Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

haj folk

ne vem al bi :C: al x:Dx . dejstvo je, da mobiču ni glih pasalo namakanje....zdej ga pa lomi. včasih dela, pol mrkne, pol si zmisli, da je treba zbrat operaterja ( :eek: kot da bi bla na drugem koncu sveta), pol sprejme klic, ki se ga nato nič ne slišiš, al pa neki zvrcne in kr konča (beri skensla kličočega).....in še en kup enih for, da sploh ne naštevam..............kr neki...

....sem si probala predstavljat, da sem brez mobija....pa se mi zdi, da mi ne bi glih dobro ratalo tole.... :o|o:

jh...štala je u tem, da nima niti pol leta...sam j*ga...bo treba si zmislit eno varianto al pa kakšnega rablenga zvohat....

ruby72...tole pa je pogled :2src: ...u ts že čisti luxuz

selene... xwizardx ....sam to ne velja da se ti spet vse nagužva

astra...max fajn potepanje... :palec:

pa še vsem tazgodnjim en pozdrav (onix, silver, borism....) x;)x

*pa u službi se začenja....uh... :switz:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x

jutro x;)x x:Dx

danes že malo več sončka posije skozi oblake...navijam da bo še malo več x:o)x x8Dx

Ajda...na Kofcah..-uf tam je pa meni fullll všeč...sva bila z mojim pred cca. 3 tedni gor...jaz bi kar bla tam kakšen teden...pa tolk kravic, pa celo osla imajo, pa končki...itak...jzt sm čist nora na živali :2src: xsrcx x:Xx .

Ruby...zelenjava...jaz sem včasih živela v mestu...pa sem se pred cca. 1 letom preselila...prej niti pomislila nisem da mi paradajz iz trgovine ni dobrega okusa...zdej pa ko ima moja mama na dolenjskem vrt in od mojega fanta mami doma...ni variante da kupujem zelenjavo...se čuti razlika...itak x;)x x:px

Sicer pa bi rada še pohvalila tvojo kuho x:o)x x^x vse čisto vse kar opišeš mi je že samo za prebrat, da bi si prste :yumy: x;)x . Tisti tvoj kus-kus za gobicami in bučkami kot prilogo sem pa tudi naredila...res dobro :8): Še piši x:px x:o)x x8Dx .

Lepo se smejte in bodite v cetju xsrcx x:Xx

Lp, Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Oj mladina x:Xx

Danes sem bolj zgodaj vstala x;)x k mi ni treba na pašnik, sem lahko doma.

Glede zelenjave se čisto strinjam z dotičnimi damami, domače je najboljše. Pridno papcamo zelenjavco iz maminih vrtov. Seveda je treba včasih kaj postoriti za to je bolj komot, če greš na tržnico in kupiš. Imam pa še nekaj **dilerjev zelenjave**, ki jo pridelujejo doma in jo kupujem pri njih.

Čeprav je zelo opazen trend tudi pri kmetih, da preprodajajo zelenjavo in ne pridelujejo več, pravijo, da se jim ne splača.

Astra na vlak se ti bolj splača iz Trsta. Od Sežane do Trsta pa ni tolk daleč.

Amiska :wOOt: tulifon schtrumpenfacht bi napisala Marsa al nekaj podobnega. Jaz ravno včeraj dobila novega. Ga še polnim in se spoznavam s čudesom, ki naj bi mi postal najboljši prijatelj. Za tehnikalije nisem kaj prida navdušena od začetka.

Ruby, long tajm no si x:Xx

Izkoristite sončkast dan, ker bo kmalu spet dež. Aja pa na Rakitni se bojda sprehajajo medveTi :eek: bodite previdni.

Zadnjič srečala eno znanko iz Ribnice, pa se pohvalim, da sem bila na sv. Ani, pa me je samo :eek: ja kako... kaj pa medvedi???

Pismo :wOOt: še pomislila nisem, ko sem gor lezla.... ampak očitno ni bil noben razpoložen za obiske oni dan. Še dobr xcrossfingx

Držim pesti za sestrco, ki leti danes, da bo vse ok :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jutro!

Moj PC staknil en virus, upam,d a sem vsaj začasno porihtala :palec:

Selene, naj tvoja tamala čimprej ozdravi :detelca:

Silver, tvoj opis dneva zveni tako...romantično x;)x sam tisti DDv na koncu kvari sliko :o|o:

Izlet bo moral počakat na boljše čase xrolleyesx.Sem se na koncu sama odločila, itak xrolleyesx , da ostaneva doma in gre mali v petek na meeting.Potem pa pičiva dalje na morje, gospod je šel že danes po barko in jo pripelje v slovensko morje x^x ..torej tokrat za spremembo vikend na slovenski obali :palec: .Potem pa, kakor bo vreme...morda ostanem več dni, morda greva vmes do Italy, mah,kakor bo,pač bo...vse bo dobro x^x

Včeraj sem tako intenzivno zdravila oko s slanico, da mi je sol prišla v oko, potem šele je bila veselica x:Dx

Tamalo pogrešam.Včeraj sem si na netu ogledala slike kraja, kjer biva :eek: wauuuuu, kolk lepo :2src: .Za nekaj dni se je preselila k drugi prijateljici, ki ima še večjo hišo od prve xrolleyesx .Vsak drugi dan jo peljejo na izlet v NY in mala že čist nori, kolk je mega dobro :o|o: da o nakupovalni mrzlici ne govorim xrolleyesx ....smo ji že naložili dodaten denar na kartico :o|o: ati je takoj rekel, seveda pupa x:px x:Dx

grem gledat, kaj bom naredila iz tega dneva x;)x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Ruby

Sicer pa bi rada še pohvalila tvojo kuho x:o)x  x^x vse čisto vse kar opišeš mi je že samo za prebrat, da bi si prste  :yumy:  x;)x . Tisti tvoj kus-kus za gobicami in bučkami kot prilogo sem pa tudi naredila...res dobro :8): Še piši x:px  x:o)x  x8Dx .

x:)x

Uau, to pa je bil kompliment, Sončk! :eek: xDDx x^x x:Ix

Mi forte godi x:Ix , pa nič nimam v Levu :inocent: x:Dx

Hvala, hvala x:Ix x^x

www.rubyizvrstnakuharija.com x:o)x x^x

*

Hvala vsem, ki bi imeli tako teraso kot jo imam sama :vragec: x:Dx x:px

*

Čoby xsrcx , eno krasno solato sem enkrat dobila, takole originalno sloveniše, zrastla prav v centro LJ :eek: x;)x

Kdaj gremo na Slavnik? x8Dx

*

Šibam v Slo, mal biznis, mal k sosedu po dobrote

Imejte se maksimalno, je že sreda x:o)x :palec:

Ja blazotno teli avioni :sori: naj se neha tale trend xcrossfingx

Na Slavnik grem, ko bo krompir mal bolj star, da se bodo lahko že njokci delal. Lepo se imej v domovini x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pa ne že spet tole z avioni.... :V:

cosma, a ti pa kar nov mobič al kaj.... :mad2: ...ne velja...zdej ti bo pa delal :frog: x;)x

...šit moram res najt enga ne preveč rabljenga, ker trenutno res ne grem u nabavo nouga...sploh pa ne za kakšno ludo ceno...brez mobija pa ne bom zdržala...evo, še ena odvisnost x^x

...sploh pa, bejbe, ne mi tle skominov delat z zelenjavo....k je glih u napovedi napisano nekaj o prenažiranju xzobkox

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobr jutrck vsem!!! :8):

Dons je pa tko lep dan... jest bi ga kar raztegno...from here to eternity...vreme je super-soncek, temperatura lih taprava... zgleda, da ma vsemogocni mal slabo vest zarad preteklih dni pa se nam neki prlizuje... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Uau, to pa je bil kompliment, Sončk! :eek:  xDDx  x^x  x:Ix

Mi forte godi  x:Ix , pa nič nimam v Levu  :inocent:  x:Dx

Hvala, hvala  x:Ix  x^x

www.rubyizvrstnakuharija.com x:o)x  x^x

*

:

Ni za kaj...ti pa kar piši, da bomo mi lahko kuhali x;)x x:Dx x8Dx

Ravno sedaj sem na luvo za kuharskimi knjigami...

za sedaj bom probala:

100% ZDRAVI

MANJ MAŠČOBE VEČ ZDRAVJA

HUHAMO HITRO, HITREJE, NAJHITREJE.

Ruby od kje pa ti pobiraš tele slastne recepte x?x x:o)x

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

jutrck...

Prisla iz Izole pred pol ure.. se mi zdi da mam mal mucka.. al pa kar vec njih :o|o: takih in drugacnih..

pa ne morem it spat, en kup stvari za zrihtat.. Pol litra pravega caja zdajle zlivam vase, pa en toastek, sam z mal masla... pol pa po opravkih...

sam je blo pa fajn x8Dx :palec: x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>

www.rubyizvrstnakuharija.com

lohk mas www.lunin.net/nasveti/recepti/ruby

xDDx :palec: x;)x

haj folk!! x:Xx :palec:

grem mal gledknit, kaj dogaja. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Še slika, pogled s terase, spodaj kmetija, nasproti morček xsrcx

Pih!! Blagorcek, skregana, ker morje gledaas skoz lohk!!!

pa sam gres dol po paradajz! :xx!:

x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>...mi bolj repa, korenje x:Dx

dobro zivljenje...

korenje se se, repe pa ne. xDDx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Uau Marsa, da tamau bere v angleščini  :palec: super! Jst se moram tud zdej enkrat lotit Harrya  x:)x sm prebrala šele prvi dve knjigi - čist navdušena
a ne, men tud mega! x^x jaz sem prve tri in mamo rpav foro, ko tim s takim glasom rece, uaaa, mami pa se ni prebrala 4. knjige harryja potterja in mi prav tezi s tem tko da se pol zacnem bedasto smejat, pol se pa se jaz zezam in se skoraj vedno zmotim in recem cetrte hise... x:Dx x:o)x (halo!)

No in je mega res Hary! pa ceprav skor mal preziram raznorazne uspesnice. npr. Da vicnijeva - brezveze (saj to si se tud ti mensezdi strinjala, sam tedaj je se nisem tolk sklincala, ker je se nisem do konca prebrala).

ja, tamal je jack... no saj itak sodeluje na ne vem kolkih forumih, nemskih, kaj jaz vem katerih vseh, pa je zlo za jezike, itak, to smo pa vsi (pa se dvojcek je njegov asc)...

Ti pa ful pridna, berem, 5 ur, 3 ure... se ucila in tko...

Joj jaz sem tolk tezko tolk casa pr mir pa da bi se ucila... tumach...

<{POST_SNAPBACK}>

Aakhut, vremenska za vikend je  :xx!:  :xx!:, občasno pa mal  :xx!:

x:o)x

Vis zoprn, jaz pa nimam nobenih deznih. :|||

<{POST_SNAPBACK}>Se čuti nemir...konjska duša rabi svobodo..
xDDx

Dobr opravi!! :palec:

(*si gledal film Equus?)

<{POST_SNAPBACK}>upam, da bo danes mala boljše
xcrossfingx jaz tud (nisem zasledila kaj je bilo, sem pa v astrinejm enem komentarju vidla da je mela vrocino ocitno). ce jo ima se in nisi nic drugega dajala, ZELO pomagajo kisovi obkladki NA STOPALA (in ne na celo!!)!! xyesx

<{POST_SNAPBACK}>dejstvo je, da mobiču ni glih pasalo namakanje....

a daj ne mi rect! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

tulifon schtrumpenfacht

x:px

xcrossfingx za sestro!!

<{POST_SNAPBACK}>

Izlet bo moral počakat na boljše čase 

:sori:

... no ja, je ze prav. x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>spet avion cepnu ..

Peru...80 mrtvih ..

:O: :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...eva dobra novica... v peruju ni umrlo 80 ljudi, ampak (samo) 41... :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x!x V stilu x?x

Zavrsio vojnik u bolnici, u teskom stanju i nesvesti, a jos mu i

amputirali noge. Probudi se dan posle operacije i dodje doktor:

- Dobro jutro, gospodine. Imam jednu dobru i jednu losu vest.

Vojnik se trgne i kaze:

- Ajd, prvo da cujem losu.

- Amputirali smo vam obe noge.

- Jebem mu.. A dobra vest je...?

- Pacijent do vas se interesuje za vase papuce.

Jaz letos ne potujem več x!x

Upam, da se prijateljica v soboto srečno vrne s Čil. xcrossfingx xgoldfishx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

jah, a si lohk sploh vesel? ja, 'samo'... :|||

ampak kako lohk kar recejo 80? ce jih je pol manj?

pa kaj je zdaj to!!!!!!!

a lohk vsak muki ze voz avion al kaj al v cem je finta!!

Picasso

Mama Marsa, bravo za sina, je res naraven talent za jezike :palec:

Ruby 72: Pogled s tvoje terase je res enkraten....če pomislim še na vonj morja, pinij in sivke :palec:

Silver, da se ne boš zafrknil...v petek bo prav gotovo dež....potem pa naj bi se zgradil greben visokega pritiska, ki obeta vsaj štiri dni lepega in suhega vremena( tako so mi javili "moji gore")

Dobila svoj prvi projekt v službi x^x :palec:

Se v petek že zmenla za en sestanek, zdej se izobražujem o razlikah med pantone in CMYK sistemom. x8Dx

Joj kolk bo fino k bom samo to delala x:Dx

se počutim prov :vtz:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

jst sem že doma, obkladki so že od včeraj v igri,s am vročina ne pade, mogoče je samo obramba, tnx Marsa x:Xx hvala tud ostalim za pozornost x:Xx

hm, a je možno celo da bi bilo lepo vreme potem za vikend... ko mi je prejšnji vikend odpadel Kum :o|o:

pa kaj je zdaj to!!!!!!!

a lohk vsak muki ze voz avion al kaj al v cem je finta!!

Jap, bo kar drzalo.

Ce pogledas kaxne place so imeli vcasih piloti in kaxne imajo danes(danes realno 1/4 tiste place pred 20 leti)... potem lahko clovek sklepa, da se ne odlocajo za ta poklic vec ravno najboljsi...

Frank Zappa

xDDx x:Xx Enja... x;)x (mamamarsa)...

ja, od dojencka beremo... pri pikiju ko ni blo texta, razen piki gre in tko... sem jaz cele zgodbe mu povedala in ko se je naucil brat je bil cist rpesenecen, da sta tam sam po dva stavka. x:o)x

jaz pa vse opisovala...

pa zlo smo... hm, 'govorni'... velik se pachimo, govorimo 'po nemsko', po 'portugalsko', po 'svedsko'... kao, fore... peli smo dost... hocem rect, smo se velik izrazhal z glasom in vse, to pa je dobro za urjenje tako govora kot tud jezika - probat, govort, izgovarjat, se izrazhat, saj tamali eni se slovensko ne govorijo dobro!!!

Mi smo od nekdaj poudarjali, jaz od nekdaj govorim z vrinjenimi stavki, NALASC, in s poudarkom resim pol oz. podam tako da razume... oz. je razumel...

On je imel ze pri treh letih totalen besedni zaklad, sklepanje, oblikovanje stavkov..

No, nocem ga zdaj hvalit, sam je res vse to... tko to pol pride... tko da, cist kar sam z neba pac to ni... ga pa nismo v nobene anglescine turili, pa jih je jasno ujel, tko kot pri latinscini, ki ga nisem hotla silit (halo, ko sama sovrazim to!!), ampak mal sem ga vseen, tko ga mal prepricevala, no in se je odlocil, je bil eno leto za njimi, sosolci, in je lani pol za vse nazaj spedenal in imel tud 5 za tekoce leto. x^x

Midva si v knjiznici sposojava tudi po 30 in vec knjig!!! x:o)x

On je v 3 knjiznicah vclanjen... xDDx

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

spet mal machkast.... xrolleyesx :o|o: :inocent:

tole neki ni dobr z mano... xrolleyesx

ucheri spet skombiniral vse... xrolleyesx x:o)x xrolleyesx

chez vikend vreme BO!...(kakshno bomo pa vidl)

..OM.. :vio:

magic works for us.

... and your fortune cookie for today:

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

The naked truth of it is, I have no shirt.

-- William Shakespeare, "Love's Labour's Lost"

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sestra pristala :detelca: pravi, da je 30C huh, naj se ima lepo ta teden x:Xx oz. naj se imata, goloba x:px

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>

spet mal machkast.... xrolleyesx  :o|o:  :inocent:

....

ucheri spet skombiniral vse... xrolleyesx  x:o)x  xrolleyesx

chez vikend vreme BO!...

O Aakhutek, pa sem se mal mislila da bi sla ven, pol sem pa doma zabluzila, nekaj pocela in tko...

Limonado pa mal soli not, pa bos kot rozca. x:Xx x;)x

fajn bi bilo, da bi bilo suho vsaj za vikend, sam ... dons je ze sreda... ce bo se kaj dezevalo, bo vse razmocheno pa blatno. :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Sestra pristala :detelca: pravi, da je 30C huh, naj se ima lepo ta teden  x:Xx  oz. naj se imata, goloba  x:px

:palec: x8Dx

(*moja pa vceraj klicala mamo, da je super in da se ima dbest x8Dx).

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...