Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> super noč ...čist crknjena ... mislim, da bom popoldne preležala. Maček. :xx!: :xx!: Ah ja ... Ujeee Sem razmisljala ob sestih o teb, ce vas je dez ujel, ko ste sli k tisti hoci Potem je bilo popivanje a ne Spet dez. Zbudila ob pol sestih, delala za faks, zdaj cakam na papico pa zraven gledam Alo alo Tamilijontic....se M.a.s.h. naj ponavljajo, da bomo podrli rekorde Lepo nedeljo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 civ civ. Kolk je dobr spet mal plesat!!!! Kok sem pogresala muzko oz. ples, sem vidla vcer...Ful dobr sem se imela, pa tolk mi je bla vsec muzka... Dbest. Sam mal sem bogica dons. Mi je cist pasal bit mal sama, sam zdaj mi je pa ze dolgcas mal... popoldne grem na gorenjsko, sem vabljena na kosilo, kul, mi ne bo treba kuhat. Zdajle grem pa sele kavo si skuhat, sem ze eno uro pokonc, a se kar mal prekladam, do kave sploh se prisla nisem. Joj jajcek bi mi pasal. Lepo nedeljo vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nismo imeli problemov z dežjem. Pri nas začelo padat šele ob 4ih zjutraj. Zdaj pa lije, ja ... :xx!: Nam pa ni dolgcajt, naravni Feng Shui, proti kateremu ne moreš nič, le umakni se mu...lepo nedeljo, B. http://img384.imageshack.us/img384/2166/210805e1mr.jpg FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>civ civ. čiv-čiv mladina Danes spali, kot se spodobi za nedeljo ali pa za navaden deževen dan... so bile neke želje po intervencijah že v dopoldanskem času... ampak ljudje saj je nedelja tudi server kdaj štrajka no seveda da najraje v nedeljo in potem so nervozni, ker ne pridejo do pošte ali.... tko je življenje ni potica z rozinami.Včeraj proslavili rd frendice je muska donela po Tivoliju in navkljub dežju je raja norela in plesala in pela juhu čist veselica. Zaradi nebodigatreba antibiotikov, se nisem uspela **zvibrirat** na frkvenco ostalih, ki so srečanje začeli z odličnimi aperitivčki in nadaljevali z ostalimi zdravilnimi napitki, popustila sem samo pred kozarcem domačega božanskega Traminca oh, še ga čutim na borbončicah, od belih vin me samo dober Traminc zainteresira.Nekateri so vztrajali v kratkih rokavih in sandalcah jaz pa sem se šla vmes preoblečt in sem si nadela smuščarske dokolenke!! (20. avg.) Me je zeblo, najbrž zaradi podhranjenosti in manjka vitaminov, ki so jih ostali lahko uživali jaz pa ne :xx!: Uspela prebrat sobotno Delo po dolgem času to poletje sem si dala kar malce **fraj** od cajtengov. Se navdušila nad odlomkom v poletni zgodbi Marine Palej v odličnem prevodu Lijane Dejak Prebrala še dnevnik Anite Ogulin, ki neumorno že leta in leta pomaga in rešuje stiske trpinčenih in z revščino ožigosanih otrok. Kapo dol,pred gospo Anito Zdelele moram pa še do Postojne skočit, obljuba dela dolg...Lep dan vsem skupaj pa čeprav moker. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Madona, kje pa je to, Boris? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 morgen.... jaj aj ajaj ....tale metelkova gobe pa lushtrek....to ne gre skupi.... dons pa spet... ... ... ... hm...astra....a zhupo de kuhash... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 Cosma, me ful veseli, ko si slisat tolk boljs! Jaz tud dobre... Tko je bla fajn zabavcka, bolj izica sicer, ker je dezevalo, sam glih dbest, prijetna druzba (sam onix pa aakhut sta kar kidnila enkrat vmes), srecala frenda, ki se 10 let nismo videl...pa tko... ene par komplimentov dobila, bila frfotavo dobre volje, tam sem plavala sem pa tja skoz, povsod me je blo dost...kok super... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Madona, kje pa je to, Boris? Pri meni , ampak ni fotka iz digitalca, kar pestro je bilo, pa še bo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> lushtrek.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 danes sem se naucil, da ni dobr skupi jesti toplih krofov in sladoleda... diareja pam pam param pam... In zdele naj bi sel s tamalo v kino... zgleda, da bo najprej treba po plenice... :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hudo....nerešljiva zagata ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 jaz mam simptome sicer enake ....samo ne vem katera kombinacija je bla usodna... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sem se naucil, da ni dobr skupi jesti toplih krofov in sladoleda... diareja pam pam param pam... In zdele naj bi sel s tamalo v kino... zgleda, da bo najprej treba po plenice... :xx!: :xx!: Celo življenje se učimo Pocajtaj se Mal čaja iz suhih borovnic poštima vse Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nismo imeli problemov z dežjem. Pri nas začelo padat šele ob 4ih zjutraj. Zdaj pa lije, ja ... :xx!: Ja, popivanje pa je blo. jz sem doma obležala. je bil petek prehud... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Sem gledala poročila... :xx!: za vse, ki jih zaliva voda... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 Mimi lezi na postelji in prede!!! SCHTRAUFENPACHT!!!!!!!!!!!!!! *'dostava na dom'... ne mores verjet... na gorenjskem, klic na mobi... 'mimi so videl vceraj ko so bli gor...'... oh, jes, pomislim, vsaj da je ziva in okol, ker so rekli da se vracajo v LJ... in pravi - sam nekaj groznega ti moram povedat... me kar stisne...pravi, jo mamo v avtu s sabo. In letela z gorenjske, oni pa z dolenjske, pa sem prisla dam, cez eno minuto pa oni. JOOOOJ, kok sem hepi. ampak, sem vedela, imela skoz dober filing. Uh. in zdaj naj napoved pisem, ko sem cist evforicna in rdecih lic... spila s frendom en vincek, cist dobre. oh oh oh oh oh, kok dbest. x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 joj... ne vem...sam sem rekla da bo poseben vikend, no men je bil. dbest... dva dni sama, v bistvu ze 3., nic kuhat blo treba, zhurala, pa se mimi mam kar doma, no, pa to ni res!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 TO!!! Kul, res, ful ful vesela!! sem ravno danes, ko sem sla Tristana iskat, se sprasevala kako je z mimi Dbest!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 mijav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Mimi pa res zna poskrbeti zase, bogve kakav ji je horoskopx:Dx ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>TO!!! Kul, res, ful ful vesela!! vem. sem vedela da bos, sem se jaz tud nate spomnila (ker imela mal 'slabe vesti', ker se nisem mogla tolk s tabo veselit, ne da se nisem, sam sem ta del pri sebi zaprla... me ni hotl zanimat to... ).thanx! Macona, tud teb. ti si ze mela kako naso mucko na ikoni (sam ona prejsnja je od enega mucka s hvara, ne mimim mladic). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Najprej sem morala za nazaj prebrat, kaj je sploh bilo z Mimi... Kul, sicer pa si tako vedela, da se bo pojavila... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Ja, mela sem enga tigrastega, mladiča verjetno, na fotki je imel precej vlažne učke. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mimi pa res zna poskrbeti zase, bogve kakav ji je horoskopx:Dx Mimi je rak, se drzi bajte (nase, ceprav se je ze 3x selila z nami), pa ZDRAVA macka je - v vseh smislih (tok tok tok) . Taprava. avtohtona ljubljancanka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts