času bi morala biti v NY...potem pride po moje najtežji del, znajti se na ogromnem letališču, upam, da jo bodo čakali, kot je dogovorjeno... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 in jaz sem razmišljala - upam, da je Astra varna....hehe zabluzila kot Selene Neptun deluje Astra, vem, da bo Sara tole zmogla, sicer si predstavljam, da jo je strah, ampak včasih so želje močnejše od strahu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Thanx Astra, jasno da stekam(o). Ja, prav res ji privoscim...ful spostujem, ker je taka borka, pa tolk ma energije (ce pomislim nase v tem kontextu, se mi zdi da sem totalen lenuh, no saj to tud sem, mal, v bistvu )...Cist razumem, da se veselis za druge, jaz se tud, se clo, ce tega nimam (npr. flata, ce ga je kdo dobil, ko smo bili se podnajemniki)...Ce oni nima, nimam jaz nic vec, sam je boljs, da oni ima, ker jih je vec pod streho pol ki imajo, bo vec za nas ostale pol tud ostal, torej, naj vsi dobijo, pol pa se jaz. posteno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Kul. Saj takšno te poznam danes je lajf men tako kompliciran... Aha, že vem, luna v kozorogu... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 saj res, hehe, men pa kar sedejo zemeljske lune, tud v kozlu... ni sicer sco, sam tud kozu je ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom samo en stavek napisala: A je to življenje? :xx!:Saj bo bolje...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 kaj? a sluzba? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ohhh... (no a super da ljubezen in sluzba dbest ) * sam a ves da jaz tud bolecine? mal tko 'revmaticne'... kolki so me ponoc bolel, pa tud zdaj mi ni glih udobno, da ne govorim o tem, da me spet roka boli, ze nekaj casa mal bolj, pa se... od lanske poskodbe, ki sem si ze cist skulirala!!!, me je kar spet zacel bolet...tko da, ja, mal je tud astro vplivov (zate pa sploh, ker je saturn mocnejsi).. * Poslusam z desnim usesom tamle... umor, shtale... in si mislim - se dobr, da sem se odrekla napovedi tega tedna. ampak res... prav kul mi je, ker bi morala spet sranja pisat... pa saj, kaj cmo, a ne... sam vcasih se ti pa prav ne da... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts