kapica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 stari na cesti so sele odstekani al pa js en se je cijazu 50km/h k je bla kao omejitev 90!!! cela kolona se naredila za njemu, bedak... js sm ga pa koncn k sm mela pregled na cesto sla prehitevat, v tistem trenutku je pa un uzadi, k je skoz bil za mano, ze bil na moji levi za trenutek pa res nism vedla kam nj se dam, al se zabijem v tega strega al porinem unga k se je vrinu pri prehitevanju v travnik pol smo se pa trije v vrsti fural brrrrr... kaksna sreca, da ni blo kej s kom, te dni mam pa cuda "srece v nesrecah" ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>en se je cijazu 50km/h k je bla kao omejitev 90!!! dbest kapica, da se je tko izslo (tako situacijo smo mi mel enkrat na poti na morje, sam se zaletel - in cist isto zarad enga tacga govedarja polzjega!!!!!) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> dbest kapica, da se je tko izslo (tako situacijo smo mi mel enkrat na poti na morje, sam se zaletel - in cist isto zarad enga tacga govedarja polzjega!!!!!) Mene pa u iber spravjo tipi, k vozjo počas, ko jih pa začneš prehitevat pa po gasu stopjo.... jest zmerm spustim gas če me kdo prehiteva, da se ja vse varno izide..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 ej tole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kukni v temo jekleni konjicki, ce se rad pogovarjas o prometu, jaz obozujem avte in promet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Jaz uživam v vožnji... kje pa je ta tema.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 Tule Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 THX.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Hello Poskusam studirat, ampak ne gre zelo dobro glede na to, kaj se dogaja vse doma Je pa soncek, tako da imam vse postavljeno na terasi. Vceraj ne bi smela ven ( ceprav je bilo ), ker je danes se slabse... Zdej sem prisla notri, ker je bil telefon in sem resvala neko anketo -> , kjer sem mogla precej slovenskih politikov ocenit od 1 - 5 Na koncu se je model, ki me je anketiral ze kar smejal Spet vikend, upam na cim manj obiskov tokrat Lepo se mejte, uzivajte brezskrbno Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 vidim da dogaja.....mene danes skoraj zgazile dve stare mame pa en študent .... in to v roku 10 minut kdor se danes po cestah vozi ima da otvori i treče oko napadajo iz vseh strani ta hitri in ta počasni..... še dobro, da mi bremze primejo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Cel dan skačem okol :xx!: je že konc poletnega počitka spim 3X po 2 uri na dan, jem, ko se srečam s hrano Ful prijeten večer (bolj noč) se mi je zgodil same osamljene dekline po metelkovi kakšna celo s punkli, bi se kar naselila pri kom Sem se raj kar lunatkov držu bo nocoj spet zabavno, polna luna, pa Akhi se je vrnu z gobarjenja dobra letina Grem se mal zabavat v službo, kakšen krog po LJ narest, da vidim kolk luna dela šoferjem :xx!: , same zmede na cesti , pa mislijo, da so najvarnejši, če 30 na uro vozijo, omejitev pa 60 ! Isključit iz prometa in razrezat vozniško k bančne kartice Lep vikend vsem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Isključit iz prometa in razrezat vozniško ... Pop*** jaz tud akcija naenkrat... pichevam na gorenjsk, pol pa vmes dam da se z mitjo vidva ko siba v piran, pol pa se ne vem... nekaj sem se menila, bom vidla. tud teb, mroda se kje kaj vidmo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 bohdej.. vcheri se vrnu iz vikenda...hehe...net ne dela!bemu...popizdim...klichem na siol...un pa mirno nazaj: "Jah....kdaj ste pa nazadnje plachal?" uuuu...fak!!!....no dons sm plachu...heheblo pa jako hecno...ceu teden scal pa oblachno...k se pokam v Lj, pa posije soince...de bi ga pol, pa ucheri itaq na metelkovi...do zjutri dons pa klasika naprej.... zdej grem pa brat za nazaj...kwa ste vse nalozhil ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 O glej ga, sem te ze pogresala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O glej ga, sem te ze pogresala! hm...kdo je to SMO? ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 ne stekam, sem, a je premal, bi moral bit smo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 eto, sibckam... mejte se!!upam da ne bodo caplji po avtocesti 90 vozili pol!!na prehitevalnem pa 110. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne stekam, sem, a je premal, bi moral bit smo? soriiiiiiiiii...l ipsus langue...ups lapsus lingue nmeki me ochi jebejo...vse kr migota...po moje mal migrene fasu dons al pa soncharce ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> eto, sibckam... mejte se!!upam da ne bodo caplji po avtocesti 90 vozili pol!!na prehitevalnem pa 110. kam pa ti spet? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2005 saj sem ze nazaj, na gorenjskem sem bila, sem tamalega peljala. vozil po prehitevalnem 120 - 130. Mitja mi je pa 'pobegnil', tako da se sploh nisva vidla. tko, zdaj sem pa sama, hehe...grem en pircek spit, pa da vidmo, kaj bomo pol, a se nam bo se kaj dal in tko... nekam nisem spala dons, tam od kakih 6h al pa 5:30 do kakih pol desetih, no saj je dost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 pirchek bom tud jst cez kako urco vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Spoštovana gnada, kako kaj? Eni na pirček jaz pa na čajčku, končno sem se dokopala antibiotikov , da pokažem pot tej beštiji bakterijski, ki me je popadla, ne bo me več najedala Drugače pa ni fino biti razbolen, nič ti ne paše, ne jest, ne pit, ne tv gledat, še knjige skoraj listam kot revije Danes me je obiskala prijateljica s Koroške in vzela v roke peglezen in vse polikala, jaz itaq že cel teden štrajkam v imenu bolezni z gospodinjskimi opravki.No evo, hvala Bogu , da take prijateljice še obstajajo, samo škoda, ker je tako daleč doma Marsa, hvala za ponudbo , me je kar mož na grbo dobil, saj je podpisal tudi oni del o slabem počutju, da me je treba prenašat, saj je vse skupaj dobro opravil.Hvala vsem za lepe želje OS, sms, maili Naj vam prihajajoči dnevi prinesejo zdravja in radosti Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 zlo dobbro počutje x!x x!x sem vodeno meditiral in še nikoli doživel takega občutka x!x x!x pol nenergije..........ni stvari ki bi me spravila v slabo voljo x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Naj vam prihajajoči dnevi prinesejo zdravja in radosti Eh, Cosmasam ein bishen friden, ajn bishen zonen....pa bomo veseli tebi pa da se čimprej pozdraviš sem vedela, da škodje zdravju sesalec sprehajat :OO!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 morgen.... jao jao jao...tale metelkova.... vcheraj srecheval ljudi, ki jih 10 let nism vidu.... eno bejbiko clo 20.... pa ,al perchka...pa mal goboc...pa kak jointek...glava pa zej k balon ..OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 js sem zdej dokončno nazaj z morja hehe ajd dkončno ne grem še kdaj morem pohvalit slovensko obalo, ponavadi grem dol na hrvaško tokrat pa iz domoljubnih razlogov nisem šel in mi je bilo tu veliko bolj prijetno hihi, skratka... narlepše počitnice na morju do zdej... - voda je bila ravno prav topla- obala je bila ravno prav lepa- zrak je bil ravno prav dišeč- ona je bila ravno prava... ajde zdej sem spet doma končno... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts