Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hejhoj!! :vio: x:Xx :palec:

Cosma, upam, da si koncno boljs! x:Xx xcrossfingx

Ahoj, Nino, WB x:Xx :palec: (tole je blo pa lustno prebrat x^x x8Dx)

Aakhutek, jaz pa kot rozca dons... x:Dx x;)x :madpro:

Prav lustno je bloo - glede na okoliscine (tematski vecer v kompaniji z irsko godbo xDDx), nic plesala torej x;)x, sam prav fajn se imela, tko na izico, kar je pri meni redkost. xDDx

Dons, zdajle pa povabljena na piknik v okolico vrhnike, pa mi vreme nic kaj ne dishi pa mal sem zblojena, sem kar zgodaj vstala (sam sem sla tud zgodaj dam), pa ne vem, kako in ce in kdaj bom sla po tamalega...

Pojma nimam, kaj in kako... fajn bi blo napoved pisat pa se mi ne da. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

... vsak dan mi roma direkt v delete folder kakih 100, vcasih tudi vec mailov...

ker se zgodi, da mi kakega 'pomembnega' (pac takega, ki ni glih za v smeti) tud not flikne..., grem pac chekirat tud to...

no in ugotavljam, da ima recimo... hm, ziher vec kot 60 % teh mailov v naslovu 'penis'... x:o)x

penis enlargement in tako dalje, ne mores verjet, cesa vsega si ne izmislijo in kok so lukavi, mater, vsemogoce se spomnijo dat v naslov, da ga ja dobis. blazota!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Kaj sem zdaj zvedela - da se nam prestavi en izpit za cel teden - to mi je kul, se lahko bolj naučim in imam manj plonkcov - pa ena sošolka, ki se sploh še ni nič učila, bo zelo vesela. Ravno včeraj me kliče in vpraša, kako napredujem s snovjo in rečem, da ravno gledam TV, jo vprašam, zakaj me to sprašuje, a da nima take slabe vesti, pa pravi seveda, fajn je slišat, da nisem edina lenoba. x:Dx x:Dx

Šoping :palec:

Zapravla 25k, ampak kupla

2x modrc

2x jopica

2x hlače

1x kravata (za dragega)

1x srajca (za sestringa fanta).

Avstrija je še zmer kul x:)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest mačona

Za 25 jurjev je to kar dosti. Spomnila si me, da si tudi jaz moram kupiti par modrcev, saj mam že skoraj vse zanič. :o|o:

Jaz 25 jurjev nikoli ne morem zapraviti naenkrat (lahko, ne pa samo za cunje), ker živim iz dneva v dan. Saj si privoščim, a ko si privoščim, je konec do naslednje štipendije. Večkrat sem tudi tako neumna, da si kupim kako stvar - cunjo - in potem jem kakšen teden bolj tako. :vio: Samo če so pa nujne stvari, saj ne morem hoditi razcapana naokoli. xnckrivx

Mene tudi danes prijelo, da nujno rabim kakšno cunjico... x:Ix

Pa nemir, nemir bi opisala današnji dan... xrolleyesx ..šla bi na izlet, pa na obalo, pa mal žurat, ma vse živo...okol mene pa sami kavčprijatli :xx!:

naša tamala že uživa :palec: , si vsak večer mal piševa preko messengerja, pa tako nima velik časa. Živi v malem idiličnem mestecu, pol ure z vlakom od NY, preveč idiličnem, za moj okus.Sem ji rekla, mala, to ni real lajf, pa pravi, mami je, za tiste, ki tukaj živijo... :o|o:

nekajpanevemkajbi.press

upam, da gre našim bolnicam na boljše xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

pozabla še pulover dodat. x:)x :palec:

Astra, da mala tam ne ostane x;)x :palec:

Mačona sem brala kako lepo si opisala svojega dragega :palec:

Želim mu veliko uspeha xcrossfingx xgoldfishx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Hej xsrcx

Nekam zmatrana sem danes... včeraj je bilo malo preveč :vio: ampak je bilo fajn, čeprav sploh ne vem kdaj sem tolk spila... x:o)x kar naenkrat je totalno dogajalo... pa še prej smo imeli piknik vsi tisti, ki smo bili skupej na morju :palec: kakih 15 nas je bilo... prov fajn :vio:

Skoz me preganja to da bi se morala učit :xx!: no ja pa kaj, se bom jutri... zdejle ni šans... ravno premišljujem, a bi šla kej ven a bi bila kar doma pa gledala film z našimi... sej kakšen dan je fajn bit tud doma...

Ja teli vozniki raznorazni sem brala na prejšnjih straneh... ne morš verjet... zadnjič je pred mano vozil en traktor po cesti, (od katere je vzporedno makadamska cesa) kjer je 90 - 20. Pa ni šans da bi prehiteli ga, totalna kolona, tip je pa kar vijugal in to enih 5 km... too much

Se mi zdi da bom kar doma, moram se kvalitetno naspat - recimo vsaj enih 10 ur x:Ix da potem normalno funkcioniram x:)x

Lep večer vam vsem želim še naprej x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ze doma x:)x

Jao, kok mene unici en teden zuranja :o|o: Ampak blo pa super fajn x8Dx

Zdajle najprej nekaj skuham (v bistvu.. hmm.. sem spila 3 kave, pojedla kos rolade.. to pa tud vse danes.. pa sploh ne obcutim.. No ja, mogoc sem pa zato tko svoh x:o)x )

Evo, grem se v red spravljat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kakšen vikend, ni da ni xrolleyesx

Skor nič spal, mal žural xsuperx , velik delal :switz: , ob 5 zjutraj kolovratil po gozdu, letina x:px , pol pa spet :switz: , pa tečen na žur :xx!: , pa so me zrihtal x;)x , pol pa sred noči SMS, mal panike, zdaj pa končno doma x:)x

Ob 13 pa delam :xx!: , spet :xx!:

Deeeeeeež, pa ne vem a sem vesel al besen x:Dx ne morem se odločit

AAkhut, res dobr pelje x:)x

Jutrček lunatki

:sleeping: Onix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jutro!

Mačona, kolk si lušna na tej ikonci :palec:

Skregana :xx!: z mojima kavčoljubcema.Včeraj sta mi obljubljala vse živo, danes pa dež... xrolleyesx ..pa bosta spet lahko kavč grela :o|o:

Moj vidi tečno faco, pa pravi, mucika, daj pokaži mi tiste čevlje, ki si jih včeraj kupila... x:Dx , pa smo spet frendly...kako sem lahka x:px x:Dx

nekaj se ukvarjamo s pesjo sceno :o|o: zgleda, da dobimo novega člana... :o|o:

grem dalje župo kuhat x:px

Astra

Per aspera ad astra

men je tud juhica danes zapasala, pa se mi ne da it ven, na dež, po meso...

glih prepričujem mojega, da bi šel on x;)x

poslušam eno glasbo, ravno sede moji duši danes (Mateja hvala). zdej grem pa mal meditirat...

mam občutek, da bom dan presanjala z odprtimi očmi ;)

evo prepričala, danes kuham juhico... bo tamala jutri ful vesela ko pride domov xsrcx

:eek: hm, šesti čut mi pravi, da ti je Mateja zrihtala musko, ki jo je prinesla Anda Perdan....je to možno....prejšnjo noč je bilo v nočnem programu.....

whatever...če je kdo poslušal, oz. če ima kake VIP povezave se toplo priporočam.....

drgač pa tih deževen dan xsrcx

Cigani so veseli, ker vejo, da bo prišel sonček x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>lia  x:Dx ... a res?... pol pa bom stopila v akcijo in pobarala mal okol te muzke  x;)x  ... 

... eno lustno nedeljo zelim :palec:  x:px  x8Dx

:inocent: če pa to narediš, pa več ne moreš..... :2src:

pa njen intervju je bil tud :palec: xsrcx super....

na konc je pa rekla.....čist tak by the way...sem tam dobila cd s tole glasbo....hm pa še noč je bila, me je kr odpulilo od zemlje nekam gor do lune x;)x

x;)x hm, k me tiste ta popularne z lestvic, niti malo ne taknejo.....

....hvala, ker si se oglasila... xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jutro x:)x

Kriza, kar mal prevec dobre volje sem, ze na evforijo meji x:o)x

Sem se uspela sele ob pol 12h iz postelje skobacat, pa se to zarad telefonskega klica.. Sva z bivsim ugotavljala kako je svet majhen in se zmenla, da greva ta teden skupaj obiskat (on punco, jaz frenda) v Izolo..

Da dokoncam zgodbo tega tedna..

V ponedeljek prisla v Zicko.. bila cel dan zivcna in pogledovala na mobite, ki pa itak ni delal, ker ni signala.. pol zvecer dojela, da sem smotana, ga odnesla v torbo in ne vec pogledala do cetrtka zvecer.. ne mobitela, ne ure. odklopila sem se, totalno, zazivela s tistimi 20 umetniki tam.. Spila bolj malo (mi ni blo..), pokadila malo vec, sprobala kukije, kiparla, narezala enormne kolicine cebule, se pogovarjala, pela, zurala,... in ja.. srecala samo sebe x:)x dojela, da imam nekoga ob sebi samo zato, da ga pac imam, da se imam h komu za stisnit in potolazit, ce sem slabe, pa za dol se dat kadar rabim.. ampak, da ne vracam tako, kot bi morala.. da dejansko nisem zaljubljena, da v bistvu ne cutim kaj dosti.. da ga v stirih dneh nisem pogresala, se pomislila ne nanj v bistvu..

in sem v petek se dobila na kavi in se nehala igrat..

in sla takoj za tem nazaj in se vrnila v raj se do sobote.

In danes se zbudim.. in ugotavljam koliko lazjo se pocutim xsrcx pa da se mam rada xsrcx pa da je zivljenje fajn xsrcx

zdaj grem pa po Tristancka... in na kosilo domov..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ah tale nedela bo čist nedeljasta.

ugotavlam, da sm čist bres kolesarske koncije.boga moja kolena.

včeri sva se šla s prjatlom nažirat s sladoledom. komi dihala (od količine sladoleda). pa še šla sva do ene prjatlce k dela v enmu lokalu. tamala me je bla tok vesela, da mi je kr skočila za vrat ( da o vplivu tega na dece ne omenjam). se fajn načvekale, prjatu je bil bl kt ne tih, ampak bil dobre volje. potem se z uno spravle na mojga bivšga mal ga hecat (murphy) k se je pršu mal na pivo inštalerat. bogi revež, tud v miru ga ni mogu pit ( za cele 3 sek se mi zasmilu ). matr spet se mi je pržgala žleht žilca. :vragec:

ena pupa v lokalu začela težit s tem, da se naj kr prpravm, da nau dž nehu padat. kva bo ona men. hehehe. in kt zanalašč ... je nehu padat, in sm pršla nepodeževana dam, sam prešvicana.

zdele sm pa leeena, da je joj ... ampak no dobr ... sej je to čist nedelsko, ane x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...