Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>se mi zdi, da Bobi na moje poste sam se z ocmi zavija..

Tudi jaz opazila :eek: x?x

<{POST_SNAPBACK}>

po slikah sodeč Astra verjamem, sam kakšna je bila pa pižama xscratchx

Lia, jaz sem že v tistih letih, ko sam še notranja lepota šteje x:px x:Dx

Oko imam vneto :xx!: Pravzaprav okolico očesa, vse otečeno in rdeče :eek: Nimam pojma, kaj s tem nardit... x?x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Marsa... x:)x  x:)x  x;)x ...si kar predstavljam... :onfire:
<{POST_SNAPBACK}>xsrcx

Mimi je rak, se drzi bajte (nase, ceprav se je ze 3x selila z nami), pa ZDRAVA macka je - v vseh smislih (tok tok tok) xyesx. Taprava. xyesx avtohtona ljubljancanka. xyesx

x^x Mimi-mucamaca, drugo leto lahko skupaj priredive rd žur, ker ga imava na isti dan. Fajn da je potepinka nazaj x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>tkole bejbe (lia, selene, cosma) - muzko sem zrihtala  xmusicx  xsuperx 

xwitchx  xflirtx

Dilerka x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>jutro... x:)x

Če bi hotel zdajle konje ven pelat, bi jim moral ribiške škornje nataknit... 7x4=28 škornjev... x:Dx  :vragec: .

Kok pa imajo številko? :inocent: Lahko posodim x:Dx

Amiska x:Xx

Poplavljeni :detelca:

Včeraj ugotovila, da se turisti nimajo kam dati v Ljubljani zvečer. V centru več ali manj zaprto. Edina gostilna, ki je odprta in ponuja turistične menije je Sokol, pa to je tko bolj po tekočem traku, ne pa zares domača hrana. Bila povabljena za družbo zelo prijetnima popotnikoma iz Jar, upam, da si bosta danes lahko ogledala LJ brez nalivov. Vmes ko smo džirali naokrog so nas pa obletavali mladi turisti in spraševali o diskotekah ali kakih klubih, ki bi bili odprti v nedeljo ob polnoči... eh selo moje malo-še malo manjka do kozmopolitanskega mesta.

Grem ven... je nehala voda padat.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>

Včeraj ugotovila, da se turisti nimajo kam dati v Ljubljani zvečer. V centru več ali manj zaprto. Edina gostilna, ki je odprta in ponuja turistične menije je Sokol, pa to je tko bolj po tekočem traku, ne pa zares domača hrana. Bila povabljena za družbo zelo prijetnima popotnikoma iz Jar, upam, da si bosta danes lahko ogledala LJ brez nalivov. Vmes ko smo džirali naokrog so nas pa obletavali mladi turisti in spraševali o diskotekah ali kakih klubih, ki bi bili odprti v nedeljo ob polnoči... eh selo moje malo-še malo  manjka do kozmopolitanskega mesta.

Ja, to pa cist res :o|o: Pojest nekaj v nedeljo zvecer v centru je cista umetnost xrolleyesx Sva se zanc z ocitom dobila nekaj v mestu, pa ugotovila, da sva lacna.. in greva nekaj pojest.. pa ne bi pice. No, Romeo je bil zabasan do zadnjega koticka, Zlata ribica - so rekli, da bo eno uro za cakat, ker majo eno veliko skupino, kebab in to ravno ni pasalo.. Pa sva koncala v Asu :inocent: Ma saj ne recem, je blo fajn, slow food vecerja, ampak ne bi sla v placilne detajle :o|o: Definitivno ne za normalne turiste...

Manjka ena taka topla, domaca gostilna v centru.. z normalnimi cenami.. pa da je odprta do nekih kulturnih ur tud ob vikendih...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

drugače pa ... vreme  :xx!: , počutje  :xx!:  :o|o:

Ja, sam res.

A pa bo ta teden sploh kej lepo? More bit, da se spoka na morje, da sem mal sama in me noben ne moti, klice in tako dalje x:o)x

Skratka, nic ne dogaja. Ucila sem se od petih, zdaj grem pa par stvari narest, k sm jih prelagala.

Jutri je THE DAY :eek: :O:

Sploh ne vem, kaj je tak big deal AS-a ( razen sladoled so mel res dober).

V centru...jah, mehiska? francoska? :yumy: Pa mal do roznika, pa mas cada x;)x A ni nc odprt?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jutro vsem!

vem, da je že 11 ura ... ampak sm šele pred dobre pol ure začela migat. uradno izjavlam, da sm na dopusti .jeeees x:Dx priznam, kr mal šokec za organizem. ma bom že prežvela.

nč grem se počesat itd in kolegico obiskat, pa kafe pr njej spit... opa... pa čika bo treba kupt

<{POST_SNAPBACK}>... najboljs, tole z Mimi !!!
Thanx! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>... 6x sem tole prebrala, da sem dojela kaj je narobe in cudn  x:o)x  k sm ze tko navajena, da telim czs avtomaticno stresice dodajam..  pol pa umrla skor od smeha  x:o)x
xDDx ja, cist blazen. :wOOt:

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>se mi zdi, da Bobi na moje poste sam se z ocmi zavija.. 
xDDx ni nujno, morda je na vse tole, mojih tisoc postov v zvezi z mimi in ovacijami in vsesplosnim nakladanjem... al kaj jaz vem...

x:px

<{POST_SNAPBACK}>... Kako je šele tam, kjer je bilo že včeraj poplavljeno...  ... bogi ljudje.

:sori: :V: res, ze tu je blazota, sem tud jaz razmisljala ponoc pa prej, da tumach, bogi folk, ce je ze tle tak! :O:

x:Xx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>uf...komaj uspela na brzino preletet kaj vse se je dogajalo od petka  :switz:

...

... da je mimi prišla nazaj  :palec:

Thanx! x:Xx

Joj, grozno da si se brcnila, daj si kisove obkladke ali slane. xcrossfingx (jaz imam crn noht na mezincu, sem mislila da je tolk svinjski ker sem bosa pac hodila, je pa od udarca v podboj.... sem imela se vec teh stosev na morju, vedno znova se se cesa spomnim.

<{POST_SNAPBACK}>

Oko imam vneto :xx!:  Pravzaprav okolico očesa, vse otečeno in rdeče  :eek: Nimam pojma, kaj s tem nardit...

slan obkladek s fiziolosko raztopino, z zdravo soljo, ne prevec mocno. :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>x^x  Mimi-mucamaca, drugo leto lahko skupaj priredive rd žur, ker ga imava na isti dan.

saj res!! x:Xx

Ja, shtala, da se ne da ob normalni uri nicesar vec v centru LJ v sredini sezone!! :O: :xx!: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uh sem komaj postnila tole, tolk smeskov, moram v nov post ..

Mimi sem mela vso noc na seb, kamorkoli sem se obrnila, mi je dihala za ovratnik in predla kot mitraljez na uho. x:o)x

zdaj spi, cist sproscena. xsrcx

Mitja je klical zvecer, da bo se produzhil do sredine tedna na izrecno Sakijevo zheljo. oukidouki. x8Dx

moram v trgovino, pol pa napoved napisat. xrolleyesx :switz:

ja, vem, shtala, shlamparija... x:Ix

sam, jebiga! x!x xyesx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sploh ne vem, kaj je tak big deal AS-a ( razen sladoled so mel res dober).

V centru...jah, mehiska? francoska?  :yumy: Pa mal do roznika, pa mas cada  x;)x A ni nc odprt?

Ma jaz sploh nisem vedla, da je As tko kao fancy.. sva pac zavila v prvo odprto stvar.. pol ko so zacel ponujat neke hude predjedi sem dojela, da bo precej drago x:o)x no ja, pa sej blo fajn, ze dolgo nisem bla na kaki taki 'ta pravi' vecerji.. (ko ne hodim vec s starsi okrog x:o)x ).. ampak res nic kej spešl.. tud hrana ni imela bogvekaksnega okusa...

<{POST_SNAPBACK}>xDDx ni nujno, morda je na vse tole, mojih tisoc postov v zvezi z mimi in ovacijami in vsesplosnim nakladanjem... al kaj jaz vem...

x:px

morda... x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Mimi sem mela vso noc na seb, kamorkoli sem se obrnila, mi je dihala za ovratnik in predla kot mitraljez na uho. x:o)x

zdaj spi, cist sproscena. xsrcx

moram v trgovino, pol pa napoved napisat. xrolleyesx :switz:

ja, vem, shtala, shlamparija... x:Ix

sam, jebiga! x!x xyesx xDDx

Jaz tud Tristana.. me je ob 6h sicer zacel nekaj naskakovat, pa sem zagrozila, da ga bom v kuhinjo zaprla, pa se je umiril in sva do 10h spala.. Sem mislila, da bo ful nesrecen zdaj noter v flatu, ko je bil cel teden zunaj na vrtu.. pa se ne sekira kaj prevec...

Jaz se moram pa ucit :o|o: xrolleyesx pa moram prej se to, pa ono, pa tretje... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kako je lahko moje ime že zasedeno :eek: sem se hotela registrirati na mojpes.net, pa mi pravi, da to ime že obstaja...

Bemti, če ne morem bit astra, sploh nimam več ideje... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>hehe, v MB mamo vsaj Jazza :palec:

provincialci močvirniški, hueehehehe x:Dx

Ja valjda, da smo provincialci. A si kdo utopično predstavlja, da v Slo obstaja pojem mesto????

V As-u je spodaj neka **disko** zadeva pa ne vem če ob nedeljah, petek in soboto pa sem bila dostikrat tam. Pa saj je odprto -ampak ni atraktivno za turiste, ne morem poslat ljudi v Savsko naselje k Partizanu, čeprav je tam odprto x:Dx

Recimo ni odprt Global in pa Bakhus, ki sta na taki lokaciji, da turisti ne morejo sfalit. Domorodci itaq ne hodimo na take plejse.

Astra :blackeye: pozdravi se :detelca:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

he...tebe osa...js pa glih ugotovila, da mi mobi dela na "random"...če ga piči dela, drgač pa tud ne....posledica včerajšnjega namakanja na dežju...se je z reveža prav cedilo...ga bo treba še mal posušit....pol bo mogoče delal...razen če ne... x^x :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

selene, upam da si se spomnila mojega nasveta in si dala gor paradajz.

no kakorkoli ze, zdaj si gotovo ze ukrepala in upam da je boljs! xcrossfingx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:P ..heh.. kozmika, a veš da sem točno na to pomisli, ko sem tale stavek napisal ... cosma ma pa ziher kak škorenj viška.. x;)x  x:Dx  x:Dx za moje gospode Konje...

xrosex imajo kake želje glede modela ali barve?

<{POST_SNAPBACK}>mala pride danes domov, še mal... jo pogrešam xsrcx

pa nekam nagajiva sem dons ajajajaj :vragec:

xokx nestrpna mami x:Xx Pa oso skenslaj, pa pobož

<{POST_SNAPBACK}>Cosma  x:Dx  točno tako zgledam ... x:Dx  x:Dx

:blackeye: Astra

Astra, tudi v ponedeljek zjutraj si lepa! :wOOt:

Amiska, novodobna tehnika je čist grižava xrolleyesx na žalost! naj ga prime, da bo delal :palec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Hmmm, Silver, zdaj sem pa malce v zadregi xscratchx saj bi ti pomagala, ampak jaz sem res bolj mestno dekle ;)

Jaz trenutno iščem zeleno-oranžne, če boš kje videl mi prosim sporoči x:Xx

Mogoče lahko Ruby vskoči, ona se zelo spozna na modne trende, tudi na deželi :P

(zdaj boste, lahko vsi opazovali, kako poteka načrtovani umor po internetu) x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:rolleyes: joj no kok imate proti nam mestnim za povedat :mex:

Pridem na ježo v mini kikli, ki sem jo nosila v 7. razredu v prvem polletju, da se odkupim xg:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ne, v irharcah in kavbojskih skornjih! xsuperx x:o)x

silver saj ves, mestne srajce... xrolleyesx x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...