Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:xx!: ne vem ce se mi je sploh ze kdaj zgodil, da bi me glava bolela od pitja x:o)x Pa se pridna sem bla in nisem mesala sploh :o|o: Ok, je pa tud res, da ponavad preden grem spat, pol litra vode spijem, tokrat sem pa pozabla x:o)x

Ma ja, bo boljs.. grem spanckat za eno urco.. Pol pa na kofetka, pa motor na servis (kul, soncek je :palec: ), pa se enga kofetka..

Pa ne vem.. a bi poslala en sms al ne bi.. ma sem smotana x:o)x

Tristanu se je scufal xrolleyesx vse je ze dol z mize pometal, povsod ga je poln, po zraku se najvec, pa vsake tolk mi skoc v narocje in me zacne resno grizt v kolena x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:o)x

jaz mam tud mimi skoz okol... x:Xx

sicer pa (spet) sam spi.

Je kot iz kake take pravljice ali sf filma... vsa taka krotka, kao, zaspana, rak, se valja tamle in tko... pol gre pa ven, pa totalna tigrica pa jackica. xDDx x8Dx

masiraj z avanturinckom, ce ga mas, daj si kaksno muzkico izi potihem, zatemni si prostor, etericno olje v lucko, recimo sivko ali meliso in/al obkladek .

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

ma dej...bom probu x:o)x

sej zgubit tko al tko nimam vech kej...zdej, k am legenda na metelokovi ratu ("Leeeejjj....to je un, k je u soboto celo flasho lushtreka potankuuuuu......!") x:o)x x:o)x x:o)x xrolleyesx

limonada s sstanetovo soljo...torej xrolleyesx

jao meni xrolleyesx

teli alternativci... x:)x

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

lustrek!! xDDx :palec:

Kul, zanimiv okus ful. xyesx

ja, limonada, sam brez cukra... sam z mal soli... ful dobr... :palec:

pa se mal pejt spat, ce mas moznost, spanec pri macku najbolj pomaga (ce ni morja zraven). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

po mojem pri tebi ni macek Aliana, ampak saj ni vazno, bo tud teb koristilo in najverjetneje tud pomagalo. :)

Picasso

x:Dx x:px

ti pa tud mas zmer odgovor (poznam se koga takega x;)x).. x8Dx xDDx

Picasso

x:Dx :vragec:

si ze mal boljs, vidim. :vio:

*

men se pa cist nic ne da... moram ven, v mesto bi morala... pa se mi ne da premikat... :||

Zredila sem se (hlace so mi skor vse preozke :xx!:, minice pa kratke hlace so pa ze kar pase' :C:)... pa se mi tud na vago ne da... si ne upam. x:o)x x:Dx

pol pa kar zhdim...

v prihodnost dajem tole svojo telovadbo, namest da bi sla ta moment tamle na 40x40 x;)x delat tibetance al pa jogo, lenoba lena. :xx!: x:o)x

in se mi ne da...

to je ta mars v ribah... pol ko se zaktivira, je cist OK, ker vsa sonca se uletijo pa merkurji pa lune pa neptuni pa ascendenti pa plutoni pa urani pa vse.... sam... spravit se... xrolleyesx

Picasso

Marsa, minice niso NIKOLI pase x:Dx

Mam gospodinjski dan x:)x žehta, pospravljanje, ...

Pa en zmenk pred službo x:)x

Prav prijeten (sicer jesenski :vragec: ) dan je danes

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>mmm, niti ni slabo tole x:px

kaj ni slabo, a da ne morem men minic ker so pase?. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, minice niso NIKOLI pase  x:Dx

ja vem da ne, sam zhabe nosit ze zdajle? :o|o:

pa glejte to, tu kar ena burja pa nekaj... :|||

kot da bo ful neurje in to...

Silver, Equus je en starejsi film, ki sem ga gledala kot otrok, najstnica, pa sem si ga zapomnila, sam ne pa tolk da bi kaksne obnove delala...

En tipcek, fant, nek konjar al nekdo ki dela v hlevu, mal odstekan (ne vem al z nikomer ne govori al kaj se ze dogaja), tko, mal cuden je, pa tud mal... tko, grozen je film, kot se spominjam, sam najbolj se spomnim te blazne ljubezni fanta do tega konja..

equus je latinsko konj (to pa itak ziher ze ves).

Tule sem ga pa nasla na netu, pa morda tu kaj vec najdes:

http://www.imdb.com/title/tt0075995/

Picasso

šajze.... se odločim, da bom nekaj časa preživela v banji, pa se šele nato spomnim da sem že 10x odprla pipo,ni vode... itak, da visi en listek dol v hodniku, sam men to nič ne pomeni, če piše dne tega pa tega... če pa pojma nimam kteri dan je kteri ;)

no nič ne bo očitno, razen če sčaram vodo...

zdajle sem sele opazila:

<{POST_SNAPBACK}>

x:)x ..aja ???  :wacko:  :sick: ... x;)x

x:Dx x:Dx x:px (limonada brez cukra pa to)

selene, ni druge, zdaj bos pa umazanka po svet hodila. x:px x;)x

Picasso

Evo, prijateljica me je "razsvetlila", da moram predelat se 163 strani vec, kot sem mislila. :eek: Se dobro, da mi snov pase, drugace bi se poslovila od septemberskega roka. :sori:

Prej sem mogla it pa s fotrom, na sestank z enimi iz ene od bivsih drzav SZ, da bi prevajala, ker niso znali ne anglesko dobro, ne nemsko in ne francosko. Sem zasvicala bolj kot pri telovadbi. Mesanica vseh treh jezikov x:o)x

Definitivno grem oktobra na faksu na francoscino, ker tole je pa ze too much. :xx!:

Me je zdaj ornk zamikalo, da bi sla po dooolgem casu spet mal ceckat na platno :2src:

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a136.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...