Aliana 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 :xx!: ne vem ce se mi je sploh ze kdaj zgodil, da bi me glava bolela od pitja Pa se pridna sem bla in nisem mesala sploh Ok, je pa tud res, da ponavad preden grem spat, pol litra vode spijem, tokrat sem pa pozabla Ma ja, bo boljs.. grem spanckat za eno urco.. Pol pa na kofetka, pa motor na servis (kul, soncek je ), pa se enga kofetka.. Pa ne vem.. a bi poslala en sms al ne bi.. ma sem smotana Tristanu se je scufal vse je ze dol z mize pometal, povsod ga je poln, po zraku se najvec, pa vsake tolk mi skoc v narocje in me zacne resno grizt v kolena WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Limonado pa mal soli not, pa bos kot rozca. . japajade zhe ucherishne kombinacije ble ubitachne....ampak tale ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 jaz mam tud mimi skoz okol... sicer pa (spet) sam spi.Je kot iz kake take pravljice ali sf filma... vsa taka krotka, kao, zaspana, rak, se valja tamle in tko... pol gre pa ven, pa totalna tigrica pa jackica. masiraj z avanturinckom, ce ga mas, daj si kaksno muzkico izi potihem, zatemni si prostor, etericno olje v lucko, recimo sivko ali meliso in/al obkladek . Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zhe ucherishne kombinacije ble ubitachne....ampak tale grozna al kaj, tega ti pa ze nom prodajala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ma dej...bom probu sej zgubit tko al tko nimam vech kej...zdej, k am legenda na metelokovi ratu ("Leeeejjj....to je un, k je u soboto celo flasho lushtreka potankuuuuu......!") limonada s sstanetovo soljo...torej jao meni teli alternativci... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 lustrek!! Kul, zanimiv okus ful. ja, limonada, sam brez cukra... sam z mal soli... ful dobr... pa se mal pejt spat, ce mas moznost, spanec pri macku najbolj pomaga (ce ni morja zraven). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 evo, jaz tud isto delam.. saj se cist da spit tole Spanckaaaat!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 po mojem pri tebi ni macek Aliana, ampak saj ni vazno, bo tud teb koristilo in najverjetneje tud pomagalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 no...... .......sej chist shlo dol..... spanchkaaaaaatttt popoldan pa res nom spal ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 kako a ni se sred noci? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako a ni se sred noci? pochas se na avstralski bioritem prvajam.... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 ti pa tud mas zmer odgovor (poznam se koga takega ).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti pa tud mas zmer odgovor (poznam se koga takega ).. pajaneno ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 si ze mal boljs, vidim. * men se pa cist nic ne da... moram ven, v mesto bi morala... pa se mi ne da premikat... :||Zredila sem se (hlace so mi skor vse preozke :xx!:, minice pa kratke hlace so pa ze kar pase' )... pa se mi tud na vago ne da... si ne upam. pol pa kar zhdim...v prihodnost dajem tole svojo telovadbo, namest da bi sla ta moment tamle na 40x40 delat tibetance al pa jogo, lenoba lena. :xx!: in se mi ne da...to je ta mars v ribah... pol ko se zaktivira, je cist OK, ker vsa sonca se uletijo pa merkurji pa lune pa neptuni pa ascendenti pa plutoni pa urani pa vse.... sam... spravit se... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 limonada s sstanetovo soljo v kombinaciji z LNF-jom....terapija k shus ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Marsa, minice niso NIKOLI pase Mam gospodinjski dan žehta, pospravljanje, ... Pa en zmenk pred službo Prav prijeten (sicer jesenski ) dan je danes Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Silver..stava?...kdo bo prej končal? ...recimo, za vrečo ovsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmm, niti ni slabo tole kaj ni slabo, a da ne morem men minic ker so pase?. <{POST_SNAPBACK}>Marsa, minice niso NIKOLI pase ja vem da ne, sam zhabe nosit ze zdajle? pa glejte to, tu kar ena burja pa nekaj... :|||kot da bo ful neurje in to... Silver, Equus je en starejsi film, ki sem ga gledala kot otrok, najstnica, pa sem si ga zapomnila, sam ne pa tolk da bi kaksne obnove delala...En tipcek, fant, nek konjar al nekdo ki dela v hlevu, mal odstekan (ne vem al z nikomer ne govori al kaj se ze dogaja), tko, mal cuden je, pa tud mal... tko, grozen je film, kot se spominjam, sam najbolj se spomnim te blazne ljubezni fanta do tega konja..equus je latinsko konj (to pa itak ziher ze ves).Tule sem ga pa nasla na netu, pa morda tu kaj vec najdes:http://www.imdb.com/title/tt0075995/ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 šajze.... se odločim, da bom nekaj časa preživela v banji, pa se šele nato spomnim da sem že 10x odprla pipo,ni vode... itak, da visi en listek dol v hodniku, sam men to nič ne pomeni, če piše dne tega pa tega... če pa pojma nimam kteri dan je kteri no nič ne bo očitno, razen če sčaram vodo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 zdajle sem sele opazila:<{POST_SNAPBACK}> ..aja ??? ... (limonada brez cukra pa to) selene, ni druge, zdaj bos pa umazanka po svet hodila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdajle sem sele opazila: (limonada brez cukra pa to) selene, ni druge, zdaj bos pa umazanka po svet hodila. limonada ni slaba hm da bi si to dovolila, ni šans... voda je pritekla čudežno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Evo, prijateljica me je "razsvetlila", da moram predelat se 163 strani vec, kot sem mislila. Se dobro, da mi snov pase, drugace bi se poslovila od septemberskega roka. Prej sem mogla it pa s fotrom, na sestank z enimi iz ene od bivsih drzav SZ, da bi prevajala, ker niso znali ne anglesko dobro, ne nemsko in ne francosko. Sem zasvicala bolj kot pri telovadbi. Mesanica vseh treh jezikov Definitivno grem oktobra na faksu na francoscino, ker tole je pa ze too much. :xx!: Me je zdaj ornk zamikalo, da bi sla po dooolgem casu spet mal ceckat na platno http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a136.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 jaz sem pa razmišljala da bi se šla učit japonščino..ful mi je huda..bom vidla DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts